2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oooo Hadi iyi gezmeler sana, bizim yerimize de gez anacım yalnız aydın diyince biraz aklıma sıcak geldi ama korkutmiyim şimdi klima herseyi çözer en nıhayetinde
Teşekkür ederim canım öyle gezemicem eşime söz vermedim yorma kendini diye tembihlendim hava değişimi olucak kızım eğlenir bana yeter gittiğim yerde klima yok ya yazlık ev ama kliması yok nasıl olucak bakalım

Bizim hastane çıkışı çok şükür gelebildi çok güzel
Çok güzeller Sağlıkla giydikleri günleri görün inşallah

Uzun zamandır giremedim, mesajları şimdi okuyup eski mesajlara cevap yazıyorum ben 24+2 de gittiğimde (devlet hastanesi,eski cihaz) 900grdı ve hala makat pozisyonunda. Ama ben de şöyle bir durum var, bebek özeldeki kontrolümde 1 hafta önden gidiyordu, devlette de 10 gün önde gözüktü. Yani aslında tamamen bebeğin ve bizlerin fiziksel farklılıkları. Ben önden gidiyor ve kilolu diye şekerden şüpheleniyordum hep ama çok şükür o da çıkmadı.

Redpanda11 hiç sesin çıkmıyor, iyi misin? Yolunda mı her şey?
Tatildeydim canım, sonrasında da kpederim vefat etti. ilk defa bugün siteye girmek aklıma geldi. Şu an tek tek sayfaları okuyorum. Çok şükür şimdiye kadar da herkesin güzel haberleri var

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir instagram olur tiktok olur takip ettiğiniz veya bildiğiniz böyle hamilelikte ne yedim, neler yiyorum vs gibi paylaşım yapan hesaplar var mı? Takip etmek istiyorum ama bulamadım kendim

Evet ama bayadır annesinin yanındaydı aktifti yinede sen yazdığında cumartesi girmişti en son bugün baktığımda çarşamba girmiş merak ettim bende
Senin mesajını da şimdi gördüm canım, soyaya yazdığım gibi tatile gitmiştim ardından da kpederim vefat etti. Telefonda sitenin uygulaması var, farkında olmadan açıp kaptmışımdır belki bilmiyorum. Okuya okuya 18 Ağustosa kadar geldim

Merhaba bende ıgm 0.92 çıkmış pozitife yakın gibi bir şey söyledi sağlık ocağı doktoru. Ne yapacağım şimdi? Kadın doğumdan randevu aldım hemen
Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Pozitif olmadığı sürece sorun yok. İgg’ye de bakıldı mı? Kadın doğum doktorum torch testini sonucundan sonra perinatoloji ve enfeksiyona yönlendirdi. Diğer mesajımda da yazdığım gibi totalde 5haftada 3 kere test tekrarlandı ve talancı pozitif olduğu anlaşıldı. Sizinkinde de hiçbir şey Çıkmazı inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Kasılmalardan dolayı nst bağlandı çok şükür bir şey çıkmadı ama bebek 2 hafta önden gidiyor. 25+4 olmaliyken 27+3 çıktı. Devlette şeker yüklemesi yapamadım istifra edince. Doktor beni çok korkuttu erken doğuma ve ani bebek ölümüne neden olabilir dedi. Pazartesi tekrar şeker yüklemesi deneyeceğim. İnşaallah yapabilirim ve şekerim çıkmaz

Size yazdıktan sonra ben de özele gittim kan verdim benimki de 10 gün sonra çıkacak tedbir amaçlı antibiyotik başladı, sağlık ocakları yanlış çıkarabiliyor keşke onlar yapmasa bu testleri falan dedi inşallah yanlıştır benim de

Mesajların hepsini okuyamadım pes ettim ama okuduklarım arasında aileler ve kayınaileler ile ilgili olanlar vardı. Daha önce yazmıştım benim ailem de henüz bebeğime tek iğne almadı. Genel olarak da kültürümüz de pek yoktur zaten doğumöncesi bir şeyler almak. Bir iki şeyi paslayacağım doğum sonrası onlara. Ama şimdiden tüm kışlık yiyeceklerimi hazırladı annem.
Kayınailem sağ olsun memleketten yiyecek va hep gönderirler ama onlar da hiçbir şey almadı bebek için. Hatta yazmıştım size bayram dönüşü az kalsın eltimle aramı bozacaklardı, onların eskiye dayanan problemlerinden dolayı. E bir de doğum sonrası şehir dışından gelip ben de kalmaları gerekeceği için bebeğin kırkına yakın gelmelerini istemiştim, buna da bozulmuşlardı

Neyse şimdi kpederim vefat etti ve inanın yaşadığımız şeyler o kadar saçma geliyor ki. Keşke doğumu görseydi de ilk günden kalsaydılar yanımda. Eltim de doğum yapmıştı ve o bebeği de hiç göremedi kpederim. Farkındayım kızıyoruz, haklıyız vs ama bazen haklı olmak değil de gönül rahatlığı daha önemli oluyor. Eltimin yerinde hiç olmak istemezdim, o direkt istemedi kayınaileyi doğumda ve bayramda da gitmedi yanlarına. Ya ben de doğum yapsaydım da bebeği göremeden vefat etseydi? Düşüncesi bile boğuyor beni. Hayat çok kısa kızlar, tabii istemediğimiz şeylere tepkimizi gösterelim ama Allah korusun geri dönüşü olmayan şeylerde de vicdan yapacağımız şeylerden uzak duralım. Kayınaileyi lohusalıkta istemeyen ben, eşime istersen anneni bize getir dedim düşünün.

Hangi şehir? Benim igg ve igm 1 gün, avidite sonuçlarım ise 2-3 günde çıkmıştı eğitim araştırma hastanesinde.

Adana, şehir dışına gidecek dediler o yüzdenmiş medicalpark hastanesi
Hmm özel olduğu için mi öyle acaba? Ben İstanbul’da tahlillerimi Sağlık ocağı ya da eğitim araştırmada yaptırıyorum hep. Neyse güzel sonuçlar gelsin de gerisi önemli değil

Benim şekerim çıkmadı ancak benim de 2 hafta önde. Şeker dışında da bir sürü sebebi var bebeğin iri olmasının.
Doktorlar her şeyi söylüyorlar ama bunda korkup canını sıkacak bir şey yok. Şeker çıksa bile diyetle çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…