bebeklere neden zararlıymış acaba bu konuda bir şey söyledi mi? ben hala kullanıyorum kan sulandırıcı iğne ve doğuma kadar, hatta doğumdan sonraki 6 haftada kullanmam önerildi. Ama bazı doktorlar 32 de bıraktırıyorlar acaba sebebi nedir
bi cümle kurdu ama hatırlamıyorum tam olarak, kan pırtılaşmanız varsa kullanılıyo sanırım o daha önemli çünkü ben tedbir amaçlı kullandım kızım küçük doğdu hem ikiz olduğu için bende doğumdan sonra iğnesini vurmuştum koluma sezaryan olmuştum 1 hafta sanırım o kan sulandırıcıydı muhtemelen
Canım bişey sorucam sende kan sulandırıcı kullanıyodun bıraktın dimi 32 bırakıcam bende korkuyorum gelişimleri iyice yavaşlar diye doktora sordum bunu devam edemeyiz bebeklere zararlı olduğunu söyledi, sende bıraktın o yüzden mi gelişimi yavaşladı acaba vücudumuz da alıştı bi bakıma aylardır kullanıyoruz sonuçta
Evet canım 32 de bırakmıştım bende. Doktorumla konuştuk bu konuyu acaba kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi diye devam etmemi söyledi bir süre daha ben de geri başladım. Perinatolog ultrasonda kan akımında sorun yok dedi gerçi ama bilmiyorum
İnsan cidden korkuyor, ben de bıraktığımda korkmuştum.
Evet canım 32 de bırakmıştım bende. Doktorumla konuştuk bu konuyu acaba kan sulandırıcı yüzünden olabilir mi diye devam etmemi söyledi bir süre daha ben de geri başladım. Perinatolog ultrasonda kan akımında sorun yok dedi gerçi ama bilmiyorum
İnsan cidden korkuyor, ben de bıraktığımda korkmuştum.
Şaka maka doğuruyoruz kızlar. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Normal doğuranlar yarım saat içinde doğursun inşallah bende dahil Sezeryan olanlarda çabuk ayaklansın inşallah
Kızlar siz kaç litre su iciyorsunuz gün içinde. Ben normalde2-2.5 arası iciyordum. Bebek dönmesi için oranı arttırayım dedim bugün 3 litreyi az geçik içtim ama midem yandı kavruldu. 3 litre çok mu sizce
trueliving_
yakkaşık 5 lt içiyordu sanırım, ben 2 lt içince oh bugün iyi içebilmişim diyen biriyim. Ama suyu az olmasa da sınırda diye hatırlıyorum trueliving_
i. Hatta Dilkenn
7 ltye yakın içiyordu sanırım yani bizim içtiğimiz suyla bebeğin dönmesinin pek alakası yok bence bebeğin suyu için armut ve havuç suyu diyorlar
Canım bişey sorucam sende kan sulandırıcı kullanıyodun bıraktın dimi 32 bırakıcam bende korkuyorum gelişimleri iyice yavaşlar diye doktora sordum bunu devam edemeyiz bebeklere zararlı olduğunu söyledi, sende bıraktın o yüzden mi gelişimi yavaşladı acaba vücudumuz da alıştı bi bakıma aylardır kullanıyoruz sonuçta
Aspirinini diyorsun değil mi? Bana da bıraktırdı doktor, zaten perinat da 32.haftaya kadar demişti. Artık kendilerini kurtardılar, Allah korusun kötü bir şey olsa hemen müdahale edebilirler bebeklere
Ayyy en korktuğum şey o arkadaşlarım hep geceleri kemiğinin batmasıyla uyanıyoruz falan diyorlar. Ben çok şükür onu yaşamadım (32+3), inşallah yaşamam da. Kıpır kıpır yerinde duran bir bebek değil ama annesinin canını yakmıyor şükür ama hareketleri kocamın gözünü korkuttu, yaramaz olcak bu kız belli diyor
Günaydın kızlar çalışamaz raporumu aldım bugün, doğumda güncelleyeceğiz dediler, ikinci 8 haftayı başlatmak için mi güncelliyorlar acaba bilginiz var mı
trueliving_
yakkaşık 5 lt içiyordu sanırım, ben 2 lt içince oh bugün iyi içebilmişim diyen biriyim. Ama suyu az olmasa da sınırda diye hatırlıyorum trueliving_
i. Hatta Dilkenn
7 ltye yakın içiyordu sanırım yani bizim içtiğimiz suyla bebeğin dönmesinin pek alakası yok bence bebeğin suyu için armut ve havuç suyu diyorlar
Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız? Braun 6520-6525e bakıyorum ama yorumlarda yanlış ölçüyor yorumları da fazla. Belki de orijinal ürün değil yolladıkları bilemiyorum tabi de, sizlerin önerisi nedir?
Öncelikle düzenlimi değilmi diye bakmalısın bazen benimde çok olduğunda dakikayla takip ediyorum bana o an çok sık gibi geliyor dakika tutunca bakıyorum ki baya düzensiz oluyor arada saatler oynuyor yani düzensiz kasılmaysa dinlen artık normal bu sertleşmeler ama eğer düzenli sık sık oluyorsa ekstra ağrın olursa acile git canım
Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız? Braun 6520-6525e bakıyorum ama yorumlarda yanlış ölçüyor yorumları da fazla. Belki de orijinal ürün değil yolladıkları bilemiyorum tabi de, sizlerin önerisi nedir?
Tahin bana çok iyi geldi bir süre. Sabah akşam aç karnına bir kaşık. Sonra alışıyor mu, yada olay mı ilerliyor bilemedim. Kesmedi. Gaviscona döndüm. Sonra soğuk süt ve çiğ badem. Armut ve elma. Şimdi aklıma o anda ne gelirse modundaydım. Bazen hiç olmuyor. Bazen öldürüyor ama dik oturmak ve yüksekçe yatmak , sola yatmak kendi kendine buluyorsun bişey işte
Arada yiyorum ama pastane ürünleri ve kızartma vs azdırıyor sanki. Yağsız makarna üstü az rende kaşar öyle günlerdeki kurtarıcım çoğunlukla.