He parçaladım de geçama gerçekten değişik bir kafa yapıları var tertemiz herşey düz mantık onlarda
Yok valla hiçbir yerimde tütmediBana da bugun boş geldi ev, burnumda tüttü kerata.. Nasıl alışmışım 'Hadi anne parka gideyim' diye beni günde 5687 kere darlamasına
Benim kv de çok şımartmış ama aklın almaz bi sürü çocuğu var eşim farklı onun için anasının paşa oğlu neyse ben bunu alıştırdım bana pek sökmüyor açıkçası ben onun dadısı değilim ki sonuçta bende hep aynı şeyi diyorum bir birey sonuçta bunlar kazık kadar adam olmuşlarYaa bugun sabah diş macunu bitmiş dio, canım oradadır kaldırma beni şimdi çöpe atmadım cunku dıyorum, hayır yok gel bak dio.. Bi hışımla kalktım varya ayan beyan gözünün önündeHee burda mıymış dio.. Ya gözünün önünde yahu be adam.. Tişörtünü bile bulamıo.. İlla kalkcam ya elıne vercem, yada koordinatlarını vercem bişeyin bu kadar da Düz mantık degil yahu.. Anasının evınde alışmış armut piş agzıma düş.. O yuzden valla ogullarım İnş boyle olmaz dıye cabalıyorum.. Her işi kendılerı yapsın istiyorum
Yaaaa amaaaYok valla hiçbir yerimde tütmedi
Aslında yazıp atmayı unutmuşum diğer mesaja karışmış baskı oluyor ama dr bugün rahim ağzı uzunluğun iyi dedi bebeğin kafasıda yukarda dedi sancımda çıkmıyor ama benim sürekli bu şekilde ağrım oluyor 28 haftada yine nst bağladılar anlamıyorum bu baskı ve ağrı neden oluyor ağrım belime giriyor bacaklarıma vuruyo o anda bebekte kasılıyor değişik bir ağrı bende hemen magnezyum içtim şimdi belki magnezyum eksikliğindendşr herşey normal çünkü
Rahatlatıyor mu ? Bende yarın doktora sorucam idare etmeye çalışıyorum ilaç almayım diye ama kendime eziyet mi etmiş oluyorum diyede düşünüyorum kızımda son ayda çok olmuştu çay içerken yanıp gidiyodu yemek borusu erken başladı rahatlatıyosa kullanırım mecbur
Ay bakalım bu sefer nasıl olacak, ilkinde çok kasılmam vardı ilk nst deneyimi de muayene esnasında karnıma dokundu filan üst üste olunca bir nst çekelim dedi öyle erken başlamıştıkSizin dr iyi bekliyormuş geçen devlete gittiğimde bile baktım kapıda yazıyor 30 haftalık olanlar önce nst diye şaşırdım baya erken geldi hafta olarak kendi doktoruma gittiğimde 32 33 civarı olucam o mecbur yapar
Ben aldım, hiç koku yapmıyormuş. Pişman değilim o yüzden
Ben daha 2 gün önce girdim çok şükür sancı çıkmadı haftam küçük olduğu için doktor nstye gir gel deyince bir panik oldum ama sancı çıkmayınca kalp ve tekme seslerini dinleye dinleye rahatladım çok güzeldi
Ne yalan söyliyim evde kendimi yormuyorum kaç gündür yatıyorum evi temizlemiyorum bile eşimde yok bi kaç gündür yemek işimde yok oğlumla kendimize göre yiyoruz pratik şeyler yorsam anliycam da yormadım da dr alttan ultrasonla baktığında akıntın çok dedi enfeksiyon da çıkmıyor ama benimde fitilim var bak tek doz kalmış onu kullanayım belki iyi gelir evet bende çok bunaldım zaman hızlıca geçer inşallahYorgunluktan olmasın.. Gecen hafta sonumu Biliosunuz.. Yürüyemeyecek durumdaydım.. O neydi gız oyle.. Dedim aha hep böyle olcak boyle kalacam.. Naapcam nasıl 3 ay geccek.. Allaha sukur gectı, ama cok kotuydum.. Bide benım dikişlerin agrısı sanrm enfeksiyon kaynaklı.. Bak o dedgm hapı vajınaya koyuyorum ıkı gundur kesıldı agrı.. Oy valla hayırlısıyla saglıklı dogumlar yasasak kavussak bebegımıze
Kesinlikle o zamanlar herşey birleşmiş gibi yani doğum parası dışında ne bileyim bezi ıslak mendili bile baya pahalı tutuyor herşeyi hele geçen mama fiyatlarını gördüm şok oldum inşallah emerler yani ama ne bileyim bebek ihtiyaçlarında zam belirli miktarda olsa keşkeAy bakalım bu sefer nasıl olacak, ilkinde çok kasılmam vardı ilk nst deneyimi de muayene esnasında karnıma dokundu filan üst üste olunca bir nst çekelim dedi öyle erken başlamıştık
Valla doğum dahil o kadar iyiydi ki ya cebinden minimum para çıkıyordu bunda her şeyi düşünüyor insan o kaç para bu kaç para diye
Eki Görüntüle 3297226 Biz bi doğursaydık öyle zam yapsaydınız ya
Yok valla hiçbir yerimde tütmedi
Ohaa senin depend neden o kadar pahalı ben n11 den 40 tl ındırım kuponuyla aldım .Durduramıyoruz anam bu neydi boylehersey zam heryere zam.. Zam zam zama zam.. Kafayı yıycez yakında ya depend aldım dun 9 tanesi 230tl resmen soygun ya
Benim kv de çok şımartmış ama aklın almaz bi sürü çocuğu var eşim farklı onun için anasının paşa oğlu neyse ben bunu alıştırdım bana pek sökmüyor açıkçası ben onun dadısı değilim ki sonuçta bende hep aynı şeyi diyorum bir birey sonuçta bunlar kazık kadar adam olmuşlarkv görse kalbine iner kadının
M beden uygunOhaa senin depend neden o kadar pahalı ben n11 den 40 tl ındırım kuponuyla aldım .Eki Görüntüle 3297302
Memur zamlarımı gecen belli olmuştu neydi ona göre yapıldı herhalHayır üstelik ara zam yapıldı ya temmuz da maaşlara zam gelinceşimdi de askariye zam geldi haberim mi yok acep
Ya kızımda 15 lira giriş ücreti ile iZmirin en güzel ilçesinde en güzel hastanelerinden birinde doğum yapmıştım .Ay bakalım bu sefer nasıl olacak, ilkinde çok kasılmam vardı ilk nst deneyimi de muayene esnasında karnıma dokundu filan üst üste olunca bir nst çekelim dedi öyle erken başlamıştık
Valla doğum dahil o kadar iyiydi ki ya cebinden minimum para çıkıyordu bunda her şeyi düşünüyor insan o kaç para bu kaç para diye
O öyle canım bende doguma gırerken kızımı düşünürüm ilk onu sorarım ama cidden yıldım anneeeeğ sıkıldım lafından 2 bucuk aydırAy ben bu hamılelıkte cok duygusal oldum ya.. Boyle Eymen sankı Mahsun olacak diye korkuyorum.. Cok cekıngen asırı duygusal Bi cocuk.. Ondan boyle uzulcek diye ödüm kopuyohayır dusunduklerımın de mantıklı tarafı yok, üzülse de o duyguyu tatmak zorunda.. Ama boyle onu Mahsun görunce cok kahroluyorum.. Bi arkadas doguma gitmişti, dogumdan cıkınca bebegı degıl buyuk kızını sormus bana onu getirin diye sayıklamıs bende mi öyle olcam acaba
Ohaa senin depend neden o kadar pahalı ben n11 den 40 tl ındırım kuponuyla aldım .Eki Görüntüle 3297302
He tamam benım popom küçükmüş ondan anladımM beden uygun
Ne yalan söyliyim evde kendimi yormuyorum kaç gündür yatıyorum evi temizlemiyorum bile eşimde yok bi kaç gündür yemek işimde yok oğlumla kendimize göre yiyoruz pratik şeyler yorsam anliycam da yormadım da dr alttan ultrasonla baktığında akıntın çok dedi enfeksiyon da çıkmıyor ama benimde fitilim var bak tek doz kalmış onu kullanayım belki iyi gelir evet bende çok bunaldım zaman hızlıca geçer inşallah
Kesinlikle o zamanlar herşey birleşmiş gibi yani doğum parası dışında ne bileyim bezi ıslak mendili bile baya pahalı tutuyor herşeyi hele geçen mama fiyatlarını gördüm şok oldum inşallah emerler yani ama ne bileyim bebek ihtiyaçlarında zam belirli miktarda olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?