2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam geçen gün tartıldığımda 66.500’düm. İki gün sonra yani bugün tekrar tartıldım (aç karnına) 67.550 geldim. İki günde hemen kilo almış olabilir miyim yoksa bu ödem falan mıdır kafam karıstı

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım dün 75lik
Açlık 94, 1 saat sonra 164, 2 saat sonra 128 çıktı. Doktoruma öğleden sonra gidebileceğim bilenler var mı acaba yüksek mi

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım dün 75lik
Açlık 94, 1 saat sonra 164, 2 saat sonra 128 çıktı. Doktoruma öğleden sonra gidebileceğim bilenler var mı acaba yüksek mi
Normal gibi benim yaptırdığım yerde sınır 1 saat sonra 180 di yüksek değil sizinde bence bir sorun görmeyecektir

Yarım gün 11bin mi ben tam gun yazdırdım fıyatı söylesem gulersın buyuk ıhtımal eve yakın ama cadde gecılıo, o yuzden bırakma etme konusunda noolcak bnmde bılmıorm yaşı kaçtı, anaokulu yaşı degılse verme istersen hem daha uygun oluyo hemde cocuk bu sefer kardes geldi benı evden attılar kafasına giriomus oyle okumustm

Bizim siteden giriş kapısı var şimdi asansörden bindirip okula git desem bulur öyle rahat olurdu ki ama fiyatı çok uçuk 28 aylık olacak eylülde yaşı küçük ama kendisi çok hevesli. Dün makas aldık kesme yapıyoruz. Yemeğimi yiyim büyüyüp okula gidicem filan diyor. Biliyorum canım hatta tuvalet eğitimini de bezi bırakıp okula gidicem diye çok çabuk hallettik şimdi ki çocuklar da istekli. O öyle giyince üzülüyorum tam gün asla vermem zaten

Teşekkür ederim. Bebek 2 haftadan fazla önden gidiyor doktor bayağı korkutmustu
En son benim de öndeydi ama şeker çıkmadı. Bu kontrolde de şişko çıkarsa kızımın görümceme çekmiş olma olasılığını kabullencem
Hayır yavrumun annesi 45/48 kilo arası takılırken azcık haksızlık olmuş ona ama neyse canım görümcem (daha fazla konuşamam)

Yarım günden de bişey anlamazsın ama diyim, sen kahvaltını edene kadar gelmiş oluyo.. Benim gecen sene verdgm okul 10.00-16.00 arasıydı.. Yalnız olmama rağmen yıne de yetmıo Du.. Şimdi Baska okula 8bucuk 16.00 arası verdim.. Yıne bıraz daha rahat olur gibime gelıo.. Duygusal dusunme vereceksenn eger.. Ne kadar istekli de olsa uyum surecı zzor oluyo, taviz verme sakın aglarsa da durmak zorunda diye düşün... Eve yakın olması iyi ama cok pahalı ya.. Yarım gun ne ki, Bı kahvaltı verıolar dır, ööoğle yemegı var mı bılmıorm ama.. Cok fazla yaa.. Ben 5bine işte 8bucuk 16.00arası verdım smdı.. Ama bızımkı dini okul, dini okullar daha ucuz oluyo normal egıtım veren okullara göre.. Bıraz da ondan tercih edıorm.. Seneye de yarım gün devlete göndercem yeter.. Bıktı bile cocuk

Bizim bugün kreşte ikinci günümüz 28 aylık. Biraz zorlanacak gibi ama sosyal ortama arkadaşa ihtiyacı var. Allah hepimize sabır versin

benim de babama çekecek demek ki bizde kilolu bir o var sen bayağı zayıfmışsın yalnız

Kızlar bu ödem ayakları uzatınca dışında nasıl düzelir bi zararı var mı bebege inmiyor bide dönüş yolculuğu var daha çok olucak korkmaya başladım

Bizim bugün kreşte ikinci günümüz 28 aylık. Biraz zorlanacak gibi ama sosyal ortama arkadaşa ihtiyacı var. Allah hepimize sabır versin
Kesinlikle arkadaş istiyorlar artık evde tutmak çok zor çocukları tablet televizyon açmadan ilk bir ay çok zorlayıcı oluyor ama mutlu gitmeye genelde arkadaşlık ilişkisi geliştirince başlıyorlar. Sadece öğretmene güvenmek onunla olmakta mutlu gitmesine yetmiyor. Oyun oynamayı öğrenince sevdiği bir iki arkadaşı olunca daha kolay. Çoğu zamanda konfor alanından çıkmak istemiyorlar mesela kreşe gitse 7 30 8 de uyanması lazım, kahvaltıda ne isterse onu hazırlıyorum. O zaman öyle imkan yok mecbur kalkacak, mecbur listede ne varsa onu yiyecek gibi gibi onlar içinde kurallara alışmak zor. Alışsa bile her pzt zor geçiyordu. Hayırlısı olsun bakalım bende en geç mart gibi vericem
Tam gün de benim içime sinmez evdeyim ve küçük ya yaklaşık 8 senedir anaokullarında çalışıyorum ben o yüzden öğretmenin ifadesinden, çocuğun beni kullanıp kullanmadığından anlarım. İç yüzünü de bildiğim için sorunlu bir veli olurum o yüzden arkadaşımın okulunu istemiyorum ona bir şey diyemem benim arkadaşımın okulu da 6 binmiş galiba ama arabayla 10 dk git gel bir de yarım gün dediğin gibi bir şey anlamam bakalım hayırlısı

Öhhö öhhö sitede ajda pekkan filan mı yaşıyor o nasıl site anaokulu 12 bin

Kızlar bu ödem ayakları uzatınca dışında nasıl düzelir bi zararı var mı bebege inmiyor bide dönüş yolculuğu var daha çok olucak korkmaya başladım
Benim sadece 8-9 saat uzanmayla geçiyor onun dışında her türlü şeyi denedim, egzersiz tuzlu su, soğuk-sıcak kompress. Bana mısın demiyor.

Ayy maşallah kuzuma ben de haftaya öğrenicem kaç kilo olduğunu. Kg duymak benim de çok hoşuma gider hehehe maşallah boyu uzun galiba

Aylara göre kaşık biberon var ben öyle gördüm tekrar bulayım da linklerimmmm. Silikon şeffaf olanları biliyorum onlardan da almayı düşündüm alayım madem..
Canım bunu çok önermişlerdi ben bunu aldım fikir olsun sana da

Eklentiler

• 1000029410.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…