ben tüp bebek sürecinde 2 sene önce aynen senin gibi yapmayi planlamistim..sonra tutmadi benim ki ve hepsi çöpe gitti üstüne bir de iğne tramvasi kaldi bende
34+1Kaç haftalıkken alınacak yani?
Valla beni ilk yukarı çıkardıklarında ben bir dr izin verdim kendimi çok geri çektim ama dr 4, 5 cm açılma var gibi dedi ben asla inanmadım çok nazlıyımdır korkağımdır en ufak ağrıyı hissederim diye düşündüm vajinusmus geçmişim olduğu için diğer hiç bir dr izin vermedim bütün hocalar dr başımda beni ikna etmek için cebelleştiler sabaha kadar en son büyük dr geldi yok ben imza atıp çıkıcam dedim ona bile yapma etme dediler ama çıktım özele geçtim dr bakalım önce dedi izin vermedim sezeryanda bana dediği şey baksaydım yapmazdım sezeryan kanaldan zor çıkarttık gibi bişeyler söyleyip durdu bilmiyorum belkide çok kolay bir doğum olacaktı ama ciddi anlamda çok zor bir hastaydım ben elimde değil yani kendimi otomatik kasıyorum ama eminimle normal denseydim kendimi yine kasıp kapatırdım yapamazdım yani 8 seneye gireceğiz evliliğimizde hala kasma ve korkuyu atmış değilimBunu duyuyordum ama inanamıyordum. O sancıları hissetmemek mümkün mü gerçekten acaba? Siz normal doğum yapsaydınız acaba çok öu kolay olacaktı
Saat 5 gibi getirdi eşim. Hemen sürdüm masaj yaptım. Kısa sürdü etkisi diğer jel gibi. Bir kere daha sürdük bu sefer eşim sağlam bir masaj yaparak sürdü. Ama nafileBir de gerçekten öyle bir yayılıyor ki sizin kediler de öyledir eminimyatakta yer kalmıyor bazen. Bakalım bebek olunca nasıl olacak.
Migren veya mentol taşı diye geçiyor. Şöyle bir kutu. Ben çok faydasını gördüm. Eşim azcık masaj yapıp sürüyordu ve geçiyordu hemen. Bol bol da su içmeni tavsiye ederim.
Ya bugün sen geldin aklıma çok az kaldı 2 ekime diye
Ben yapabilirim diye düşünBiz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshsay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
Ya canım benimYa bugün sen geldin aklıma çok az kaldı 2 ekime diyeinstagramda birini gördüm 34+4 doğum yaptı bebeği küceze girmedi eve geçtiler direk inşallah seninde herşey çok güzel olacak
Benimde tahammül sınırım kalmadı hiç dün eşimin ailesi geldi odasına bakmaya her şeyi benim annem yaptı onlar sadece bakmaya geldi neyse biz hallettik bir şekilde ama konu bebek doğduğunda biz her gün gelirize geldi eşim de öpmek yok dedi gülüp geçtiler cidden öpülmeyecek dedi biz öperiz filan diyorlar sinirden ter döktüm hayır diyorum çok üstüne düşüyorsun diyorlar bana ah delirecek gibi oluyorum şekerim var her şeyi yiyemiyorum ya ona bile çok dikkat etme diyorlar banaçıldırmama az kaldı bende sessiz bir tipim ama konu çocuğum olunca hiç sanmıyorum susamam
Ya kökü sende, dönersin bence kesinBiraz önce telefonundan gelen bildirimle yıkıldım resmengeçen sene bugünmüş, şu an kendimi şüşko bir penguen gibi hissettiğim yetmiyormuş gibi bir de utanmadan bana bunu hatırlatıyor hayır yani ne gerek vardı bunu görmeme bu fotoğrafa bakınca vaay iyiymişim diye değil de offf bir daha bu forma asla geri dönemycem diye düşünüyorum sadece
Dönersin dönersin senin spor geçmişin var en azındanBen fizikseli de geçtim de sanki tükenmişim ve hayatım elimden alınmış gibi hissediyorum şu sıralar aşırı depresifim. Kardeşim evlendi demiştim ya Bali’ye gittiler mesela 20 saat uçmuşlar aktarmalı. Çocukla hele ki iki çocukla bir daha asla yapamayacağın şeyler olacak, onlara içten içe üzülüyorum. Bebek çok güzel bir şey gerçekten dünyanın en harika duygusu sağlıkla kavuşalım ama sil baştan bu durumu yaşamak ve bunların iyi günlerim olduğunu düşünmek beni çok yıpratıyor Fiziksel bir şekilde eski haline gelicez de inşallah çok yıpratıcı olmadan şu doğumu ve sonrasını atlatırız. Sonrası da bitmiyor gerçi herhalde bir 4 yaşa kadar rahat yok bize
Olsun canım zamanında doğan bir bebekte girebilir sonuçta hiç üzülme sen onu beslersin bol bol küçük bebişler çok hızlı büyüyor güçlü oluyorlarYa canım benimevet az kaldı sağlıkla 2 günü atlatmayı bekliyorum sonra inşallah miniğim ile kavuşacağız
Benim ki kan akımı ile ilgili olduğu için maalesef çok iyi beslensemde kilosuna pek fayda etmiyor o yüzden küveze gireceği kesin inşallah kısa sürede evimize döneriz
Umarım en kısa sürede geçer artıkSaat 5 gibi getirdi eşim. Hemen sürdüm masaj yaptım. Kısa sürdü etkisi diğer jel gibi. Bir kere daha sürdük bu sefer eşim sağlam bir masaj yaparak sürdü. Ama nafile20 dk önce ağrıdan hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Minoset aldım bir tane dayanamadım artık midem de ayrı olay zaten.. Hangisine nasıl sabredeceğimi şaşırdım vallahi Allah yardımcımız olsun
Evet şu an fiziksel kısmı bırakıp bunları düşünmeye başladım hahahhaDönersin dönersin senin spor geçmişin var en azındanBen fizikseli de geçtim de sanki tükenmişim ve hayatım elimden alınmış gibi hissediyorum şu sıralar aşırı depresifim. Kardeşim evlendi demiştim ya Bali’ye gittiler mesela 20 saat uçmuşlar aktarmalı. Çocukla hele ki iki çocukla bir daha asla yapamayacağın şeyler olacak, onlara içten içe üzülüyorum. Bebek çok güzel bir şey gerçekten dünyanın en harika duygusu sağlıkla kavuşalım ama sil baştan bu durumu yaşamak ve bunların iyi günlerim olduğunu düşünmek beni çok yıpratıyor Fiziksel bir şekilde eski haline gelicez de inşallah çok yıpratıcı olmadan şu doğumu ve sonrasını atlatırız. Sonrası da bitmiyor gerçi herhalde bir 4 yaşa kadar rahat yok bize
Teşekkür ederiimAyhh hem de çok iyisingelirsin geliriz bir şey olmaz.
Yav bende şu an bu sorun var çünkü tam 60 dakikadır 20 dakikada bir karnım kaskatı oluyor ve ufak cızz cızz sızılar giriyor alt karnıma acaba bu neBenimde suyum gelmişti ne kötü bir his anlatamam altıma ettim sandım çok utandımya adet sancısı gibi demişsin ya canım sen şimdi sancıyı nasıl tarif edersin nasıl olursa dr gitmek gerek ben anlamıyorum hiç sancıdan hatta beni ilk yatırdıklarında sancım çıkmıştı nst de ebe hiçmi hissetmiyorsun diye sormuştu ben anlamıyorum ya korkuyorum biraz ya sancım olsa anlamasam filan Allah korusun açılmam varkende sancım yoktu bu arada
Tüm süt arttırıcı ürünleri aldımOlsun canım zamanında doğan bir bebekte girebilir sonuçta hiç üzülme sen onu beslersin bol bol küçük bebişler çok hızlı büyüyor güçlü oluyorlarsaat belli mi
Evet o malum koltuk zaten yeterince rahatsızlık veriyor. Bilmiyorum doktorla mı ilgili. Çok güvensek daha rahat olur mu? Ben de senin gibiyim epilasyonda bile şekilden şekle giriyordum göstermemek içinValla beni ilk yukarı çıkardıklarında ben bir dr izin verdim kendimi çok geri çektim ama dr 4, 5 cm açılma var gibi dedi ben asla inanmadım çok nazlıyımdır korkağımdır en ufak ağrıyı hissederim diye düşündüm vajinusmus geçmişim olduğu için diğer hiç bir dr izin vermedim bütün hocalar dr başımda beni ikna etmek için cebelleştiler sabaha kadar en son büyük dr geldi yok ben imza atıp çıkıcam dedim ona bile yapma etme dediler ama çıktım özele geçtim dr bakalım önce dedi izin vermedim sezeryanda bana dediği şey baksaydım yapmazdım sezeryan kanaldan zor çıkarttık gibi bişeyler söyleyip durdu bilmiyorum belkide çok kolay bir doğum olacaktı ama ciddi anlamda çok zor bir hastaydım ben elimde değil yani kendimi otomatik kasıyorum ama eminimle normal denseydim kendimi yine kasıp kapatırdım yapamazdım yani 8 seneye gireceğiz evliliğimizde hala kasma ve korkuyu atmış değilim
Evet beni de çok etkiliyor ama diyorum ya çok umursamamaya çalışıyorum yoksa takarım biliyorum kendimiBeni kötü enerji çok etkiliyo ya hayatım bile kayıyor o yüzden korkuyorumtabiki hepsi nazar değil mesela bugün yaşadıklarım dolunay
O sızı idrardan kaynaklı olmasın ya benim eliyle koluyla bir hareket yapıyor sızlıyor o an tuvaletim geliyor açıkçacıYav bende şu an bu sorun var çünkü tam 60 dakikadır 20 dakikada bir karnım kaskatı oluyor ve ufak cızz cızz sızılar giriyor alt karnıma acaba bu neşu anlık takipteyim ama birşey olduğunu sanmıyorum ya, ya da konduramiyorum bilmiyorum
Evet evet benim de aklıma direkt ilk karpal tünel geldi çünkü daha önce çok yaşadım finbromialjim var ve genelde dirsekle bileğe vururdu ben o yüzden önemsemedim geçince
Zaten 3 gündür antibiyotik kullanıyorum idrarda bakteri kanda enfeksiyon çıktı (düşük seviyede) ben de hadi o sızı ondan diyorum ama tam 20 dakikada bir sertleşmesi de ayrı tedirgin etti düzenli oluncaO sızı idrardan kaynaklı olmasın ya benim eliyle koluyla bir hareket yapıyor sızlıyor o an tuvaletim geliyor açıkçacıidrar torbasına mi vuruyor acep ama kasılma sürekli yaşıyorum valla kaç kez baktı dr bişey yok düzenlide olmadığı için artık takmıyorum bende gerçek sancı olsa anlaşılır diyor herkes bide bir macera yaşayacağım gibi hissediyorum ama ben sez. gününden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?