Onun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmış ben almamıştım ama alanlar çok memnundu. Ben buzdolabı poşetine koyup anında atıyorum kaka yapıyorsa hiç tahammülüm yok kokuya komşular tam rahatladı büyüğü tuvalete gidiyor, şimdi diğeri başlayacak
Aaa öyle mi hiç dikkat etmemiştim ben de sıcak basması terleme mide yanması yaptı bir de yanaklarıma allığı bulamisım gibi kıpkırmızı oldu şimdilik gözlemledigim bunlar ama kıl hiç fark etmemiştim
kontrolden çıktık teyzeleri minnoş kızım 1581 gram 42 cm olmuş bile baş çevresi de hala bir tık geri ama ilerlemiş arayı kapatmış sayılır artık genetik olduğu bariz belli duruşundan dolayı baskı yapıyor yürümek sana yaramayacak sen yürüme dinlen elinden geldiğince dedi doktor çok şükür her şey yolunda şeker içinse diyete devam ediyoruz
Onun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmış ben almamıştım ama alanlar çok memnundu. Ben buzdolabı poşetine koyup anında atıyorum kaka yapıyorsa hiç tahammülüm yok kokuya komşular tam rahatladı büyüğü tuvalete gidiyor, şimdi diğeri başlayacak
kontrolden çıktık teyzeleri minnoş kızım 1581 gram 42 cm olmuş bile baş çevresi de hala bir tık geri ama ilerlemiş arayı kapatmış sayılır artık genetik olduğu bariz belli duruşundan dolayı baskı yapıyor yürümek sana yaramayacak sen yürüme dinlen elinden geldiğince dedi doktor çok şükür her şey yolunda şeker içinse diyete devam ediyoruz
Kızlar merhaba.burada konusu geçmişti turnusol kağıdı ile amniyotik sıvı sızıntısı olup olmadığı anlasiliyormus.kirmizi olani mi mavi olani mi almaliyiz acaba.dunden beri olagan disi bir islanma hissediyorum. Korktum acikcasi.
Mavi turnusol kağıdı asidik ortamlarda kırmızıya / kırmızı turnusol kağıdı bazik ortamlarda maviye döner. Amniyon sıvısı bazik olduğu için kırmızı alınmalı diye biliyorum. Akıntımız ve idrarımız asidik çünkü.
Ben almadım ama alanlar çok memnundu korbell markaydı sanırım onu diyorsun. İlk gebelikte çoğu kişi almış çok memnun olduğunu yazmıştı ama ben sürekli gidip çöp attığım için özellikle kaka yapmışsa, bir de görüntü ve yer olarak sevmediğim için almadım
Mavi turnusol kağıdı asidik ortamlarda kırmızıya / kırmızı turnusol kağıdı bazik ortamlarda maviye döner. Amniyon sıvısı bazik olduğu için kırmızı alınmalı diye biliyorum. Akıntımız ve idrarımız asidik çünkü.
Molfix 1 numara 40 adet var. Sleepy de 2 numara var stoğumda Sleepynin kalıbı ufak dediler bana da o yüzden ondan mı devam etsem yoksa 1 paket daha alsam mı bilemedim.
evet geçiyor aslında bir ara sonra gene aynı yer batıyor.
doktor da rahim büyüdüğü için baskı yapıyor kanama yoksa korkma diyor.
26+2 den beri karnım bariz büyüdü zaten
Selam kızlar nstye gireniniz oldu mu .
ben bugün nstye girdim çok şükür güzel geçti herşeyi iyiydi oğluşumun iki hafta sonra da tekrar gidicegim doğum izni raporu için .
Çalışan için ekstra zor gerçekten ya zaten sıcakta bişey istemiyor canımız, dışardan bişeyler söylemeyi de hiç sevmiyoruz. Bide her gün bebek için besleyici şeyler bulmak çok zor. Öylesine geçiştirmeyi özledim valla