Aylara göre kaşık biberon var ben öyle gördüm tekrar bulayım da linklerimmmm. Silikon şeffaf olanları biliyorum onlardan da almayı düşündüm alayım madem..Göğüs kalkanı oluyormuş böyle şeffaf belki görmüşsündür. Ondan tavsiye ettiler, göğüs ucu hava aldığı için iyileşmesi daha hızlı oluyormuş. Kaşık biberon benim de listemde henüz almadım. Gördüklerim büyükmüş gibi geldi aynısı mı kullanacağız yeni doğanda?
Benim şekerim çıkmadı ama doktorum şekersiz beslenmemi söylüyor ben de tüketmiyorum :) düzenli beslenmeyle hemen kontrol altına giriyor ama şekerin yüksek değil zaten :) senin doktorun da benimki gibi hassassa demek
Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı o koymuş hatta hemşiresi mama içirmiş kaşık biberonla çocuk sarılık olmasın diye ondan koyayım demiştim. İnşallah sütüm gelir de zaten emziririm :)Hastane çantasına gümüş kapak koymaya gerek yok bence ama meme yarası çok beter bir şey. Lansinosh kremle 34 36 dan sonra sürsek ve belki o kremi hastane çantasına eklesek uygun olur.
Kalık biberon da aşınması gerekenlerden ama hastane çantasına koymaya gerek yok. Çünkü süt o kadar az geliyor ki o bebeğe yetecek ama sağılması ya da kalık biberonla verilecek kadar çıkmaz bence. Bende hemşire eliyle kadeh dedikleri küçük kaplara sağdı emzirme çok başarılı geçmeyince. Kadehi de o içirdi bebeğe zaten 5 cc mi öyle bir şeyler çıkıyor. O da ilk gün için bebeğe yetiyor
Benim şekerim çıkmadı ama doktorum şekersiz beslenmemi söylüyor ben de tüketmiyorum :) düzenli beslenmeyle hemen kontrol altına giriyor ama şekerin yüksek değil zaten :) senin doktorun da benimki gibi hassassa demek
Magnezyum kullanmanızı tavsiye ederimSelam kızlar umarım herkes iyidirSabahtan beri iki kolum ve ayaklarım dayak yemişim gibi mi desem uzun süre ağır iş yapmışım gibi mi desem bi değişik şekilde ağrıyor. Özellikle kollarım. Sol kolum hele gitti gidecek gibi yani hissetmiyorum sanki ama kullanabiliyorum. Aşı falan olmadım. Neden oluyordur bu ya?
İşte bende de onu kadeh denilen hastalara ilaç verdikleri bir kap var, onunla verdilerGeçen hafta arkadaşım doğum yaptı o koymuş hatta hemşiresi mama içirmiş kaşık biberonla çocuk sarılık olmasın diye ondan koyayım demiştim. İnşallah sütüm gelir de zaten emziririm :)
Ben biraz korkuyorum aslında erken doğum riskinden, geçen hafta arkadaşım erken doğum yaptı, hazırlıklı olayım dedim en azından kalsın odasında diyorum. Bir de sürekli çatı ağrısı yaşayınca eşim de hazırlayalım dursun kenarda kafasında :) Ama evet dün bana da dank etti yav daha yeni hamile olduğumu öğrendim ne çabuk geçti diye :)Hastane çantası hazırlama vakitleri mi geldi yaane çabuk daha geçen ay sanki öğrendim hamileliğimi
Benimde çok ağrım vardı tam çatıda yürüyemiyodum ama geçti kendiliğinden o gün azalmıştı akşam doktora gittim normaldi herşey 3 gün zehir olmuştu erken doğum mu bu ne diye ilaçta verdi fitilde ama kullanmadım uzun yolada çıktım şuan çok şükür iyiyim, bence bebek baskısından veya rahim büyümesinden o ağrı endişe etme hiçBen biraz korkuyorum aslında erken doğum riskinden, geçen hafta arkadaşım erken doğum yaptı, hazırlıklı olayım dedim en azından kalsın odasında diyorum. Bir de sürekli çatı ağrısı yaşayınca eşim de hazırlayalım dursun kenarda kafasında :) Ama evet dün bana da dank etti yav daha yeni hamile olduğumu öğrendim ne çabuk geçti diye :)
Ay evet nolur linkle. Ben o şeffaflardan alacağım, daha iyi diye duydum. Bir de göğüs pedi alacağım. Göğüs kalkanı dedikleri şeyin markasının pek önemi yok Philips olmasa da olur dendi bu aradaAylara göre kaşık biberon var ben öyle gördüm tekrar bulayım da linklerimmmm. Silikon şeffaf olanları biliyorum onlardan da almayı düşündüm alayım madem..
Bol bol da yürünmüyor ki bir de ne kadar bolSağlıklı beslenmeye tamam da tatlı benim kırmızı çizgim diyemedim tabii doktora(minicik de olsa yemezsem kafam çalışmıyor resmen). Geleni kısamıyorsan bol bol yürü de gitsin bari dedi. Neyse söz dinleyeceğiz tabii mecbur
Ah kalbiimNeyse ki bebeğin odası hazır hahabaktım da yazlık da bir sürü kıyafetimiz varmış aşırı mutlu oldum kızımdan kalan oversize olcak biraz ama olsun iş görür
İğneni vurdular mı
İğne için kan verdim. Pazartesi gel dedi zaman var gecikmeyiz dedi. 1 saate hallederiz dediTamam tamam takmayacağım çünkü ben de ilk başlarda aldım sonra sabitledim. Demek ki olabiliyor
İğneni olabildin mi
Ben almadım ama bakalım almak üzere gibiyimÇok güzelmiş canım güle güle kullanben de bunu tercih ettim boyutu baya büyük hoşuma gitti
Nasıl ferah nasıl misssNeyse ki bebeğin odası hazır hahabaktım da yazlık da bir sürü kıyafetimiz varmış aşırı mutlu oldum kızımdan kalan oversize olcak biraz ama olsun iş görür
Neyse ki bebeğin odası hazır hahabaktım da yazlık da bir sürü kıyafetimiz varmış aşırı mutlu oldum kızımdan kalan oversize olcak biraz ama olsun iş görür
Çok teşekkür ederizÇok tadlu olmuş yabenım fazla odam var ama oturma odası olarak kullanıyoruz, en azından 2 yıl oda yapmıcaz sanrm, Eymen okullu olsun da masa vsvs alınca artık oda durumlarını netleştirme.. Bende şu beşiği Bi boyatabilsem bide monte edilecek, eşimde de hiç el becerisi yoktur, oyyy oyy
Çok teşekkür ederizben masada aldım küçük bir masa ama boyama hamur oynuyoruz şimdi ona ek bir sandalye alırım kardeşiyle oynasın diye. Önce beşiği halledin de eliniz de rahatlayınca yaparsınız oda en güzelinden Eymen paşaya ben oturma odası mantığına karşıyım çünkü bırak rahat rahat takılsın çocuklar. Mesela küçük legolar ve oyuncaklar oluyor ya ben onları büyük kızın odasından çıkarmayacağım. Emekleyecek filan yutabilir yerde bulduğunu o yüzden de ayrı olsun istedim
Çok şükür ki kendime bir yardımcı abla bulabildim kızlar, geçen hafta da geldi bu haftada. Resmen ev temiz olunca içimi bir huzur kaplıyor, modum yükseliyor
Haklısın canım bizim salonda kapı bile yok mecbur her yeri açıyoruz onu düşünmedim ben bir de benim eşimde evde tam kadroyuz. Balkonu bile ısıtıyor bunalıpValla oturma odası kışın sıcak oluyo gayet, enerjiden tasarruf edıyoruzyoksa koca evi ısıtmak bayagı malıyetlı oluyo ben eymene odandan çıkma dersem inadına gelır ortaya döker o oyuncakları o da imkansız yasayıp görcem valla, ne desem tersi oluyo, hiçbişey istedgm gibi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?