Benimde iki gündür çoştu soğuk elma ya da armutta çok iyi geliyo bana. Dolapta varsa ilk onu dene istersenYaa İyi gelirse yapıcam. Ölüyorum ağlıyorum resmen
Bir kaşık daha gaviscon içYaa İyi gelirse yapıcam. Ölüyorum ağlıyorum resmen
Ay bende öyle düşünüyorum işte en kötü ihtimalle geçen acelem vardı oğluma buzluktan börek çıkarttım 4 tane böreği pişirmek için fırın açtım bende doğum hediyesi isteyebilirim belki bahane güzel ve makulDoğum hediyesi istedim Philips xxl olanını hatta hepside 5 bın lere kadar düştü 1-2 gün öncesi. Bebekle hiç bişey hazırlayamazsam ekmeğin üstüne kaşar yumurta cırpar koyar atarım al sana kahvaltı.
Kabul etti eşimde hiç yanaşmazdı kurutur o güzel olmaz tadı dıyordu ama kadının fendi
Aaa mikrodalga olarak kullanılması da çok güzel eşim vardiya sistemiyle çalışıyor ona yemek ısıtmak içinde güzel olur oo süper bahanelerim artıyorBen philips xxl kullanıyorum çok memnunummicrodalga olarakta kullanılıyor. Dondurulmuş patatesi yağ dökmüyorum kızartıyor kabak çok seviyorum ben az yağ birazda baharatla harika pişiriyor tavuğuda çok güzel pişiriyor. Çok pratik kesinlikle al bence
Bende ölüyodum ölüyodum gerçekten ama dr miğde korkuyucu yazıyım sana dedim iyi gelmedi şurup o şurup o kadar rahatladım ki yemek yemeğe çekiniyodum iştahım açıldı resmen sodaya bile bugün gerek duymadım ismini veriyim istersen yada kontrolün yakınsa bi danış doktoruna ben kurtuldum inşallah geçici değildir üzülürümMide yanmasından ölüyorumsüt madensuyu gaviscon hiçbiri geçirmedi başka öneriniz var mı
Ben yazın üçten de fazla içiyordumKızlar siz kaç litre su iciyorsunuz gün içinde. Ben normalde2-2.5 arası iciyordum. Bebek dönmesi için oranı arttırayım dedim bugün 3 litreyi az geçik içtim ama midem yandı kavruldu. 3 litre çok mu sizce
Ben rahat 5 litre içiyorumKızlar siz kaç litre su iciyorsunuz gün içinde. Ben normalde2-2.5 arası iciyordum. Bebek dönmesi için oranı arttırayım dedim bugün 3 litreyi az geçik içtim ama midem yandı kavruldu. 3 litre çok mu sizce
Canım iyiyim ama çok ağırlaştım artık hareketlerim yavaşladı pzt randevum var gün verir sanırım doktorum. Sen nasılsın Çar mı değişiklik?1ciftyesilgozz nasılsın? Muayeneden sonra hiç yazmadın, yolunda mı her şey gördünüz mü tombul yanaklıyı
Bende ölüyodum ölüyodum gerçekten ama dr miğde korkuyucu yazıyım sana dedim iyi gelmedi şurup o şurup o kadar rahatladım ki yemek yemeğe çekiniyodum iştahım açıldı resmen sodaya bile bugün gerek duymadım ismini veriyim istersen yada kontrolün yakınsa bi danış doktoruna ben kurtuldum inşallah geçici değildir üzülürüm
Nexiumu 24. Haftamdan beri kullanıyorum hayat kurtarıcıKızımdada aynı sorunu yaşamıştım Nexium mide koruyucu vermişti ama bundada başlamam gerekecek sanırım. Nefes alamıyorum o derece bi yanma tarif edemiyorum.
Su içtikçe midem yandı bilemiyorum kiBen rahat 5 litre içiyorummide yanması mi yapıyor çok içince 3 ideal ama
Belki de midenin yanması denk geldiBen yazın üçten de fazla içiyordumsuyla ilgili olduğunu sanmıyorum
İyiyim iyiyizCanım iyiyim ama çok ağırlaştım artık hareketlerim yavaşladı pzt randevum var gün verir sanırım doktorum. Sen nasılsın Çar mı değişiklik?
Rabelis 20 mg vermiş bana valla araştırmadan kullandım ama zararlı bişey olsa vermezdi heralde başla çekme anlıyorum seni ben boğularak nerdeyse gece uyanıyodum ağzıma geliyodu o su yatarkenKızımdada aynı sorunu yaşamıştım Nexium mide koruyucu vermişti ama bundada başlamam gerekecek sanırım. Nefes alamıyorum o derece bi yanma tarif edemiyorum.
Rabelis 20 mg vermiş bana valla araştırmadan kullandım ama zararlı bişey olsa vermezdi heralde başla çekme anlıyorum seni ben boğularak nerdeyse gece uyanıyodum ağzıma geliyodu o su yatarken
Canım bişey sorucam sende kan sulandırıcı kullanıyodun bıraktın dimi 32 bırakıcam bende korkuyorum gelişimleri iyice yavaşlar diye doktora sordum bunu devam edemeyiz bebeklere zararlı olduğunu söyledi, sende bıraktın o yüzden mi gelişimi yavaşladı acaba vücudumuz da alıştı bi bakıma aylardır kullanıyoruz sonuçtaİyiyim iyiyizson kontrolde birazcık gelişimi yavaşlamış çıktı ama içim rahat haftaya yine gelişimi artacak gibi hissediyorum.
Sezaryen mi olmak istiyorsun? Bence daha gün vermeyebilir erken gibi daha
Benim gündüz hareketlerim iyi ama akşamları bir şey oluyor koltuktan kalkmak zor geliyorkarnım daha büyüyor bebek de kendini iyice öne yaslıyor
bebeklere neden zararlıymış acaba bu konuda bir şey söyledi mi? ben hala kullanıyorum kan sulandırıcı iğne ve doğuma kadar, hatta doğumdan sonraki 6 haftada kullanmam önerildi. Ama bazı doktorlar 32 de bıraktırıyorlar acaba sebebi nedirCanım bişey sorucam sende kan sulandırıcı kullanıyodun bıraktın dimi 32 bırakıcam bende korkuyorum gelişimleri iyice yavaşlar diye doktora sordum bunu devam edemeyiz bebeklere zararlı olduğunu söyledi, sende bıraktın o yüzden mi gelişimi yavaşladı acaba vücudumuz da alıştı bi bakıma aylardır kullanıyoruz sonuçta
Plesanta previa yım canım 28. Hafta kesinleşti aslındaİyiyim iyiyizson kontrolde birazcık gelişimi yavaşlamış çıktı ama içim rahat haftaya yine gelişimi artacak gibi hissediyorum.
Sezaryen mi olmak istiyorsun? Bence daha gün vermeyebilir erken gibi daha
Benim gündüz hareketlerim iyi ama akşamları bir şey oluyor koltuktan kalkmak zor geliyorkarnım daha büyüyor bebek de kendini iyice öne yaslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?