2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar, benimde dün gece sinirlerim bozuldu o kadar sert hareketleri var ve yerinde durmuyor ki. Makat geliş dönemedi zaten bende kafasını bir belime koyuyor bir tekrar göğüs altıma. Hiç durmadan hareket etti hiç durmadan artık canım o kadar yandı ki oturdum ağladım. Yani ben böyle bir şey görmedim, herhalde bütün gün ayakta olunca uyuyo vs. Gece oturunca mı hareketleniyor anlamıyorum, en son eşim patlıcaksın resmen bu ne korktum dedi ve gitti yanımdan. Gerçekten korkutucuydu diğer kızımda hareket ediyordu vs ama bi saat iki saat sürekli etmezdi

Bu makat geliş olayı ciddi canımı sıkıyor ya ne zaman döner ne yapmam lazım daha bilmiyorum tüm gece de böyle devam etti. Galiba suyu çok olduğu için takılıyor ama artık zamanda daralıyor dönmesi lazım

Bunu sizler için çekmiştim atacaktım buraya sen üstüne yazmışsın yoksa ben kesin unuturdum şöyle bir kaç. Bilgi dönmesi için ışık çok mantıklı geldi hatta

Eklentiler

• B9F789A7-EF44-43D7-857B-2C0B1E84DAEB.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 69
  • A33C1164-F260-407F-A3DB-3B640BF984F9.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 70

canım zaten bebekler gündüz anne hareketli olduğu için uyurmuş. gece de hareketsiz yatınca hareketlenirmiş.
ana kucaklarını da anne hareketleri salınımında yapma mantıkları buymuş.
daha 5 haftan var bence pozisyonu da değişecektir, sıkma hiç canını

Bunu sizler için çekmiştim atacaktım buraya sen üstüne yazmışsın yoksa ben kesin unuturdum şöyle bir kaç. Bilgi dönmesi için ışık çok mantıklı geldi hatta
Bunları bende okumuştum ama denemedim koltuktan kendimi sarkıtıyorum ya da secde pozisyonu yapıyordum tek Bugün bunları da deneyim
Evet bende öyle tahmin ettim ama gerçekten korkutucuydu Of inşallah gerçekten doğumu hızlandırmak için her şey için bir çare var da bu makat için bir çare bulamadım. Tamamen bebeğin keyfine göre

Yani bilemedim şimdi.
Ne yapmamız lazım böyle durumda
Eğer sıklaşıyorsa acile gitmek lazım tabi.
Canım bence dün bebekler öyleydi. Dolunay mı vardı acaba Gece üç falandı sanırım uykuya dalışım hiç ama hiç durmadı. Bide tekme gibi de değil kaydı sürekli içimde. Bende bu kadar hissettiğim için acaba suyu azaldı mı iyice diye düşündüm. Batırdı resmen kendini bana

Valla benim kız hisseti başımın ağrısını, acıdı bana herhalde maşallah dünden beri ani, sert hareketler yapmıyor. Hafif hafif kıpırdanıyor kuzum. Öleceğim bu ağrıdan

Ay evet bir de kayıyor sürekli belime doğru gidiyor bir de belimden çıkcak bir de biz yatakta 3 kişi yatıyoruz sağolsun kızım geliyor tam uyuyorum bir tekme kızımdan geliyor o da sağa sola dönerken yani o kadar sinirlendim ki minnacık yerde yatmaya çalışıyorum uyuyamıyorum bir de ondan tekme bugün hiç halim keyfim yok

Benim de ikiz ve sezaryen olacak. Bende Protein Z eksikliği vardı ondan kullanıyorum.

Bende kan sulandırıcıyı kullanırken kendimi psikolojik olarak daha iyi hissediyorum Bebeklerime daha rahat kan gidiyor diye düşünüyorum. Zaten neredeyse 8.5- 9 aydır kullanıyoruz, bir kaç ay daha kullanabilirim diye düşünüyorum. Benim de 35+1 bugün. O zaman kendi istekleriyşe gelmezlerse 38+0 da sezaryen ile alacaklar.Çok az kaldııı

Valla benim kız hisseti başımın ağrısını, acıdı bana herhalde maşallah dünden beri ani, sert hareketler yapmıyor. Hafif hafif kıpırdanıyor kuzum. Öleceğim bu ağrıdan
Migren taşının çok faydasını gördüm ben, aktarlarda falan bulabilirsin. Tavsiye ederim
Bizde de köpek oğlum var. Üç kişi yatıyoruz. Üstelik en rahat pozisyonda o yatıyor. Sabah bacaklarımın üstündeydi ben zaten iki büklüm olmuşum. Dolunay dolunay

Aynen ben de

Benim bebeklerde çok hareketli maşallah sürekli oturduğum için sanırım ama yatıncada bi süre öyle ve yer değiştirmeye çalışıyolar gibi geliyo,
Bide çok sırt üsttü yatmaya başladım kendimi öyle buluyorum sürekli bi sorun olur mu acabaa

Evet evet benim 7 litreyi kesin buluyor bazen de geçiyor doktora söylediğimde ne hayır o kadar içme demişti, ama ben normalde de o kadar içiyorum dedim ha tamam o zaman devam edebilirsin rutinini bozma demekki vücudun kaldırıyor demişti

Bizde de 3 kedi var ve eşim deli yatar. Ben küçücük olmuş, iki büklüm uyanırdım eskiden. O yüzden odayı ayırdım çok oldu kediler ona kaldı. Zaten yazın genelde dışarıda takılıyorlar. Kışa Allah kerim

Migren taşını yazıcam şimdi eşime. akşam gelirken bulsun alsın bakalım.. Teşekkür ederim

Ben de gece çok sırt üstü dönüyorum ve dün doktoruma söyledim bunu, çok tavsiye ettiğimiz bir şey değil dikkat et dedi

Ben de sırt üstü yatmaya çok meyilliyim. O yüzden gece mutlaka hamile yastığıyla yatıyorum, en azından sırt üstü de olsam kenarlardan destek sayesinde az da olsa bir açı oluyor. Okuduğum kitapta sırt üstü yatıyorsanız 45dereceye yakın açı olsun ki damara baskı olmasın yazıyordu

Ben de gece çok sırt üstü dönüyorum ve dün doktoruma söyledim bunu, çok tavsiye ettiğimiz bir şey değil dikkat et dedi
Evet çok tavsiye edilmiyo zaten her uyandığımda hareketlerini dinlemeye çalışıyorum ama bu ara çok fazla yatıyorum onu düzeltmem lazım bilinç altıma kazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…