Bizimki de öyle bazen aklıma geliveriyor ama karın çevresi normal bakalım haftaya bizimde şimdiden heyecanlıyım sizinki kaç gün geri çıkıyor kafa ölçüsü ? çok güzel geçsin kontrolünüz annesi inşallah birde hani geriden hissediyorum hareketleri demiştiniz geçenlerde bu durumunuz düzeldi mi bazen bende öyle hissediyorum daBizimkinin kafa küçük mesela, karın ve fl büyük. Ay ilk ne çok takılmıştım da sonradan rahatladım
Tamam canımÇok metabolizmasal bir şey ama en azından annenin ideal kilosunda olması beklenir. Sağlıklı yağları beslenmene ilave et mutlaka. Fıstık ezmesi kalorili ve faydalı. Tüketebilirsin. Aynı şekilde bol bol yağlı süt ürünü tüketmeye çalış. Yulaf ye mutlaka. Kendine yulaftan tost krep yap. Hem kalorili hem sağlıklı olsun.
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum kaç haftada bir çağırıyor doktorunYarın sabah 9 buçukta. Bende bir buçuk haftadır dikkat ediyorum bol bol muz ceviz kaşar peyniri yumurta süt tükettim yaramış mı bakalım
Ben tiroid yüzünden kilo alamıyorum canım tsh 0.01Sen de zayıf olduğun için belki bebek sana çekecektir, üzme kendini. Zaten bebeğe kilo aldıracak besinleri biliyorsundur, onları daha düzenli yemeye çalış. Bir de bence kaşar peyniri güzel kilo aldırıyor.
İnşallah canım ayda bir normalde ben geçen hafta kasılmam olunca acil gitmiştim bu hafta da görmek istedi. Artık 2 haftaya düşeriz muhtemelenAyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum kaç haftada bir çağırıyor doktorun
Çok güzel30 haftaya merhaba olsun Buda karnım bana kocaman geliyor ya 2 aya kendimi düşünemiyorum
Merhaba teyzelerrr 1600 gram bi tosuncuk geldi. 30+1 gözüktü 2-3 gün öndeymiş. Artık 2 haftada bir gidicez nstye başlıyoruz ben bi panik oldum
Çok güzelBu da bende olsun burda küçük bile çıkmış göbeğim bazen patlıcak gibi hissediyorum
Ay ben ilaçların bende çok etkili olduğunu gebelikte öğrendimBanada bunu vermişti 8 haftalarda sevmedim dil altına koyuluyor ama çok düşük olduğu için etki etmezdi zaten
Bizimki de öyle bazen aklıma geliveriyor ama karın çevresi normal bakalım haftaya bizimde şimdiden heyecanlıyım sizinki kaç gün geri çıkıyor kafa ölçüsü ? çok güzel geçsin kontrolünüz annesi inşallah birde hani geriden hissediyorum hareketleri demiştiniz geçenlerde bu durumunuz düzeldi mi bazen bende öyle hissediyorum da
Çok güzel tam bir erkek annesi göbüşü29+5 den bildirmem gerekirse, göbeğim bir anda büyüdü
Yaa olabilir aslında evet benim plesantam için aşağıda demişti doktor ama yer değiştiriyor belki de bakalım haftaya gittiğimde soracağım bende ne diyecek en çok merak ettiğim şimdilik şeker yüklemesi sonrası şekerim olduğunu öğrendim ve çok dikkat ettim bebeğin gelişiminde neler oldu bakalım inşallah her şey yolundadır gittikçe kolaylaşır diyordum süreç hareketlerini bir hissedeyim diyordum ama yaklaştıkça daha da panik halindeydim kilo gelişim boy asıl şimdi çok değiştiği için heyecanlanıyorum kontrol öncesiHerkese merhaba,
Ben aslında ekim sonunu bekliyordum hazırlanmak için ama sizin paylaşımlardan gaza geldim, ben de oğlumdan kalan eşyaları çıkarmaya başladım ufaktan. Ama bazı girişimlerim hüsranla sonuçlandıpark yatağı yanlışlıkla depoya kaldırmışız ve rutubet kokusu sinmiş, giysi olarak da 0-3 yaş çok az şey tutmuşuz (yalnızca çok kaliteli olanları), onların da birkaçı sandık lekesi gibi olmuş.
Şimdi temizlik konusunda tecrübeli annelere sorum var: park yatağın yıkanan kısımlarını (en azından benim yıkanır diye düşündüğüm kısımlarını) yıkadım, kalanını sildim. (Birkaç tur daha silerim, koku hafifledi gibi) Bir süre de havalandıracağım, yatak için bu yöntemi denemiş, sonrasında da gönül rahatlığıyla kullanmış olan var mı, yoksa çöp mü olacak? (Bayağı taş gibi duruyor, sadece hafif rutubet kokusu var kumaşında, atmak cidden çok büyük israf olacak)
Bir de sandık lekeli giysileri normal leke çıkarıcı vb ile temizleyip kurutup bir tur da bebek deterjanıyla yıkamak caiz midir acaba? Bu konuda önerisi olan varsa çok sevinirim.
Son birkaç haftadır ben de biraz geriden hissediyorum. Böyle daha derinden gibi hareketleri, hatta kontrolde usgde görülen hareketlerin hiçbirini hissetmedim. Doktoruma sormayı unutmuştum bu hafta ama bugün tahliller için devlete gittim, oradaki doktor rapora plesanta anterior yazmış. İki ay önce falan da öyleydi benim ama sonra hep posterior dediler. Demek hala yer değiştirebiliyor plesantamız. Bence ondan kaynaklanıyor olabilir. Tekrar gidince teyit edeceğim.
Sanırım beş gün geriydi ama benim de kafam küçüktür. Belki genetiksel bir şey. Takılmak istemiyorum çünkü biliyorum sağlıklı. Ben bir kaç gün geriden hissettim sonra değişti o his ve çok güçlendi. Şimdi bir kaç gündür yine arkadan arkadan vuruyor. Cumartesi kontrolüm var bir sorun görmez umarım doktorum. Ama bence konumsal bir şeyBizimki de öyle bazen aklıma geliveriyor ama karın çevresi normal bakalım haftaya bizimde şimdiden heyecanlıyım sizinki kaç gün geri çıkıyor kafa ölçüsü ? çok güzel geçsin kontrolünüz annesi inşallah birde hani geriden hissediyorum hareketleri demiştiniz geçenlerde bu durumunuz düzeldi mi bazen bende öyle hissediyorum da
o zaman beslenmene çok dikkat etmelisin. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye ki siğilsede artmasın canım. Sezaryan olman gerekiyor evet çünkü normal doğumla bebeğe bulaşma ihtimali oluyor. Kötü huylu olmasında gerisi mühim değilCanım doktor siğil olabilir dedi. Sürüntüden ziyade küçük bir parçayı 36.hafta gibi alıp incelemenin daha mantıklı olacağını söyledi. O sonuca göre eğer siğilse sezeryan olacakmışım 39.haftada
Tam şeklini aldı artık diyebilirimÇok güzel tam bir erkek annesi göbüşü
Canım sana mesaj atılmıyor bilerek mi kapalı yoksa ayarı mi bilmiyorsun ?Hooops internette hpv ya da genital siğil yazdığımda bendekilerle asla ama asla örtüşmüyor. Benimki aşırı küçük başsız sivilce gibi. Hpv de cinsel ilişki olmaması gerekiyormuş sanırım, doktora da sormak aklıma gelmedi. 36. haftaya kadar da belli olmayacak sonuçta, ne yapsam bilemedim kafam çok karıştı. İçimdeki ses hpv olmadığına emin aslında ama bilemedim de. Eşime geldiğinde söyleyip duruma göre o da mı muayene olsa? Sonuçta gebelikte çıktı bende ve aktif cinsel hayatımız da mevcut. Hpv ise ya benden ona ya da ondan bana bulaşma ihtimali yüksek
Beslenmeme özellikle son 1.5 aydır baya dikkat ediyorum; sebze meyve, protein tüketimi vs. İnşallah önemli bir şey değildir ama değil gibi hissediyorumo zaman beslenmene çok dikkat etmelisin. Bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye ki siğilsede artmasın canım. Sezaryan olman gerekiyor evet çünkü normal doğumla bebeğe bulaşma ihtimali oluyor. Kötü huylu olmasında gerisi mühim değil
İlk üye olurken tüm gizlilik ayarlarını kapatmış olabilirim, dur bir bakayımCanım sana mesaj atılmıyor bilerek mi kapalı yoksa ayarı mi bilmiyorsun ?
Sanırım açtımCanım sana mesaj atılmıyor bilerek mi kapalı yoksa ayarı mi bilmiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?