2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kuzu eminmisin ebeveyn olmadan sıgorta tek bebeğe yapılmıyor diyebiliyorum ben.
Biz kendimiz yaptırıyoruz kac senedir mecburen bende yaptırıyorum kendıme kızıma tek yapmıyor sigorta.

Kuzu eminmisin ebeveyn olmadan sıgorta tek bebeğe yapılmıyor diyebiliyorum ben.
Biz kendimiz yaptırıyoruz kac senedir mecburen bende yaptırıyorum kendıme kızıma tek yapmıyor sigorta.
Aa yanlış mı biliyorum acaba. Benim şirketten var o yüzden bebek hemen yapılacak ama sadece bebeğe yaptıran arkadaşım oldu. Hatta iki teklif aldı. Kendini içeren ve sadece bebeğe olarak.
Sigortadan sigortaya da pek değişmez gibi bu. Belki benim bir yanlışım vardır.

İşte bende bu durumdan bahsediyorum belki hiç vakit kaybetmeyeceklerdi. Ben ilk bebeğimi anı kalsın diye ultrason cihazı daha iyi olan bi doktora renkli çekim için randevu almıştım tamamen keyfi. 17. Haftadaydım üstelik yeni gitmiştim kendi doktoruma kontrole. Doktor ultrason cihanızı koyar koymaz suratı düştü suyu neredeyse hiç yok dedi. Ne suyum gelmişti ne sancım olmuştu meğersem böbrekleri oluşmamış bebeğimin. Bir hafta sonra başka hastaneye gittim bebek bi kaç gün önce ölmüş ama benim bulantım bile vardı. Anlamıyorsun işte kimse böyle tecrübeler yaşamasın ama düzenli kontrole gitmeyip bunları yaşamayanlar çok şanslı. Benimde haftaya cumadan sonra kontrollerim haftada bire düşecek canım kısa değil çok iyi olmuş

Türkıyede check up sanrm anca zengın ler yaptırıyordur kim yaptırıyor bılmem ama cevremde hiç duymadım tmm işte detaylı ultrason yaptırınca ne oldu mesela, ben acıkcası bosuna para verdgm dusunuyorum.. İç rahatlasın maksat ters bişey çıksa şu an kendımı yıyıp bitircektım.. Ama dıyorum ya dogmadan hiçbişey bellı degıl, kılosu bile.. Bosa gidio paralar, saglık sektoru de naapsın böyle dönderio çarkı sanrm aynen Allah kımseyı evladıyla evladının saglıgıyla sınamasın, cok cektım çunku.. Hastanede yatışta yaptı 5 aylıkken.. Ne cektıgımı bir ben bilirim

31+6 dayız ve ishal oldum. Bulantı var ama istifra etmedim daha, karın ağrım var ama ishal olunması normal diyorlar. Aranızda bu durumda olan ve böyle bir yakınma yaşayan var mı? Birazcık üşüyorum da.

Aynen ahanda 4te gelecek ortada yemek bile yok hayır o degıl ben ne yıycem neyse kalkayım artık Vala mayış mayış bitmio işler.. Baslayınca gaza gelırım belkı

işte misal düşünsene o dr gitmeseydin ne olurdu acaba Allah korusun ya kötü bir tecrübe olmuş ilk gebeliğimde de kesem büyüyordu benim hiç şikayetim yoktu kese görünüyordu dr duyarız erken demişti ama kesem 9 haftalık olmuştu bebek içerde 5 haftada durdurmuş kendini zehirlemeye başlamış beni Allah korusun ya belki bu 10 günden sonra beni de haftaya düşürür çünkü 10 gğn sonra 35 olucam 2 hafta sonra 37 zaten bitiyor doğum tarihimde belli 1 Kasım

Selam güzel anneler/anne adayları molfix mi yoksa baby turco mu?

Yaa bende çok bilmem ama ıkı senedir bizim iş yeri degısınce kendımız yaptırmaya başladık cocuga tek yapılamayınca eşim kızımla bana yaptırıyor. Hatta bızımkı 23 üne bıtıyor ekımde bende kasımı bekleyelım ıkı cocukla bırlıkte yapalım yoksa bebege yapamayız dedim.
Ama şöyle birşey var biz kendimiz yaptıgımız içinde böyle olabılır. Yapacak olanlar arasın sorsun hemen dönüş yapıyorlar zaten

Yaa belli oldu mu banada ya ekimin son haftası ya da kasımın ilk haftası dedi. Bu haftadan sonra belli olur sanırım benimde

Bizim her günümüz böyle sabah başlamazsam çorbam nerde acıktım diyen iki koca bebek var evde bu yine iyi günlerim pandemi de eşim diyet yapıyordu her öğlen salata istiyordu

Çok korkutucu bence bu durum, netflix de bir dizi vardı evde doğumla alakalı onu izlemeni öneririm. Bebek doğunca morarıyor ve ambulans gelmesine rağmen yetişilemiyor ve kurtarılamıyordu Ama şuna katılabilirim evde sancıyı beklemek biraz iyi oluyor ama o da riskli aslında hastanede sürekli nst desin sancı gelince kalp atışına bayılıyor filan
Bu arada ultrasonla alakalı ilk hamilelikte benim kv de sürekli gidiyorsun zararlı değil mi dedi. Doktora sordum o zaman o kolundaki akıllı saati çıkar, telefonuna hiç bakma hatta buzdolabının kapağını dahi açma böyle saçma bir şey olabilir mi demişti

Özel hastanelerin check up paketlerine gerek yok ki zengin işi olsun. Dahiliyeye gidip muayene, tam kan, tam idrar tahlili, kardiyoloji de muayene ve gerekirse akciğer rontgeni, efor vs olay tamam. Varsa bir terslik belli ediyor zaten kendini. Özele gitmeye gerek yok.

Evet canım anne bebeğe birlikte yapılıyor sadece bebeğe öss yapılmıyor

Ben burada tecrubemi bir kac kere anlattim. 23. Haftada detayli ultrasona girdigimde koş deseler kosardim o kadar hic bir seyim yok idi. Ne bir agri ne bir rahatsizlik.
Ancak doktor muayene sonunda ne olur ne olmaz diye vajinal baktigi anda kesenin vajinaya dogru sarktigini gördü. Karindan baktiginda rahim agzi uzunlugunun iyi gorundugunu soyledi, tekrar bakti hatta ve sasirdi. Vajinadan kese goz ile gorunur halde imis esime bile gosterdi. 3mm kalmis, 25 mm alti tehlikeli deniyor düşün. Her an suyun gelebilir dedi ve beni tekerlekli sandalye ile odaya gonderip yatis yaptirdi. Acilen serklaj yapti. Belki 1 gun daha gec gitsem suyum gelecekti ve 23. Haftada buyuk ihtimal kaybedecektim. Rutin muayene olmadan bunu anlamanin bir ihtimali yok. Simdi 29. Haftaya kadar geldik, 37yi bile gorecegimizi dusunuyor doktor ve tamemen dikis sayesinde. Hala ben cok iyi hissediyorum bu arada sadece onlem icin yatarak geciriyorum 6 haftadir.
Bu bebekler icin 7 senedir esim 3, ben 2 buyuk ameliyat ve 6 tup bebek denemesi yaptik. Ben 40 esim 45 e yaklasti, bir tanecik yavrumuz olsun diye cok dua ettik. Allah insallah 2 tane birden nasip edecek. Kaybetseydik bir daha ugrasmazdik herhalde.Allah razi olsun doktorumdan bebeklerimi kurtardi acil mudahele ile.

Sozum o ki, belki senin yazdiklarindan etkilenip, nasilsa bir seyim yok diyip kontrolllerine gitmemezlik yapmayi dusunenler, bir de benim yasadigimi okusun. Bu sebeple yazmak istedim.

Pieces of the woman mıydı filmin ismi canım netflix te şu an aklıma geldi o filmden sonra normal doğum fobi olmuştu iyice ama kadın da evde doğurucam diye şansını çok zorlamıştı

Bizim bi tanıdığımızın bebeği ayrıntılı usg de kalp damarlarının oluşmadığı fark edildi ve doğsada hiçbi şekilde yaşamaz dediler. Heyet kararıyla bebeği aldırdılar. Şimdi bu kadın doğunca bebeğini kaybetseydi bir dünya hazırlık yapıcak büyük bi heycan yaşıycak ve bebeği doğunca kucağı boş kalıcak o kadının yaşabileceği acıyı düşünebiliyor musun ? En azından küçük gebelik haftasında bebeğini aldırdı ki bence bu bile çok zor bir durum Allah kimseye vermesin. Ama doğum yaptığı gün dünyanın en mutlu günü olucakken kabusa dönmesi hiç bilmeden bu acıyı yaşaması daha zor bir durum bence. O yüzden ayrıntılı usg de bence gayet gerekli bişey.

Pieces of the woman mıydı filmin ismi canım netflix te şu an aklıma geldi o filmden sonra normal doğum fobi olmuştu iyice ama kadın da evde doğurucam diye şansını çok zorlamıştı
Aynen o şimdi baktım da hiç isimleri aklımda tutamıyorum bende ilk hamilelikte izlemiştim onu yazık tüm hayatı etkilendi o doğumdan sonra çok üzücü

38+5 mi oluyorsun 1 kasımda

İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebekleri maşallah demeden geçemedim.
Senin kadar olmasada ben de zorlu süreçlerden geçerek hamile kaldım. Hiç bir operasyona girmesen bile o sürecin psikolojisi yetiyor ki seni düşünemedim. Bebeğime kavuşmamda tedavilerin sayesinde oldu.
Büyük bir problem yaşamışsın neyseki anlaşılmış ve artık baya baya sonlara yaklaştık. Mis kokuları koklamamıza çok çok az kaldı. Sevgilerimi iletiyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…