2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben aldım, hiç koku yapmıyormuş. Pişman değilim o yüzden
Onun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmış ben almamıştım ama alanlar çok memnundu. Ben buzdolabı poşetine koyup anında atıyorum kaka yapıyorsa hiç tahammülüm yok kokuya komşular tam rahatladı büyüğü tuvalete gidiyor, şimdi diğeri başlayacak

Çok kötü kıllanma yapıyo bir anda kıl çıkıyo heryerinde sinir bozucu şekilde neyseki sende olmamış kortizon ya yan etkileri oluyo illaki

kontrolden çıktık teyzeleri minnoş kızım 1581 gram 42 cm olmuş bile baş çevresi de hala bir tık geri ama ilerlemiş arayı kapatmış sayılır artık genetik olduğu bariz belli duruşundan dolayı baskı yapıyor yürümek sana yaramayacak sen yürüme dinlen elinden geldiğince dedi doktor çok şükür her şey yolunda şeker içinse diyete devam ediyoruz

Poşetlerinin muadilini yapmışlar zaten artık istesen de bulamıyorsun, ben şöyle bi baktım fiyatını merak ettiğim için bulamadım

Ah maşallah hepsi nasıl da büyüyor

Kaçıncı haftan acaba ?

Mavi turnusol kağıdı asidik ortamlarda kırmızıya / kırmızı turnusol kağıdı bazik ortamlarda maviye döner. Amniyon sıvısı bazik olduğu için kırmızı alınmalı diye biliyorum. Akıntımız ve idrarımız asidik çünkü.

Ben alırsam banyoya koyarım heralde, ama tabi o ihtiyaç listesinin son sıralarında. Bakalım

İhtiyacım olan bilgi buydu teşekkür ederim

Molfix 1 numara 40 adet var. Sleepy de 2 numara var stoğumda Sleepynin kalıbı ufak dediler bana da o yüzden ondan mı devam etsem yoksa 1 paket daha alsam mı bilemedim.
Ay bilemedim tecrübeli anneler görev başına, yardıım

kızlar merhaba ,

26+6 benim bugün sağ kaburga altımda sütyen hizasında batma başladı.
yaşayan oldu mu acaba bu haftalarda böyle bir durum

kızlar merhaba ,

26+6 benim bugün sağ kaburga altımda sütyen hizasında batma başladı.
yaşayan oldu mu acaba bu haftalarda böyle bir durum
Bebek bir yerini oraya bastırıyor eğer oraya bakarsan dışardan bile belli oluyor ara sıra olup geçtiğini varsayarak yazdım

Bebek bir yerini oraya bastırıyor eğer oraya bakarsan dışardan bile belli oluyor ara sıra olup geçtiğini varsayarak yazdım

evet geçiyor aslında bir ara sonra gene aynı yer batıyor.
doktor da rahim büyüdüğü için baskı yapıyor kanama yoksa korkma diyor.
26+2 den beri karnım bariz büyüdü zaten

Selam kızlar nstye gireniniz oldu mu .
ben bugün nstye girdim çok şükür güzel geçti herşeyi iyiydi oğluşumun iki hafta sonra da tekrar gidicegim doğum izni raporu için .

Al benden de o kadar valla bir şey yiyesim yok, çok yoğunum yapacak vaktim de yok
Çalışan için ekstra zor gerçekten ya zaten sıcakta bişey istemiyor canımız, dışardan bişeyler söylemeyi de hiç sevmiyoruz. Bide her gün bebek için besleyici şeyler bulmak çok zor. Öylesine geçiştirmeyi özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…