Muhtemelen fıtık bacağıma vuran bi ağrı ve acı çünküFıtık olmasın
Kaç çıkıyor?Kızlar bi kaç gündür ölçüm yapıyorum tansiyonum yüksek seyrediyor başım dönüyor Şuan da bugün annemle bi konuşmamız aynen şöyle tansiyonun var ödemin yok şekerin var bebeğin suyu yok senin vücudun seninle orantılı değil kızım bi terslik var sende dediçok haklı yarın bu şekilde dr anlatıcam ayy ağlanacak halime gülüyorum Şuan
Valla bende 2. Yi yaparsam daha normal bir özele gidebilirimHaha otellere filan bakınca insan bir rahatlıyor çok gelmiyor aslındaöncelik meselesi ne yapalım artık, kaç kere doğuracağız benim son
Anlattığın benimkine benziyor çünkü. Tabi inşallah değildir ya da doğum sonrası geçerMuhtemelen fıtık bacağıma vuran bi ağrı ve acı çünkübu gebeliğimde belime vurmadı diye seviniyordum son ay çıktı ortaya
Ben de koc universitesi hastanesine gidiyorum canim. 40bin sezeryan 8800 bebek paketi. Bende 2 bebek duz hesap 60 diyorumİstanbul acıbadem sanırım en pahalı acıbadem grubu ya bende kendimden daha yüksek fiyat duymadım kimsede
Ben sigortam sagolsun laparoskopik miyometriyi amerikanda olmustum. Otel gibiO zaten VIP canım bize gelmez o
Hangi sigorta acabaBen sigortam sagolsun laparoskopik miyometriyi amerikanda olmustum. Otel gibiesime levrekli sote gelmisti refakatci yemegi. Ben hayatimda boyle yemek yemedim demisti
Ama arama kısmına kadın hastalıkları yazmıyor muyuz öyle yazınca çıkmadı
Turkiye sigorta ama hangi sigorta oldugu fark etmez. Policenin icerigi ve neden operasyona ihtiyac duydugun onemli. Benim yatarak tedavim limitsiz idi. Adet Kanamalarim cok fazla oluyordu, serum ile demir almak zorunda kalmistim en son. Laparoskopide cok iyi oldugu ici . Amerikanin bolum baskanini sectik biz de doktor olarak. Asiri kanama sebepli gosterince sigorta kabul edip karsiladi.Hangi sigorta acabaDoğum sonrası çocuk için biz de sigorta yaptırmayı düşünüyoruz ama açıkçası eşimle ikimizde bu işlere uzağız
Valla bende öyle diyordum çok paralar vermem altı üstü doğum diyesonra geçen sene cerrahpaşada mecburen doğum yapıp devletin ne kadar korkunç olduğuyla yüzleşip üstüne bide riskli gebe olunca hangi doktor iyiyse o doktoru seçmek zorundaydım hastane gözetmedim açıkçası bi yerden sonra paranın bi kıymeti kalmıyor yeter ki çocuğumu sağlıkla doğurayım kendimde sağlıklı olayım kafasında oluyorsun
2 iyidir ya max. 2 diyorum ben fazlası çok zor bu devirdeİnan düşünmedim değil benden önce annem düşündü bunu hahaçok korkuyorlar daha olur diye
Zor olacak ama ona da kafa yormak istemiyorumannem, kayınvalidem, eşim, kaynım vs. sürekli bebek ve benle uğraşacaklarına evle uğraşırlar napiim evde kiracı var, kentselden evinin teslimini bekliyor, mecbur o tarihlere yakın olacak gibi
İnan düşünmedim değil benden önce annem düşündü bunu hahaçok korkuyorlar daha olur diye
14, 9,8 genel anlamda çok düşük tansiyonlu bir insanım bu arada 12 bile görmeyen benKaç çıkıyor ki tansiyonun ?
Bir daha cerrahpaşada doğurmak istemem mesela :) umumi tuvalet 2-3 kişilik odalar falan çok korkunçtu bide sağlıkçı olduğumu söylemesem ve tanıdık hekimler olmasa muamele çok kötüydü yani birebir yaşadığım için söylüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı olalım olsunlar para bir şekilde kazanılıyorBende aynı senın kafada oldugum için devleti tercıh edıyorumözelde hiç ilgilenilmedi cunku, iyiki devlete gitmişim dedim, Baska kotu sonuclarla karsılasabılırdım cunku devletteki doktor sonucları gorunce izin veremem gitmene dedi, AST ve alt biri 600lerde biri 800lerdeydi, düşün yani bende paradan ziyade devletteki kötü muameleyi gözüm görmüyor, cunku diyorum ki saglıkla kavuşayım yavruma Baska bişey istemem tercih meselesi sanırım.. Ama cidden çok para ya, Allah yardımcın olsun
Ama baya yükselmiş ya sen bi idrar tahlili baktır ast alt baktır bence canım doktorunun haberi varmı ?14, 9,8 genel anlamda çok düşük tansiyonlu bir insanım bu arada 12 bile görmeyen ben
Bakma ben böyle şeyleri çok düşünür dert edinirim aslında ama evliliğin iyi tarafı da bu değil mi? Eskiden dert edindiğimiz şeyleri artık biz değil, eşimiz dert edinsinHayırlısı olsun.. Ay ben eve dusakabın yaptırcam bide gardolap, gerildim durdum valla kac zamandırbazen bende dusunmuyorum boyle seyleri, bazende dibine kadar düşünüyorum
2 iyidir ya max. 2 diyorum ben fazlası çok zor bu devirde
Al işte yemeği bile VİPBen sigortam sagolsun laparoskopik miyometriyi amerikanda olmustum. Otel gibiesime levrekli sote gelmisti refakatci yemegi. Ben hayatimda boyle yemek yemedim demisti
Bakma ben böyle şeyleri çok düşünür dert edinirim aslında ama evliliğin iyi tarafı da bu değil mi? Eskiden dert edindiğimiz şeyleri artık biz değil, eşimiz dert edinsinbakma sen, o vakitlerde eşimle ikimiz olsak çok kafaya takardım ama herkesin tam yanımızda olduğu zamanlar olacak. Elbirliğiyle hallederler diye düşünüyorum. Kardeşimin evi de zaten taşınacağımız apartmanda. O yüzden sorun olmaz inşallah
CAnım kocamın yanımda misler gibi uyuyup benim uyuyamamam gibiAynen şimdiden sıkma canını.. Dogumdan snra toparlanınca kendı düzenını koyarsın.. Bırak ne nereye girerse girsin, valla bazen bosuna dert edıyoruz, ya bak erkeklere ne guzel dunya, bak sımdı rahat rahat cigarasını tüttürüyor, bır elınde cımbız bır elınde ayna umrunda degıl dunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?