2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah inşallah inşallah yok yok olsa düzenli olurdu anlaşılmayacak gibi değil, gerçi 2 dk da bire düşünce ne oluyo ya diyip anlamıştım ama neyse
ben sinir sıkışmasinda 2 dk da giriyordu ama yukari omuzlara dogru acaba dogum mu dedik yasamadigim icin bilemedim..sonra görümcem gülüyor kiz dogum olsa suyunda gelirdi ya da nişan dedi galiba ne bilim ben kac kez dogurdum ayy bir daha tecrübe etmek istemiyorum bu ağrıyı

canim böyle anlarda beterin beteri var deyip kendini sakinleştir mutlaka suan bazilarimiz erken dogum bazilarimiz vucut agrilari ki dayanilmayacak seviyede.......senin yaziyi okuyunca keşke kaynanam böyle desede bende sallamasam onu diye düşündüm.canim cok yaniyor oturamiyorum yatamiyorum hep ayakta duramiyorum.. sende öyle ferahlat kendini doğsun o zaman bunun kavgasını yaparim de hic gerilme kendine dikkat et yoksa illaki bir yerden çıkıyor Allah korusun

hamile yastığında akşam ben yatıyorum gece uyandığımda kocam almış oluyor ahahahahahaha :) adam benden daha fazla hamile vallahi.
Ay sorma benimkinin de var ekstra yastığı geçen gün diyor iyiki ben hamile değilim, benim canım çok tatlı

maalesef zaman azaldıkça öyle hepimizin sağlıkla gelsin inşallah bebekleri bende kalça ağrılarımdan muzdaribim yürüyemiyorum en sonki kontrolde yürümeyi azalt sana iyi gelmiyor bebeğin duruşundan dolayı baskın var dedi doktor yürüyemiyorum hiç sanki vajinamda hissediyorum hareketlerini gerilmeden geçirmeye çalıştım ama son zamanlar hem ağırlaştım bir su bile almak zor gelirken düşüncesizce laflar canımı sıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay ben doğumdan 20 gün öncesine tiyatro bileti aldım, bir de açık havada inşallah doğum öncesi hasta olmam

Allah im hepimizi saglikla bebelerimize kavustursun onlari koklarken bunların hepsini unutalim

Aynı ben bir yere su şişemle gitmedigimde bir süre sonra artık su isterken uyandığımla buluyorum kendimi o yüzden ben de senin gibi peşin peşin bana direkt şişeyi ver diyorum

Sağol canım ama artık ben bebişe zararı olmadığı sürece üzülmüyorum gülüp geçiyorum ne yapayım yapacak başka bir şeyim yok yok ben normal doğum istiyorum da olaki Sezaryene fln dönerse ameliyat olmuşken fıtığı da yapacak doktorum, ama normal doğum olursa genel cerrahi doğumdan sonra el atacakmis

Ayy böyle insanlara sinir oluyorum ya size ne yani insanlar ne zaman birbirlerine saygılı olmayı öğrenicek acaba ya faydasızlar bide itici itici konuşmalar. Ben olsam cevap verirdim valla bende çocuğum söz konusuysa hiç kimse umrum olmaz baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.

Kesinlikle katılıyorum oynak bu arada bende de şeker fln bakıldı birşey çıkmadı ve en sonunda hipoglisemi çıktı ama dediğin gibi asla şu içmem azalmadı annem de diyor çocukken de o kadar çok su içerdin ki sırf yemek yememek için içtiğini sanıp sana kızardım hakkını helal et diyor nerden bilsin kadın

Aynen tam tabir biz şok belki benim de ağlamaktan olmuştur işte öykümü bilmiyorum çünkü çok küçük doğduğum için annem senin sesini hiç duymazdim kedi gibi miyavlardin diyo

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Hahahah yemin ederim onu da ciddi ciddi düşündüm biliyo musun Ama eşim pek yanaşmadı ilk olacağı için komplikasyonlari bilmiyoruz hiç riske atmayalım dedi eğer o aa mantikli fln deseydi valla denerdim bu arada o uyuşma olayı dün aynı şekilde bende de oldu yumruğumu fln sıkamadım ama bugün geçti anlikmis demekki

Selam arkadaşlar, dün biz de tekrar detaylı ultrasona girdik. Yurtdışındaki yeni doktorum tekrarlanmasını istemiştim. Cihazları Türkiye’dekilere göre daha eski ama birebir aynı ölçümleri yaptı. Bir ara baktım ekrana kafasını ölçüyor. Sonucu gördüm şok oldum 3 hafta önde görünüyordu. Ben 32+1 iken, kafası 35+2 çıktı. Diğer uzuvları da ölçümlerde 1-2 hafta öndeydi hep. Sonunda sorduğumda genel olarak 2 hafta önde dedi. 10 gün öndeki ilk muayenede 1.800 gram iken bugün 2300 çıktı. Normal doğum planlanıyorken hem kafasının hem vücudunun böyle büyük olmasından korkuyorum
İşte gelişimler önde olsa dert, olmasa dert. Çok şükür simetrik olarak büyük bir bebek dedi kadın. Sağlıklı olması her şeyden önemli tabi

Dilkenn çevrende sana nazar değdiren kem gözlü mü var acaba öyleyse gözleri çıksın çünkü
Ay amiin ben nazara çok bağlı kalmam kesinlikle öyle bir enerji var ona inanıyorum ama her şeye de nazar dersem benim nefes almam mucize olur diyorum hahah ya diyorum ki hadi bizlere nazar değiyor diyelim de bu ünlüler sürekli göz önünde onlar nasıl yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…