2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tam bunu yazarken dışarıda araba son ses Yıldız Tilbe açmış geçiyordu sözleri çok manidar, yana yanaaaa seni sevmeyi ağır ödüyoruuuuğğmm
Bir de kuyruk sokumu olayı vardı değil mi? Allah beterinden saklasın..

Zamanında sağlıkla gelsinler yeter. Herşeye dayanırız. Anayız biz anaa

Yaa çok geçmiş olsun ah senin bu başına gelenler vallahi üzülüyorum sağ Salim inşallah bebişinle kavuşta bunlar da işin nazar boncuğu kuşum olsun sezeryan mi olacaksın peki kesin fıtık için. Ya ben zaten bu dr anlamıyorum biri iyi der biri kötü der onlarda kendi arasında çelişiyor işte maşallah paşaya benim oğlumda aynı bu şekildeydi dr resim vermedi görünmüyor diye zaten ah bilseki ben o kolu sevicem zaten süpriz bebelerimiz

Son düzenleme:
Eşim toprakla haşır neşir zaten. Kışın evde çünkü. Ufak çaplı sera falan var. Benim pek alakam yok.. Yeme tarafıyla ilgiliyim ben baba kız takılacaklar inşallah.. O günler bir gelse

Halı işini bende o zaman düşüneceğim. Odasına alacağım ama diğer taraflara bakıcam artık.

Benimde bardaklar aynı.. Uyanır uyanmaz dalıyorum. Acayip susamış uyanıyorum hep. Daha kahvaltı öncesi muhtemelen bir lt den fazla içmiş oluyorumdur.

Ben de kendimi bildim bileli öyleyim. Üniversite döneminde kaç kez şeker bakıldı, en son yükleme yapıldı hatta gizli şeker olabilir diye, sonrasında hipoglisemi olabileceğine karar vermişlerdi. Sonra diyetle o da geçti ama fil gibi su içmem geçmedi. Artık bardaklarımı saymıyorum da korkumdan, kaç lt çıkacak acaba diye
Yalnız Dilkenn senin doktor da biraz oynak gibi hakikaten, nabza göre mi şerbet veriyordur, damar mı yokluyordur, nedir. Bir öyle diyo bi böyle diyor
Ben de boynun altına kadar gelecek yüksek bir yastık , yandan belimi destekleyecek bir yastık, bir de bacak arası yapacak bir yastıkla gece seksen defa pozisyon değiştirdikten sonra (bi sağ bir sol bir sırtüstü) anca uykuya dalabiliyorum hamile yastığı almamaya ant içmiş gibiyim
Bu arada ateşölçer olarak aslında en çok koltukaltı dijitaller öneriliyor ama biz üç dört marka denedik, doğru ölçmeyi beceremedik onunla. (En son aldığımız braundu ve iade etmiştik, diğerlerini hatırlamıyorum). Sorun bizdeydi muhtemelen, doğru yere (koltuk altındaki oyuntunun tam içine mi sağına mı soluna mı ne, hatırlamıyorum) koyamıyorduk bir türlü ve hep 35 civarı çıkıyordu kimi ölçsek ateşi. O yüzden en yakınımızdaki hastanenin acilinde (çocuk acili yoktu ama çocuğun ateşini ölçtürmeye gitmiştik birkaç kez) kullandıkları alından ölçerden aldık biz. Hala da onu kullanıyoruz ailecek, çok memnunuz. Bir kere aşırı pratik ve kolay kullanımı. Yalnız ateş kavramı aletin cinsine göre değişiyor. Bizimkinde normali 36.5-37.2 mesela. 37.2 üstü hafif ateşe giriyor (koltukaltı ölçerlerde sınır daha yüksek galiba). Obje (oda sıcaklığı , su sıcaklığı vb) de ölçüyor. Bizimki endostall marka ama dört beş sene önce aldık, şimdi çok daha iyileri vardır.

Sen kaçıncı haftadasın canım inşallah daha dönmez gerçekten bak şansın varsa normal inanılmaz rahat sonrası için. İnşallah bir avazda olur Benim bugün hiç keyfim yok o kadar kasılmam var ki ama düzenli değil doktora gitmedim sabahtan beri bir muz ve şimdi sütle buskivi yiyorum yüzüm bembeyaz oldu her şey kokuyor geliyor ki ben hiç neredeyse bulantı sorunu çekmedim sadece midem yanardı. Benimde gün sonu acilde biticek galiba

Yaa deme öyle, ben de kuru bir tost yiyebildim o iyi geldi, sende istersen bir dene. Biz senle aynı haldeyiz bugün. Uykusuzluk bir garip yaptı sanırım bir de bir sinir varki üstümde sorma.
Bebek de kendini sürekli karnımım önüne yaslıyor

Çok üzüldüğün için strese girmiş olabilirsin canım biraz dinlen rahatla inşallah bişey yoktur

Gerçekten aynıyız bugün sebepsiz ağlıyorum aşırı sinirim bozuk nefes alamıyorum bir de hiç o kadar yerim darmış gibi hissediyorum ki, bir an önce geçse bugün

Bende hiç uyuyamıyorum hem bel ağrım hemde bebeğin hareketleri aşırı canımı yakıyor. Dün gece o kadar haraketliydi ki karnımın içi acıdı artık. Çok tahammülsüzüm herkese karşı. Umarım sadece dolunaydandır bu. Normalde hiç böyle biri değilim çünkü

Kendimizi inceledikçe hastalık buluyoruz 2-3 hafta sabredeyim, kontrolde sorarım nasılsa evdeyim, ağır da kaldırmıyorum. Bir şey olmaz inşallah diyelim

Dolunay varmış bu gün onun olumsuz etkileri gerginlikler baş ağrıları falan olabilirmiş Spring05 soyasosu muhtemelen onun sıkıntısıdır sizde ki. Bide havada yağışlı ve kasvetli bugün o da bi iç sıkıyor ya

Tabii bilgi veririm konuştuğumda bende annemin anlattığına göre çok ağlamışım bakan biri yokmuş anneme doğru düzgün o da sezeryanlı haliyle ben kalkana kadar çatlardın ağlamaktan diyor sonra fıtık olmuş doktor kendi kasları geliştikçe gider demiş gerçekten hiç yoktu karnım hep düzdü belki o yüzden göbüşüm biraz çıktığı anda o da çıktı biz şok

başımın altında 2 yastıkla yatmam dışında bir sorun yok memleketteyken ben de öyleydim, önde arkada birer yastık, bacak arasında bir yastık en azından şimdi hamile yastığı daha derli toplu oldu. Kocam da bu sabah diyo, ne işine yarıyor ki bu yastık

canim ben 31+5 im.normali bende istiyorum inan .açlik konusunu hic dert etme ben ilk gun hastanede hiçbir sey yemedim ama aksam düzelince biraz hemen acıktım senin dedigin gibi o kadar rahattim ki nazar ettim kendime resmen Allah im acile düşürmesin ama oranın yoklugunuda vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…