2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
He doğru herkes memur ya zaten neyse siyasi konuya girmiş olmim ne diyelim olsun artık bu arada senle aynıyız beni de çağırdı diyorum aman boşver 24 de giderim yeni gittim devlete hele bide iki haftaya düşüyor altatıcaz az kaldı az

Atayım onu ya unutmuştum iyi gelir inşallah senin ağrının geçmesine de çok sevindim

O öyle canım bende doguma gırerken kızımı düşünürüm ilk onu sorarım ama cidden yıldım anneeeeğ sıkıldım lafından 2 bucuk aydır

Hadi anne parka gideyim, o olmayınca Hadi anne dondurma yemeye gideyim, o da olmayınca Hadi anne pastaneye gideyim butun yaz hergun sabah 8de bununla gözümü açtım, aksam 5e kadar.. Anca o zmna kadar zaptedebılıodum nası gectı anlamadm valla bu yaz evde cok sıkılıyorlar, haklılar.. Ama napalım, öğlen deli sıcak.. Dısarda in cin top oynuyo.. Aksama dogru anca cıkıoduk.. Sıtedeki çocuklar da tatılde memleketinde fılan.. Bombostu heryer.. Mecbur aksam parkı beklıoduk.. Ay valla 2 ay öyle böyle bitti ya Baska bişey istemem

Şuan e bebekten indirim bildirimi geldi prima güya %20 indirimliymiş vallahi çok fena durum getirde kuponla daha ucuz gibi ama yine de çok pahalı ya napcaz bilmiyorum. Islak mendil sleppy almıştım bunda yani baby alcam galiba getirde o da indirimde. Mamayı düşünmek bile istemiyorum ya bence gerekli su içersek süt olur ben baya azimliydim o konuda humana filanda içiyordum. Her gün kendime komposto yapıyordum filan annemin bir lafı var süt damardan gelir, sen emzirceksin çabalıcaksın ki gelecek. Çalışsın damarlar diye emmiyorsa sağma makinesini getiriyordu. Baya inek gibi süt üretip duruyordum bende buzluğa atıp sıkıştığında veriyordum

Bende boyle dıodum, o prilam içince resmen rahatladım.. Gün içinde de maden suyuyla geçiştiriyorm yanmayı ama bu gittgmde gavıscon da yazdrcam
Prilam var evde dursun diye yazdırmıştım ama bulaantı için değil mi o benim ki yanıyo gavisconun üzerinde bile alev işareti var o benim gibi işte

Haha bende öyle bir avicenna umut yakın bana bir ona bir diğerine gidiyordum. Doktor sürekli gelince de kızıyordu avicenna nın makinesi kötü çok gözükmüyor bebek filan diye bir de saçma sapan griplere giriyordum ben haftaya gidicem doktora rapor ve muayene için şu nst yi de bir sorucam kaç paraymış ona göre Kartal devlet yolları banada gözüküyor

Emzirmeyi çok seviyorum bende ama işte bazen bebek istemiyor bazen başka bir problem olabiliyor öyle bir durumda cidden çok kötü fiyat olarak temel bir ihtiyaç sonuçta çaylar güzel artıyor ama doğumdan bi kaç gün önce alırım evde bulunsun bence bez ve ıslak mendiller bana internette daha pahalı gibi geldi büyük marketler oluyor toptan gibi değil o tarz yerlerde daha uygun gibi özellikle ıslak mendil nette çok pahalı

Çayı ben 2 ya da 3. Gün aldım o sırada deli süt denilen bir süt mü ne varmış halk arasında ya da annem uyduruyor o sütte gelince mastit oldum titreme ve ateş çıktı. Deli gibi süt çıkıyordu sağdıkça rahatlıyordum o yüzden çayı da kontrollü içmek lazım yaa evet bir de kafa rahatlığı için bir kutu alıp evde tutmak lazım mama da. Regl dönemlerinde süt çok az geliyor insan panik oluyor aa öyle mi ben hiç markete gitmiyorum ya yarın bir bakıyım bizim zamanımızda Carrefour’da bir indirim olmuştu lansinosh filan almışlardı çok çok ucuza takip etmek lazım

Off benım hastanede ne guzel görüntüler verıyordu. Üstelik kac resım en altlarındada beyaz kagıtlarda kılosu boyu vs vs bılgıler yazıyordu.
Bunda yazık cocugun ıskelet sıstemını bıle secemıyorum
Ayy nst cok pahalı bişey degıldır ya dimi bence degıldır

Lansınoh krem aldım 10ml olandan eve geldı kı ne göreyim göz merhemi kadar birde ona 160 kusur verdım
Kızımda 40 gram almıstım 50 lıraya

Haha değildir ya bence ama 20 dk filan bile sürüyordu uzun olduğu için parası beni korkutuyor
Lansınoh krem aldım 10ml olandan eve geldı kı ne göreyim göz merhemi kadar birde ona 160 kusur verdım
Kızımda 40 gram almıstım 50 lıraya
Bende depend ve göğüs kremleri var çeşit çeşit o konuda şanslıyım ama açıldıktan sonra 6 ay kullanın filan diyorlar ya kullancam vallahi tarihi geçmediyse en azından 36 dan doğuma kadar bebek emicek diye doğumdan sonra kullanmam bir de bişey olmasın

Mastit çok zor ama gerçekten insan perişan oluyor ben yaşamadım yaşayan kişiler baya ateşleniyor filan ben bir kez 5 saat emzirmem yasaktı onda bile kötü oldum mastiti düşünemiyorum bile yok yok mama değil emzirme çayı alıcam mama ihtiyaç olursa her türlü bulunur evet bu tarz toptan Veya büyük marketlerinde denk geldikçe gidince açıp kenara koymak lazım

Merhabalar bebisleriniz hayırlı olsun hanımlar bir sorum olacaktı gebeligini artimed kaset testle öğrenen oldumu ilk 5 6 dk silik çıktı da güvenilmez deniliyor

Sizler söyleyince çaylara bir bakayım dedim onların fiyatları ne olmuş öyle. Bir tane gördüm herkesin kullandığı bir çay fiyatı 830 tl yuh artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…