- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek artık büyüyor ve kilo aldıkça hareketleri sertleşiyor. Normal korkmayın :)Günaydın kızlar. Benimde bazı hareketler canımı acıtmaya başladı . Hatta hiih diye bağırıyorum. Dün zaten acayip hareketli idi teknelerden karnım acıdı artık. Sizde de oluyor mu arada böyle. Biraz tedirgin etti beni bu kadar güçlü ve sık hareketler .
Geçmiş olsun iyi bari eşi yukarı çıkmış.az önce dr dan geldim hanimlar.29 +4.turkiye de bebegin eşi asagidaydi sukur o durum bitmis normal doguma uygunsun dedi.turkiye de cikmaz artik demislerdi (2 dr a gitmistim ) onun dışında kaburga agrim normalmis,vajinamin disinda kasintim vardi normal hamilelikten dedi yogurt sür dedi krem verdi ekstra ve gene vajinanin dış kenarda ufacik et ben gibi bir sey vardi yeni çıktı.onu takip edelim eger 4 hafta sonra geldiginde buyumus olursa alirim hemen dogumdan önce dedi.4 hafta uzun geldi ama burada normal bazi seyler![]()
Aa doğru canım sen çalışıyordun unutmuşum9 da başlayan mesaigerçi normalde on dk önce uyanıp bir kahveyle bilgisayar başına geçerdim ama bu ara uyku sürem azaldı gibi hissediyorum. 33. Hafta güncellemesi
Göreceksin göreceksin hatta çok daha fazlasını gör. Şöyle en az 37 diyorum ben![]()
Benim bebiş hala dönmedi. Tekmeler kasıklarımda, sırtını da karnıma doğru. Dün sabah resmen sırtının şeklinin gördüm karnımda, hah dedim diğerleri popoymuş. En sevdiği şey karnıma yaslanıp kendini dışarı ittirmek vallagücüne gitmesin tabi ama en hoşlanmadığım hareketi bu.
![]()
Emin ol alıyordur annem varisten dolayı 4 kg almış tüm hamilelikte kardeşim 4 kg doğmuş nasıl oluyor bende anlamadımKızlar Saat 11.45te doktor randevum var. Erken doğum riskim olduğu için ben de kolları sıvadım madem bebişin erken gelmeye niyeti var biraz kilo alsin dedim 2 haftadır o kadar ama o kadar kaliteli ve sağlıklı besleniyorum ki, her gün avakado , 2 yumurta, eski kaşar, karışık kuruyemiş, badem ve Hindistan cevizi sütü ile nesquik ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey..bakalım ise yaramış mi bugün göreceğiz
ha bu arada ben bunları yememe rağmen kilo veriyorum + olarak günde sadece 1 kere büyük tuvalete çıkmama rağmen kilo veriyorum inşallah bebek alıyordur bendeki kiloları
![]()
Evet onu duydum ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum. Sanki ters durması kaçış noktam gibiGünaydın aslında dönmesi için bazı hareketler var emekleme yapmak gibi filandı sanki, belki onları deneyebilirsin çok yormadan kendini yavaş yavaş![]()
Sağlıkla gelsinler de hiç şekli önemli değilEvet onu duydum ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum. Sanki ters durması kaçış noktam gibisezaryenden de korkuyorum ama işte bir şekilde doğurcam
![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Saat 11.45te doktor randevum var. Erken doğum riskim olduğu için ben de kolları sıvadım madem bebişin erken gelmeye niyeti var biraz kilo alsin dedim 2 haftadır o kadar ama o kadar kaliteli ve sağlıklı besleniyorum ki, her gün avakado , 2 yumurta, eski kaşar, karışık kuruyemiş, badem ve Hindistan cevizi sütü ile nesquik ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey..bakalım ise yaramış mi bugün göreceğiz
ha bu arada ben bunları yememe rağmen kilo veriyorum + olarak günde sadece 1 kere büyük tuvalete çıkmama rağmen kilo veriyorum inşallah bebek alıyordur bendeki kiloları
![]()
31.haftamda karnım sertleşip gevşiyordu ve ağrılı oluyordu, yalancı doğum kasılmalarıymış. Doktorum progestan fitil verdi, rahatlatacak seni dedi. 2 gündür kullanıyorum bakalım.Progestanın ağrı ile bağlantısı mı varmış? Bazen çok uykum oluyor gece kullanmadan uyuyakalıyorum. Ağrı yaşadığım günler onların ertesi günümü diye takıldı aklıma şimdi![]()
Güzel haberleri bekliyoruuuzKızlar Saat 11.45te doktor randevum var. Erken doğum riskim olduğu için ben de kolları sıvadım madem bebişin erken gelmeye niyeti var biraz kilo alsin dedim 2 haftadır o kadar ama o kadar kaliteli ve sağlıklı besleniyorum ki, her gün avakado , 2 yumurta, eski kaşar, karışık kuruyemiş, badem ve Hindistan cevizi sütü ile nesquik ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey..bakalım ise yaramış mi bugün göreceğiz
![]()
Ben su an 29+1’im ve benim baya önceden beri o şekilde rahim kasılmalarım var. Hala oluyor ve cok acıtıyor cidden. Bende bir de şey oluyor öyle olunca nefes almam zorlaşıyor sanki içimden bi ağırlık kopuyor.31.haftamda karnım sertleşip gevşiyordu ve ağrılı oluyordu, yalancı doğum kasılmalarıymış. Doktorum progestan fitil verdi, rahatlatacak seni dedi. 2 gündür kullanıyorum bakalım.
Evet canım dün gece banada öyle oldu şuan 33.haftadayım artık iyice büyüdü ve yeri daraldığı için bütün harekteleri güçlü birşekilde hissetmek normaldir terdirgin olmana gerek yokGünaydın kızlar. Benimde bazı hareketler canımı acıtmaya başladı . Hatta hiih diye bağırıyorum. Dün zaten acayip hareketli idi teknelerden karnım acıdı artık. Sizde de oluyor mu arada böyle. Biraz tedirgin etti beni bu kadar güçlü ve sık hareketler .
Neler yaşıyorsunuz ve sizi bu hislere sürükleyen durumlar nedir bilemiyorum fakat inan her kötü dönemin bir sonu var ne kadar klasik bir cümle olsada. Bebeğinin sağlıkla büyümesi ne kadar güzel, inşallah doğduğunda, onu kucağına aldığında tüm bunlar geride kalmış olurGünaydın kızlar. Kötü günler geçiriyorum psikolojik açıdan bebeği ne derece etkiledi bilmiyorum ama. Bugün doktora gittim 2 kilo 42 cm olmuş. Ekim 26'da sezaryen olacağım hala ters çünkü. Onun dışında hayatım kötü gidiyor. Eşimle ayrılmaya karar verdim ama daha haberi yok. Bu psikolojiyle bebeğe nasıl yeteceğim hiç bilmiyorum.
ayy ben daha hiç başlamadım alışveriş de yapmadım abilerden kalan 1 2 parça bişi var sadeceKizlar hastane cantasi hazirlamaya basladinizmi hazirlayanlar neler koydunuz icine bende hazirladim ama sanki eksik biseyler varmis gibi hissediyorum![]()
Canım ebbs eşinle neler yaşıyorsun biz bilemeyiz ancak son günlerde kötü bir haber aldın. Hamilelik psikolojisi ve hormonları insanları zaten çok etkiliyor. Üst üste gelince kendini moral açısından kötü hissetmen çok normal.Günaydın kızlar. Kötü günler geçiriyorum psikolojik açıdan bebeği ne derece etkiledi bilmiyorum ama. Bugün doktora gittim 2 kilo 42 cm olmuş. Ekim 26'da sezaryen olacağım hala ters çünkü. Onun dışında hayatım kötü gidiyor. Eşimle ayrılmaya karar verdim ama daha haberi yok. Bu psikolojiyle bebeğe nasıl yeteceğim hiç bilmiyorum.