Diyet yapsanızda mı yüksek çıkıyor kaç civarı çıkıyor acaba benimde bugün biraz yüksek çıktı ilk kez iki dilim tam buğday ekmeği yediğim için kahvaltıda
Diyetisyenler öneriyor ama tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi yüksek maalesef. Ekşi mayalı çavdar ekmeği bulma şansın var mı? Bir kere de onu dene istersen.
Biraz yüksek çıkabilir bu arada. Hemen etkisi olmaz bebeğe. Üzülme
Yani bide Allah göstermesin acil bişey olur devlette falanda doğurman gerekebilir özel hastaneler pek sorumluluk almıyor. Bende özele giden biriyim ama geçen gebeliğimde mesela cerrahpaşada doğurmak zorunda kaldım ve hangi doktorla görüşsem bana çıkma ordan demişlerdi kendimde sağlıkçıyım bide o yüzden bence önden ödeme yapılmamalı
Diyetisyenler öneriyor ama tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi yüksek maalesef. Ekşi mayalı çavdar ekmeği bulma şansın var mı? Bir kere de onu dene istersen.
Biraz yüksek çıkabilir bu arada. Hemen etkisi olmaz bebeğe. Üzülme
Ay hemen bir bakayım fırınlara bulurum inşallah çünkü tadını da o kadar sevmiyorum bugün üşenip tost yaptım kaşarlı iki dilimden yapınca yükseltti yemesem daha iyi bile aslında dikkat edip bir sürü şeyden vazgeçince yüksek çıkıyor ya karnesi kötü gelmiş çocuk gibi oluyorum
Benim ilk gittiğim hastane istemişti sabitlenmesi için ödeme yapmanız gerekiyor dedi ayrıca eşimin iş yeri anlaşması var hastaneyle oda erken ödeme olduğu için olmuyor dedi buradaki dr ilk başta sadece zam gelir ama takipli hastalarıma olmaz gibi bişey dedi detaylı konuşmadık
Doktor sakınca görmezsem çekmem dedi ama bakalım nst ücreti olduğunu biliyorum da çok da pahalı değildir heralde diye umuyorum yıldım çünkü her şeye para vermekten
Selam kızlarrr Bizimde bugün kontrolümüz vardı 28w+ 1d 1160 gr 39 cm olmuşuz şükür artık kg olduklarını duymak beni çok mutlu ediyor ama yüzünü plasentaya dayadığı için göremedik 1 aydır yüzünü göremiyorum bu biraz üzdü
25 haftalık doğum paketi aldım hepsi içinde 18,500₺ ye canım ankara da . Ha sorumluluk alınmayan başka devlet araştırma hastanesine yonlendirilirsem muayeneleri tahlilleri falan düşüp para iadesi oluyormuş. Benim için birinci en önemli kriter Allah mecbur bırakmasın ama yeni doğan yoğun bakım olan bir hastane olması en büyük kriterim buydu çünkü ne olur ne olmaz ben doğum sonrası yatarken bebeğim başka hastaneye yollanır falan bu çok ürkütücü gelmişti bana
25 haftalık doğum paketi aldım hepsi içinde 18,500₺ ye canım ankara da . Ha sorumluluk alınmayan başka devlet araştırma hastanesine yonlendirilirsem muayeneleri tahlilleri falan düşüp para iadesi oluyormuş. Benim için birinci en önemli kriter Allah mecbur bırakmasın ama yeni doğan yoğun bakım olan bir hastane olması en büyük kriterim buydu çünkü ne olur ne olmaz ben doğum sonrası yatarken bebeğim başka hastaneye yollanır falan bu çok ürkütücü gelmişti bana
Ya bende duymuştum benim kuzenimde avrupa yakasında anaokulunda müdür o da böyle anlatıyordu. Herkes mecburen ekonomi kötü olduğu için çıkarına bakıyor işte. Bi şekilde herkesin para kazanması lazım neye zam gelmedi ki kreşler yerinde dursun sen anaokulu öğretmenimisin canım ?
Evet evet yani aslında iç yüzü o kadar da parlak değil bu sektörün, çok kârlı gelmedi bana uğraştığın kitleye göre. Bizde veli olacağız ki ben baya sorunlu bir veli olurum, çünkü çok fazla şeffaf olunmuyor. Öğretmenlerin genelinin yaşı küçük ve hata yapmaya çok müsait ona rağmen çok değişik insanlar var gerçekten ben aslında psikoloji mezunuyum klinik psikoloji çocuk ergenden yüksek yaptım. Ama müdür olmak için pedagojik formasyon alman lazım onu da alıp pdr gibi atanıyorsun keşke tüm bunları yapacağıma Kpss çalışsaydım o ayrı bir şey tabi
Doktor sakınca görmezsem çekmem dedi ama bakalım nst ücreti olduğunu biliyorum da çok da pahalı değildir heralde diye umuyorum yıldım çünkü her şeye para vermekten
Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar kan ve idrar içim yeniden en son haziranda aranmıştım. Sizi aramadılarsa sanırım zamanı gelmiş kan testlerinin
Kızlar hastane için sabahlık ve gecelik aldım ama 1 tane daha pijama takımı alın diyorlar siz ne aldınız ya da alacaksınız fikir verir misiniz? Elbise tarzı daha kullanışlı oluyormuş bu arada
Kızlar hastane için sabahlık ve gecelik aldım ama 1 tane daha pijama takımı alın diyorlar siz ne aldınız ya da alacaksınız fikir verir misiniz? Elbise tarzı daha kullanışlı oluyormuş bu arada
Benim sezeryan kesin ve hastane proseduru geregi 3 gece kalacagim icin 3 gecelik aldim. 1 de yedek pijama. Sabahlik evde cok vardi renklerini uydurmaya calistim
Sebin takimin cok şıkmıs
Çok güzelmiş güle güle kullanın 2 gecelik 2 sabahlık takımı daha iyi olur bence pijama takımındansa. Ben öyle yapmıştım kanama olacağı için kan damlarsa sabahlık geçiriyoruz hemen kamufle ediyor. Ben pijama giymemiştim ama yanımda bir takımda pijama vardı. Yeterli olmuştu 2 takım gecelikli sabahlık
Benim sezeryan kesin ve hastane proseduru geregi 3 gece kalacagim icin 3 gecelik aldim. 1 de yedek pijama. Sabahlik evde cok vardi renklerini uydurmaya calistim
Sebin takimin cok şıkmıs
Benimde evime gidene kadar geçmicek sanırım burda uzatmayı unutuyorum evde tekli koltuğum var ona oturuyorum uzatıyorum iyi geliyor,
Burda uyuyanınca bile aynı