2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
He parçaladım de geç ama gerçekten değişik bir kafa yapıları var tertemiz herşey düz mantık onlarda

Yaa bugun sabah diş macunu bitmiş dio, canım oradadır kaldırma beni şimdi çöpe atmadım cunku dıyorum, hayır yok gel bak dio.. Bi hışımla kalktım varya ayan beyan gözünün önünde Hee burda mıymış dio.. Ya gözünün önünde yahu be adam.. Tişörtünü bile bulamıo.. İlla kalkcam ya elıne vercem, yada koordinatlarını vercem bişeyin bu kadar da Düz mantık degil yahu.. Anasının evınde alışmış armut piş agzıma düş.. O yuzden valla ogullarım İnş boyle olmaz dıye cabalıyorum.. Her işi kendılerı yapsın istiyorum

Benim kv de çok şımartmış ama aklın almaz bi sürü çocuğu var eşim farklı onun için anasının paşa oğlu neyse ben bunu alıştırdım bana pek sökmüyor açıkçası ben onun dadısı değilim ki sonuçta bende hep aynı şeyi diyorum bir birey sonuçta bunlar kazık kadar adam olmuşlar kv görse kalbine iner kadının

Yorgunluktan olmasın.. Gecen hafta sonumu Biliosunuz.. Yürüyemeyecek durumdaydım.. O neydi gız oyle.. Dedim aha hep böyle olcak boyle kalacam.. Naapcam nasıl 3 ay geccek.. Allaha sukur gectı, ama cok kotuydum.. Bide benım dikişlerin agrısı sanrm enfeksiyon kaynaklı.. Bak o dedgm hapı vajınaya koyuyorum ıkı gundur kesıldı agrı.. Oy valla hayırlısıyla saglıklı dogumlar yasasak kavussak bebegımıze

Bende boyle dıodum, o prilam içince resmen rahatladım.. Gün içinde de maden suyuyla geçiştiriyorm yanmayı ama bu gittgmde gavıscon da yazdrcam

Ay bakalım bu sefer nasıl olacak, ilkinde çok kasılmam vardı ilk nst deneyimi de muayene esnasında karnıma dokundu filan üst üste olunca bir nst çekelim dedi öyle erken başlamıştık

Valla doğum dahil o kadar iyiydi ki ya cebinden minimum para çıkıyordu bunda her şeyi düşünüyor insan o kaç para bu kaç para diye

Nstde de bnmkı de sureklı tekmeledi.. Acaba rahatsız mı edıo dıye dusundum.. Gercı bana bagladıkları nst mıydı anlamadm, Togo dio doktorlar.. Agrı var mı ona bakıomus acaba farkı var mı Nstden anlamadm

Ne yalan söyliyim evde kendimi yormuyorum kaç gündür yatıyorum evi temizlemiyorum bile eşimde yok bi kaç gündür yemek işimde yok oğlumla kendimize göre yiyoruz pratik şeyler yorsam anliycam da yormadım da dr alttan ultrasonla baktığında akıntın çok dedi enfeksiyon da çıkmıyor ama benimde fitilim var bak tek doz kalmış onu kullanayım belki iyi gelir evet bende çok bunaldım zaman hızlıca geçer inşallah
Kesinlikle o zamanlar herşey birleşmiş gibi yani doğum parası dışında ne bileyim bezi ıslak mendili bile baya pahalı tutuyor herşeyi hele geçen mama fiyatlarını gördüm şok oldum inşallah emerler yani ama ne bileyim bebek ihtiyaçlarında zam belirli miktarda olsa keşke

Yok valla hiçbir yerimde tütmedi

Ay ben bu hamılelıkte cok duygusal oldum ya.. Boyle Eymen sankı Mahsun olacak diye korkuyorum.. Cok cekıngen asırı duygusal Bi cocuk.. Ondan boyle uzulcek diye ödüm kopuyo hayır dusunduklerımın de mantıklı tarafı yok, üzülse de o duyguyu tatmak zorunda.. Ama boyle onu Mahsun görunce cok kahroluyorum.. Bi arkadas doguma gitmişti, dogumdan cıkınca bebegı degıl buyuk kızını sormus bana onu getirin diye sayıklamıs bende mi öyle olcam acaba

Durduramıyoruz anam bu neydi boyle hersey zam heryere zam.. Zam zam zama zam.. Kafayı yıycez yakında ya depend aldım dun 9 tanesi 230tl resmen soygun ya
Ohaa senin depend neden o kadar pahalı ben n11 den 40 tl ındırım kuponuyla aldım .

Bende valla koskoca adamı pamuklara mı sarcam.. Kahvaltıyı da hazırlatıom, cocuga da baktırıyom, gece o çişe tutuyo ben fosur fosur uyuyorum kaynanam bilse varya mahveder beni bitanecik oğlunu hunharca çalıştırdığım için

Hayır üstelik ara zam yapıldı ya temmuz da maaşlara zam gelince şimdi de askariye zam geldi haberim mi yok acep
Memur zamlarımı gecen belli olmuştu neydi ona göre yapıldı herhal
Ya kızımda 15 lira giriş ücreti ile iZmirin en güzel ilçesinde en güzel hastanelerinden birinde doğum yapmıştım .
Hiç birşeyi düşünmeden gidiyordum keske her hafta cagırsa dıyordum Şimdi 2 hafta dıyo 3 olsun dıyorum özelden önce devlete gıdıyorum nst ye de dıyorum 1 gun öncesi devlete gıdeyım ertesı gun kendı doktoruma
O öyle canım bende doguma gırerken kızımı düşünürüm ilk onu sorarım ama cidden yıldım anneeeeğ sıkıldım lafından 2 bucuk aydır

Ohaa senin depend neden o kadar pahalı ben n11 den 40 tl ındırım kuponuyla aldım .Eki Görüntüle 3297302

Töbeeee.. Allahım bismillah trendyoldan aldm.. Bakmadım da ebebek vsvs de ne kadar diye.. Hee ama xl aldm ben, malum toto yarı dünya olunca belkı o fark etmıstır.. Hiç bakmadım fıyatlar da öyle alayım Bı paket dursun kenarda dedm

Bak bana da doktor o dedgm vajına ya konan hapı akıntınız cok var dıyerekten verdi.. Onu 2 gundur kullandım, bıraz gectı dikişlere vuran agrı.. Akıntı da yapıodur belkı... Ay valla her sistemimiz karmasık ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…