- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Eşimin tek sigortası olması yetiyormu neleri kapsıyor ben anlamadım suan benide aydınlatın nasıl oluyorBen de aşıları karşılamaz diye biliyorum ama poliçeye bağlı oluyor tabi.
Şirketten öyle bilgi verdiler bize. Kimliği hemen çıkartıp gönderin yapalım dediler.
Ben senden önce doğurcam söylerim
Ben yeni sıfır alacak olsam kabin boy alırdım çünkü her zaman eşim yanımda olmayacak o arabayı ben taşıyacağım ama arkadaşım bana kendi arabasi (mima xary) verdi valla taş gibi sahildeki kumda bile sürülüyor sadece büyükArkadaşlar bebek arabalarınızı nasıl aldınız? Travel sistem mi yoksa kabin boy hafif olanlardan mı?
İşte gebelik takipleri yapılmadığı için doğru düzgün bebek anne karnında bebek ölümleri anne ölümleri sakat doğumlar o zamanlar çok daha fazlaymış. Hayır ben anlamıyorum teknoloji gelişmiş insan neden faydalanmak istemesin kizararlı olsa milyonlarca bebeğe bakılıyor o zaman hepimizin sağlıksız doğması gerekirdi. Arkadaşını kusura bakma ama cahil olarak değerlendiriyorum bana fikirleri hiç normal gelmedi
Doğum paketlerimizin içinde bebeğin ilk testleri ve aşıları var aslında. Olası bir durumda bebeğin ihtiyacı olursa diye anlıyorum ben. Biz her şekilde doğum paketini vereceğiz yaniBişey sorucam doğar doğmaz kimlik çıkartıp özel sağlık sigortası yaptırırsak hastaneden indirim mi alabiliyoruz o kısmı tam anlayamadım ben ?
Eşinin olmasının hiç önemi yok. Bebek doğunca sigorta şirketleri ile görüşüp bebeğe sigorta yaptırmak istiyorsan yaptırabiliyorsun. Poliçenin kapsamına göre değişiyor sigortaya ödediğin tutar.Eşimin tek sigortası olması yetiyormu neleri kapsıyor ben anlamadım suan benide aydınlatın nasıl oluyor
Özellikle dinlendikten sonra ölçüyorum genel anlamda iyi yüksek değil bazen baya yükseliyor evet ve anlıyorum yükseldiğini aslında böyle hareketli streslide değilim evdeyim yediğim içtiğim mi etkiliyor bilemedim ödemim hiç yok bu arada hala yüzüklerim bol bol oluyor öyle diyim tuzlu da yemem dr takip et dedi bugün
Kizlar birsey soracagim biz puset aldik ama goren herkes aaa bebegi pusetlemi goturceksin her yere bebek pusette iki buklum kaliyo icine duzgun yatirsanizda gideceginiz yere kadar cocuk kayiyo tortop oluyo portbebe alsaydiniz keske diyolar siz aldinizmi portbebe puset kullanimi ilk aylarda sagliksizmi ben kimde gorsem pusete koyuyolar cocugu her kafadan bi ses geliyo ki aldigimiz puset buyukcede bi puset halbuki
Tamamen aynı durumdayım. Bide açıkçası biz dışarıda olmayı seviyoruz, travel sistemler bebeğin yatışı açısından çok rahat. Yatak gibi oluyorBen yeni sıfır alacak olsam kabin boy alırdım çünkü her zaman eşim yanımda olmayacak o arabayı ben taşıyacağım ama arkadaşım bana kendi arabasi (mima xary) verdi valla taş gibi sahildeki kumda bile sürülüyor sadece büyükşimdilik kışı çıkarana kadar onu kullanicam ama yazın uygun bir kabin boy alırım diye düşünüyorum
Ama zaten her şeyin yolunda olup olmadığını anlamak için doktora gidiyoruz. Bir de doktora gitmeden bilemeyiz ki. En basitinden pıhtılaşma sorunu olan bir sürü insan var, benim tam olarak sorunum olmasa bile kan akışı açısından hep kan sulandırıcı kullandım. Yani arkadaşın şanslıymış. Ama bilime ve tıbba inancım sonsuz.Zararını nasıl tespit edeceksin ki? Belkı Baska Baska hastalıklara neden oluyordur, belkı cocukluk döneminde degılde yetıskınlıkte cıkıyordur ortaya.. Bılemezsın zararını bence..
Bencede hersey normalken neden hastaneye gidelim ki? Yani normalde de hasta olmadan hastaneye gitmek mantıklı gelmıyor.. Hamıleyken de aynısı gecerlı, zaten ters bişey olunca anlıyor genelde insan, ve bazen ne yaparsan yap başa gelecek olan gelıyor..
Onun yaptgını ben yapamam, İlk cocugu oldugu için rahat davrandı ama ters durumda emınım hastane kapısında nöbet tutardı
Neyse ben daha fazla yorum yapmayım çünkü fikirlerimi sabaha kadar da savunsam senin fikrin farklı benim ki farklı ve ben bi ebeyim bu sektördeyim o yüzden konuşmayımZararını nasıl tespit edeceksin ki? Belkı Baska Baska hastalıklara neden oluyordur, belkı cocukluk döneminde degılde yetıskınlıkte cıkıyordur ortaya.. Bılemezsın zararını bence..
Bencede hersey normalken neden hastaneye gidelim ki? Yani normalde de hasta olmadan hastaneye gitmek mantıklı gelmıyor.. Hamıleyken de aynısı gecerlı, zaten ters bişey olunca anlıyor genelde insan, ve bazen ne yaparsan yap başa gelecek olan gelıyor..
Onun yaptgını ben yapamam, İlk cocugu oldugu için rahat davrandı ama ters durumda emınım hastane kapısında nöbet tutardı
canim ben yurtdisindayim burda devamli alt muayene var.bakti hamilelikte cok normal dedi krem verdi.ama tr de gostermeden anlatinca da verirler diye dusunuyorumBirşey sorabilir miyim? Bnmde üst tarafta özellikle kasintim var, vajinada yada arkalarda deil. Doktor alttan muayene etmeden yazıyor mu kremi acaba? Biraz korkuyorm dasağlık ocağı idrar tahlili de temz çıktı, ne bu kaşıntı anlamadim
Oyy maşallah çok sevindim böyle devamBen kontrolden çıktım kızlar bebek iyi suyu ne azalmış nede çoğalmış aynı hala az ama sınırın altına düşmemiş şükür şekerin var dedi ama insülin kullanacak kadar değil diyetle düzelir dedi dahiliye ye gidicem bide tansiyonu da söyledim takip et dedi onuda boyunu geçen hafta söylememişti 44 cm miş minik oğlumbı sefer yüzünü gösterdi ama net olmadığı için çıkartmadı dr suyum az olduğu için görüntü öyle oluyormuş o kadar tatlıki anlatamam bide geçen beni tartmayı unutan dr bugün tarttı valla şaşırdım kilo almamışım çok fazla hamileliğin başından beri 6,7 kg sanırım bide artık sık sık çağırıyor
He anladım canım okeyDoğum paketlerimizin içinde bebeğin ilk testleri ve aşıları var aslında. Olası bir durumda bebeğin ihtiyacı olursa diye anlıyorum ben. Biz her şekilde doğum paketini vereceğiz yaniönemli olan bebeğin ihtiyacı olmasın işte. Ben de çok bilmiyorum ama büyük ihtimalle ilk ben öğreneceğim
Eşinin olmasının hiç önemi yok. Bebek doğunca sigorta şirketleri ile görüşüp bebeğe sigorta yaptırmak istiyorsan yaptırabiliyorsun. Poliçenin kapsamına göre değişiyor sigortaya ödediğin tutar.
Bu arada bişey daha diycem bize hastane yenidoğan sarılığnı sgk nın karşılamadığını söyledi. Senin hastanende de var mı böyle bişey ?Doğum paketlerimizin içinde bebeğin ilk testleri ve aşıları var aslında. Olası bir durumda bebeğin ihtiyacı olursa diye anlıyorum ben. Biz her şekilde doğum paketini vereceğiz yaniönemli olan bebeğin ihtiyacı olmasın işte. Ben de çok bilmiyorum ama büyük ihtimalle ilk ben öğreneceğim
Eşinin olmasının hiç önemi yok. Bebek doğunca sigorta şirketleri ile görüşüp bebeğe sigorta yaptırmak istiyorsan yaptırabiliyorsun. Poliçenin kapsamına göre değişiyor sigortaya ödediğin tutar.
Eskiden şöyleydi babasının sigortası üzerinden bebek için indirimli yapılıyordu ama Şuan nasıl bilmiyorum eşime sordum Araştırcam dediDoğum paketlerimizin içinde bebeğin ilk testleri ve aşıları var aslında. Olası bir durumda bebeğin ihtiyacı olursa diye anlıyorum ben. Biz her şekilde doğum paketini vereceğiz yaniönemli olan bebeğin ihtiyacı olmasın işte. Ben de çok bilmiyorum ama büyük ihtimalle ilk ben öğreneceğim
ben dün o sekil yataktan kalkamadim ama benim bacaga degil üst omuzlara dogru elektrik carpmasi gibi oluyor aglamaktan helak oldum.acile geldik.yatis yapildi.kan temiz idrar temiz nst guzel.. e sorun ne peki bilemiyoruz acaba böbrek mi acaba kendini kastin sinirler miKızlar belim çok fena sağ bacağım komple ağrıyor sabah 6 dan beri uyanığım. Yürürken ve yatakta sağa sola dönerken ağlıyorum resmen. Allahım çabuk geçsin şu bir ay
Evet ya dışarıda çocuğun rahat uyuması bizim için de onun için de büyük rahatlikTamamen aynı durumdayım. Bide açıkçası biz dışarıda olmayı seviyoruz, travel sistemler bebeğin yatışı açısından çok rahat. Yatak gibi oluyoristediği kadar uyusun. Bide ağır falan ama öyle sürülemeyecek kadar değil bence.
Bebek bir yaşına geldiğinde falan şu en hafiflerinden alırım elimdekini de satarım diye düşünüyorum. Ya da ihtiyacı olan birine veririm.
Zaten gerekli gereksiz çok şey aldık bence, bakalım araba konusunu da deneyimleyeceğiz.
Ben kalktım yemekleri koydum kahvaltıyı yaptıkOff yerımden kalkamıyorum yaBi sürü iş var baslamam lazım artık yavastan ama kalkamıyorum üşenenin çocugu kızı olmazmış senin nasıl olmuş diyor annem üşenmekten bile üşeniyorum yeri geliyor
O pıhtılaşma sorunu da ortaya çıkmadan belli oluyor mu ki? Yani sonucta bişeyler ters gidiyor ki kişi o sekılde anlıyor Bi sorun oldugunu öyle doktora basvuruyor.. Yani hersey yolundayken AA bnm pıhtılaşmam var dıyen oluyor mu ki, hiçbir emare yokkenAma zaten her şeyin yolunda olup olmadığını anlamak için doktora gidiyoruz. Bir de doktora gitmeden bilemeyiz ki. En basitinden pıhtılaşma sorunu olan bir sürü insan var, benim tam olarak sorunum olmasa bile kan akışı açısından hep kan sulandırıcı kullandım. Yani arkadaşın şanslıymış. Ama bilime ve tıbba inancım sonsuz.
Valla anlamadım ki bende 13,8 büyük küçük 9.8 misal dr yüksek dedi ama sürekli böyle çıkmadığı için sadece takip edicem benAma böyle inişli çıkışlı olması normalmiymiş? Yani mantıken sureklı aynı sekılde olmaz sanrm tansıyon.. Degısıo dur muhtemelen, ama bu normal mi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?