- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
Arkadaşlar bebek arabalarınızı nasıl aldınız? Travel sistem mi yoksa kabin boy hafif olanlardan mı?
Hangi markayı aldınız?ben travel aldım ama öyle çok hantal değil.
bence kabin boy 1-2 sene zor kullanmak çocuğun rahat edeceğini hiç düşünmüyorum
tamamlayıcı sağlık sigortası yapmanız gerekir.karrşılayanlar var epey avantajlı oluyor.büyük şehirlerde özellikle hastane fiyatları yüksek olduğu için avantajı yüksek.Bişey sorucam kızlar şuan fiyat yüksek çıkıyo tabi ama özel sağlık sigortasına özel aşılar giriyomu ücretsiz olarak ? Rota aşısı olmuş 1500 x2 bide benim ikiz menenjiti düşünemiyorum her ay kontroolleri falan sağlık sigortası mantıklı geldi karşılıyolarsa tabi doğumdan sonra fiyat alabilicem ama merak ediyorum
Yani bilmiyorum ne kadar saglıklı yaptıgı ama kızı gayet saglıklı dogdu, ve mantıken kalp atışını bile dinletmio doktorlar bence ultrasonda da vardır bir zararı, sadece durum şu, fayda zarar ilişkisi, riskli Bi durumda ultrasonun zararıyla gebelıktekı zarar durum arasında kıyas yapınca ultrason devede kulak kalır yani.. Ama hamılelıkte sorun yoksa sürekli doktora gitmenin de bi anlamı yok bence.. Tabi bu bnm görüşümUsg den bebek zarar mı görüyormuş bunu ilk kez duyuyorum öyle saçma bişey olsa biz neden sürekli doktorlarda geziyoruzo arkadaşına söyle saçmalamasın bence Allaha emanet yaşıyor resmen
günaydin kizlar.. ay ben bi mide yanmasiyla uyandim var ya... hani corba fokurdar ya resmen oyle ses geldi midemden.hemen bi tablet renie aldim bi soda actim.. ay mide öz suyum resmen beynime fiskiriyo ya kafam agriyo
2 kere miğdedeki acı sumu neyse uyurken genzime kaçtı ölüyorum sandım ben boğulmak böyle bişey heralde dedimdün içmedim ama yine iyiydim miğde koruyucu çok iyi geldi bana istediğimi yiyiyorum ama iştahım açıldı o yüzden kötü oldu
Arkadaşlar bebek arabalarınızı nasıl aldınız? Travel sistem mi yoksa kabin boy hafif olanlardan mı?
Bişey sorucam kızlar şuan fiyat yüksek çıkıyo tabi ama özel sağlık sigortasına özel aşılar giriyomu ücretsiz olarak ? Rota aşısı olmuş 1500 x2 bide benim ikiz menenjiti düşünemiyorum her ay kontroolleri falan sağlık sigortası mantıklı geldi karşılıyolarsa tabi doğumdan sonra fiyat alabilicem ama merak ediyorum
Hangi markayı aldınız?
Usg den bebek zarar mı görüyormuş bunu ilk kez duyuyorum öyle saçma bişey olsa biz neden sürekli doktorlarda geziyoruzo arkadaşına söyle saçmalamasın bence Allaha emanet yaşıyor resmen
Kesinlikle, bilimi ve tıbbı reddetmeyelim arkadaşlar. Evde doğumda benim yapabileceğim bir şey değil asla o riski alamam. Sterilezasyon çok önemli. Her şeyi geçtim en küçük aksaklıkta tıbbi cihazlara ulaşabilmek çok, yoğun bakım desteğine ulaşabilmek çok önemli. Sanırım hiç bir teori bana evde doğum yapmanın daha sağlıklı olduğuna inandıramaz. @hooops ile aynı düşünüyorum
Kuzu bence iki gün boyunca devamlı ölç ve kaydet. Sonra doktora tüm ölçümlerinle git. Çok da düşük değil@Hooops Bu arada 13,8 eşim normal diyor o kendisi tansiyon hastası daha yüksek sayıları gördüğü için normal geliyor ona gebelik için normal mi ?
Haha aman boşver canından kıymetli mi çocuğu yapıyorsak üçe beşe bakmasın ödesinlerValla bende 2. Yi yaparsam daha normal bir özele gidebilirim
Gerçekten öyle2 iyidir ya max. 2 diyorum ben fazlası çok zor bu devirde
Geçen bir yerde gördüm yay burcu için 3 çocuk diyor ve üçü de kazayla olduYa o bile kesin değilmiş ya.. Doktor tam yapamazsa o tüp bağlama işini, gene olabılıomus ya, valla kesin çözümü yok gibi ya
Olabilir canım Zeynep kandilde Göztepe de çıkıyor da bana uzak. Kartal da yok bakalım neyse ya zaten dönse de doğum anına kadar bir daha dönebilir gitmenin de bir anlamı yokBilemedim vallaneden çıkmaz ki.. Kadın hastalıklarında gebe polıklınıgı sayısı mı az acaba
Canım ben çift masraf yapmak istemediğim için prego kabin boy aldım. Pusetli set halinde. En büyük avantajı pusetten sonrada nerdeyse 180derece yatış pozisyonuna giriyor. Birçok modeli pratik, zevkine ve bütçene uyanlara bakabilirsin. Benim kol kaslarım çok zayıf, bebek kilo alınca arabayla ikisini itmek benim için zor olurdu. Bir de şu an için arabamız yok ama traveller araba bagajında çok yer kaplıyor. Bunlar hem küçük, hem de genelde çekçek sistemleri mevcutArkadaşlar bebek arabalarınızı nasıl aldınız? Travel sistem mi yoksa kabin boy hafif olanlardan mı?
Evet canım karşılıyor o aşılar gerçekten pahalı biz hepsini oldum ve hepsini %20 ödedik. Bir de tek doz değiller 1 yaşına kadar o kadar çok var ki menenjit 2 ya da 3 dozdu her doktorun ya da hastanenin de farklı oluyor sanırım uygulama prosedürü. Bizim ki Acıbadem sigorta eşimin iş yeri yapıyor memnunuz.Bişey sorucam kızlar şuan fiyat yüksek çıkıyo tabi ama özel sağlık sigortasına özel aşılar giriyomu ücretsiz olarak ? Rota aşısı olmuş 1500 x2 bide benim ikiz menenjiti düşünemiyorum her ay kontroolleri falan sağlık sigortası mantıklı geldi karşılıyolarsa tabi doğumdan sonra fiyat alabilicem ama merak ediyorum
Aynı şekilde eşimin ve benim şirketleri yapıyor bize. Bebek için konuştuk. Kimliği çıkartır çıkartmaz yapılıyormuş. Birazcık da şirketin hızlı aksiyonuna bağlı artık.Evet canım karşılıyor o aşılar gerçekten pahalı biz hepsini oldum ve hepsini %20 ödedik. Bir de tek doz değiller 1 yaşına kadar o kadar çok var ki menenjit 2 ya da 3 dozdu her doktorun ya da hastanenin de farklı oluyor sanırım uygulama prosedürü. Bizim ki Acıbadem sigorta eşimin iş yeri yapıyor memnunuz.
Mesela bende şeyi sordum Allah korusun erken doğsa filan sigortayı hemen başlatsak yararlanabilir miyiz diye kimliği çıkarın hemen olur dedi. Bir gece hastanede kalması bile çok pahalı çünkü
Bişey diyim mi aslnda dogumdan snra daha kolay hersey ya.. Oglum erken dogdu fılan ama o kuvozdeyken ben hafıfledım ya kuş gibi herseyı birbir halletmiştim o gelene kadar.. Cidden kendımı parçalamak istemiyorum aslnda ama gecen dogumda Bi hastane cantası hazırlayamadan gitmiştim, bari bunda olsun diyorum ama nasip tabıkı
@Hooops Bu arada 13,8 eşim normal diyor o kendisi tansiyon hastası daha yüksek sayıları gördüğü için normal geliyor ona gebelik için normal mi ?
Bir kere gelınce güzel geliyor hep gıdınce gelmıyorAy didim çok güzel ya.. Bir kere gitmiştim, çok güzel bir yer
Yaa benı mart nısan gıbı acıbademden aramıslardı 80 bin demişti dogumaİstanbul acıbadem sanırım en pahalı acıbadem grubu ya bende kendimden daha yüksek fiyat duymadım kimsede
Yaa kimlik çıkar çıkmazsa harıka bız kendımız yapıyoruz ama hemen acil yapmamız lazım ki indirime dahil olsun.Aynı şekilde eşimin ve benim şirketleri yapıyor bize. Bebek için konuştuk. Kimliği çıkartır çıkartmaz yapılıyormuş. Birazcık da şirketin hızlı aksiyonuna bağlı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?