2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Aynen ben onlara da Katılıyorum, telefonu bile karın hızasında tutmamak lazım hamıleyken.. Mumkun mertebe dogal yasamak lazım, yuzde yuz yapamayız elbette ama bile bile de lades dememek lazım.. Diyorum ya, ben özellikle kendı ulkem için diyorum diğer ülkelerin vatandaşı devletine guvenebılır bılemem, trde hiçbişey yuzde yuz guvenmem.. Herkes çıkarına göre hareket ediyor, ortak faydayı gözeten yok hiç bişeye düşünmeden adım atmam.. Napim huyum bu, şüpheci bir insanım

bir numarasını baby turco almıştım ama iki ve üç numarayı molfix aldım

kızlar yaz başından beri sandalet giyen biriyim, kilo olarak da 7.5 kilo aldım ve maşallah diyim hiç ödemim yok. Hatta sandaleti bir numara büyük almıştım, ödem olabilir diye neyse boşuna büyük aldım diye söyleniyordum hep, hafif yanlardan bol geliyor çünkü. Dün akşam ilk defa spor ayakkabılarımı giydim ve ayakkabı baş parmağıma vurdu bugün yarım numara büyük bir spor ayakkabım vardı, onu giydim tam oldu. Ödem olmadan sadece ayaklar büyüyor mu gebelikte

Valla son yarım saat.. Yemegı koydum pişiyor, ev toparlandı temızlendı.. Artık son yarım saatte değmeyin keyfime bayagıdır kahve yapmamıştım, Köpüksüz de olsa o kahve içilecek!
Afiyet olsun. Ben başından beri hiç içmek istemedim. Kaç aydır belki iki tanedir. Sigarayı bırakınca kahvede içemedim nedense. Tadı yoktu

Aynı cihaz canım, takip ederiz bundan sonra, fark açılacak mı bakarız dedi çok önemsemedi zaten ama bana dert oldu işte

Büyüyor kesinlikle. Bende sandaletçiyim. Yaz başı sıkmaya başladı. Sıcaktan terden vs derken baktım ki ev terliğimde aynı durumda bir numara büyük misafir terliği vardı onu denedim. Rahat oldu. Yeni sandalet almadım artık ödem vs olur dahada büyür falan bilemedim. Crocs aldım hiç sevmediğim halde. Yaz geçti. Zaten dışarı çıkışlarımda öyle çok değil. İdare ettim. Ama hava soğuyor bir ayakkabı almam lazım artık. Doğum kasımda desek alsam, sonra küçülecek mi bu ayak onuda bilmiyorum. Giyilir mi sonrasında acaba? Yine çok bilinmeyenli denklemin bir ucu işte

Bexero’dan biz de biraz korkuyorduk. Doktorumuzla konuşup bir yaş, hatta yaza doğru olsun diye bir buçuk civarı yaptırırız diye konuşmuştuk ama pandemi patladı kimseyle temasımız yok diye erteleme kararı aldık, bir yıl da öyle geçti, üç yaşında anca oldu ve yaştan mıdır nedir bilmiyorum ama hiç ateş vb olmadı neredeyse. Hatta aşıda bozukluk falan olmasın diye ikinci dozda etraflıca konuştum doktorla, barkodunu falan aldım yani ille yüksek ateş olmayabiliyor. Yaş büyüdükçe de doz sayısı azalıyor. Ama aşı yaptırmak da aynı oranda zorlaşıyor tabii büyümüş çocuğa

Ayaklar büyüyor evet. Doğum sonrası (normal kilosumuza döneceğimizi varsayarsak) eski haline dönme ihtimalleri var ama dönmeyebilir de. Benimki yarım numara büyüdü ve öyle kaldı (ama normal kiloma dönemediğim için de öyle kalmış olabilir). Eğer büyük ihtiyaç yoksa bu dönemde yeni ayakkabı almamak iyi olur.

Kesinlikle öyle oluyor diyetteyken insanın canı daha çok yemek istiyor ya onun gibi bir şey

Başını hiç ıslak tutma ya hava rüzgarlı artık dikkat et

Kesinlikle öyle oluyor diyetteyken insanın canı daha çok yemek istiyor ya onun gibi bir şey

Başını hiç ıslak tutma ya hava rüzgarlı artık dikkat et
Kronik zaten bende sinüzit. Çocukluğumdan beri. Herşeye fazlasıyla dikkat ettiğim halde hiç kurtulamam gelir bulur..

Canım bu günümüz koşullarında mümkün değil insanlar gün boyu telefonda çalışıyorlar, laptoplar açık sürekli toplantıdalar. Artık kadınlar da çalışıyor bu kadar detaylara takılmamak lazım bence eğer takılıyorsak da her gün foruma giriyoruz vs vs buraya da girmeyelim göbekte tutmasan da telefonu eline alıyorsun sonuçta

Devletle milletle alakası yok bence ama herkesin bakmış açısı farklı tabii sen nasıl düşünmek istersen

32+1 de benim kızım 1780 gr 41 cm boy bence sende bi gerilik yok canım hem bi kaç günlük bi fark bişey ifade etmez

Yaa belli oldu mu banada ya ekimin son haftası ya da kasımın ilk haftası dedi. Bu haftadan sonra belli olur sanırım benimde
Aslında bekleyecektik biz ama suyu zaten az olduğu için en son o tarihi verdi suyumda azalma olursa 37 den sonrada olabilir şimdilik en son gün 1 Kasım
38+5 mi oluyorsun 1 kasımda
Evet canım suyu az olduğu için çok bekletmeyecek tabiki azalma sabit kalırsa azalırsa 37 den sonrada olabilir son gün 1 Kasım Çarşamba günü ilk oğlumda çarşamba günü doğmuştu
Oyy maşallah Ben bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte
Ben ilkte doğuma kadar 11 kg almışım ama 1 ayda erken doğurduğumuzu düşünürsek baya almışım yine bence zayıf olduğun için almışsındır ben zaten yeterince kiloluyum nereme alayım yer yok 77 ile hamile kaldım ben sanırım
Canım hiç ödemim yok yüzüğüm bile hala aynı ayarda bol geliyor ama ayaklarım büyüyor annem bana çekmişsin benimde ayağım büyüyor dedi ki bu büyüme doğumdan sonrada geçmedi maalesef yarım numara büyüdü ilk doğumda şimdide yarım numara büyüdü

Benim 31+5 de 1800 gr çıkmıştı doktor bir gerilik var demedi normal dedi sizinde gayet normal bence bir sorun yok

Geçen gün ayakkabım ayağımı sıkmıştı. Heralde şişti diyip büyüdüğünü düşünmedim. Evdeki ayakkabılarımı bir daha giyemeyeceksem ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…