- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Normal gibi benim yaptırdığım yerde sınır 1 saat sonra 180 di yüksek değil sizinde bence bir sorun görmeyecektirKızlar şeker yüklemesi yaptırdım dün 75lik
Açlık 94, 1 saat sonra 164, 2 saat sonra 128 çıktı. Doktoruma öğleden sonra gidebileceğim bilenler var mı acaba yüksek mi
Teşekkür ederim. Bebek 2 haftadan fazla önden gidiyor doktor bayağı korkutmustuNormal gibi benim yaptırdığım yerde sınır 1 saat sonra 180 di yüksek değil sizinde bence bir sorun görmeyecektir
Haklısın canım bizim salonda kapı bile yok mecbur her yeri açıyoruz onu düşünmedim ben bir de benim eşimde evde tam kadroyuz. Balkonu bile ısıtıyor bunalıpAma sitede oturmanın faydası mı merkezi sistemden mi bilmiyorum çok az geliyor bize doğalgaz, annemlere filan kıyasla neden bilmiyorum Eymen en azından okula gidecek bakalım ben ne yapıcam. Bu yeni gelen abla temizlikte daha iyi onu bir tam gün çağırıp, diğerini haftada iki yarım çağırmayı düşündük bizde okula vermezsem. Yarım gün gelen doğduğundan beri tanıdığı için kızımı dışarı çıkarır yemek yapar oyun oynar onunla ya da bilmiyorum oyun ablası mı arasam belki İngilizce konusunda da destek olur. Kafalar çok karışık yan komşuyu gördüm tek çocuğu var ama yaşları baya ileri bize göre, 5 sene Özbek bir abla bakmış yatılı 500 dolar dedi aylık. Bizde yatıracak oda da kalmadı onların evi loft, mecbur gündüzlü lazım temizliğe gelenlerle idare edebilirsem baya uyguna geliyor. Arkadaşım okul açtı ama nerdeyse hiç öğrencisi yok sınıfları birleştirebilir maliyeti azaltmak için 2 3 4 yaş aynı sınıfta olabilir, ne bileyim kışın belki doğalgazı açmaz ya da az açar. Sitenin anaokulunu aradım yarım gün aylık 11 bin nakit 12 kartla dedi maşallahı var her şeyin bilmiyorum napıcaz
Bizim siteden giriş kapısı var şimdi asansörden bindirip okula git desem bulur öyle rahat olurdu ki ama fiyatı çok uçukYarım gün 11bin miben tam gun yazdırdım fıyatı söylesem gulersın buyuk ıhtımal eve yakın ama cadde gecılıo, o yuzden bırakma etme konusunda noolcak bnmde bılmıorm yaşı kaçtı, anaokulu yaşı degılse verme istersen hem daha uygun oluyo hemde cocuk bu sefer kardes geldi benı evden attılar kafasına giriomus oyle okumustm
En son benim de öndeydi ama şeker çıkmadı. Bu kontrolde de şişko çıkarsa kızımın görümceme çekmiş olma olasılığını kabullencemTeşekkür ederim. Bebek 2 haftadan fazla önden gidiyor doktor bayağı korkutmustu
Bizim siteden giriş kapısı var şimdi asansörden bindirip okula git desem bulur öyle rahat olurdu ki ama fiyatı çok uçuk28 aylık olacak eylülde yaşı küçük ama kendisi çok hevesli. Dün makas aldık kesme yapıyoruz. Yemeğimi yiyim büyüyüp okula gidicem filan diyor. Biliyorum canım hatta tuvalet eğitimini de bezi bırakıp okula gidicem diye çok çabuk hallettik şimdi ki çocuklar da istekli. O öyle giyince üzülüyorum tam gün asla vermem zaten
Bizim bugün kreşte ikinci günümüz 28 aylık. Biraz zorlanacak gibi ama sosyal ortama arkadaşa ihtiyacı var. Allah hepimize sabır versinBizim siteden giriş kapısı var şimdi asansörden bindirip okula git desem bulur öyle rahat olurdu ki ama fiyatı çok uçuk28 aylık olacak eylülde yaşı küçük ama kendisi çok hevesli. Dün makas aldık kesme yapıyoruz. Yemeğimi yiyim büyüyüp okula gidicem filan diyor. Biliyorum canım hatta tuvalet eğitimini de bezi bırakıp okula gidicem diye çok çabuk hallettik şimdi ki çocuklar da istekli. O öyle giyince üzülüyorum tam gün asla vermem zaten
En son benim de öndeydi ama şeker çıkmadı. Bu kontrolde de şişko çıkarsa kızımın görümceme çekmiş olma olasılığını kabullencem
Hayır yavrumun annesi 45/48 kilo arası takılırken azcık haksızlık olmuş ona ama neyse canım görümcem (daha fazla konuşamam)
Genlerimi aktaramadım amabenim de babama çekecek demek ki bizde kilolu bir o var sen bayağı zayıfmışsın yalnız
Kesinlikle arkadaş istiyorlar artık evde tutmak çok zor çocukları tablet televizyon açmadanBizim bugün kreşte ikinci günümüz 28 aylık. Biraz zorlanacak gibi ama sosyal ortama arkadaşa ihtiyacı var. Allah hepimize sabır versin
Tam gün de benim içime sinmez evdeyim ve küçük yaYarım günden de bişey anlamazsın ama diyim, sen kahvaltını edene kadar gelmiş oluyo.. Benim gecen sene verdgm okul 10.00-16.00 arasıydı.. Yalnız olmama rağmen yıne de yetmıo Du.. Şimdi Baska okula 8bucuk 16.00 arası verdim.. Yıne bıraz daha rahat olur gibime gelıo.. Duygusal dusunme vereceksenn eger.. Ne kadar istekli de olsa uyum surecı zzor oluyo, taviz verme sakın aglarsa da durmak zorunda diye düşün... Eve yakın olması iyi ama cok pahalı ya.. Yarım gun ne ki, Bı kahvaltı verıolar dır, ööoğle yemegı var mı bılmıorm ama.. Cok fazla yaa.. Ben 5bine işte 8bucuk 16.00arası verdım smdı..Ama bızımkı dini okul, dini okullar daha ucuz oluyo normal egıtım veren okullara göre.. Bıraz da ondan tercih edıorm.. Seneye de yarım gün devlete göndercem yeter.. Bıktı bile cocuk
Öhhö öhhö sitede ajda pekkan filan mı yaşıyor o nasıl site anaokulu 12 binHaklısın canım bizim salonda kapı bile yok mecbur her yeri açıyoruz onu düşünmedim ben bir de benim eşimde evde tam kadroyuz. Balkonu bile ısıtıyor bunalıpAma sitede oturmanın faydası mı merkezi sistemden mi bilmiyorum çok az geliyor bize doğalgaz, annemlere filan kıyasla neden bilmiyorum Eymen en azından okula gidecek bakalım ben ne yapıcam. Bu yeni gelen abla temizlikte daha iyi onu bir tam gün çağırıp, diğerini haftada iki yarım çağırmayı düşündük bizde okula vermezsem. Yarım gün gelen doğduğundan beri tanıdığı için kızımı dışarı çıkarır yemek yapar oyun oynar onunla ya da bilmiyorum oyun ablası mı arasam belki İngilizce konusunda da destek olur. Kafalar çok karışık yan komşuyu gördüm tek çocuğu var ama yaşları baya ileri bize göre, 5 sene Özbek bir abla bakmış yatılı 500 dolar dedi aylık. Bizde yatıracak oda da kalmadı onların evi loft, mecbur gündüzlü lazım temizliğe gelenlerle idare edebilirsem baya uyguna geliyor. Arkadaşım okul açtı ama nerdeyse hiç öğrencisi yok sınıfları birleştirebilir maliyeti azaltmak için 2 3 4 yaş aynı sınıfta olabilir, ne bileyim kışın belki doğalgazı açmaz ya da az açar. Sitenin anaokulunu aradım yarım gün aylık 11 bin nakit 12 kartla dedi maşallahı var her şeyin bilmiyorum napıcaz
Benim sadece 8-9 saat uzanmayla geçiyor onun dışında her türlü şeyi denedim, egzersiz tuzlu su, soğuk-sıcak kompress. Bana mısın demiyor.Kızlar bu ödem ayakları uzatınca dışında nasıl düzelir bi zararı var mı bebege inmiyor bide dönüş yolculuğu var daha çok olucak korkmaya başladım
Haha valla her yer öyle biliyor musun arabayla bırakma imkanım olsa o paraya Dragos’ta çok güzel okullar var oraya götürürümÖhhö öhhö sitede ajda pekkan filan mı yaşıyor o nasıl site anaokulu 12 bin
Bende şeker var önde hiç olmadı kızım hatta hep geriden geliyorTeşekkür ederim. Bebek 2 haftadan fazla önden gidiyor doktor bayağı korkutmustu
Ayy maşallah kuzumaSelam kızlarrrBizimde bugün kontrolümüz vardı 28w+ 1d 1160 gr 39 cm olmuşuz şükür artık kg olduklarını duymak beni çok mutlu ediyor ama yüzünü plasentaya dayadığı için göremedik 1 aydır yüzünü göremiyorum bu biraz üzdü
Canım bunu çok önermişlerdi ben bunu aldım fikir olsun sana daAylara göre kaşık biberon var ben öyle gördüm tekrar bulayım da linklerimmmm. Silikon şeffaf olanları biliyorum onlardan da almayı düşündüm alayım madem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?