Ben devlet Hastanesi'ne randevu almıştım canım 29 Ağustos a o gün tahlil yapıldı.Sonucu 1 gün sonra çıktığı için resmi tatil de araya girince yarın hastanede yaptırmaya gideceğim.Yarın daha detaylı yazarım sanaKızlar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı? Bugün 28. haftam doldu. Doktorun yazması gerekiyormuş iğneyi önce sonra sağlık ocağına mı gitmem gerekiyor?
Benim 2 Gün geç yumurtlama oldu ama daha fazlası yok eminim son ilişkiden hamile kaldımCanım benim de 28+4 de 1120 gramdı yaklaşık bir hafta geri dedi doktor kilosuna ama yüksek ihtimalle geç döllenme diyor. Geç döllenmeye göre de boyu bir hafta ileride demişti ama kaç cm hiç söylemedi bende unuttum kağıtta vermedi bu sefer. Yarın detaylı sorcam. Çok değişiyor gelişimleri hiç endişelenme. Biz seninle başından beri aynı gidiyoruz bence şeninde geç döllenme hem bir haftadan hiç bişey olmaz. Merak etme
Çok metabolizmasal bir şey ama en azından annenin ideal kilosunda olması beklenir. Sağlıklı yağları beslenmene ilave et mutlaka. Fıstık ezmesi kalorili ve faydalı. Tüketebilirsin. Aynı şekilde bol bol yağlı süt ürünü tüketmeye çalış. Yulaf ye mutlaka. Kendine yulaftan tost krep yap. Hem kalorili hem sağlıklı olsun.Selam kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemeside yapıldı bebeğin zayıf dedi Dr 27+5 haftalıgız kilosu 892 gram boyu 33 santim sizde durumlar nasıl moralim bozuldu herşeyde yiyorum kendimde kilo alamıyorum 46 kiloyum
ben eskiden de soğuk bişey içmezdm, içemezdim boğazım hemen acır diye. şimdi lokur lokur içiyorumBende de kuscagım zmn önce öksürük gelıo, ordan anlıorm kuscagım.. Bu haftalarda kusunca da zehır zıkkım oluyo aksama kadar zor toparlanıormçok öksürük varsa en azndn saglık ocagına Bi gitsen, doktor bişey söyler belkı.. Bide soguk tuketımını azalt bence o da tetıkler bence
Bende tesettürlüyüm canım pembeli olan gecelik sabahlık takımını aldım çok güzel geldi.Bir se pijama takımı alacağım muhtemelen mavili olacak henüz karar vermedim.Lohuta takımları malum ince olduğu için boyumda uzun olduğu için mümkün mertebe sabahlık uzun olanlarını tercih ediyorum.Önü de düğmeli olduğu için rahat olacaktır.Aklında bulunsunTesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadım
ayy evet ben önermiştimBuradan bir arkadaş bu pijamayı önermişti ben de aldım gerçekten çok güzel geldi. Yorumları bir okuyun beğenen çok.
ben içine her türlü emzirme atleti giymeyi düşünüyorum önü bağlamalı ama rahatlık açısından daha iyi olur,Tesettür için rahat olur mu acaba? Düğmesi yok sanırım. Ben daha hiçbir şey almadım
Sen de zayıf olduğun için belki bebek sana çekecektir, üzme kendini. Zaten bebeğe kilo aldıracak besinleri biliyorsundur, onları daha düzenli yemeye çalış. Bir de bence kaşar peyniri güzel kilo aldırıyor.Selam kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemeside yapıldı bebeğin zayıf dedi Dr 27+5 haftalıgız kilosu 892 gram boyu 33 santim sizde durumlar nasıl moralim bozuldu herşeyde yiyorum kendimde kilo alamıyorum 46 kiloyum
Ekran resimlerini aldım şimdi, sağ ol canımBende tesettürlüyüm canım pembeli olan gecelik sabahlık takımını aldım çok güzel geldi.Bir se pijama takımı alacağım muhtemelen mavili olacak henüz karar vermedim.Lohuta takımları malum ince olduğu için boyumda uzun olduğu için mümkün mertebe sabahlık uzun olanlarını tercih ediyorum.Önü de düğmeli olduğu için rahat olacaktır.Aklında bulunsun
Şimdi ilk gebelik ya, bilmiyorumben içine her türlü emzirme atleti giymeyi düşünüyorum önü bağlamalı ama rahatlık açısından daha iyi olur,
benim de ilk gebelikŞimdi ilk gebelik ya, bilmiyorumeltim hiçbir şey giymemişti mesela içine. Ben sadece sütyen aldım şimdlik
Banada bunu vermişti 8 haftalarda sevmedim dil altına koyuluyor ama çok düşük olduğu için etki etmezdi zatenBilmiyorum kib12 olarak da bunu verdi
Evet aslındaDoktordan doktora değişiyor bak hepsi. Benim 28+2, geç dölleme de değil ovulasyon takibi yapmıştım. Gelişimi de 3-4 gün önde. Kilosu seninkiyle nerdeyse aynı. Benimkinin bir tek bacak gelişimi fl biraz geride o da yüksek ihtimalle bana çekip kısa bacak olabilir
Yarın sabah 9 buçukta. Bende bir buçuk haftadır dikkat ediyorum bol bol muz ceviz kaşar peyniri yumurta süt tükettim yaramış mı bakalımBenim 2 Gün geç yumurtlama oldu ama daha fazlası yok eminim son ilişkiden hamile kaldımbaşkada olmamıştı ha tabi içeride de bi kaç gün geç döllendiyss dediğin gibi 1 haftayı buluyor bizim gerilik ben aslında su azalması var erken doğum olursa biraz kilosu kurtarsın istiyorum diğer kontrole kadar biraz dikkat edicem beslenmeme bakalım diğer kontrolde ne olacak senin kontrolün ne zaman
Ayy bende senin gibi hissediyorum bana çok büyük geliyor göbeklerimizde hemen hemen aynıymış yaaBu da bende olsun burda küçük bile çıkmış göbeğim bazen patlıcak gibi hissediyorum
Ahahah gerçekten de öyle biz aynı gün doğurcaz benceAyy bende senin gibi hissediyorum bana çok büyük geliyor göbeklerimizde hemen hemen aynıymış yaaaynı gün doğurursak tam olur
Maşallah ya tosuncuk olmuş nede güzel pozlar vermişMerhaba teyzelerrr 1600 gram bi tosuncuk geldi. 30+1 gözüktü 2-3 gün öndeymiş. Artık 2 haftada bir gidicez nstye başlıyoruz ben bi panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?