31+5 de Haftasonu ishal olmuştum bende Allahtan doktor randevum vardı. Endişe etme yediğin bişey dokunmuştur yada şekerli meyve falan yediysen ve magnezyum kullanıyorsan oda yapar demişti. Patates ve muzla 2 günde geçti benim. Magnezyumuda bıraktım birkaç gün . Geçmiş olsun.31+6 dayız ve ishal oldum. Bulantı var ama istifra etmedim daha, karın ağrım var ama ishal olunması normal diyorlar. Aranızda bu durumda olan ve böyle bir yakınma yaşayan var mı? Birazcık üşüyorum da.
Alabiliyorsun canımBide çalışmaz raporunu hep gittiğimiz doktordan mı almalıyız acaba devlet hastanesinde herhangibir doktordan alınabilir mi ? Doktorum başka şehirde randevumda 1 hafta sonra daha
Oyy maşallahBen kontrolden çıktım kızlar bebek iyi suyu ne azalmış nede çoğalmış aynı hala az ama sınırın altına düşmemiş şükür şekerin var dedi ama insülin kullanacak kadar değil diyetle düzelir dedi dahiliye ye gidicem bide tansiyonu da söyledim takip et dedi onuda boyunu geçen hafta söylememişti 44 cm miş minik oğlumbı sefer yüzünü gösterdi ama net olmadığı için çıkartmadı dr suyum az olduğu için görüntü öyle oluyormuş o kadar tatlıki anlatamam bide geçen beni tartmayı unutan dr bugün tarttı valla şaşırdım kilo almamışım çok fazla hamileliğin başından beri 6,7 kg sanırım bide artık sık sık çağırıyor
Kızımda 41 ile başladım 64 le son bulan macera .. Oğlumla 48 ile başladım bugun sabah tartıldım 62.300 çıktım sanırım 64 ü görmem yediğim gece tostları makarnaları artmazsaOyy maşallahBen bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte
Ama sen çok zayıf başlıyorsun ondan öyleKızımda 41 ile başladım 64 le son bulan macera .. Oğlumla 48 ile başladım bugun sabah tartıldım 62.300 çıktım sanırım 64 ü görmem yediğim gece tostları makarnaları artmazsa
Ay evet o neymıs be 41Ama sen çok zayıf başlıyorsun ondan öyle41 ne demek benim ilkokul kilom haha son zamanlar ödem oluyor aslında ya kilo sayılmaz onlar, canın istiyorsa ye bir şey olmaz
Maşallah canım. Rabbım annene şifa sana da saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sona yaklastım zatenMerhaba kızlar. Bugün annemin de benim de kontrolüm vardı. Şükür her şey yolunda. Bebiş de iyi. Doğum pozisyonuna dönmüş. 2400 olmuş kilosu boyu da 46 cm. Sizler iyi misiniz?
Oh çok sevindimMerhaba kızlar. Bugün annemin de benim de kontrolüm vardı. Şükür her şey yolunda. Bebiş de iyi. Doğum pozisyonuna dönmüş. 2400 olmuş kilosu boyu da 46 cm. Sizler iyi misiniz?
Magnezyum uzun zamandır almıyorum. 9 ekimde randevum var benimde daha var ona. Eşim ufoyu açtı biraz iyi geldi sanırım üşüttüm. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, çok teşekkür ederim31+5 de Haftasonu ishal olmuştum bende Allahtan doktor randevum vardı. Endişe etme yediğin bişey dokunmuştur yada şekerli meyve falan yediysen ve magnezyum kullanıyorsan oda yapar demişti. Patates ve muzla 2 günde geçti benim. Magnezyumuda bıraktım birkaç gün . Geçmiş olsun.
+11 kilo ile 68.5 kg deyim su an.Oyy maşallahBen bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte
Ultrason farkli mi canim. Farkli ise hic takilma, ayni olsa bile doktor orda olcerken 1mm eli kaysa cok farkli sonuc cikabiliyor. Cok sık kiloya bakmak iyi degil diyor hep benim doktorum. Bence telas yapacak bir sey yok, 1 hafta gerilik dogru olsa bile doktorlar onemsemiyorKızlar bugün çalışabilir raporu almak için gittim 32+0 da, beş gün önce de girmiştim ultrasona ama gitmişken tekrar baktık bebişe karın çevresinde 1 hafta gerilik gözüküyor moralim bozuldu ve kafamı karıştıran bir şey oldu o an doktora sormak aklıma gelmedi sizin fikrinizi alayım. 31+2de gittiğim zaman 1716 gr 31+1 ile uyumlu gözüküyordu kağıtta 1 gün gerilik vardı, e şimdi 1843gr olmuş 31+0 ile uyumlu yazıyor, kilo almasına rağmen neden fark açılmış gibi gözüküyor ki anlamadım
Haha gerçekten öyle, afiyet olsunAy evet o neymıs be 41Doktor bana tüy siklet demişti
Analık bana 7 kılo kattı 48 kıloya yükseldim inşallah buda bana 7 kılo bırakır 55 kılo olarak hayatıma devam ederımBen birgün yemesem zayıflıyorum ya.
Ay yok yok son ay ne canım isterse yıycem kendıme söz verdım3 dilim çikiletalı ekmek yedım mesela
Bence ilk gebelikte daha çok kilo alınıyor, benimde ilki öyleydi+11 kilo ile 68.5 kg deyim su an.
sen iyisin bence. Benim icin ise aramizda 1 ay olmasinin disinda sorun yoksanirim 16 17 leri gorecegim
Dün açlık kan şekeri 103 çıkınca Dr dikkat et dedi diye hiçbirşeyin tadı kalmadı bir andaHaha gerçekten öyle, afiyet olsun
Bence ilk gebelikte daha çok kilo alınıyor, benimde ilki öyleydiÇok çok iyiyiz 16 17 de çok ideal
Valla son yarım saat.. Yemegı koydum pişiyor, ev toparlandı temızlendı.. Artık son yarım saatte değmeyin keyfimeBizim her günümüz böyle sabah başlamazsam çorbam nerde acıktım diyen iki koca bebek var evdebu yine iyi günlerim pandemi de eşim diyet yapıyordu her öğlen salata istiyordu
Baby turco kullandım ama bu sefer molfix aldım bi paket.. Bakalım hiç kullanmadım ama inş iyi olur.. Baby turco da şey oluyodu çiş birikio ya, böyle kokusu mu desem ne desem degısık oluyodu.. Ama kullandım ben bayagı baby turcoSelam güzel anneler/anne adaylarımolfix mi yoksa baby turco mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?