Ya ben bunu söylemiştim hatırlıyor musun bilmiyorum ama son aylarda yerimiz daraldığı için yemek yerken nefes nefese kalma ve hemen doyma durumu oluyor. Bir de sıcaklar eklendi bu duruma biraz iştah kapanması gibi oldu. Ben eskiden akşam 5 köfte yiyorsam şimdi 2 tanesiyle aşırı doymuş hissediyorum belki şeninde öyledir
Bir de herkesin hamilelik serüveni farklı oluyor ama ben hep ilk aylar çok kilo alanlardanım, son zamanlar yerim daralıyor nefes bile alamıyorum. İlkinde 14 kilo aldıysam bunun rahat 10 kilosu ilk 5 AydaydıBir de bunda sürekli içecek içiyorum yani şekerli diye de kısıtlamıyorum zararlı diye de çok dikkat etmiyorum içim istiyor resmen dondurma çikolata filan hiç yemiyorum ama her gün bir şişe limonata bitiriyorumdur
Tamamen aynıHahha bende aynıyım seninle göbeğim hiç büyümüyor kaldı böyleceAslında daha büyümesi lazım baştan baya büyüyünce şimdi niye böyle oldu anlamadım bende kilo almıyorum sabitledim duruyor
Bir hurç daha var sağda bekleyen0-6 ay olanların bir kısmı bitti ama ben de bittim gerçekten bu sıcakta ütü çok zor oluyor.Allah hepimize kolaylık versin
Ooo yazlıkları bile yıkayıp asmışsın maşallah benim o kadarı gözüm yemediBir hurç daha var sağda bekleyenonlarda yıkanıp ütüleyip yerleşecek şu hayatta en sevmediğim şey ütüdür o yüzden benim eşim yapıyor. Ama ütülemeye bile hevesleniyorum bunları
İlk çocuk hevesi işteOoo yazlıkları bile yıkayıp asmışsın maşallah benim o kadarı gözüm yemedisadece ilk 6 aylıklardan başladım devamını şimdilik hurçlara koydum. Benim bu ütülediklerim kızımdan kalanlar. Bi de kargoda olanlar yeni alınanlar falan var artık onları da eşim yapsın. Benden bu kadar
İnşallah hepsini de hayırlısıyla giyerlerİlk çocuk hevesi iştegünde 15 kez falan o dolabın önüne gidip bakıyorum. son bir dolu hurcum kaldı yine 0-12 karışık. Sonrasında artık bebişi bekleme
Ben de son iki aydır kilo almadigim gibi bir de 2 kilo verdim ama sorgulamiyorum. Çocuk alıyor zaten çok şükür. Benim almamam daha iyiNormal normalbenim de bugünkü takıntım karnımın gözüme küçülmüş gelmesi birde son iki aydır kilo almadığım için sevinirken bugün acaba neden sorgusuyla uyandım . Gerçekten deliyiz
0-6 ay olanların bir kısmı bitti ama ben de bittim gerçekten bu sıcakta ütü çok zor oluyor.Allah hepimize kolaylık versin
Yaa çok güzeller saglıkla güzel günlerde kullansınlar.. maşallah kıyafetlerde dizi diziBir hurç daha var sağda bekleyenonlarda yıkanıp ütüleyip yerleşecek şu hayatta en sevmediğim şey ütüdür o yüzden benim eşim yapıyor. Ama ütülemeye bile hevesleniyorum bunları
Benim gözüm korktu doğururum erkenden diye hemen hazırlığa başladımYaa çok güzeller saglıkla güzel günlerde kullansınlar.. maşallah kıyafetlerde dizi diziBende ıkı hafta sonra 30. Haftama girerken başlıycam
Yaa zamanında gelsinler.. Benim iş çok oğluma yatak odasında dolap ayarlamam lazımBenim gözüm korktu doğururum erkenden diye hemen hazırlığa başladımyavaş yavaş yap bir anda yapınca çok zor oluyor
Bende 12 li hastane çıkışı aldım oradan hemşireye vermek için onları kullancam kalitesine bittim ya mükemmelKızlar bende bugün biraz bir şeyler aldım tinylamb diye bir marka var onun ürünleri de çok güzel. Ben hastane çıkışını oradan alacağım, kv 3 tane 5 li mi 3 lü mü bir şeyler almış ama hiç 10 lu yoktu. Şimdi baktım da indirim de var düşünen olursa bakabilir
Şimdi baktım eminim kalitesi iyidir ama seçenek az gibi geldi bana.ben de kızımda ilk 6 ay hep NeXT baby almıştım herşeyi o markaydı çok memnundum. Şimdi yine hastane çıkışı zıbın vs oradan aldım. Bu markaya da bakmanızı öneririm.Kızlar bende bugün biraz bir şeyler aldım tinylamb diye bir marka var onun ürünleri de çok güzel. Ben hastane çıkışını oradan alacağım, kv 3 tane 5 li mi 3 lü mü bir şeyler almış ama hiç 10 lu yoktu. Şimdi baktım da indirim de var düşünen olursa bakabilir
Kızlar bende bugün biraz bir şeyler aldım tinylamb diye bir marka var onun ürünleri de çok güzel. Ben hastane çıkışını oradan alacağım, kv 3 tane 5 li mi 3 lü mü bir şeyler almış ama hiç 10 lu yoktu. Şimdi baktım da indirim de var düşünen olursa bakabilir
Siz söyleyince baktım da maşallah fiyatları gram altınla yarışıyorBende 12 li hastane çıkışı aldım oradan hemşireye vermek için onları kullancam kalitesine bittim ya mükemmel
679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konulardaSiz söyleyince baktım da maşallah fiyatları gram altınla yarışıyorAma güzel organik beğendim güzel günlerde giysinler.
Ya trendyoldan baktım şimdi indirimde bazıları. Ben direk 1300 kusurleri görmüştüm679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konularda
Yaa kendi sitesinde 639 tl bende beyazla bunun arasında kaldım ama bu daha kullanışlı679 tl idi ben aldığımda araştırdığımda organik olduğu için bana uygun geldi ama bilemiyorum ilk olduğu için biraz tecrübesizim bu konularda
Şimdi baktım eminim kalitesi iyidir ama seçenek az gibi geldi bana.ben de kızımda ilk 6 ay hep NeXT baby almıştım herşeyi o markaydı çok memnundum. Şimdi yine hastane çıkışı zıbın vs oradan aldım. Bu markaya da bakmanızı öneririm.
Siz söyleyince baktım da maşallah fiyatları gram altınla yarışıyorAma güzel organik beğendim güzel günlerde giysinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?