2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay link at noluur

Benim de aynııı gittiğimde 34 olmuş olacağım. Sonra 36 sonra 38 Resmen çok az kaldı
Ben bu ikisini favlamişim kuzu ama henüz almadım

Ben de favladım

kızlar merhaba ,

26+6 benim bugün sağ kaburga altımda sütyen hizasında batma başladı.
yaşayan oldu mu acaba bu haftalarda böyle bir durum
Bunu ben hamilelikten öncede yaşıyordum hazırlık yaşadığımda bağırsaktaki gaz oraya sancı yapıyor bende kronikleşti bu durum 1 kaç yıldır böyleyim hamilelikten ötürü yine gaz problemi oraya baskı ağrı yapar bebeğin ayak kısmı da olabilir can sıkıcı bir acı ama biraz masaj yaptır eşine o bölgeye bide altına yastık koyup yatmaya çalış biraz rahatlatır

Satıcı ebebek olunca alın ben daha üç gün önce 250 liraya aldım aynısını

Ara zam

Hı hı devlet hiç gitmedin heralde devlete orda herşey beleş

Biz vatandaşlara ücretsiz tabii ama hem yabancılara ücretli hem de bize bile aslında bi katkı payı vs. söz konusu ya, bence odur o bahsedilen Özelin zammına da devlet karar vermesin bir zahmet benim özeldeki randevum iki hafta sonraya, daha erken gidenler aydınlatsınlar bizi lütfen

Hayır üstelik ara zam yapıldı ya temmuz da maaşlara zam gelince şimdi de askariye zam geldi haberim mi yok acep

Banada 2 hafta sonra dedi ben 3 hafta sonra gıdıcem
Doğumu sordum bana zam gelecek fiyat veremeyiz şu an dedi gecen hafta

Hayır üstelik ara zam yapıldı ya temmuz da maaşlara zam gelince şimdi de askariye zam geldi haberim mi yok acep

Banada 2 hafta sonra dedi ben 3 hafta sonra gıdıcem
Doğumu sordum bana zam gelecek fiyat veremeyiz şu an dedi gecen hafta
Bizimkine temmuzdan beri iki kez zam geldi ama minik minik zamlar. Böyle hani kurbağaları su dolu bir tencereye koyup suyu azar azar ısıtınca fark etmiyorlarmış da o yüzden fırsatları varken zıplayıp kaçmıyorlarmış ya, o hesap gibi

Ya bende merak ediyorum şu nstleri bizim doktor Allahtan her şey yolundaysa 36 dan sonra yapıyor iki üç kez girip kapatırız herhalde sezonu
Sizin dr iyi bekliyormuş geçen devlete gittiğimde bile baktım kapıda yazıyor 30 haftalık olanlar önce nst diye şaşırdım baya erken geldi hafta olarak kendi doktoruma gittiğimde 32 33 civarı olucam o mecbur yapar

Teşekkür ederimmm Vallahi özlemişim yalnız kalmayı nasıl ev sessiz geldi oda yarım gün gitti geçen haftadan beri. Ama onun evde sıkıldığını bilmek beni daha çok yoruyordu o mutlu ben mutlu

Bana da bugun boş geldi ev, burnumda tüttü kerata.. Nasıl alışmışım 'Hadi anne parka gideyim' diye beni günde 5687 kere darlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…