2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nasıl gidiyor ? Ben geceleri yatmadan önce 200mg 2 tane progestan fitil kullanıyorum, dün fitili koyarken içeride elime 3 tane top top kitle geldi baya da büyükler bu ne olabilir ya ? Haftaya gidicem doktora ama baya tedirgin etti (vajina ağzında değil biraz daha yukarı doğru )

Öhhö öhhö sitede ajda pekkan filan mı yaşıyor o nasıl site anaokulu 12 bin

Bi de yarım günmüş.. Nası Bi eğitim verilio mrk ettm ya.. Şerifalide waldorf sistemi okul 12bındı en son duyduğumda, şimdi kaç bilmiyorum ama yarım güne 12bin verilmez ya, cok fazla bence

Bi de yarım günmüş.. Nası Bi eğitim verilio mrk ettm ya.. Şerifalide waldorf sistemi okul 12bındı en son duyduğumda, şimdi kaç bilmiyorum ama yarım güne 12bin verilmez ya, cok fazla bence
Ya bana fiyat normal geldi valla geçen sene 20 bin istemişti okul bizden tam gün ama bu sene aramaya korkuyorum açıkçası 40 olmuştur çokta lüx yerler değil geçen sene fiyatlar 20 30 civarıydı işte o yüzden bana makul bile geldi

Bugün görümcem hamile olduğu için onu kendi dr götürdüm benimde kontrol sürem vardı bi bakalım dedik ama yüzünü eliyle kapatmıştı artık çok özledim zalımın oğlu dönsene diyesim var Fındık burnu kolunun altında sıkışmış yanaklar da tontik duruyordu eridim o görüntüye nolur diyer muayene de göstersin kendini inşallah

Kizlaar nasılsınız bebisler nasil
İyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl ?
Bu sene nazlı bu bebeler açmıyorlar yüzlerini

Bu sene nazlı bu bebeler açmıyorlar yüzlerini
Bizimki bide bi kere gösterdi merakta bıraktı valla o zaman kimseye benzetemedik şimdide açmıyor yüzünü inatla ya rahme yaslıyor ya eliyle koluyla kapatıyor süpriz bebeler olcak sanırım bunlar 32 haftada ki kontrolden umutluyum artık

Aylık mı bu fiyatlar

Aradığım influencerlık ben de kaşık biberon alacaktım ama birinin bana bunu al demesine ihtiyacım vardı
Hahahah vallahi billahi ben de senin gibiyim biri bana bunu al diycek tamam diycem benim şu an en büyük şansım yeğenimin olması, direkt ben sormadan bana liste yapıyor şunu şunu al araştırdım diyor ben de sepete ekliyorum

Aylık mı bu fiyatlar
İstanbul da yaşayanlar için normal aslında her yer öyle vallahi mahalle arasında bir okulsa eğer daha uygun oluyor. Ama biraz referans yapmış, öğretmeni üniversite mezunu, İngilizce veren, doğru düzgün yemek listesi olan, bahçeli ve sosyal olanağı varsa 10 dan başlar. Özel okul ya da franchiseları söylemiyorum bile bizim sitedeki franchise ama butik fiyatlar böyle benim işten ayrıldığım okulda 11 küsür şuan aylık fiyatı 10 bin de nakit kırtasiye istiyorduk

Haha ben Ataşehir anaokullar bölgesinde de çalıştım canım oranın fiyatları da böyle ama orda kime ne tutturursak da var, pazarlıkta var. Şerifali Elalmış caddesi biraz daha uygun. Zaten yarım günün bu kadar pahalı olmasındaki temel sebep okul öğrenci başı kontenjan belirliyor. Her sınıfın bir metrekaresi var ve atıyorum 15 kişiden fazla olamıyor. Dolayısıyla okul yönetimi diyor ki yarım da gelse tam da bu çocuk benim için bir kontenjan ve hakkımdan gidiyor. Öğretmen de tüm gün okulda yarım da gelse tam da ben öğretmene yarım vermiyorum ki maaşı diyor. Denetlemelerde çocuklar tek tek sayılır fazla alınmış mı sisteme kaydedilmiş mi diye. Kontenjandan kaynaklı aralarında çok fark yok o yüzden 12 ise yarım tam 14 dediler mesela bana

Bu sene nazlı bu bebeler açmıyorlar yüzyüzlerini
İyidir inşallah canım benim kontrolüme daha var ama parmak ölçüm de şekerim yüksek çıkıyor umarım insülin başlamaz zaten oksapar kullanıyorum delecek yer kalmadı vücudumda bi de insülin iğnesi oy oy bakalım doğuma az kaldi inşallah sıkar dişini benim şeker uçmaz ama içime sinmedi bir de sehir hastanesi gebe dahiliye bölümü oraya randevu aldım perşembe gideceğim belki orası testi tekrarlar herkesin tekrarlandi ama benim şekerim çok yüksek çıktığı için tekrarlama gereği görmedi galiba bakalım ikinci bir hekim görüşü olsun diyorum perşembe gideceğim inşallah

Deprem bölgesindeyim şu an. 7 buçuk + kırtasiye ve temizlik giderleri.sınıflar en fazla 10 kişi.biraz alışmakta zorlanıyor ama sırf sosyalleşsin diye gidebildiği yere kadar gitsin istiyorum.

Diyet yapsanızda mı yüksek çıkıyor kaç civarı çıkıyor acaba benimde bugün biraz yüksek çıktı ilk kez iki dilim tam buğday ekmeği yediğim için kahvaltıda

Benim sadece 8-9 saat uzanmayla geçiyor onun dışında her türlü şeyi denedim, egzersiz tuzlu su, soğuk-sıcak kompress. Bana mısın demiyor.
Benimde evime gidene kadar geçmicek sanırım burda uzatmayı unutuyorum evde tekli koltuğum var ona oturuyorum uzatıyorum iyi geliyor,
Burda uyuyanınca bile aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…