İşte insan zor sahip olduğu bişey olunca gözü bişey görmüyor gerçekten elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorBen de koc universitesi hastanesine gidiyorum canim. 40bin sezeryan 8800 bebek paketi. Bende 2 bebek duz hesap 60 diyorum30bini sigorta karsilayacak. bebekler dogunca sirketim bebeklere de sigorta yapacak ve belki goruserek bebek paketi parasini geri alabilirmisim. O zaman 10bin ile yirtarim.
Herkesin hamile kalmak icin gectigi yol farkli, korkulari farkli, oncelikleri farkli Ve en basta maddi durumlari farkli. Ben de mesela bir telefona 60 bin vermem ama benim 3 de bir maasimi alip veren cokama hastanemden o kadar memnunum ki 100 deseler yine veririm. Zaten bu bebeklere sahip olmak icin bir araba parasi harcadik. Batti balik yan gider
Bir daha cerrahpaşada doğurmak istemem mesela :) umumi tuvalet 2-3 kişilik odalar falan çok korkunçtu bide sağlıkçı olduğumu söylemesem ve tanıdık hekimler olmasa muamele çok kötüydü yani birebir yaşadığım için söylüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı olalım olsunlar para bir şekilde kazanılıyor
Ben hayatım boyunca hep düşük tansiyonlu biri olduğum için anlıyorum seni o parlamaları ama yükselince mide bulantısı baş ağrısı oluyor aradaki farkı öyle çözdüm benYaa geçmiş olsun düşükte sorun olmuyor sanırım ama yüksek tehlikelibende de düşüklükten parlayan yıldızlar oluyor ani oturup kalkmışsam eğilmişsem filan
Valla yeni oldu bi iki kez hastanede 13 lerde çıktı oda yorulduğum için olmuştur dedim çünkü sordular yükseliyor mu diye yok dedim genelde 11 filan çıkıyor çünkü eşim için tansiyon aleti getirdik annesinden 1 haftadır bakıyorum bazen baya yükseliyor sürekli değil ama yarın söyleyeceğim bu durumuAma baya yükselmiş ya sen bi idrar tahlili baktır ast alt baktır bence canım doktorunun haberi varmı ?
CAnım kocamın yanımda misler gibi uyuyup benim uyuyamamam gibi
Covit zamanında yasaktı evet devlette refakatçi ama şimdi alıyolar diye biliyorum ya. Benim annem kontrole doktora gitmiş doğumhanenin de önünden geçmiş bakmış herkes çığlık çığlığa hastanede doğurmam ben demiş ve kardeşimle beni evde doğurmuş ebe gelmiş eve ve olabilecek en doğal haliyle bizi doğurmuşBende haydarpaşadaydımdüşün, sanrm orası abdulhamit tarafından yapılmış leş gibiydi tuvaletler, ama muamele olarak gayet normallerdi, sadece öyle canım cicim olmuyordu, sordugumda cevap alabıldım herseye.. Ama tabi dogum sancısıyla inleyen kadına bagırma vsvs dedıler duydum yani, 24 saat boyunca bagırmıstı tuvalete Bi giderdim heryer kan ıslak mendille temızlerdım fılan.. Bnm odam tek kişilikti ama diğer odalar dedıgın gibiydi.. Biz gene iyi denk gelmişiz, annelerımız kac kısı bır arada dogururmus bide aklınızda olsun, devlette normal doguma refakatcı vermıolarmıs, kuzenm dedı, sımdıde öyle mi bilmiyorum ama göztepe eskı bınadayken o sekıldeymiş..
Ben hayatım boyunca hep düşük tansiyonlu biri olduğum için anlıyorum seni o parlamaları ama yükselince mide bulantısı baş ağrısı oluyor aradaki farkı öyle çözdüm ben
Valla yeni oldu bi iki kez hastanede 13 lerde çıktı oda yorulduğum için olmuştur dedim çünkü sordular yükseliyor mu diye yok dedim genelde 11 filan çıkıyor çünkü eşim için tansiyon aleti getirdik annesinden 1 haftadır bakıyorum bazen baya yükseliyor sürekli değil ama yarın söyleyeceğim bu durumu
soyasosu 13 13,9 14 civarı çıkıyor küçükte 9,10 1 haftadır ara ara böyle çıktı canım öncesinde yoktu yada düzenli ölçmediğim için bilmiyorum
Hiç sorma ya gerçekten ben şekerin iyi olduğunu düşünüyorum ama çünkü o sadece kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor tansiyona bakalım dr ne diyecek oda sürekli yüksek değil aslında ama acaba birşey mi tetikliyor yükseldiği zaman yediğim içtiğim vsBişey bitio, baskası baslıyor.. Hayırlısıyla şu son zamanları Bi atlatsak
Covit zamanında yasaktı evet devlette refakatçi ama şimdi alıyolar diye biliyorum ya. Benim annem kontrole doktora gitmiş doğumhanenin de önünden geçmiş bakmış herkes çığlık çığlığa hastanede doğurmam ben demiş ve kardeşimle beni evde doğurmuş ebe gelmiş eve ve olabilecek en doğal haliyle bizi doğurmuşbide kardeşim benim 4800 doğmuştu ben olsam şuan cesaret edemem böyle bişeye
Çok sevindim senin ağrılarının azaldığına, en çok gece yatakta ağrı çekiyorum bende, sabaha karşı ağrısına dayanamayıp evi turladım. Gün içinde çok aktifim doğru düzgün oturmuyorum bile ama dikkat edicem artık rahat uyuyayım yeter, umarım benimde geçerAnlattığın benimkine benziyor çünkü. Tabi inşallah değildir ya da doğum sonrası geçertek tavsiyem ayakta durma. Ayakta durunca daha çok zorluyor. Yürüyüş yapacaksan da yavaş yap, hızlı yürüyüş de yine aynı şekilde zorluyor. Bak ben 3 gündür okula gitmiyorum, yatarken acı çekmeyi bıraktım. Hatta bu akşam arkadaşlarla dışarı çıktım, bacağım hiç ağrımadı
Hiç sorma ya gerçekten ben şekerin iyi olduğunu düşünüyorum ama çünkü o sadece kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor tansiyona bakalım dr ne diyecek oda sürekli yüksek değil aslında ama acaba birşey mi tetikliyor yükseldiği zaman yediğim içtiğim vs
Benim halam çataldan korkuyor diye hepsini evde doğurduEvde dogum daha kolay bence, ortam rahat hastane gibi germiyor insanı, hatta devlette evde dogumu tesvık edıyordu dıye bılıorm.. Doktor ve hemsıre vsvs eve gelıyor fılan.. Keske öyle sansım olsa..
Bnm ilk dogum normal olsa evde yapardım valla, bence heryerden Temiz oluyo ınsanın evi.. Zaten doktor vsvs de gelıo, en guzeli bence
Ya bide bizim jenerasyon olarak annelerımız gibi kolay gebe kalamıyoruz, yada gebe kolay kalıyoruz hamılelık surecı guzel ilerlemiyor.. O yuzden cok pimpirikli oluyoruz ki haklıyız da bence.. Durum şartlar bunu gerektiriyor.. Mesela Bi arkadasım var, bebek zarar görmesin diyeni normal ultrasona bile 2 kere anca girmiştir.. Kontrole de bayagı az gitti, ama benım öyle Bi sansım yok, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor cidden
Mutlaka söyle doktoruna belki tansiyon ilacı falan başlar Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmadaBen hayatım boyunca hep düşük tansiyonlu biri olduğum için anlıyorum seni o parlamaları ama yükselince mide bulantısı baş ağrısı oluyor aradaki farkı öyle çözdüm ben
Valla yeni oldu bi iki kez hastanede 13 lerde çıktı oda yorulduğum için olmuştur dedim çünkü sordular yükseliyor mu diye yok dedim genelde 11 filan çıkıyor çünkü eşim için tansiyon aleti getirdik annesinden 1 haftadır bakıyorum bazen baya yükseliyor sürekli değil ama yarın söyleyeceğim bu durumu
soyasosu 13 13,9 14 civarı çıkıyor küçükte 9,10 1 haftadır ara ara böyle çıktı canım öncesinde yoktu yada düzenli ölçmediğim için bilmiyorum
Usg den bebek zarar mı görüyormuş bunu ilk kez duyuyorum öyle saçma bişey olsa biz neden sürekli doktorlarda geziyoruzEvde dogum daha kolay bence, ortam rahat hastane gibi germiyor insanı, hatta devlette evde dogumu tesvık edıyordu dıye bılıorm.. Doktor ve hemsıre vsvs eve gelıyor fılan.. Keske öyle sansım olsa..
Bnm ilk dogum normal olsa evde yapardım valla, bence heryerden Temiz oluyo ınsanın evi.. Zaten doktor vsvs de gelıo, en guzeli bence
Ya bide bizim jenerasyon olarak annelerımız gibi kolay gebe kalamıyoruz, yada gebe kolay kalıyoruz hamılelık surecı guzel ilerlemiyor.. O yuzden cok pimpirikli oluyoruz ki haklıyız da bence.. Durum şartlar bunu gerektiriyor.. Mesela Bi arkadasım var, bebek zarar görmesin diyeni normal ultrasona bile 2 kere anca girmiştir.. Kontrole de bayagı az gitti, ama benım öyle Bi sansım yok, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor cidden
Peki canım gebelik zehirlenmesi için sürekli yüksek çıkması gerekmez mi bilmediğim için soruyorum hani benim ara ara yükseliyor misal bu sabah ölçtüğüm bi kaç saat sonra normal çıktıMutlaka söyle doktoruna belki tansiyon ilacı falan başlar Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmada
Canım tansiyon çok önemli ve bu değerler yüksek ipin ucu kaçarsa düşürmek zor olur gibi Allahtan bugün dr gidiceksin idrarına bakmak ister kesin zaten 14/9 gebelikte sınır diye biliyorum ben yüksekk kabul ediliyorHooops Bu arada 13,8 eşim normal diyor o kendisi tansiyon hastası daha yüksek sayıları gördüğü için normal geliyor ona gebelik için normal mi ?
2 kere miğdedeki acı sumu neyse uyurken genzime kaçtı ölüyorum sandım ben boğulmak böyle bişey heralde dedimgünaydin kizlar.. ay ben bi mide yanmasiyla uyandim var ya... hani corba fokurdar ya resmen oyle ses geldi midemden.hemen bi tablet renie aldim bi soda actim.. ay mide öz suyum resmen beynime fiskiriyo ya kafam agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?