Maşallah yaa kiloya bak ne ara gramlardan kiloya gectık biz Saglıkla zamanında gelsn inşallah. Senin zayıflığına göre Maşallah kılosu gayet güzel bende aşırı merak edıyorum kac kılo oldu acaba
Evet çok şükür bugünlerimize yaa çok kilolu olmasınlar da 3 kg 3 500 doğsalar harika olur
Ben vitaminlerimi de doğru düzgün kullanmıyorum aslında doktora bugün onu sordum dedi ki yani kilosu altta kalsaydı kullanmalısın derdim ama gayet iyiyiz dedi. Muhtemelen olan bana oluyor şuan onları düzenlemem lazım ya da bir kan testi daha vermek lazım ilk kızımda hiç aksatmazdım previt pozitive verdiler ikisinde de sanırım o da çok kilo aldırıyor. Ben kilo için değil de aklıma bile gelmiyor içmek
Ohh maşallah hızlısın bende alışveriş yapıcam haftaya kıyafetlerini halledicem sonra yıkama ütüleme olayını halledicem ama şu organizerleri yarın yıkıyımda kaldırıyım bi kenara bari çıksın aradan
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Kasılmalardan dolayı nst bağlandı çok şükür bir şey çıkmadı ama bebek 2 hafta önden gidiyor. 25+4 olmaliyken 27+3 çıktı. Devlette şeker yüklemesi yapamadım istifra edince. Doktor beni çok korkuttu erken doğuma ve ani bebek ölümüne neden olabilir dedi. Pazartesi tekrar şeker yüklemesi deneyeceğim. İnşaallah yapabilirim ve şekerim çıkmaz
Korkutma kendini canım inşallah bişey yoktur ulrason da farkediyor her zaman girdiğin ultrason muydu bende şeker var diyetle kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bebek haftasıyla uyumlu bebeğin suyu nasıl şeker olsa fazla olurdu belki
Ohh maşallah hızlısın bende alışveriş yapıcam haftaya kıyafetlerini halledicem sonra yıkama ütüleme olayını halledicem ama şu organizerleri yarın yıkıyımda kaldırıyım bi kenara bari çıksın aradan
İşte bunlar şu gri olanı hastane çantası için aldım. Şu 4 lü jüt olanı şampuan pişik krem vs. Şeyler için kullanıcam. Büyük olanı yorgan ve yastık almıştım onları koycam. Diğeri zaten klasik zıbınlar için
İşte bunlar şu gri olanı hastane çantası için aldım. Şu 4 lü jüt olanı şampuan pişik krem vs. Şeyler için kullanıcam. Büyük olanı yorgan ve yastık almıştım onları koycam. Diğeri zaten klasik zıbınlar için
Korkutma kendini canım inşallah bişey yoktur ulrason da farkediyor her zaman girdiğin ultrason muydu bende şeker var diyetle kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama bebek haftasıyla uyumlu bebeğin suyu nasıl şeker olsa fazla olurdu belki
Hayır farklı ultrasondu ama diğer ultrasonlarda da hep iki hafta öndeydi. Devlet hastanesi pek umursamamisti. Doğuma karar verdiğim hastaneye gittim ordaki doktor bayağı kızdı ama suyum normal çok şükür. Şeker çıkarsa da diyet yaparım artık
Doktor Suyun azalmış deyince ne olur ne olmaz diye hazırlıklara hız verdim hemen hemen herşeyi hazır. Sadece bir tane isimli hastane çıkışı alacağım. Sanırım bi de bez ve ıslak mendil kaldı.
Hayır farklı ultrasondu ama diğer ultrasonlarda da hep iki hafta öndeydi. Devlet hastanesi pek umursamamisti. Doğuma karar verdiğim hastaneye gittim ordaki doktor bayağı kızdı ama suyum normal çok şükür. Şeker çıkarsa da diyet yaparım artık