- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
He doğru herkes memur ya zatenMemur zamlarımı gecen belli olmuştu neydi ona göre yapıldı herhal
Ya kızımda 15 lira giriş ücreti ile iZmirin en güzel ilçesinde en güzel hastanelerinden birinde doğum yapmıştım .
Hiç birşeyi düşünmeden gidiyordum keske her hafta cagırsa dıyordumŞimdi 2 hafta dıyo 3 olsun dıyorum özelden önce devlete gıdıyorum nst ye de dıyorum 1 gun öncesi devlete gıdeyım ertesı gun kendı doktoruma
O öyle canım bende doguma gırerken kızımı düşünürüm ilk onu sorarım ama cidden yıldım anneeeeğ sıkıldım lafından 2 bucuk aydır
Atayım onu ya unutmuştum iyi gelir inşallahBak bana da doktor o dedgm vajına ya konan hapı akıntınız cok var dıyerekten verdi.. Onu 2 gundur kullandım, bıraz gectı dikişlere vuran agrı.. Akıntı da yapıodur belkı... Ay valla her sistemimiz karmasık ayol
O öyle canım bende doguma gırerken kızımı düşünürüm ilk onu sorarım ama cidden yıldım anneeeeğ sıkıldım lafından 2 bucuk aydır
Atayım onu ya unutmuştum iyi gelir inşallahsenin ağrının geçmesine de çok sevindim
Şuan e bebekten indirim bildirimi geldi prima güya %20 indirimliymişKesinlikle o zamanlar herşey birleşmiş gibi yani doğum parası dışında ne bileyim bezi ıslak mendili bile baya pahalı tutuyor herşeyi hele geçen mama fiyatlarını gördüm şok oldum inşallah emerler yani ama ne bileyim bebek ihtiyaçlarında zam belirli miktarda olsa keşke
Prilam var evde dursun diye yazdırmıştım ama bulaantı için değil mi o benim ki yanıyo gavisconun üzerinde bile alev işareti var o benim gibi işteBende boyle dıodum, o prilam içince resmen rahatladım.. Gün içinde de maden suyuyla geçiştiriyorm yanmayı ama bu gittgmde gavıscon da yazdrcam
Haha bende öyle bir avicenna umut yakın bana bir ona bir diğerine gidiyordum. Doktor sürekli gelince de kızıyorduYa kızımda 15 lira giriş ücreti ile iZmirin en güzel ilçesinde en güzel hastanelerinden birinde doğum yapmıştım .
Hiç birşeyi düşünmeden gidiyordum keske her hafta cagırsa dıyordumŞimdi 2 hafta dıyo 3 olsun dıyorum özelden önce devlete gıdıyorum nst ye de dıyorum 1 gun öncesi devlete gıdeyım ertesı gun kendı doktoruma
Emzirmeyi çok seviyorum bende ama işte bazen bebek istemiyor bazen başka bir problem olabiliyor öyle bir durumda cidden çok kötü fiyat olarak temel bir ihtiyaç sonuçta çaylar güzel artıyor ama doğumdan bi kaç gün önce alırım evde bulunsunŞuan e bebekten indirim bildirimi geldi prima güya %20 indirimliymişvallahi çok fena durum getirde kuponla daha ucuz gibi ama yine de çok pahalı ya napcaz bilmiyorum. Islak mendil sleppy almıştım bunda yani baby alcam galiba getirde o da indirimde. Mamayı düşünmek bile istemiyorum ya bence gerekli su içersek süt olur ben baya azimliydim o konuda humana filanda içiyordum. Her gün kendime komposto yapıyordum filan annemin bir lafı var süt damardan gelir, sen emzirceksin çabalıcaksın ki gelecek. Çalışsın damarlar diye emmiyorsa sağma makinesini getiriyordu. Baya inek gibi süt üretip duruyordum bende buzluğa atıp sıkıştığında veriyordum
Çayı ben 2 ya da 3. Gün aldım o sırada deli süt denilen bir süt mü ne varmış halk arasında ya da annem uyduruyorEmzirmeyi çok seviyorum bende ama işte bazen bebek istemiyor bazen başka bir problem olabiliyor öyle bir durumda cidden çok kötü fiyat olarak temel bir ihtiyaç sonuçta çaylar güzel artıyor ama doğumdan bi kaç gün önce alırım evde bulunsunbence bez ve ıslak mendiller bana internette daha pahalı gibi geldi büyük marketler oluyor toptan gibi değil o tarz yerlerde daha uygun gibi özellikle ıslak mendil nette çok pahalı
Off benım hastanede ne guzel görüntüler verıyordu. Üstelik kac resım en altlarındada beyaz kagıtlarda kılosu boyu vs vs bılgıler yazıyordu.Haha bende öyle bir avicenna umut yakın bana bir ona bir diğerine gidiyordum. Doktor sürekli gelince de kızıyorduavicenna nın makinesi kötü çok gözükmüyor bebek filan diye bir de saçma sapan griplere giriyordum ben haftaya gidicem doktora rapor ve muayene için şu nst yi de bir sorucam kaç paraymış ona göre Kartal devlet yolları banada gözüküyor
Lansınoh krem aldım 10ml olandan eve geldı kı ne göreyim göz merhemi kadar birde ona 160 kusur verdımÇayı ben 2 ya da 3. Gün aldım o sırada deli süt denilen bir süt mü ne varmış halk arasında ya da annem uyduruyoro sütte gelince mastit oldum titreme ve ateş çıktı. Deli gibi süt çıkıyordu sağdıkça rahatlıyordum o yüzden çayı da kontrollü içmek lazım yaa evet bir de kafa rahatlığı için bir kutu alıp evde tutmak lazım mama da. Regl dönemlerinde süt çok az geliyor insan panik oluyor aa öyle mi ben hiç markete gitmiyorum ya yarın bir bakıyım bizim zamanımızda Carrefour’da bir indirim olmuştu lansinosh filan almışlardı çok çok ucuza takip etmek lazım
Haha değildir ya bence ama 20 dk filan bile sürüyordu uzun olduğu için parası beni korkutuyorOff benım hastanede ne guzel görüntüler verıyordu. Üstelik kac resım en altlarındada beyaz kagıtlarda kılosu boyu vs vs bılgıler yazıyordu.
Bunda yazık cocugun ıskelet sıstemını bıle secemıyorum
Ayy nst cok pahalı bişey degıldır ya dimi bence degıldır
Bende depend ve göğüs kremleri var çeşit çeşit o konuda şanslıyımLansınoh krem aldım 10ml olandan eve geldı kı ne göreyim göz merhemi kadar birde ona 160 kusur verdım
Kızımda 40 gram almıstım 50 lıraya
Mastit çok zor ama gerçekten insan perişan oluyor ben yaşamadım yaşayan kişiler baya ateşleniyor filan ben bir kez 5 saat emzirmem yasaktı onda bile kötü oldum mastiti düşünemiyorum bileÇayı ben 2 ya da 3. Gün aldım o sırada deli süt denilen bir süt mü ne varmış halk arasında ya da annem uyduruyoro sütte gelince mastit oldum titreme ve ateş çıktı. Deli gibi süt çıkıyordu sağdıkça rahatlıyordum o yüzden çayı da kontrollü içmek lazım yaa evet bir de kafa rahatlığı için bir kutu alıp evde tutmak lazım mama da. Regl dönemlerinde süt çok az geliyor insan panik oluyor aa öyle mi ben hiç markete gitmiyorum ya yarın bir bakıyım bizim zamanımızda Carrefour’da bir indirim olmuştu lansinosh filan almışlardı çok çok ucuza takip etmek lazım
Sizler söyleyince çaylara bir bakayım dedim onların fiyatları ne olmuş öyle. Bir tane gördüm herkesin kullandığı bir çay fiyatı 830 tl yuh artıkMastit çok zor ama gerçekten insan perişan oluyor ben yaşamadım yaşayan kişiler baya ateşleniyor filan ben bir kez 5 saat emzirmem yasaktı onda bile kötü oldum mastiti düşünemiyorum bileyok yok mama değil emzirme çayı alıcam mama ihtiyaç olursa her türlü bulunur evet bu tarz toptan Veya büyük marketlerinde denk geldikçe gidince açıp kenara koymak lazım
Yok artık gerçektenSizler söyleyince çaylara bir bakayım dedim onların fiyatları ne olmuş öyle. Bir tane gördüm herkesin kullandığı bir çay fiyatı 830 tl yuh artık
Gerçekten mi hiç bakmadım ben fiyatlarına 30 tl alıyordum yaSizler söyleyince çaylara bir bakayım dedim onların fiyatları ne olmuş öyle. Bir tane gördüm herkesin kullandığı bir çay fiyatı 830 tl yuh artık
Yalnız düştükçe düşüyoruz kriter olarakYok artık gerçektenneyse komposto yaparız da kışın da meyve bulmakta çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?