2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçen gün ayakkabım ayağımı sıkmıştı. Heralde şişti diyip büyüdüğünü düşünmedim. Evdeki ayakkabılarımı bir daha giyemeyeceksem ağlarım
Benim ayaklarım büyüdü ama şişkoluktan bence bakıyorum tombik tombik olmuş ben çok kilo aldım ya 14 kg falan aldım daha 5 hafta falan doğurmama 3 kg daha alırsam 17-18 kilo almış olucam çok korkuyorum bida eski halime dönemiycem diye doğurunca bana bi diyet listesi yazarsın dimi

Ay yazmaz mıyım hiç grupça zayıflayacağız

Ayy kızlar hiç bir zaman büyük konuşmamak lazımmış şu airfryer çok saçma para tuzağı diyen ben Şuan bunu acil almam lazım oğlum için sürekli fırın çalıştırmam gerekiyor en azından ona göre birtek onu çalıştırırım diyerekten mantıklı gelmeye başladı grupta kullanan arkadaşlar vardı hangi marka memnunmusunuz bana bir el atın

Benimki bundan aşığım resmen hem büyük hemde hayat kurtarıyo. Bana hediye gelmişti o kadar memnunum ki anlatamam eti tavuğu aşırı güzel yapıyo temizlemesi de çok kolay

Eklentiler

• IMG_5861.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 94
Benimki bundan aşığım resmen hem büyük hemde hayat kurtarıyo. Bana hediye gelmişti o kadar memnunum ki anlatamam eti tavuğu aşırı güzel yapıyo temizlemesi de çok kolay
Ayy fiyatı da iyimiş canım bakayım bu markaya genelde hep mi marka bide Philips duymuştum bakayım başka neler pişiriyor bu arkadaş inşallah pratiklik olur 2 çocukla

Geçen gün ayakkabım ayağımı sıkmıştı. Heralde şişti diyip büyüdüğünü düşünmedim. Evdeki ayakkabılarımı bir daha giyemeyeceksem ağlarım
Büyüse bile eski kilona dönünce muhtemelen küçülür yine. Ah ben de yaz başı başıma gelecekleri bile bile aşık olduğum ayakkabıyı aldım, ilk haftadan hafiften sıkmaya başladı. her seferinde bugün son kez giyiyorum galiba diyerek giyiyorum ama hala inatla giyiyorum. Diren ayakkabıcığım

Ayy fiyatı da iyimiş canım bakayım bu markaya genelde hep mi marka bide Philips duymuştum bakayım başka neler pişiriyor bu arkadaş inşallah pratiklik olur 2 çocukla
Bana hediye gelmese belki markadan dolayı cesaret edip tercih etmezdim ama philips kullanan arkadaşımda var hiç bi fark yok. İçinden tarif rehberi falan çıkıyo fırında yapacağın her şeyi yapabilirsin. Bi araştır

Doğum hediyesi istedim Philips xxl olanını hatta hepside 5 bın lere kadar düştü 1-2 gün öncesi. Bebekle hiç bişey hazırlayamazsam ekmeğin üstüne kaşar yumurta cırpar koyar atarım al sana kahvaltı.
Kabul etti eşimde hiç yanaşmazdı kurutur o güzel olmaz tadı dıyordu ama kadının fendi

Böyle şeylerde çok gaza geliyorum. Sepetimde bekliyor ekmek üzeri kaşara ile ikna olamazsın ya

Mide yanmasından ölüyorum süt madensuyu gaviscon hiçbiri geçirmedi başka öneriniz var mı
Vereceğim örnek pek hoş değil ama işe yaramışlığı var zor zamanlarımızda deneyebiliriz benim kardeşim üst seviyede reflü hastası çok kötü olduğu zaman bir iki adet kesme şeker çiğner yada bi tatlı kaşığı toz şeker üstüne de hemen azıcık kuru ekmek yer mide asidini alıyo

Yaa İyi gelirse yapıcam. Ölüyorum ağlıyorum resmen

Ben philips xxl kullanıyorum çok memnunum microdalga olarakta kullanılıyor. Dondurulmuş patatesi yağ dökmüyorum kızartıyor kabak çok seviyorum ben az yağ birazda baharatla harika pişiriyor tavuğuda çok güzel pişiriyor. Çok pratik kesinlikle al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…