2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Deprem bölgesindeyim şu an. 7 buçuk + kırtasiye ve temizlik giderleri.sınıflar en fazla 10 kişi.biraz alışmakta zorlanıyor ama sırf sosyalleşsin diye gidebildiği yere kadar gitsin istiyorum.
Ay eskiden ne güzel uygundu özellerde vallahi geçen haberlerde de çıktı bu anaokul fiyatları kafayı yemiş durumda birde sanırım servis ayrı oluyor dimi

Geçen yıl koleje biz 25 bin ödemiştik anaokulu için bu sene 75 oldu Ama o kolej normal ama site içi deyince bana aşırı geldi. Yoksa ooo servis bızım gıbı kucuk yerde ulaşımın 5 dk oldugu yerde bıle 1500 dedıler
İstanbulu düşünemiyorum.

Devlet hastanesınden e nabız hariç sonuca nerden bakabılırım? İlk defa sisteme düşmedi benim sonuç ya

Varis olabilir canım

Önden ödeme yapıldığını bilmiyordum. Ama bence önden ödemek mantıklı değil belki orda doğurmayacaksın bu işin garantisi yok sonuçta
Ödeyen çok aslında paketler filanda var ama tamda dediğin gibi hastaneden kaçıp son anda başka hastanede doğuran biri olarak benden herşey beklenir

Ya bende duymuştum benim kuzenimde avrupa yakasında anaokulunda müdür o da böyle anlatıyordu. Herkes mecburen ekonomi kötü olduğu için çıkarına bakıyor işte. Bi şekilde herkesin para kazanması lazım neye zam gelmedi ki kreşler yerinde dursun sen anaokulu öğretmenimisin canım ?

Ödeyen çok aslında paketler filanda var ama tamda dediğin gibi hastaneden kaçıp son anda başka hastanede doğuran biri olarak benden herşey beklenir
Haftaya çarşamba gidince sabitleyeceğim sözleşme yapıp bakalım isteyecekler mi parayı. Nst ne kadar içinde mi onu bile bilmiyorum.

Yani bide Allah göstermesin acil bişey olur devlette falanda doğurman gerekebilir özel hastaneler pek sorumluluk almıyor. Bende özele giden biriyim ama geçen gebeliğimde mesela cerrahpaşada doğurmak zorunda kaldım ve hangi doktorla görüşsem bana çıkma ordan demişlerdi kendimde sağlıkçıyım bide o yüzden bence önden ödeme yapılmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…