2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Tamamen aynı kilomu da Spring gibi başta aldım. Hatta 11 hafta olmuş sadece 700 gr farklı gösteriyor tartı
Göbeğim de yukarı çıkmayı bıraktı hala daha aşağıda sanki. Hatta göğsümle karnım arasında çukur var benim.
Hepimizin aynı şeyleri yasamasına çok seviniyorum valla

0-6 ay olanların bir kısmı bitti ama ben de bittim gerçekten bu sıcakta ütü çok zor oluyor.Allah hepimize kolaylık versin
Bir hurç daha var sağda bekleyen onlarda yıkanıp ütüleyip yerleşecek şu hayatta en sevmediğim şey ütüdür o yüzden benim eşim yapıyor. Ama ütülemeye bile hevesleniyorum bunları

Eklentiler

• IMG_4131.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4132.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 144
Bir hurç daha var sağda bekleyen onlarda yıkanıp ütüleyip yerleşecek şu hayatta en sevmediğim şey ütüdür o yüzden benim eşim yapıyor. Ama ütülemeye bile hevesleniyorum bunları
Ooo yazlıkları bile yıkayıp asmışsın maşallah benim o kadarı gözüm yemedi sadece ilk 6 aylıklardan başladım devamını şimdilik hurçlara koydum. Benim bu ütülediklerim kızımdan kalanlar. Bi de kargoda olanlar yeni alınanlar falan var artık onları da eşim yapsın. Benden bu kadar

İlk çocuk hevesi iştegünde 15 kez falan o dolabın önüne gidip bakıyorum. son bir dolu hurcum kaldı yine 0-12 karışık. Sonrasında artık bebişi bekleme

İlk çocuk hevesi iştegünde 15 kez falan o dolabın önüne gidip bakıyorum. son bir dolu hurcum kaldı yine 0-12 karışık. Sonrasında artık bebişi bekleme
İnşallah hepsini de hayırlısıyla giyerler çok güzel telaşlar gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Normal normal benim de bugünkü takıntım karnımın gözüme küçülmüş gelmesi birde son iki aydır kilo almadığım için sevinirken bugün acaba neden sorgusuyla uyandım . Gerçekten deliyiz
Ben de son iki aydır kilo almadigim gibi bir de 2 kilo verdim ama sorgulamiyorum. Çocuk alıyor zaten çok şükür. Benim almamam daha iyi

Off kızlar moralim bozuldu bugun sitede sıgınak temızlıgı vardı, sıgınagı önceden pis su basmıştı, bızım beşik filan da ordaydı.. Eve cıkardık ki ne görelim, simsiyah olmus bazı yerleri, çürümemiş de işte yani orıjınallıgı gitmiş.. Sinir ya şiödi bir de onu boyatcaz, gerçi boyatmak malıyetlı olur dedı babam.. Kendımız boyuycaz buyuk ihtimalle yatagının altına konulan sunta da çürümüş gibi, onu alırız da işte.. İş içinde iş.. Allahtan bebek arabasını eşim sandalyelerin üstüne koymus, ona bişey olmamıs

0-6 ay olanların bir kısmı bitti ama ben de bittim gerçekten bu sıcakta ütü çok zor oluyor.Allah hepimize kolaylık versin

Yaa çok güzeller saglıkla güzel günlerde kullansınlar.. maşallah kıyafetlerde dizi dizi Bende ıkı hafta sonra 30. Haftama girerken başlıycam

Yaa çok güzeller saglıkla güzel günlerde kullansınlar.. maşallah kıyafetlerde dizi dizi Bende ıkı hafta sonra 30. Haftama girerken başlıycam
Benim gözüm korktu doğururum erkenden diye hemen hazırlığa başladım yavaş yavaş yap bir anda yapınca çok zor oluyor

Benim gözüm korktu doğururum erkenden diye hemen hazırlığa başladım yavaş yavaş yap bir anda yapınca çok zor oluyor
Yaa zamanında gelsinler.. Benim iş çok oğluma yatak odasında dolap ayarlamam lazım Gece gündüz ablasının odasından eşya taşıyamam o yüzden depoya esya tasıyıp yatak odasında yer acacagım gerisi en zevkli kısım

Kızlar bende bugün biraz bir şeyler aldım tinylamb diye bir marka var onun ürünleri de çok güzel. Ben hastane çıkışını oradan alacağım, kv 3 tane 5 li mi 3 lü mü bir şeyler almış ama hiç 10 lu yoktu. Şimdi baktım da indirim de var düşünen olursa bakabilir

Bende 12 li hastane çıkışı aldım oradan hemşireye vermek için onları kullancam kalitesine bittim ya mükemmel

Şimdi baktım eminim kalitesi iyidir ama seçenek az gibi geldi bana.ben de kızımda ilk 6 ay hep NeXT baby almıştım herşeyi o markaydı çok memnundum. Şimdi yine hastane çıkışı zıbın vs oradan aldım. Bu markaya da bakmanızı öneririm.

Bende 12 li hastane çıkışı aldım oradan hemşireye vermek için onları kullancam kalitesine bittim ya mükemmel
Siz söyleyince baktım da maşallah fiyatları gram altınla yarışıyor Ama güzel organik beğendim güzel günlerde giysinler.

Bu çantayı begendım bende alanlarda çok memnunmuş. Artık başlıyorum bende eksıklerı almaya . Kalın battaniye bulamadım içime sinen büyük en az 100/120

Siz söyleyince baktım da maşallah fiyatları gram altınla yarışıyor Ama güzel organik beğendim güzel günlerde giysinler.
679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konularda

Eklentiler

• IMG_5165.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 119
679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konularda
Ya trendyoldan baktım şimdi indirimde bazıları. Ben direk 1300 kusurleri görmüştüm Bencede uygun Ayrı ayrı hesaplasak daha pahalıya geliyor

Yaa kendi sitesinde 639 tl bende beyazla bunun arasında kaldım ama bu daha kullanışlı

Bir de ipeksi diye bir marka buldum o da organikmiş çok daha uygun

Bende ilkinde kitikateden almıştım ama şimdi orası oldukça pahalı geliyor

En güzeli andywawa ilk çocuk düşünenler ona baksın baya gram altın fiyatındalar gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…