Doktor Suyun azalmış deyince ne olur ne olmaz diye hazırlıklara hız verdim hemen hemen herşeyi hazır. Sadece bir tane isimli hastane çıkışı alacağım. Sanırım bi de bez ve ıslak mendil kaldı.
Benimde erken doğum riskim var bende halledicem 32. Haftaya herşeyimi hazır etmek istiyorum bende inşallah başarırım senin bişey kalmamış ne güzel. Hastane çantanıda yaptın mı ?
kızlar sağlık ocağında da gebelik izlemi yaptırmak gerekiyormuş ben hiç bilmiyordum. neden gelmedin diye aradılar. beni zorla gebelik okuluna kayıt ettirdiler. önümüzdeki ay okula başlıyorum bide doğurana kadar ücretsiz pilates varmış haftada 2 gün. ona da gel doktorun izin verirse dediler.
Benimde erken doğum riskim var bende halledicem 32. Haftaya herşeyimi hazır etmek istiyorum bende inşallah başarırım senin bişey kalmamış ne güzel. Hastane çantanıda yaptın mı ?
Günaydın arkadaşlar, ben farklı farklı görüşleri takip etmeyi seviyorum. Bu da farklı görüşlerden biri. Belki bu görüşe yakın olan ya da aklında soru işareti olan arkadaşlarımız vardır diye paylaşmak istedim
Günaydın arkadaşlar, ben farklı farklı görüşleri takip etmeyi seviyorum. Bu da farklı görüşlerden biri. Belki bu görüşe yakın olan ya da aklında soru işareti olan arkadaşlarımız vardır diye paylaşmak istedim
Ben de uzun yollardır bu kadını takip ediyorum ve güveniyorum kesinlikle çok haklı buluyorum. Aynı ürünleri kullanıyorum hatta ortadaki vücut kremini kızımla kullanıyorum
Çatlak biraz genetik bir şey. Cildim çok hassas ve kuru olduğu için bioderma yı bende uzun yılladır kullanıyorum. Çok seviyorum hayatımın nemlendiricisi
Ben de uzun yollardır bu kadını takip ediyorum ve güveniyorum kesinlikle çok haklı buluyorum. Aynı ürünleri kullanıyorum hatta ortadaki vücut kremini kızımla kullanıyorum
Normal normal benim de bugünkü takıntım karnımın gözüme küçülmüş gelmesi birde son iki aydır kilo almadığım için sevinirken bugün acaba neden sorgusuyla uyandım . Gerçekten deliyiz
Normal normal benim de bugünkü takıntım karnımın gözüme küçülmüş gelmesi birde son iki aydır kilo almadığım için sevinirken bugün acaba neden sorgusuyla uyandım . Gerçekten deliyiz
Cerave ben de kullanıyorum normalde ama inan 1-1.5 aydır hiçbir şey kullanmadan ilerliyorum. 5.ayda belimde oluşan çatlak harici yeni bir çatlağım yok. O da genetik zaten, kilo alınca erkek kardeşimde de oluştu. Geçen de annemi baya inceledim onun da sadece belinde var
Ben Eylül gruba baktığımda temmuz sonu itibariyle doğumlar sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş başlamıştı. Eminim şu an çoğu da doğum yapmıştır. Şimdiki minnaklar pek aceleci, durabildikleri kadar dursunlar da içerde, biz yine de her an doğum olabilir gibi hazırlıklarımızı yapalım Eylül başı itibariyle doğum çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Taşınma ihtimalimiz var, diğerlerini taşınırsak eğer sonra yıkar düzenlerim
Biz saklandık otogarda anneme sarıldı o anda bizi gördü a aa dedi kızıma dayı de dedim görmedi bağırıyo dayı dayı diye çok şaşırdı hepimizin gözleri doldu tabi mutlu oldu valla akşama kadar nasıl bi süpriz yaptınız diyip durdu tam süpriz oldu videoya çektik eşinin haberi vardı izleyip duruyo tepkisini
Ya ben bunu söylemiştim hatırlıyor musun bilmiyorum ama son aylarda yerimiz daraldığı için yemek yerken nefes nefese kalma ve hemen doyma durumu oluyor. Bir de sıcaklar eklendi bu duruma biraz iştah kapanması gibi oldu. Ben eskiden akşam 5 köfte yiyorsam şimdi 2 tanesiyle aşırı doymuş hissediyorum belki şeninde öyledir
Bir de herkesin hamilelik serüveni farklı oluyor ama ben hep ilk aylar çok kilo alanlardanım, son zamanlar yerim daralıyor nefes bile alamıyorum. İlkinde 14 kilo aldıysam bunun rahat 10 kilosu ilk 5 Aydaydı Bir de bunda sürekli içecek içiyorum yani şekerli diye de kısıtlamıyorum zararlı diye de çok dikkat etmiyorum içim istiyor resmen dondurma çikolata filan hiç yemiyorum ama her gün bir şişe limonata bitiriyorumdur
Hahha bende aynıyım seninle göbeğim hiç büyümüyor kaldı böylece Aslında daha büyümesi lazım baştan baya büyüyünce şimdi niye böyle oldu anlamadım bende kilo almıyorum sabitledim duruyor
Biz saklandık otogarda anneme sarıldı o anda bizi gördü a aa dedi kızıma dayı de dedim görmedi bağırıyo dayı dayı diye çok şaşırdı hepimizin gözleri doldu tabi mutlu oldu valla akşama kadar nasıl bi süpriz yaptınız diyip durdu tam süpriz oldu videoya çektik eşinin haberi vardı izleyip duruyo tepkisini