- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şuan aynı durumdayım diktim ayaklarımı uzanıyorumKızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Sende de 33 yazıyor artık. 33. Hafta çok uzak gelirdi şimdi içindeyizYok yok korkutmak için de söylemedim benim hiç çıkmadı daha yukarı. Yapısal bir şey bencekasım bebekleri lütfen zamanınızı bekleyin
![]()
Bugün o yazıya baktım kaldım. 1 ler 2 ler derlen geldik 3 lere.Sende de 33 yazıyor artık. 33. Hafta çok uzak gelirdi şimdi içindeyizAllah'ım nasıl güzel bir şey
Ben en son 25+4 te gitmiştim sonra 30+0 da gittim .istersen devlet özel karışık git sadece bir doktordan takipli değilsen.Ben çok uzun ara verince içim rahat etmeyip devlete randevu alıyorum tabi bu haftadan sonra almam muhtemelen 2 haftada bir çağırır doktor zaten.Kizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm
İnşallah geçer dinlenince ya sanki bebek çıkacak gibi bir his Allah korusun ağrıyor baskıyla birlikte yine yaşamıştım bunu ama bu kadar şiddetli değildi sanki inşallah seninkide geçer acaba parll içsek fayda etmez miBende şuan aynı durumdayım diktim ayaklarımı uzanıyorumsanırım bu son uzun dışarı çıkışımdı yürürken baya zorlandım, adet ağrısı gibi bir ağrı var şuan bebek baskı yaptığı için muhtemelen
Bana da normal geldi. 32 den sonra sıklaştırır kontrolleriKizlar doktor bana 1 ay sonra gel diyor ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum 20 günde bir gidiyorum sizler ne durumdasınız ben mi fazla gidiyorum yoksa ? 28+3 üm
Ayaklarımı biraz havaya kaldırıp uzandım ağrım şuan daha iyi ama bebeğin kafasını hissediyorum resmen kasığımda baskı var. Bence yorgunluktan oldu ve geçecek senin ağrın geçmediyse parol içip uzan faydası olurİnşallah geçer dinlenince ya sanki bebek çıkacak gibi bir his Allah korusun ağrıyor baskıyla birlikte yine yaşamıştım bunu ama bu kadar şiddetli değildi sanki inşallah seninkide geçer acaba parll içsek fayda etmez mi
Dinlenince geçerİnşallah geçer dinlenince ya sanki bebek çıkacak gibi bir his Allah korusun ağrıyor baskıyla birlikte yine yaşamıştım bunu ama bu kadar şiddetli değildi sanki inşallah seninkide geçer acaba parll içsek fayda etmez mi
Benim tekmeler hala kasıklarımda, dönmedi henüz. Kasıklarımın üstünde horon tepiyor sanki şu anAyaklarımı biraz havaya kaldırıp uzandım ağrım şuan daha iyi ama bebeğin kafasını hissediyorum resmen kasığımda baskı var. Bence yorgunluktan oldu ve geçecek senin ağrın geçmediyse parol içip uzan faydası olur![]()
Benim döndü ama hala hareketleri kasıklarımda hissediyorum çok nadir göbeğimde oluyor içerde nasıl bi pozisyonda merak ediyorum gerçektenBenim tekmeler hala kasıklarımda, dönmedi henüz. Kasıklarımın üstünde horon tepiyor sanki şu an![]()
İzlemeyi çok isterdimBenim döndü ama hala hareketleri kasıklarımda hissediyorum çok nadir göbeğimde oluyor içerde nasıl bi pozisyonda merak ediyorum gerçekten![]()
Az kaldı kucağımızda onları izlemeyeİzlemeyi çok isterdim![]()
30 derecede yıkanıyo diye biliyorum ben bebek kıyafetleri hassas programBence güneşte kurutmak daha iyi zaten ütü yapacağız buhar alacak kıyafetler bide küçük parçalar 1 saatte kurur toz tutma ihtimali düşük ben tele astım çünkü balkona asmaya üşeniyorumama büyük parçaların hepsini bugün balkonda 5 dk kuruttum bitti benim makinamda bebek programı var 2 saat ve 90 derece bana çok geldi bende 40 derece 800 devir 50 dk yıkadım bilmiyorum sizde ne diye geçiyor program kendim ayarladım ısısını devirini
![]()
O sırada o haftaları iple çeken benSende de 33 yazıyor artık. 33. Hafta çok uzak gelirdi şimdi içindeyizAllah'ım nasıl güzel bir şey
Oluyor canım hatta çok ayakta kalınca akıntı da çok oluyor su gibi. Bende bugün çamaşır ütü yaptım baya karnım çok sertleşti baya kasıldım bıraktımKızlar bugün temizlik vs derken çok ayakta kaldım alt kısımda acayip baslı hissediyorum yani bayada. Bir ağrıyor inşallah dinlenince geçer ayakta uzun süre kalınca oluyor mu sizde ?
Hamilelikte bazı degerler normal ama ya yükselmezse yükselmiyor. Şükür ben iyiyim ama yalan söylüyorum kan ilacını fılan kullanıyorum dıyeBenimde demir değerim yüksek. İlacı bir ay kadar kullanmıştım. Yüksek görünce Dr kesti. 2 aydır içmiyorum. Hala düşmedi, her seferinde keselim ilacı diyor.
D vitaminini de yükseltemedik gitti. Sadece bu ikisi bende problem olan. İnşallah başka sorunlara sebep olmaz.
Kolesterole hiç bakılmadı diye biliyorum.
Aaa ama aaa yani bu kadar tarife herkesin canı hamsi istediAa hamsi mi çıktıbayılırım. besleyici özelliğini bilemiyorum ama evde kızartma yapmadığım için ben genelde fırın ızgara yaparım, gayet de güzel olur. Ama hamsinin cinsi de önemli tabii, kulağına kar suyu kaçınca yağlanıyorlar genelde. hamsi küçük ve yağı azsa fırın işe yaramayabilir. Ama hamsiyle çok güzel buğulama da yapılır (tencerede veya fırında, limonlu domatesli soğanlı). Veya ayıklayan babayiğit varsa, beyaz pirinç veya bulgurla hamsili pilav yapılabilir, çok daha şahane olur.
Bende öyle yıkıcam 45 dk sürüyor bizim hassas program öyle atıcam. Haftaya başlıyorum30 derecede yıkanıyo diye biliyorum ben bebek kıyafetleri hassas program![]()
Ya bende 30 derece de 700 de sıktırıyorum . Sıkımda artınca ezılıyor bırde derece yüksekse lastıklerı fılanda atıyor hemen bozuluyor.30 derecede yıkanıyo diye biliyorum ben bebek kıyafetleri hassas program![]()