2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
kızlar merhaba ,

26+6 benim bugün sağ kaburga altımda sütyen hizasında batma başladı.
yaşayan oldu mu acaba bu haftalarda böyle bir durum
Bu bende oluyor ve morarmış gibi bir ağrısı oluyor .diğer hareketler de ağrı yok ama bu kaburga kısmıma ne zaman bastırsa ağrısı oluyor eğildiğim de daha da şiddetli .hatta aynı durumun biraz daha hafifini pelvis kısmına bastırdığında da hissediyorum o leğen kemiği dedikleri yer ama gerçekten kaburga kısmındaki baskı en ağrılısı

Yaa maşallah kilosu da boyu da çok yerinde bence haberler de güzel, böyle devam etsin sağlıkla doğsun inşallah annesi

Bebek bir yerini oraya bastırıyor eğer oraya bakarsan dışardan bile belli oluyor ara sıra olup geçtiğini varsayarak yazdım
Aynen belli oluyor hatta ben resmini çekmiştim karnımın acayip asimetrik bir görüntüsü vardı

Arkadaşlar, e-bebekte satılan koku yapmayan çöp kovalarından alan var mı? Çok alasım var ama 550 tl değer mi bilemedim?
Ben aldım daha doğrusu hediye geldi hem de 2 tane, birini bir odaya birini bir odaya koymayı düşünüyorum hadi ilk aşamada kakalari çok kokmuyor ama ek gıda döneminde o koku zulüm diyorlar kendi yeğenimden biliyorum onların kurtarıcısı oldu o korbell kovalar. Ha bu arada bence 550ye bulduysan kaçırma daha dün 850ye gördüm

Çok kötü kıllanma yapıyo bir anda kıl çıkıyo heryerinde sinir bozucu şekilde neyseki sende olmamış kortizon ya yan etkileri oluyo illaki
Ay ben sarışınım çok kılım yok ama kesin yan etki olarak ben de yaşarım bunu, kesinlikle takip edicem

Ah masallahh

Poşetlerinin muadilini yapmışlar zaten artık istesen de bulamıyorsun, ben şöyle bi baktım fiyatını merak ettiğim için bulamadım
Benim çevremde ne kadar korbell kullanan varsa sakin muadil poşet alma hiç engellemiyor sadece bilgigin çöp kovası görevi görüyor yine koku yapıyor dediler ben de kovayı kendim almadığım için orijinalinden stok yapayım bari dedim

Selam kızlar nstye gireniniz oldu mu .
ben bugün nstye girdim çok şükür güzel geçti herşeyi iyiydi oğluşumun iki hafta sonra da tekrar gidicegim doğum izni raporu için .
Ben daha 2 gün önce girdim çok şükür sancı çıkmadı haftam küçük olduğu için doktor nstye gir gel deyince bir panik oldum ama sancı çıkmayınca kalp ve tekme seslerini dinleye dinleye rahatladım çok güzeldi

Eklentiler

• 1000030120.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 82
Çok sevindim az kaldı artık hayırlısıyla inşallah zamanında alırız kucağımza

Arkadaşlar, e-bebekte satılan koku yapmayan çöp kovalarından alan var mı? Çok alasım var ama 550 tl değer mi bilemedim?
Ben kızımda kullandım cidden çok güzel hiç koku sızdırmadı. Sonra ben onu sattım Ha satmasaydımda burda lazım olmayacaktı . Yaptıgı an hop poşete çöp ıkı adım dış kapıma
Az önce Sleepy 1 numaranın çok küçük olduğunu okudum eğer bebek iriyse kullanabilirsin sanırım ben 1 numara sipariş etmiş bulundum artık bakalım nasıl gelecek
Kesinlikle çok küçük kızıma verdım kendı bebegıne bagladı Ama işte bebek nasıl dogar onun ıcın cok almayın az alın 1 numarasını.2 alın .
Kilo olarak +1 almışım ben zaten 10 günde, bebek büyümüştür umarım
Büyümüştür emin ol bende artık sabit kiloda ve karında kaldım ama bebek alıyor şükür

Ay link at noluur

Birde artık bir ay değil 3 hafta sonra göreyim sonra sıklaşacak kontroller dedi doktorum yani 33. Haftada görecek galiba sonra 2 haftada bir görüp doğuma karar vereceğiz değil mi resmen son kontroller
Benim de aynııı gittiğimde 34 olmuş olacağım. Sonra 36 sonra 38 Resmen çok az kaldı

Birde artık bir ay değil 3 hafta sonra göreyim sonra sıklaşacak kontroller dedi doktorum yani 33. Haftada görecek galiba sonra 2 haftada bir görüp doğuma karar vereceğiz değil mi resmen son kontroller
Benimde öyle bide her geldiğinde nst çekilecek artık dedi. Bende 33 de gidicem bunların olması benim için hayal gibiydi sanki daha çok vardı ama geldi bile. Çok şükür

Bunu çok geç öğrendim 2. Si 1 tlydi allahtan neyse kullanamazsam ihtiyacı olan birine gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…