- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Haa evet ben yazın dogurmustum onun etkısı var ama ben yıne ınce pıjama gecelık fılan koyacagım. Bırde oyle setlı metli degıl bir tane sabahlık gerısı pıjama takımı bır gece kalıyoruz bız allahtan bısı olmazsa tabı.HAHAHHAHAAHHAAHAHAH of iyi güldümvallahi gereksiz birşey almadım ya
ha şu ayrıntıyi vermeyi unuttum doğum yapacağım hastanede bebeğe veya anneye herhangi bir şey verilmiyor (bez, mama,pişik kremi vs hiç bir şey yani) ve normal doğum bile olsa 2 gün yatış zorunluluğu var ki sezaryen olursa en az 3. Mesela Ben de bu sebeple 3 takım pijama koydum e takımlar kışlık olunca zaten valizin yarısı doldu ee orda duş alıcam incecik bornoz ve küçük yüz havlusu koydum (10 ay önce abimin eşi aynı hastanede aynı doktorda doğum yaptı bütün yaptırdıkları prosedürü bildiğim için hazırlıklı gidiyorum) 4-5 tane depent ped 3 tane iç çamaşırı, atlet ve emzirme sütyeni koydum. Oranın çarşaf takımları bana taa yeğenimin doğumunda bile iğrenç korkmuştu ben hayatta o takımda yatamam sadece çarşaf ve yastık kılıfı koydum derken doldu valiz şimdi ben hangisini çıkarayım içinden ?
daha da tarak makyaj malzemesi cart curt koymadım yani düşün
![]()
İlk çocuk şeysi ayrı tabi
Ben aldım lcw den aldım a beden geldı gecelıkte oldu sıyah renk beni idare ederYa ben odalar sıcak olur diye hep ince pijama koymayı düşündüm. Daha kendime pijama alamadım
Artık gidip trendyoldan pijama sipariş etsem iyi olacak![]()
Benımde incecik bi tane hırka yada kalın sabahlık alacagım ne olur ne olmaz dıye