Çok korkutucu bence bu durum, netflix de bir dizi vardı evde doğumla alakalı onu izlemeni öneririm. Bebek doğunca morarıyor ve ambulans gelmesine rağmen yetişilemiyor ve kurtarılamıyorduAma şuna katılabilirim evde sancıyı beklemek biraz iyi oluyor ama o da riskli aslında hastanede sürekli nst desin sancı gelince kalp atışına bayılıyor filan
Bu arada ultrasonla alakalı ilk hamilelikte benim kv de sürekli gidiyorsun zararlı değil mi dedi. Doktora sordum o zaman o kolundaki akıllı saati çıkar, telefonuna hiç bakma hatta buzdolabının kapağını dahi açma böyle saçma bir şey olabilir mi demişti
bir numarasını baby turco almıştım ama iki ve üç numarayı molfix aldımBaby turco kullandım ama bu sefer molfix aldım bi paket.. Bakalım hiç kullanmadım ama inş iyi olur.. Baby turco da şey oluyodu çiş birikio ya, böyle kokusu mu desem ne desem degısık oluyodu.. Ama kullandım ben bayagı baby turco
Afiyet olsun. Ben başından beri hiç içmek istemedim. Kaç aydır belki iki tanedir. Sigarayı bırakınca kahvede içemedim nedense. Tadı yoktuValla son yarım saat.. Yemegı koydum pişiyor, ev toparlandı temızlendı.. Artık son yarım saatte değmeyin keyfimebayagıdır kahve yapmamıştım, Köpüksüz de olsa o kahve içilecek!
Aynı cihaz canım, takip ederiz bundan sonra, fark açılacak mı bakarız dedi çok önemsemedi zaten ama bana dert oldu işteUltrason farkli mi canim. Farkli ise hic takilma, ayni olsa bile doktor orda olcerken 1mm eli kaysa cok farkli sonuc cikabiliyor. Cok sık kiloya bakmak iyi degil diyor hep benim doktorum. Bence telas yapacak bir sey yok, 1 hafta gerilik dogru olsa bile doktorlar onemsemiyor
Büyüyor kesinlikle. Bende sandaletçiyim. Yaz başı sıkmaya başladı. Sıcaktan terden vs derken baktım ki ev terliğimde aynı durumdakızlar yaz başından beri sandalet giyen biriyim, kilo olarak da 7.5 kilo aldım ve maşallah diyim hiç ödemim yok. Hatta sandaleti bir numara büyük almıştım, ödem olabilir diyeneyse boşuna büyük aldım diye söyleniyordum hep, hafif yanlardan bol geliyor çünkü. Dün akşam ilk defa spor ayakkabılarımı giydim ve ayakkabı baş parmağıma vurdu bugün yarım numara büyük bir spor ayakkabım vardı, onu giydim tam oldu. Ödem olmadan sadece ayaklar büyüyor mu gebelikte
Çok sevindim, yüzün hep gülsünMerhaba kızlar. Bugün annemin de benim de kontrolüm vardı. Şükür her şey yolunda. Bebiş de iyi. Doğum pozisyonuna dönmüş. 2400 olmuş kilosu boyu da 46 cm. Sizler iyi misiniz?
Amin inşallahbexsero ateş yapıyodu ben diğerini yaptırdım ama bi doz da bexsero yaptırsamm iyi olucak büyüdü artık ateşi düşürürüm sanırım
Benim hiç tanımadığım teyzem menenjitten vefaat etmiş 16 yaşlarında çok korkarım o yüzden
kızlar yaz başından beri sandalet giyen biriyim, kilo olarak da 7.5 kilo aldım ve maşallah diyim hiç ödemim yok. Hatta sandaleti bir numara büyük almıştım, ödem olabilir diyeneyse boşuna büyük aldım diye söyleniyordum hep, hafif yanlardan bol geliyor çünkü. Dün akşam ilk defa spor ayakkabılarımı giydim ve ayakkabı baş parmağıma vurdu bugün yarım numara büyük bir spor ayakkabım vardı, onu giydim tam oldu. Ödem olmadan sadece ayaklar büyüyor mu gebelikte
Kesinlikle öyle oluyor diyetteyken insanın canı daha çok yemek istiyor ya onun gibi bir şeyDün açlık kan şekeri 103 çıkınca Dr dikkat et dedi diye hiçbirşeyin tadı kalmadı bir andainadına gibi çikolatalar, tatlılar gözümün önünde uçuşuyor ama tutuyorum kendimi
Şaka bir yana acayip bir baş ağrısı ile uyandım. İnşallah geldiği gibi bir anda gidersinüzit kaynaklı. Denize girdim sabah açılsın diye ama daha bir etkisi olmadı
Kronik zaten bende sinüzit. Çocukluğumdan beri. Herşeye fazlasıyla dikkat ettiğim halde hiç kurtulamamKesinlikle öyle oluyor diyetteyken insanın canı daha çok yemek istiyor ya onun gibi bir şey
Başını hiç ıslak tutma ya hava rüzgarlı artık dikkat et
Canım bu günümüz koşullarında mümkün değil insanlar gün boyu telefonda çalışıyorlar, laptoplar açık sürekli toplantıdalar. Artık kadınlar da çalışıyorAynen ben onlara da Katılıyorum, telefonu bile karın hızasında tutmamak lazım hamıleyken.. Mumkun mertebe dogal yasamak lazım, yuzde yuz yapamayız elbette ama bile bile de lades dememek lazım.. Diyorum ya, ben özellikle kendı ulkem için diyorum diğer ülkelerin vatandaşı devletine guvenebılır bılemem, trde hiçbişey yuzde yuz guvenmem.. Herkes çıkarına göre hareket ediyor, ortak faydayı gözeten yokhiç bişeye düşünmeden adım atmam.. Napim huyum bu, şüpheci bir insanım
32+1 de benim kızım 1780 gr 41 cm boy bence sende bi gerilik yok canım hem bi kaç günlük bi fark bişey ifade etmezKızlar bugün çalışabilir raporu almak için gittim 32+0 da, beş gün önce de girmiştim ultrasona ama gitmişken tekrar baktık bebişe karın çevresinde 1 hafta gerilik gözüküyor moralim bozuldu ve kafamı karıştıran bir şey oldu o an doktora sormak aklıma gelmedi sizin fikrinizi alayım. 31+2de gittiğim zaman 1716 gr 31+1 ile uyumlu gözüküyordu kağıtta 1 gün gerilik vardı, e şimdi 1843gr olmuş 31+0 ile uyumlu yazıyor, kilo almasına rağmen neden fark açılmış gibi gözüküyor ki anlamadım
Aslında bekleyecektik biz ama suyu zaten az olduğu için en son o tarihi verdi suyumda azalma olursa 37 den sonrada olabilir şimdilik en son gün 1 KasımYaa belli oldu mubanada ya ekimin son haftası ya da kasımın ilk haftası dedi. Bu haftadan sonra belli olur sanırım benimde
Evet canım suyu az olduğu için çok bekletmeyecek tabiki azalma sabit kalırsa azalırsa 37 den sonrada olabilir38+5 mi oluyorsun 1 kasımda
Ben ilkte doğuma kadar 11 kg almışım ama 1 ayda erken doğurduğumuzu düşünürsek baya almışım yine bence zayıf olduğun için almışsındır ben zaten yeterince kiloluyum nereme alayım yer yokOyy maşallahBen bu sabah tartıldım 68 kg ım 9.5 kilo almışım ama ilkinde bu haftalarda 71 kg mışım herhalde 11 12 kg alarak bitecek bu gebelikte
Canım hiç ödemim yok yüzüğüm bile hala aynı ayarda bol geliyor ama ayaklarım büyüyor annem bana çekmişsin benimde ayağım büyüyor dedi ki bu büyüme doğumdan sonrada geçmedi maalesef yarım numara büyüdü ilk doğumda şimdide yarım numara büyüdükızlar yaz başından beri sandalet giyen biriyim, kilo olarak da 7.5 kilo aldım ve maşallah diyim hiç ödemim yok. Hatta sandaleti bir numara büyük almıştım, ödem olabilir diyeneyse boşuna büyük aldım diye söyleniyordum hep, hafif yanlardan bol geliyor çünkü. Dün akşam ilk defa spor ayakkabılarımı giydim ve ayakkabı baş parmağıma vurdu bugün yarım numara büyük bir spor ayakkabım vardı, onu giydim tam oldu. Ödem olmadan sadece ayaklar büyüyor mu gebelikte
Benim 31+5 de 1800 gr çıkmıştı doktor bir gerilik var demedi normal dedi sizinde gayet normal bence bir sorun yokKızlar bugün çalışabilir raporu almak için gittim 32+0 da, beş gün önce de girmiştim ultrasona ama gitmişken tekrar baktık bebişe karın çevresinde 1 hafta gerilik gözüküyor moralim bozuldu ve kafamı karıştıran bir şey oldu o an doktora sormak aklıma gelmedi sizin fikrinizi alayım. 31+2de gittiğim zaman 1716 gr 31+1 ile uyumlu gözüküyordu kağıtta 1 gün gerilik vardı, e şimdi 1843gr olmuş 31+0 ile uyumlu yazıyor, kilo almasına rağmen neden fark açılmış gibi gözüküyor ki anlamadım
Ben de birkaç günü hiç dert eden biri olmadım, bir haftaya şaşırdım sadece 1843 gr 43 cm çıktı 32+0 da normal olması lazım bence de32+1 de benim kızım 1780 gr 41 cm boy bence sende bi gerilik yok canım hem bi kaç günlük bi fark bişey ifade etmez
umarım öyledirBenim 31+5 de 1800 gr çıkmıştı doktor bir gerilik var demedi normal dedi sizinde gayet normal bence bir sorun yok
Uzun. Boylu ama öyle düşün ben 33+6 yım 34 diyelim 44 cmBen de birkaç günü hiç dert eden biri olmadım, bir haftaya şaşırdım sadece 1843 gr 43 cm çıktı 32+0 da normal olması lazım bence de
Geçen gün ayakkabım ayağımı sıkmıştı. Heralde şişti diyip büyüdüğünü düşünmedim. Evdeki ayakkabılarımı bir daha giyemeyeceksem ağlarımAyaklar büyüyor evet. Doğum sonrası (normal kilosumuza döneceğimizi varsayarsak) eski haline dönme ihtimalleri var ama dönmeyebilir de. Benimki yarım numara büyüdü ve öyle kaldı (ama normal kiloma dönemediğim için de öyle kalmış olabilir). Eğer büyük ihtiyaç yoksa bu dönemde yeni ayakkabı almamak iyi olur.
Haha şişmiştir ya bende büyüme olmadı hiçGeçen gün ayakkabım ayağımı sıkmıştı. Heralde şişti diyip büyüdüğünü düşünmedim. Evdeki ayakkabılarımı bir daha giyemeyeceksem ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?