Bunu ben hamilelikten öncede yaşıyordum hazırlık yaşadığımda bağırsaktaki gaz oraya sancı yapıyor bende kronikleşti bu durum 1 kaç yıldır böyleyim hamilelikten ötürü yine gaz problemi oraya baskı ağrı yapar bebeğin ayak kısmı da olabilir can sıkıcı bir acı ama biraz masaj yaptır eşine o bölgeye bide altına yastık koyup yatmaya çalış biraz rahatlatır
Biz vatandaşlara ücretsiz tabii ama hem yabancılara ücretli hem de bize bile aslında bi katkı payı vs. söz konusu ya, bence odur o bahsedilen Özelin zammına da devlet karar vermesin bir zahmet benim özeldeki randevum iki hafta sonraya, daha erken gidenler aydınlatsınlar bizi lütfen
Biz vatandaşlara ücretsiz tabii ama hem yabancılara ücretli hem de bize bile aslında bi katkı payı vs. söz konusu ya, bence odur o bahsedilen Özelin zammına da devlet karar vermesin bir zahmet benim özeldeki randevum iki hafta sonraya, daha erken gidenler aydınlatsınlar bizi lütfen
Bizimkine temmuzdan beri iki kez zam geldi ama minik minik zamlar. Böyle hani kurbağaları su dolu bir tencereye koyup suyu azar azar ısıtınca fark etmiyorlarmış da o yüzden fırsatları varken zıplayıp kaçmıyorlarmış ya, o hesap gibi
Sizin dr iyi bekliyormuş geçen devlete gittiğimde bile baktım kapıda yazıyor 30 haftalık olanlar önce nst diye şaşırdım baya erken geldi hafta olarak kendi doktoruma gittiğimde 32 33 civarı olucam o mecbur yapar
Ya bşde Onların kafasında kurdukları doğruyu asla değiştirememek Doğumla ilgili bile yorumları var doğurmuşlar gibi ne varki diyor gitcen doğurcan gelcen
Teşekkür ederimmm Vallahi özlemişim yalnız kalmayı nasıl ev sessiz geldi oda yarım gün gitti geçen haftadan beri. Ama onun evde sıkıldığını bilmek beni daha çok yoruyordu o mutlu ben mutlu