ben sinir sıkışmasinda 2 dk da giriyordu ama yukari omuzlara dogruAh inşallah inşallahyok yok olsa düzenli olurdu anlaşılmayacak gibi değil, gerçi 2 dk da bire düşünce ne oluyo ya diyip anlamıştım ama neyse
canim böyle anlarda beterin beteri var deyip kendini sakinleştir mutlakaBenimde tahammül sınırım kalmadı hiç dün eşimin ailesi geldi odasına bakmaya her şeyi benim annem yaptı onlar sadece bakmaya geldi neyse biz hallettik bir şekilde ama konu bebek doğduğunda biz her gün gelirize geldi eşim de öpmek yok dedi gülüp geçtiler cidden öpülmeyecek dedi biz öperiz filan diyorlar sinirden ter döktüm hayır diyorum çok üstüne düşüyorsun diyorlar bana ah delirecek gibi oluyorum şekerim var her şeyi yiyemiyorum ya ona bile çok dikkat etme diyorlar banaçıldırmama az kaldı bende sessiz bir tipim ama konu çocuğum olunca hiç sanmıyorum susamam
Ay sorma benimkinin de var ekstra yastığıhamile yastığında akşam ben yatıyorum gece uyandığımda kocam almış oluyor ahahahahahaha :) adam benden daha fazla hamile vallahi.
maalesef zaman azaldıkça öyle hepimizin sağlıkla gelsin inşallah bebekleri bende kalça ağrılarımdan muzdaribim yürüyemiyorum en sonki kontrolde yürümeyi azalt sana iyi gelmiyor bebeğin duruşundan dolayı baskın var dedi doktor yürüyemiyorum hiç sanki vajinamda hissediyorum hareketlerinicanim böyle anlarda beterin beteri var deyip kendini sakinleştir mutlakasuan bazilarimiz erken dogum bazilarimiz vucut agrilari ki dayanilmayacak seviyede.......senin yaziyi okuyunca keşke kaynanam böyle desede bende sallamasam onu diye düşündüm.canim cok yaniyor oturamiyorum yatamiyorum hep ayakta duramiyorum.. sende öyle ferahlat kendini doğsun o zaman bunun kavgasını yaparim de hic gerilme kendine dikkat et yoksa illaki bir yerden çıkıyor Allah korusun
Ay ben doğumdan 20 gün öncesine tiyatro bileti aldım, bir de açık havadaYaa bu msj yenı okudum ınsan bir ballı ekmege bıle ıkna oluyor gebeşken
Ahaha kısa kes aydın havası olsun demişler ya burada oyle.
Ya bende ıstemıyorum ayaklarım uyusuyor ama eşim kızım ıstıyor dedım ben babanne gıbı otururum bı yere sız gezersınız
Allah im hepimizi saglikla bebelerimize kavustursunmaalesef zaman azaldıkça öyle hepimizin sağlıkla gelsin inşallah bebekleri bende kalça ağrılarımdan muzdaribim yürüyemiyorum en sonki kontrolde yürümeyi azalt sana iyi gelmiyor bebeğin duruşundan dolayı baskın var dedi doktor yürüyemiyorum hiç sanki vajinamda hissediyorum hareketlerinigerilmeden geçirmeye çalıştım ama son zamanlar hem ağırlaştım bir su bile almak zor gelirken düşüncesizce laflar canımı sıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynı benİnsanlar bana şaşırıyorgittiğim evde bile cam şişeden bir bardak koyuyolar yok diyorum sen şişeyi bana ver bide bardak bide sabah uyanır uyanmaz nasıl içiyorsun diyorlar valla benim bardaklar 350 ml ilk işim onlarla 2 bardak su içmek sabah
Ay evet o kuyruk sokumu olayı da sırada sırasını bekliyor ortaya çıkmak için, o doğumda belli olacakmışBir de kuyruk sokumu olayı vardı değil mi?Allah beterinden saklasın..
Zamanında sağlıkla gelsinler yeter. Herşeye dayanırız. Anayız biz anaa
Sağol canım ama artık ben bebişe zararı olmadığı sürece üzülmüyorum gülüp geçiyorum ne yapayım yapacak başka bir şeyim yokYaa çok geçmiş olsun ah senin bu başına gelenler vallahi üzülüyorum sağ Salim inşallah bebişinle kavuşta bunlar da işin nazar boncuğu kuşum olsunsezeryan mi olacaksın peki kesin fıtık için. Ya ben zaten bu dr anlamıyorum biri iyi der biri kötü der onlarda kendi arasında çelişiyor işte maşallah paşaya benim oğlumda aynı bu şekildeydi dr resim vermedi görünmüyor diye zaten ah bilseki ben o kolu sevicem zaten süpriz bebelerimiz
Ayy böyle insanlara sinir oluyorum ya size ne yani insanlar ne zaman birbirlerine saygılı olmayı öğrenicek acaba ya faydasızlar bide itici itici konuşmalar. Ben olsam cevap verirdim valla bende çocuğum söz konusuysa hiç kimse umrum olmaz baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.Benimde tahammül sınırım kalmadı hiç dün eşimin ailesi geldi odasına bakmaya her şeyi benim annem yaptı onlar sadece bakmaya geldi neyse biz hallettik bir şekilde ama konu bebek doğduğunda biz her gün gelirize geldi eşim de öpmek yok dedi gülüp geçtiler cidden öpülmeyecek dedi biz öperiz filan diyorlar sinirden ter döktüm hayır diyorum çok üstüne düşüyorsun diyorlar bana ah delirecek gibi oluyorum şekerim var her şeyi yiyemiyorum ya ona bile çok dikkat etme diyorlar banaçıldırmama az kaldı bende sessiz bir tipim ama konu çocuğum olunca hiç sanmıyorum susamam
Kesinlikle katılıyorum oynakBen de kendimi bildim bileli öyleyim. Üniversite döneminde kaç kez şeker bakıldı, en son yükleme yapıldı hatta gizli şeker olabilir diye, sonrasında hipoglisemi olabileceğine karar vermişlerdi. Sonra diyetle o da geçti ama fil gibi su içmem geçmedi. Artık bardaklarımı saymıyorum da korkumdan, kaç lt çıkacak acaba diye
YalnızDilkenn senin doktor da biraz oynak gibi hakikaten, nabza göre mi şerbet veriyordur, damar mı yokluyordur, nedir. Bir öyle diyo bi böyle diyor
Ben de boynun altına kadar gelecek yüksek bir yastık , yandan belimi destekleyecek bir yastık, bir de bacak arası yapacak bir yastıkla gece seksen defa pozisyon değiştirdikten sonra (bi sağ bir sol bir sırtüstü) anca uykuya dalabiliyorumhamile yastığı almamaya ant içmiş gibiyim
Bu arada ateşölçer olarak aslında en çok koltukaltı dijitaller öneriliyor ama biz üç dört marka denedik, doğru ölçmeyi beceremedik onunla. (En son aldığımız braundu ve iade etmiştik, diğerlerini hatırlamıyorum). Sorun bizdeydi muhtemelen, doğru yere (koltuk altındaki oyuntunun tam içine mi sağına mı soluna mı ne, hatırlamıyorum) koyamıyorduk bir türlü ve hep 35 civarı çıkıyordu kimi ölçsek ateşi. O yüzden en yakınımızdaki hastanenin acilinde (çocuk acili yoktu ama çocuğun ateşini ölçtürmeye gitmiştik birkaç kez) kullandıkları alından ölçerden aldık biz. Hala da onu kullanıyoruz ailecek, çok memnunuz. Bir kere aşırı pratik ve kolay kullanımı. Yalnız ateş kavramı aletin cinsine göre değişiyor. Bizimkinde normali 36.5-37.2 mesela. 37.2 üstü hafif ateşe giriyor (koltukaltı ölçerlerde sınır daha yüksek galiba). Obje (oda sıcaklığı , su sıcaklığı vb) de ölçüyor. Bizimki endostall marka ama dört beş sene önce aldık, şimdi çok daha iyileri vardır.
Ayy ne çok canın yanmıştır. Anne olmak ne kadar zor ya Allahım hayırlı evlatlar versin bizlere inşallah
Aynen tam tabir biz şokTabii bilgi veririm konuştuğumda bende annemin anlattığına göre çok ağlamışım bakan biri yokmuş anneme doğru düzgün o da sezeryanlı haliyle ben kalkana kadar çatlardın ağlamaktan diyor sonra fıtık olmuşdoktor kendi kasları geliştikçe gider demiş gerçekten hiç yoktu karnım hep düzdü belki o yüzden göbüşüm biraz çıktığı anda o da çıktı biz şok
Amiiiiiin tek temennimiz o zaten . Hayırlı saglıklı evlat olsunlar yeterAyy ne çok canın yanmıştır. Anne olmak ne kadar zor ya Allahım hayırlı evlatlar versin bizlere inşallah
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahSağol canım ama artık ben bebişe zararı olmadığı sürece üzülmüyorum gülüp geçiyorum ne yapayım yapacak başka bir şeyim yokyok ben normal doğum istiyorum da olaki Sezaryene fln dönerse ameliyat olmuşken fıtığı da yapacak doktorum, ama normal doğum olursa genel cerrahi doğumdan sonra el atacakmis
Hahahah yemin ederim onu da ciddi ciddi düşündüm biliyo musunDün bende kötüydüm başım agrıyordu kolum uyusuyor elımı kapatamıyorum gecede uyutmadıBugun bı tık daha ıyıyım ama ayy sabah cok kotu uyandım dedım 1 ay ben ne yaparım
Dilkenn canım sen evdemı dogursan acaba hatta kontrole gıtmesen mı acaba artık
Ay amiin ben nazara çok bağlı kalmam kesinlikle öyle bir enerji var ona inanıyorum ama her şeye de nazar dersem benim nefes almam mucize olur diyorum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?