2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
31+6 dayız ve ishal oldum. Bulantı var ama istifra etmedim daha, karın ağrım var ama ishal olunması normal diyorlar. Aranızda bu durumda olan ve böyle bir yakınma yaşayan var mı? Birazcık üşüyorum da.
31+5 de Haftasonu ishal olmuştum bende Allahtan doktor randevum vardı. Endişe etme yediğin bişey dokunmuştur yada şekerli meyve falan yediysen ve magnezyum kullanıyorsan oda yapar demişti. Patates ve muzla 2 günde geçti benim. Magnezyumuda bıraktım birkaç gün . Geçmiş olsun.

Kızlar haftaya pazartesi doğum izne ayrılınca 8+8 yani 16 haftalık iznimiz tam olarak ne zaman bitiyor . 21 ocak da mı bitiyor

Bide çalışmaz raporunu hep gittiğimiz doktordan mı almalıyız acaba devlet hastanesinde herhangibir doktordan alınabilir mi ? Doktorum başka şehirde randevumda 1 hafta sonra daha

Oyy maşallah Ben bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte

Oyy maşallah Ben bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte
Kızımda 41 ile başladım 64 le son bulan macera .. Oğlumla 48 ile başladım bugun sabah tartıldım 62.300 çıktım sanırım 64 ü görmem yediğim gece tostları makarnaları artmazsa

Kızımda 41 ile başladım 64 le son bulan macera .. Oğlumla 48 ile başladım bugun sabah tartıldım 62.300 çıktım sanırım 64 ü görmem yediğim gece tostları makarnaları artmazsa
Ama sen çok zayıf başlıyorsun ondan öyle 41 ne demek benim ilkokul kilom haha son zamanlar ödem oluyor aslında ya kilo sayılmaz onlar, canın istiyorsa ye bir şey olmaz

Ama sen çok zayıf başlıyorsun ondan öyle 41 ne demek benim ilkokul kilom haha son zamanlar ödem oluyor aslında ya kilo sayılmaz onlar, canın istiyorsa ye bir şey olmaz
Ay evet o neymıs be 41 Doktor bana tüy siklet demişti
Analık bana 7 kılo kattı 48 kıloya yükseldim inşallah buda bana 7 kılo bırakır 55 kılo olarak hayatıma devam ederım Ben birgün yemesem zayıflıyorum ya.
Ay yok yok son ay ne canım isterse yıycem kendıme söz verdım 3 dilim çikiletalı ekmek yedım mesela

Merhaba kızlar. Bugün annemin de benim de kontrolüm vardı. Şükür her şey yolunda. Bebiş de iyi. Doğum pozisyonuna dönmüş. 2400 olmuş kilosu boyu da 46 cm. Sizler iyi misiniz?
Maşallah canım. Rabbım annene şifa sana da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sona yaklastım zaten

Magnezyum uzun zamandır almıyorum. 9 ekimde randevum var benimde daha var ona. Eşim ufoyu açtı biraz iyi geldi sanırım üşüttüm. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, çok teşekkür ederim

Kızlar bugün çalışabilir raporu almak için gittim 32+0 da, beş gün önce de girmiştim ultrasona ama gitmişken tekrar baktık bebişe karın çevresinde 1 hafta gerilik gözüküyor moralim bozuldu ve kafamı karıştıran bir şey oldu o an doktora sormak aklıma gelmedi sizin fikrinizi alayım. 31+2de gittiğim zaman 1716 gr 31+1 ile uyumlu gözüküyordu kağıtta 1 gün gerilik vardı, e şimdi 1843gr olmuş 31+0 ile uyumlu yazıyor, kilo almasına rağmen neden fark açılmış gibi gözüküyor ki anlamadım

Ultrason farkli mi canim. Farkli ise hic takilma, ayni olsa bile doktor orda olcerken 1mm eli kaysa cok farkli sonuc cikabiliyor. Cok sık kiloya bakmak iyi degil diyor hep benim doktorum. Bence telas yapacak bir sey yok, 1 hafta gerilik dogru olsa bile doktorlar onemsemiyor

Haha gerçekten öyle, afiyet olsun
+11 kilo ile 68.5 kg deyim su an.
sen iyisin bence. Benim icin ise aramizda 1 ay olmasinin disinda sorun yok sanirim 16 17 leri gorecegim
Bence ilk gebelikte daha çok kilo alınıyor, benimde ilki öyleydi Çok çok iyiyiz 16 17 de çok ideal

Haha gerçekten öyle, afiyet olsun

Bence ilk gebelikte daha çok kilo alınıyor, benimde ilki öyleydi Çok çok iyiyiz 16 17 de çok ideal
Dün açlık kan şekeri 103 çıkınca Dr dikkat et dedi diye hiçbirşeyin tadı kalmadı bir anda inadına gibi çikolatalar, tatlılar gözümün önünde uçuşuyor ama tutuyorum kendimi

Şaka bir yana acayip bir baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geldiği gibi bir anda gider sinüzit kaynaklı. Denize girdim sabah açılsın diye ama daha bir etkisi olmadı

Bizim her günümüz böyle sabah başlamazsam çorbam nerde acıktım diyen iki koca bebek var evde bu yine iyi günlerim pandemi de eşim diyet yapıyordu her öğlen salata istiyordu
Valla son yarım saat.. Yemegı koydum pişiyor, ev toparlandı temızlendı.. Artık son yarım saatte değmeyin keyfime bayagıdır kahve yapmamıştım, Köpüksüz de olsa o kahve içilecek!

Eklentiler

• IMG_20230920_154750.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 66
Selam güzel anneler/anne adayları molfix mi yoksa baby turco mu?
Baby turco kullandım ama bu sefer molfix aldım bi paket.. Bakalım hiç kullanmadım ama inş iyi olur.. Baby turco da şey oluyodu çiş birikio ya, böyle kokusu mu desem ne desem degısık oluyodu.. Ama kullandım ben bayagı baby turco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…