Hamile yastıklarından almıştım belki belimin altında olursa dönmem diye ama onunla da rahat edemedimEvet çok tavsiye edilmiyo zaten her uyandığımda hareketlerini dinlemeye çalışıyorum ama bu ara çok fazla yatıyorum onu düzeltmem lazım bilinç altıma kazıyım
Kullanmadan bilemeyeceğiz artık şansımızaBen de genelde onun ve 20nin tavsiye edildiğini gördüm ama yorumlarda yanlış ölçüyor yorumları da bir hayli fazla olunca acaba dedim
Dilkennnn göbek deliğim yapı olarak zaten dışardaydı ama artık tamamen dışarda ve çevresinde böyle ağrı/acı gibi bir şey hissediyorum 1 haftadır. karnım büyüdüğü için hissediyorum diye hiç ama hiç önemsemedimGünaydın kızlardün kontrolümüz vardı 1500gr ve 40 cm olmuş gelişim konusunda doktor bir önceki gittiğimizde 5 gün gerilik var dikkat et fln demisti ben 2 haftadır çok kafayı takmıştım bugün de 1 hafta küçük ama hiç önemli değil gelişimi gayet güzel şu an tekrar ölçsem belki daha farklı çıkacak takma kafaya dedi. Kendimi tutamadım e hocam siz bana 2 hafta önce böyle böyle demiştiniz ben o kadar çok üzüldüm kafaya taktım ki şimdi böyle diyorsunuz dedim yani adamı sedyeden kalkıp bogazlayasım geldi madem bu kadar takılacak birşey neden beni azarladin valla bu doktorun bipolar olduğuna kanaat getirdim bir günü bir gününü tutmuyor neyse yine ama yine canım oğlum bize yüzünü göstermedi elleriyle yüzünü kapattı ama o kapatma hareketine bile eriyorum şuna bakın servikal uzunluğa niyeyse bu sefer bakmadı gerek görmedi ben de tamam dedim işime geldi. İkidir gözüme birşeyler oluyor bir anda ışık patlıyor sağ gözümle bir yeri göremiyorum onu söyledim ona hemen baktır gözüne pıhtı atıyor ya da göz tansiyonun çıkmış Olabilir dedi bugün gidicem. Size asıl bombayı söylüyorum, benim göbek deliğim çok dışarı çıkmaya ve hafif ağrı yapmaya başlamıştı doktor ultrasona gönderdi babalar gibi göbek fıtığım varmış çok şükür 9 mm çok büyük değilmiş ama göbekle beraber fıtık da büyürse cerrahi operasyon gerekebilir ama inşallah gerekmez eğer sezaryen olacak olursan ben onu ameliyat sırasında hallederim yama atarım dedi ben de bir ondanım eksikti dedim artık sadece gülüyorum ya ay cokbuzun oldu hakkınızı helal edin
Bende sırtıma yastık koyayım göbek hizamda var yüz üstü yatmamak için sırtımada koyayım bariBen de sırt üstü yatmaya çok meyilliyim. O yüzden gece mutlaka hamile yastığıyla yatıyorum, en azından sırt üstü de olsam kenarlardan destek sayesinde az da olsa bir açı oluyor. Okuduğum kitapta sırt üstü yatıyorsanız 45dereceye yakın açı olsun ki damara baskı olmasın yazıyordu
Alıcaktım kaldı öyle şimdide az bi zama var yastıkla destekleyelim olmadıHamile yastıklarından almıştım belki belimin altında olursa dönmem diye ama onunla da rahat edemedim
Merhaba canım arkadaşımın çocuğu 38+ çocuk dönmemiş ama doktor son ana kadar bile dönebilir suyu normal seviyede ve çocuk da minyonmuş 2800 gr .ağırlığı fazla olan çocukların 32-33 den sonra sonra dönmesi zor oluyor ama ufak tefek bir çocuk ve suyunda problem yoksa son haftalarda bile dönebiliyor.Günaydın kızlar, benimde dün gece sinirlerim bozuldu o kadar sert hareketleri var ve yerinde durmuyor ki. Makat geliş dönemedi zaten bende kafasını bir belime koyuyor bir tekrar göğüs altıma. Hiç durmadan hareket etti hiç durmadan artık canım o kadar yandı ki oturdum ağladım. Yani ben böyle bir şey görmedim, herhalde bütün gün ayakta olunca uyuyo vs. Gece oturunca mı hareketleniyor anlamıyorum, en son eşim patlıcaksın resmen bu ne korktum dedi ve gitti yanımdan. Gerçekten korkutucuydu diğer kızımda hareket ediyordu vs ama bi saat iki saat sürekli etmezdi
Bu makat geliş olayı ciddi canımı sıkıyor ya ne zaman döner ne yapmam lazım daha bilmiyorum tüm gece de böyle devam etti. Galiba suyu çok olduğu için takılıyor ama artık zamanda daralıyor dönmesi lazım
1 hafta gerilik çok normal ve evet bence de ölçümler arası çok değişiyorGünaydın kızlardün kontrolümüz vardı 1500gr ve 40 cm olmuş gelişim konusunda doktor bir önceki gittiğimizde 5 gün gerilik var dikkat et fln demisti ben 2 haftadır çok kafayı takmıştım bugün de 1 hafta küçük ama hiç önemli değil gelişimi gayet güzel şu an tekrar ölçsem belki daha farklı çıkacak takma kafaya dedi. Kendimi tutamadım e hocam siz bana 2 hafta önce böyle böyle demiştiniz ben o kadar çok üzüldüm kafaya taktım ki şimdi böyle diyorsunuz dedim yani adamı sedyeden kalkıp bogazlayasım geldi madem bu kadar takılacak birşey neden beni azarladin valla bu doktorun bipolar olduğuna kanaat getirdim bir günü bir gününü tutmuyor neyse yine ama yine canım oğlum bize yüzünü göstermedi elleriyle yüzünü kapattı ama o kapatma hareketine bile eriyorum şuna bakın servikal uzunluğa niyeyse bu sefer bakmadı gerek görmedi ben de tamam dedim işime geldi. İkidir gözüme birşeyler oluyor bir anda ışık patlıyor sağ gözümle bir yeri göremiyorum onu söyledim ona hemen baktır gözüne pıhtı atıyor ya da göz tansiyonun çıkmış Olabilir dedi bugün gidicem. Size asıl bombayı söylüyorum, benim göbek deliğim çok dışarı çıkmaya ve hafif ağrı yapmaya başlamıştı doktor ultrasona gönderdi babalar gibi göbek fıtığım varmış çok şükür 9 mm çok büyük değilmiş ama göbekle beraber fıtık da büyürse cerrahi operasyon gerekebilir ama inşallah gerekmez eğer sezaryen olacak olursan ben onu ameliyat sırasında hallederim yama atarım dedi ben de bir ondanım eksikti dedim artık sadece gülüyorum ya ay cokbuzun oldu hakkınızı helal edin
Haftasıyla uyumluydu en son ama doktor 3300 3500 doğabilir dedi böyle giderse. İnşallah döner yaMerhaba canım arkadaşımın çocuğu 38+ çocuk dönmemiş ama doktor son ana kadar bile dönebilir suyu normal seviyede ve çocuk da minyonmuş 2800 gr .ağırlığı fazla olan çocukların 32-33 den sonra sonra dönmesi zor oluyor ama ufak tefek bir çocuk ve suyunda problem yoksa son haftalarda bile dönebiliyor.
Bir de gerçekten öyle bir yayılıyor ki sizin kediler de öyledir eminimBizde de 3 kedi var ve eşim deli yatar. Ben küçücük olmuş, iki büklüm uyanırdım eskiden. O yüzden odayı ayırdım çok oldukediler ona kaldı. Zaten yazın genelde dışarıda takılıyorlar. Kışa Allah kerim
Migren taşını yazıcam şimdi eşime. akşam gelirken bulsun alsın bakalım.. Teşekkür ederim
Canım valla senin hayırlısıyla zamanında ve artık hiç bir yeni tanı almadan doğurmanı diliyorum artık.Günaydın kızlardün kontrolümüz vardı 1500gr ve 40 cm olmuş gelişim konusunda doktor bir önceki gittiğimizde 5 gün gerilik var dikkat et fln demisti ben 2 haftadır çok kafayı takmıştım bugün de 1 hafta küçük ama hiç önemli değil gelişimi gayet güzel şu an tekrar ölçsem belki daha farklı çıkacak takma kafaya dedi. Kendimi tutamadım e hocam siz bana 2 hafta önce böyle böyle demiştiniz ben o kadar çok üzüldüm kafaya taktım ki şimdi böyle diyorsunuz dedim yani adamı sedyeden kalkıp bogazlayasım geldi madem bu kadar takılacak birşey neden beni azarladin valla bu doktorun bipolar olduğuna kanaat getirdim bir günü bir gününü tutmuyor neyse yine ama yine canım oğlum bize yüzünü göstermedi elleriyle yüzünü kapattı ama o kapatma hareketine bile eriyorum şuna bakın servikal uzunluğa niyeyse bu sefer bakmadı gerek görmedi ben de tamam dedim işime geldi. İkidir gözüme birşeyler oluyor bir anda ışık patlıyor sağ gözümle bir yeri göremiyorum onu söyledim ona hemen baktır gözüne pıhtı atıyor ya da göz tansiyonun çıkmış Olabilir dedi bugün gidicem. Size asıl bombayı söylüyorum, benim göbek deliğim çok dışarı çıkmaya ve hafif ağrı yapmaya başlamıştı doktor ultrasona gönderdi babalar gibi göbek fıtığım varmış çok şükür 9 mm çok büyük değilmiş ama göbekle beraber fıtık da büyürse cerrahi operasyon gerekebilir ama inşallah gerekmez eğer sezaryen olacak olursan ben onu ameliyat sırasında hallederim yama atarım dedi ben de bir ondanım eksikti dedim artık sadece gülüyorum ya ay cokbuzun oldu hakkınızı helal edin
AboooDilkennnn göbek deliğim yapı olarak zaten dışardaydı ama artık tamamen dışarda ve çevresinde böyle ağrı/acı gibi bir şey hissediyorum 1 haftadır. karnım büyüdüğü için hissediyorum diye hiç ama hiç önemsemediminşallah düşündüğüm gibidir, bel fıtığının yanında bir de göbek fıtığıyla uğraşamam
Bebek olunca neler olacak bilemiyorum. Bahçeli, müstakil ev. İçeri dışarı girip çıkıyorlar. Kedi kapısı var. Wc işini dışarıda hallediyorlar. Parazit ilaçları tamam olsa bile tozu, toprağı taşıyorlar bir şekilde eve. Merkez dışında doğal bir ortamdayız. Halı kullanmıyorum şimdilik. Yazın artık alışsınlar dışarıda yaşamaya dedik ama inatlarını kırmak zorBir de gerçekten öyle bir yayılıyor ki sizin kediler de öyledir eminimyatakta yer kalmıyor bazen. Bakalım bebek olunca nasıl olacak.
Migren veya mentol taşı diye geçiyor. Şöyle bir kutu. Ben çok faydasını gördüm. Eşim azcık masaj yapıp sürüyordu ve geçiyordu hemen. Bol bol da su içmeni tavsiye ederim.
Ben de en başından beri eşime bak bu göbek deliği benim başıma bela olacak diyordum oldu1 hafta gerilik çok normal ve evet bence de ölçümler arası çok değişiyorAh benimde var fıtık normal doğuma bir etkisi yok yapabilirsin dedi doktor ama bilemiyorum haftaya konuşacağız doğumu ağrı yapıyor benimki çok baştan belli etti kendini göbek deliğimin üzerinde
Oy evet evet dudaklar ve burun kıvrımı görünüyor doğsa da yesemCanım valla senin hayırlısıyla zamanında ve artık hiç bir yeni tanı almadan doğurmanı diliyorum artık.Olabilecek her şey sende çıktı. İnşallah bir şey yoktur fotoğrafta ellerinin altında dudakları görünüyor dolgu dudaklı bir bey gelecek sanırım. O kadar güzeller ki kalbim eriyor fotoğrafların hepsine
Merkez dışında olmanıza en çok bebek için sevindim. Bahçede toprakta büyüyecekBebek olunca neler olacak bilemiyorum. Bahçeli, müstakil ev. İçeri dışarı girip çıkıyorlar. Kedi kapısı var. Wc işini dışarıda hallediyorlar. Parazit ilaçları tamam olsa bile tozu, toprağı taşıyorlar bir şekilde eve. Merkez dışında doğal bir ortamdayız. Halı kullanmıyorum şimdilik. Yazın artık alışsınlar dışarıda yaşamaya dedik ama inatlarını kırmak zoren ufak bulutlu havada bile içerideler. Bakalım neler olacak.
At kestanesi jeli var. Omuz kasımı yırttığımda kullanmıştım seneler önce. Hamileliktede ağrım vs olur ilaç alamam diye yeniden almıştım. Oda mentol içeriyor. Onla masaj yapıyoruz şakaklarıma, enseme ama uzun sürmüyor etkisi. İnşallah bu işe yarar. Akşama alıp gelecek.
Aman aman zamanında gelsinler.Oy evet evet dudaklar ve burun kıvrımı görünüyor doğsa da yesem( aman zamanında doğsun da ) evet ya bir gebelikte ne olmamalıysa sanırım hepsi teker teker geliyor kombo yaptım hdhdvshsb
Tam bunu yazarken dışarıda araba son ses Yıldız Tilbe açmış geçiyordu sözleri çok manidar, yana yanaaaa seni sevmeyi ağır ödüyoruuuuğğmmMerkez dışında olmanıza en çok bebek için sevindim. Bahçede toprakta büyüyecek
Halı tozu daha çok tutuyor bence, daha alerjen geliyor bana o yüzden pek kullanmayı sevmiyorum. Bebek emeklemeye başladığında düşüncem ben de
Aman aman zamanında gelsinler.az kaldı diren dilken
İnsanlar bana şaşırıyorEvet evet benim 7 litreyi kesin buluyor bazen de geçiyordoktora söylediğimde ne hayır o kadar içme demişti, ama ben normalde de o kadar içiyorum dedim ha tamam o zaman devam edebilirsin rutinini bozma demekki vücudun kaldırıyor demişti
canim benimki hic bir sey yapmadim sabah kalkatigimda dönmüştü tekmelerden anlamistim.sinir sıkışmasında nst ye bagladilar.devamli hareketliydi.yeri genis ya kayboluyor arada dediler.yani aradaki mantigi pek kuramadim.bende plesanta pervik te var ama burdaki dr lar israrla doguma kadar onunda duzelecegini suan normal dogum modunda oldugumu söylüyorlarGünaydın kızlar, benimde dün gece sinirlerim bozuldu o kadar sert hareketleri var ve yerinde durmuyor ki. Makat geliş dönemedi zaten bende kafasını bir belime koyuyor bir tekrar göğüs altıma. Hiç durmadan hareket etti hiç durmadan artık canım o kadar yandı ki oturdum ağladım. Yani ben böyle bir şey görmedim, herhalde bütün gün ayakta olunca uyuyo vs. Gece oturunca mı hareketleniyor anlamıyorum, en son eşim patlıcaksın resmen bu ne korktum dedi ve gitti yanımdan. Gerçekten korkutucuydu diğer kızımda hareket ediyordu vs ama bi saat iki saat sürekli etmezdi
Bu makat geliş olayı ciddi canımı sıkıyor ya ne zaman döner ne yapmam lazım daha bilmiyorum tüm gece de böyle devam etti. Galiba suyu çok olduğu için takılıyor ama artık zamanda daralıyor dönmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?