2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben şimdi bizim kızın kıyafetleri için organizer aldım bunları yıkıyoruz dimi yıkamamız gerek ? Öyle yıkanmadan konmaz bebek kıyafetleri içine
Ben yıkadım canım ama içinde sert mukavva gibi olanlar yıkanmayacağı için sildim güzelce.

Maşallah yaa kiloya bak ne ara gramlardan kiloya gectık biz Saglıkla zamanında gelsn inşallah. Senin zayıflığına göre Maşallah kılosu gayet güzel bende aşırı merak edıyorum kac kılo oldu acaba
Evet çok şükür bugünlerimize yaa çok kilolu olmasınlar da 3 kg 3 500 doğsalar harika olur

Ben vitaminlerimi de doğru düzgün kullanmıyorum aslında doktora bugün onu sordum dedi ki yani kilosu altta kalsaydı kullanmalısın derdim ama gayet iyiyiz dedi. Muhtemelen olan bana oluyor şuan onları düzenlemem lazım ya da bir kan testi daha vermek lazım ilk kızımda hiç aksatmazdım previt pozitive verdiler ikisinde de sanırım o da çok kilo aldırıyor. Ben kilo için değil de aklıma bile gelmiyor içmek

Aaa nasıl yani Missss gibiydi deniz misss sudan çıkmadık uzat ayaklarını ımkanın varsa soguk suya koy sarkıtma normalde şişer şimdi çok normal
Ayaklarım davul oldu onun dışında güzeldi denizede girdik dalgalı ve pisti bu ayaklarım nasıl eski haline döner

Aaa nasıl yani Missss gibiydi deniz misss sudan çıkmadık uzat ayaklarını ımkanın varsa soguk suya koy sarkıtma normalde şişer şimdi çok normal

Eki Görüntüle 3292091

Eki Görüntüle 3292091
Burası kalamakiymiş canım heralde çünkü hep kumdu taş yoktu, inşallah iner uzatma fırsatım olmadı çok

Az önce yıkadım bebek deterjanıyla artık ütüye başlayıp yerleştireceğim.
Ohh maşallah hızlısın bende alışveriş yapıcam haftaya kıyafetlerini halledicem sonra yıkama ütüleme olayını halledicem ama şu organizerleri yarın yıkıyımda kaldırıyım bi kenara bari çıksın aradan

Korkutma kendini canım inşallah bişey yoktur ulrason da farkediyor her zaman girdiğin ultrason muydu bende şeker var diyetle kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bebek haftasıyla uyumlu bebeğin suyu nasıl şeker olsa fazla olurdu belki

Merak ettim o nasıl bir organizer Bi foto lütfen

Merak ettim o nasıl bir organizer Bi foto lütfen
İşte bunlar şu gri olanı hastane çantası için aldım. Şu 4 lü jüt olanı şampuan pişik krem vs. Şeyler için kullanıcam. Büyük olanı yorgan ve yastık almıştım onları koycam. Diğeri zaten klasik zıbınlar için

Eklentiler

• CEC336C9-B6C7-4D04-A8E3-A740D3E8060C.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 665C2765-3FE4-4201-9F95-D648ED17DCEB.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 9D5C5DCF-60B8-4E3D-905D-99085504E751.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 8425FA30-0F51-46FB-9F97-1688A2700B7F.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 69
Heh tamam şimdi oldu ben hiç yıkamadım da silmedim de poşetli nasılsa diye açıp havalandırıp kullanmıstım
Neyse şimdi alırsam yıkayayım

Hayır farklı ultrasondu ama diğer ultrasonlarda da hep iki hafta öndeydi. Devlet hastanesi pek umursamamisti. Doğuma karar verdiğim hastaneye gittim ordaki doktor bayağı kızdı ama suyum normal çok şükür. Şeker çıkarsa da diyet yaparım artık

Doktor Suyun azalmış deyince ne olur ne olmaz diye hazırlıklara hız verdim hemen hemen herşeyi hazır. Sadece bir tane isimli hastane çıkışı alacağım. Sanırım bi de bez ve ıslak mendil kaldı.

Evet hiç kötü dusunmeyelim herşey güzel olacak Allah'ın izniyle ben tatlıyı ve hamur işleri ni hayatımdan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…