2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kaç çıkıyor?
Haha otellere filan bakınca insan bir rahatlıyor çok gelmiyor aslında öncelik meselesi ne yapalım artık, kaç kere doğuracağız benim son
Valla bende 2. Yi yaparsam daha normal bir özele gidebilirim

Muhtemelen fıtık bacağıma vuran bi ağrı ve acı çünkü bu gebeliğimde belime vurmadı diye seviniyordum son ay çıktı ortaya
Anlattığın benimkine benziyor çünkü. Tabi inşallah değildir ya da doğum sonrası geçer tek tavsiyem ayakta durma. Ayakta durunca daha çok zorluyor. Yürüyüş yapacaksan da yavaş yap, hızlı yürüyüş de yine aynı şekilde zorluyor. Bak ben 3 gündür okula gitmiyorum, yatarken acı çekmeyi bıraktım. Hatta bu akşam arkadaşlarla dışarı çıktım, bacağım hiç ağrımadı

İstanbul acıbadem sanırım en pahalı acıbadem grubu ya bende kendimden daha yüksek fiyat duymadım kimsede
Ben de koc universitesi hastanesine gidiyorum canim. 40bin sezeryan 8800 bebek paketi. Bende 2 bebek duz hesap 60 diyorum 30bini sigorta karsilayacak. bebekler dogunca sirketim bebeklere de sigorta yapacak ve belki goruserek bebek paketi parasini geri alabilirmisim. O zaman 10bin ile yirtarim.

Herkesin hamile kalmak icin gectigi yol farkli, korkulari farkli, oncelikleri farkli Ve en basta maddi durumlari farkli. Ben de mesela bir telefona 60 bin vermem ama benim 3 de bir maasimi alip veren cok ama hastanemden o kadar memnunum ki 100 deseler yine veririm. Zaten bu bebeklere sahip olmak icin bir araba parasi harcadik. Batti balik yan gider

Ben sigortam sagolsun laparoskopik miyometriyi amerikanda olmustum. Otel gibi esime levrekli sote gelmisti refakatci yemegi. Ben hayatimda boyle yemek yemedim demisti
Hangi sigorta acaba Doğum sonrası çocuk için biz de sigorta yaptırmayı düşünüyoruz ama açıkçası eşimle ikimizde bu işlere uzağız

Hangi sigorta acaba Doğum sonrası çocuk için biz de sigorta yaptırmayı düşünüyoruz ama açıkçası eşimle ikimizde bu işlere uzağız
Turkiye sigorta ama hangi sigorta oldugu fark etmez. Policenin icerigi ve neden operasyona ihtiyac duydugun onemli. Benim yatarak tedavim limitsiz idi. Adet Kanamalarim cok fazla oluyordu, serum ile demir almak zorunda kalmistim en son. Laparoskopide cok iyi oldugu ici . Amerikanin bolum baskanini sectik biz de doktor olarak. Asiri kanama sebepli gosterince sigorta kabul edip karsiladi.

Bende aynı senın kafada oldugum için devleti tercıh edıyorum özelde hiç ilgilenilmedi cunku, iyiki devlete gitmişim dedim, Baska kotu sonuclarla karsılasabılırdım cunku devletteki doktor sonucları gorunce izin veremem gitmene dedi, AST ve alt biri 600lerde biri 800lerdeydi, düşün yani bende paradan ziyade devletteki kötü muameleyi gözüm görmüyor, cunku diyorum ki saglıkla kavuşayım yavruma Baska bişey istemem tercih meselesi sanırım.. Ama cidden çok para ya, Allah yardımcın olsun

Hayırlısı olsun.. Ay ben eve dusakabın yaptırcam bide gardolap, gerildim durdum valla kac zamandır bazen bende dusunmuyorum boyle seyleri, bazende dibine kadar düşünüyorum

Bir daha cerrahpaşada doğurmak istemem mesela :) umumi tuvalet 2-3 kişilik odalar falan çok korkunçtu bide sağlıkçı olduğumu söylemesem ve tanıdık hekimler olmasa muamele çok kötüydü yani birebir yaşadığım için söylüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı olalım olsunlar para bir şekilde kazanılıyor

Hayırlısı olsun.. Ay ben eve dusakabın yaptırcam bide gardolap, gerildim durdum valla kac zamandır bazen bende dusunmuyorum boyle seyleri, bazende dibine kadar düşünüyorum
Bakma ben böyle şeyleri çok düşünür dert edinirim aslında ama evliliğin iyi tarafı da bu değil mi? Eskiden dert edindiğimiz şeyleri artık biz değil, eşimiz dert edinsin bakma sen, o vakitlerde eşimle ikimiz olsak çok kafaya takardım ama herkesin tam yanımızda olduğu zamanlar olacak. Elbirliğiyle hallederler diye düşünüyorum. Kardeşimin evi de zaten taşınacağımız apartmanda. O yüzden sorun olmaz inşallah

Aynen şimdiden sıkma canını.. Dogumdan snra toparlanınca kendı düzenını koyarsın.. Bırak ne nereye girerse girsin, valla bazen bosuna dert edıyoruz, ya bak erkeklere ne guzel dunya, bak sımdı rahat rahat cigarasını tüttürüyor, bır elınde cımbız bır elınde ayna umrunda degıl dunya

CAnım kocamın yanımda misler gibi uyuyup benim uyuyamamam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…