Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı? Bugün 28. haftam doldu. Doktorun yazması gerekiyormuş iğneyi önce sonra sağlık ocağına mı gitmem gerekiyor?
Ben devlet Hastanesi'ne randevu almıştım canım 29 Ağustos a o gün tahlil yapıldı.Sonucu 1 gün sonra çıktığı için resmi tatil de araya girince yarın hastanede yaptırmaya gideceğim.Yarın daha detaylı yazarım sana
Canım benim de 28+4 de 1120 gramdı yaklaşık bir hafta geri dedi doktor kilosuna ama yüksek ihtimalle geç döllenme diyor. Geç döllenmeye göre de boyu bir hafta ileride demişti ama kaç cm hiç söylemedi bende unuttum kağıtta vermedi bu sefer. Yarın detaylı sorcam. Çok değişiyor gelişimleri hiç endişelenme. Biz seninle başından beri aynı gidiyoruz bence şeninde geç döllenme hem bir haftadan hiç bişey olmaz. Merak etme
Benim 2 Gün geç yumurtlama oldu ama daha fazlası yok eminim son ilişkiden hamile kaldım başkada olmamıştı ha tabi içeride de bi kaç gün geç döllendiyss dediğin gibi 1 haftayı buluyor bizim gerilik ben aslında su azalması var erken doğum olursa biraz kilosu kurtarsın istiyorum diğer kontrole kadar biraz dikkat edicem beslenmeme bakalım diğer kontrolde ne olacak senin kontrolün ne zaman
Selam kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemeside yapıldı bebeğin zayıf dedi Dr 27+5 haftalıgız kilosu 892 gram boyu 33 santim sizde durumlar nasıl moralim bozuldu herşeyde yiyorum kendimde kilo alamıyorum 46 kiloyum
Çok metabolizmasal bir şey ama en azından annenin ideal kilosunda olması beklenir. Sağlıklı yağları beslenmene ilave et mutlaka. Fıstık ezmesi kalorili ve faydalı. Tüketebilirsin. Aynı şekilde bol bol yağlı süt ürünü tüketmeye çalış. Yulaf ye mutlaka. Kendine yulaftan tost krep yap. Hem kalorili hem sağlıklı olsun.
Bende de kuscagım zmn önce öksürük gelıo, ordan anlıorm kuscagım.. Bu haftalarda kusunca da zehır zıkkım oluyo aksama kadar zor toparlanıorm çok öksürük varsa en azndn saglık ocagına Bi gitsen, doktor bişey söyler belkı.. Bide soguk tuketımını azalt bence o da tetıkler bence
ben eskiden de soğuk bişey içmezdm, içemezdim boğazım hemen acır diye. şimdi lokur lokur içiyorum dediğin doğru soğuk içtiğimden de olabilir. ya bide bu sıcaklarda anlamıyorum hiç ama klima altında yatıyorum hep ondan mı acaba.
Bende tesettürlüyüm canım pembeli olan gecelik sabahlık takımını aldım çok güzel geldi.Bir se pijama takımı alacağım muhtemelen mavili olacak henüz karar vermedim.Lohuta takımları malum ince olduğu için boyumda uzun olduğu için mümkün mertebe sabahlık uzun olanlarını tercih ediyorum.Önü de düğmeli olduğu için rahat olacaktır.Aklında bulunsun
Selam kızlar bugün randevum vardı şeker yüklemeside yapıldı bebeğin zayıf dedi Dr 27+5 haftalıgız kilosu 892 gram boyu 33 santim sizde durumlar nasıl moralim bozuldu herşeyde yiyorum kendimde kilo alamıyorum 46 kiloyum
Sen de zayıf olduğun için belki bebek sana çekecektir, üzme kendini. Zaten bebeğe kilo aldıracak besinleri biliyorsundur, onları daha düzenli yemeye çalış. Bir de bence kaşar peyniri güzel kilo aldırıyor.
Bende tesettürlüyüm canım pembeli olan gecelik sabahlık takımını aldım çok güzel geldi.Bir se pijama takımı alacağım muhtemelen mavili olacak henüz karar vermedim.Lohuta takımları malum ince olduğu için boyumda uzun olduğu için mümkün mertebe sabahlık uzun olanlarını tercih ediyorum.Önü de düğmeli olduğu için rahat olacaktır.Aklında bulunsun
benim de ilk gebelik bende çok bildiğimden demiyorum inan ki hala şaşkın ördek gibiyim forumlarda o yüzden bütün yazılanları okumaya çalışıyorum belki bişey daha öğrenirim diye
sütyeni de kullanırsın ama birileri gelir rahat edemem içim görünür diye atlet giycem ben yine de. hafif iç gösteriyo çünkü bu model.
Doktordan doktora değişiyor bak hepsi. Benim 28+2, geç dölleme de değil ovulasyon takibi yapmıştım. Gelişimi de 3-4 gün önde. Kilosu seninkiyle nerdeyse aynı. Benimkinin bir tek bacak gelişimi fl biraz geride o da yüksek ihtimalle bana çekip kısa bacak olabilir
Evet aslında trueliving_
senin ve benim gayet normal doktor bir hafta geri diyince boşuna endişeleniyorum ben sadece. Kısa bacak olsun hiç sorun değil sağlıklı olsun minik kuşlarımız
Benim 2 Gün geç yumurtlama oldu ama daha fazlası yok eminim son ilişkiden hamile kaldım başkada olmamıştı ha tabi içeride de bi kaç gün geç döllendiyss dediğin gibi 1 haftayı buluyor bizim gerilik ben aslında su azalması var erken doğum olursa biraz kilosu kurtarsın istiyorum diğer kontrole kadar biraz dikkat edicem beslenmeme bakalım diğer kontrolde ne olacak senin kontrolün ne zaman