2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağ ol canım ya içim rahatladı biraz. İnşallah benim de şeker çıkmaz iri olsun bir şey olmaz

Benimki de en son 10 gün önden gidiyordu canım ve şekerim de 70 küsür ve 103 çıkmıştı, yani tertemiz. Hiç endişelenme. Bazı bebekler iri bebek oluyor yapacak bir şey yok. Ki eşim de ben de ortalama boy ve kiloda insanlarız, kalıplı falan da değiliz

Kızlar bende kontrolden çıktım 2 hafta önce 1090 doktor şimdi 1424 geldi sadece 3 gün ileride doktor 3500 filan doğar çok iri doğmaz dedi çok şükür benim rahim ağzı çok iyi 3.4 çoktı baya beni götürür ilkinde hiç bu uzunluğu görememiştim bile şuan için bizim her şey yolunda bebek hala aşağıda çok ama ben o baskıyı hissetmiyorum artık dedim. Senin kemik yapından bu kadar aşağıda filan dedi. Bende 100 gram vermişim 66.4 ile yola devam ediyoruz

Ah canım maşallah çok sevindim inan kendim duymuş kadar sevindim senin haftan yazmiyor kaç haftalıkti ?

Ahh ne güzel haberler

Eşim 185 ben 166. Kilolarimiz da normal inşaallah şeker de çıkmaz. Pazartesiyi beklicez artık

l
Çok merak ettim canım valla iyi olmanıza sevindim, başın sağolsun

Maşallah yaa kiloya bak ne ara gramlardan kiloya gectık biz Saglıkla zamanında gelsn inşallah. Senin zayıflığına göre Maşallah kılosu gayet güzel bende aşırı merak edıyorum kac kılo oldu acaba

Kızlar ben şimdi bizim kızın kıyafetleri için organizer aldım bunları yıkıyoruz dimi yıkamamız gerek ? Öyle yıkanmadan konmaz bebek kıyafetleri içine
Ay bunu iyi hatırlattın ben de sipariş verdim yorumlarda okudum hep yıkayıp kullanmışlar ben de yıkayacagim

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, dostlar sağ olsun Al_pi ne yazıkki canım dediğin gibi oluyor. Ama bu süreç özellikle anne babalarla ilgili konularda her iki tarafında pişman olacağı şeyler yapmamanın önemini gösterdi. Biz daha 9 aylık evliyiz, belki böyle şeyler olmasa ikimiz de farkında olmadan pişman olacağımız bir sürü şey yapacaktık. Kendi adıma Tokat gibi bir ders oldu. Unutmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…