2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İşte insan zor sahip olduğu bişey olunca gözü bişey görmüyor gerçekten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor bende doktorumdan çok memnunum zaten çok araştırarak bulduğum bi hekim o yüzden bende onu bırakıp kendimi ve bebemi riske atamam
neyseki özel sağlık sigortan varmış yarısını ödeyeceksin buda bişey

Bende haydarpaşadaydım düşün, sanrm orası abdulhamit tarafından yapılmış leş gibiydi tuvaletler, ama muamele olarak gayet normallerdi, sadece öyle canım cicim olmuyordu, sordugumda cevap alabıldım herseye.. Ama tabi dogum sancısıyla inleyen kadına bagırma vsvs dedıler duydum yani, 24 saat boyunca bagırmıstı tuvalete Bi giderdim heryer kan ıslak mendille temızlerdım fılan.. Bnm odam tek kişilikti ama diğer odalar dedıgın gibiydi.. Biz gene iyi denk gelmişiz, annelerımız kac kısı bır arada dogururmus bide aklınızda olsun, devlette normal doguma refakatcı vermıolarmıs, kuzenm dedı, sımdıde öyle mi bilmiyorum ama göztepe eskı bınadayken o sekıldeymiş..

Yaa geçmiş olsun düşükte sorun olmuyor sanırım ama yüksek tehlikeli bende de düşüklükten parlayan yıldızlar oluyor ani oturup kalkmışsam eğilmişsem filan
Ben hayatım boyunca hep düşük tansiyonlu biri olduğum için anlıyorum seni o parlamaları ama yükselince mide bulantısı baş ağrısı oluyor aradaki farkı öyle çözdüm ben
Ama baya yükselmiş ya sen bi idrar tahlili baktır ast alt baktır bence canım doktorunun haberi varmı ?
Valla yeni oldu bi iki kez hastanede 13 lerde çıktı oda yorulduğum için olmuştur dedim çünkü sordular yükseliyor mu diye yok dedim genelde 11 filan çıkıyor çünkü eşim için tansiyon aleti getirdik annesinden 1 haftadır bakıyorum bazen baya yükseliyor sürekli değil ama yarın söyleyeceğim bu durumu

soyasosu 13 13,9 14 civarı çıkıyor küçükte 9,10 1 haftadır ara ara böyle çıktı canım öncesinde yoktu yada düzenli ölçmediğim için bilmiyorum

Covit zamanında yasaktı evet devlette refakatçi ama şimdi alıyolar diye biliyorum ya. Benim annem kontrole doktora gitmiş doğumhanenin de önünden geçmiş bakmış herkes çığlık çığlığa hastanede doğurmam ben demiş ve kardeşimle beni evde doğurmuş ebe gelmiş eve ve olabilecek en doğal haliyle bizi doğurmuş bide kardeşim benim 4800 doğmuştu ben olsam şuan cesaret edemem böyle bişeye

Bişey bitio, baskası baslıyor.. Hayırlısıyla şu son zamanları Bi atlatsak

Bişey bitio, baskası baslıyor.. Hayırlısıyla şu son zamanları Bi atlatsak
Hiç sorma ya gerçekten ben şekerin iyi olduğunu düşünüyorum ama çünkü o sadece kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor tansiyona bakalım dr ne diyecek oda sürekli yüksek değil aslında ama acaba birşey mi tetikliyor yükseldiği zaman yediğim içtiğim vs

Evde dogum daha kolay bence, ortam rahat hastane gibi germiyor insanı, hatta devlette evde dogumu tesvık edıyordu dıye bılıorm.. Doktor ve hemsıre vsvs eve gelıyor fılan.. Keske öyle sansım olsa..
Bnm ilk dogum normal olsa evde yapardım valla, bence heryerden Temiz oluyo ınsanın evi.. Zaten doktor vsvs de gelıo, en guzeli bence
Ya bide bizim jenerasyon olarak annelerımız gibi kolay gebe kalamıyoruz, yada gebe kolay kalıyoruz hamılelık surecı guzel ilerlemiyor.. O yuzden cok pimpirikli oluyoruz ki haklıyız da bence.. Durum şartlar bunu gerektiriyor.. Mesela Bi arkadasım var, bebek zarar görmesin diyeni normal ultrasona bile 2 kere anca girmiştir.. Kontrole de bayagı az gitti, ama benım öyle Bi sansım yok, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor cidden

Çok sevindim senin ağrılarının azaldığına, en çok gece yatakta ağrı çekiyorum bende, sabaha karşı ağrısına dayanamayıp evi turladım. Gün içinde çok aktifim doğru düzgün oturmuyorum bile ama dikkat edicem artık rahat uyuyayım yeter, umarım benimde geçer

Tansıyonunun ne zmn yukseldıgını de gözlemle bence.. Yemek öncesi sonrası yada uyku öncesi sonrası? Çok hareketli olunca mı fılan? Bilemedim.. İnşallah düzelir ya

Benim halam çataldan korkuyor diye hepsini evde doğurdu

Mutlaka söyle doktoruna belki tansiyon ilacı falan başlar Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmada

Usg den bebek zarar mı görüyormuş bunu ilk kez duyuyorum öyle saçma bişey olsa biz neden sürekli doktorlarda geziyoruz o arkadaşına söyle saçmalamasın bence Allaha emanet yaşıyor resmen

Mutlaka söyle doktoruna belki tansiyon ilacı falan başlar Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmada
Peki canım gebelik zehirlenmesi için sürekli yüksek çıkması gerekmez mi bilmediğim için soruyorum hani benim ara ara yükseliyor misal bu sabah ölçtüğüm bi kaç saat sonra normal çıktı

Eklentiler

• B3EC9ED3-E853-46FF-B3AE-A479711481C2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
Hooops Bu arada 13,8 eşim normal diyor o kendisi tansiyon hastası daha yüksek sayıları gördüğü için normal geliyor ona gebelik için normal mi ?

Merhaba Canlar. Uzun süredir iş güç yoğunluğundan aktif olamıyorum. 30+3 iken Pazartesi kontrole gittik. Paşamızın yüzünü ilk defa gördük :) herşey normaldi bir sıkıntı yoktu. 1.5 kg olmuşuz. Yalnız çok şiştim ben 25 kiloya yakın aldım. Ödemlerim de çok fazla. Gündüz çok sorun olmuyor ama karanlık basınca hem karnım daha çok şişiyor hem de ağrılar başlıyor. Gece rahat uykuyu özledim şimdiden. Allah hepimizin yardımcısı ols

Hooops Bu arada 13,8 eşim normal diyor o kendisi tansiyon hastası daha yüksek sayıları gördüğü için normal geliyor ona gebelik için normal mi ?
Canım tansiyon çok önemli ve bu değerler yüksek ipin ucu kaçarsa düşürmek zor olur gibi Allahtan bugün dr gidiceksin idrarına bakmak ister kesin zaten 14/9 gebelikte sınır diye biliyorum ben yüksekk kabul ediliyor

günaydin kizlar.. ay ben bi mide yanmasiyla uyandim var ya... hani corba fokurdar ya resmen oyle ses geldi midemden. hemen bi tablet renie aldim bi soda actim.. ay mide öz suyum resmen beynime fiskiriyo ya kafam agriyo

günaydin kizlar.. ay ben bi mide yanmasiyla uyandim var ya... hani corba fokurdar ya resmen oyle ses geldi midemden. hemen bi tablet renie aldim bi soda actim.. ay mide öz suyum resmen beynime fiskiriyo ya kafam agriyo
2 kere miğdedeki acı sumu neyse uyurken genzime kaçtı ölüyorum sandım ben boğulmak böyle bişey heralde dedim dün içmedim ama yine iyiydim miğde koruyucu çok iyi geldi bana istediğimi yiyiyorum ama iştahım açıldı o yüzden kötü oldu

Arkadaşlar bebek arabalarınızı nasıl aldınız? Travel sistem mi yoksa kabin boy hafif olanlardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…