2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eki Görüntüle 3309471 O değilde iğnelerin uzaktan sigaraya benzemesi no smoking
ben tüp bebek sürecinde 2 sene önce aynen senin gibi yapmayi planlamistim..sonra tutmadi benim ki ve hepsi çöpe gitti üstüne bir de iğne tramvasi kaldi bende insallah senin bebenin fotografini goruruz canim gercekten yaşayan bilirmiş gorunce bi hoş oldum

Bunu duyuyordum ama inanamıyordum. O sancıları hissetmemek mümkün mü gerçekten acaba? Siz normal doğum yapsaydınız acaba çok öu kolay olacaktı
Valla beni ilk yukarı çıkardıklarında ben bir dr izin verdim kendimi çok geri çektim ama dr 4, 5 cm açılma var gibi dedi ben asla inanmadım çok nazlıyımdır korkağımdır en ufak ağrıyı hissederim diye düşündüm vajinusmus geçmişim olduğu için diğer hiç bir dr izin vermedim bütün hocalar dr başımda beni ikna etmek için cebelleştiler sabaha kadar en son büyük dr geldi yok ben imza atıp çıkıcam dedim ona bile yapma etme dediler ama çıktım özele geçtim dr bakalım önce dedi izin vermedim sezeryanda bana dediği şey baksaydım yapmazdım sezeryan kanaldan zor çıkarttık gibi bişeyler söyleyip durdu bilmiyorum belkide çok kolay bir doğum olacaktı ama ciddi anlamda çok zor bir hastaydım ben elimde değil yani kendimi otomatik kasıyorum ama eminimle normal denseydim kendimi yine kasıp kapatırdım yapamazdım yani 8 seneye gireceğiz evliliğimizde hala kasma ve korkuyu atmış değilim

Saat 5 gibi getirdi eşim. Hemen sürdüm masaj yaptım. Kısa sürdü etkisi diğer jel gibi. Bir kere daha sürdük bu sefer eşim sağlam bir masaj yaparak sürdü. Ama nafile 20 dk önce ağrıdan hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Minoset aldım bir tane dayanamadım artık midem de ayrı olay zaten.. Hangisine nasıl sabredeceğimi şaşırdım vallahi Allah yardımcımız olsun

Biz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshs ay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
Ben yapabilirim diye düşün bide küçükken kesinlikle çooook kolay ben 2 yaş bebeyle 10 gün şehir şehir gezdim o kadar alakasızdı ki düşün Trabzon’dan Kapadokya ya arada daha absürt şehirler var oluyor yani olur gezersiniz

Ya bugün sen geldin aklıma çok az kaldı 2 ekime diye instagramda birini gördüm 34+4 doğum yaptı bebeği küceze girmedi eve geçtiler direk inşallah seninde herşey çok güzel olacak
Ya canım benim evet az kaldı sağlıkla 2 günü atlatmayı bekliyorum sonra inşallah miniğim ile kavuşacağız
Benim ki kan akımı ile ilgili olduğu için maalesef çok iyi beslensemde kilosuna pek fayda etmiyor o yüzden küveze gireceği kesin inşallah kısa sürede evimize döneriz

Hayatta şunu anladım ki, bazı insanlarla önceden pazarlık etmenin hiçbir anlamı ve hükmü olmuyor, insan dert anlatıcam diye yıprandığıyla kalıyor. En temizi he deyip geçmek ve zamanı geldiğinde tavrını net bir şekilde koymak. Doktorların en başlıca talimatıdır bebeğin öpülmemesi. Emziren annesi öpebilir belki bir tek çünkü annede bir hastalık varsa genelde sütünde de antikor oluyor ama annede uçuk virüsü vb varsa onun öpmesi bile sakıncalı. Hiç üzmeyin şimdiden kendinizi böyle şeyler için, bunları eşinizin de anladığından emin olun yeter. Vakti gelince birlikte koyarsınız tavrınızı.

Ya kökü sende, dönersin bence kesin

Ah ama işte insan buna dönemeyebilir 84 kiloluk halimle doğumdan sonra fit olmak şu an iki çocukla baliye gitmekten daha mümkün gözüküyor gözüme

Bu arada Al_pi , Dilkenn endişelenmeyin ama gebelik kaynaklı karpal tünel sendromu da çok yaygın görülüyor. Bana son ay olmuştu, uzun süre de devam etti ama geçiyor bir noktada. Eğer ondansa elleri çok zorlamamak ve gerekirse atel kullanmak rahatlatıyor.

Olsun canım zamanında doğan bir bebekte girebilir sonuçta hiç üzülme sen onu beslersin bol bol küçük bebişler çok hızlı büyüyor güçlü oluyorlar saat belli mi

Umarım en kısa sürede geçer artık

Evet şu an fiziksel kısmı bırakıp bunları düşünmeye başladım hahahha

Yav bende şu an bu sorun var çünkü tam 60 dakikadır 20 dakikada bir karnım kaskatı oluyor ve ufak cızz cızz sızılar giriyor alt karnıma acaba bu ne şu anlık takipteyim ama birşey olduğunu sanmıyorum ya, ya da konduramiyorum bilmiyorum

Olsun canım zamanında doğan bir bebekte girebilir sonuçta hiç üzülme sen onu beslersin bol bol küçük bebişler çok hızlı büyüyor güçlü oluyorlar saat belli mi
Tüm süt arttırıcı ürünleri aldım inşallah bol bol sütüm olurda bir an önce toparlar evet saat belli canım 12:30 hastane yatışı 14:30 sezaryen

Evet o malum koltuk zaten yeterince rahatsızlık veriyor. Bilmiyorum doktorla mı ilgili. Çok güvensek daha rahat olur mu? Ben de senin gibiyim epilasyonda bile şekilden şekle giriyordum göstermemek için
Travmatik olabilirdi çok kasılsan, böyle olması gerekiyormuş. Önemli olan sağlıkla doğdu :)

Beni kötü enerji çok etkiliyo ya hayatım bile kayıyor o yüzden korkuyorum tabiki hepsi nazar değil mesela bugün yaşadıklarım dolunay
Evet beni de çok etkiliyor ama diyorum ya çok umursamamaya çalışıyorum yoksa takarım biliyorum kendimi

O sızı idrardan kaynaklı olmasın ya benim eliyle koluyla bir hareket yapıyor sızlıyor o an tuvaletim geliyor açıkçacı idrar torbasına mi vuruyor acep ama kasılma sürekli yaşıyorum valla kaç kez baktı dr bişey yok düzenlide olmadığı için artık takmıyorum bende gerçek sancı olsa anlaşılır diyor herkes bide bir macera yaşayacağım gibi hissediyorum ama ben sez. gününden önce

Evet evet benim de aklıma direkt ilk karpal tünel geldi çünkü daha önce çok yaşadım finbromialjim var ve genelde dirsekle bileğe vururdu ben o yüzden önemsemedim geçince

Zaten 3 gündür antibiyotik kullanıyorum idrarda bakteri kanda enfeksiyon çıktı (düşük seviyede) ben de hadi o sızı ondan diyorum ama tam 20 dakikada bir sertleşmesi de ayrı tedirgin etti düzenli olunca 3 kere oldu dördüncü 23 dakika oldu daha gelmedi bir oh çektim herhalde yalancık şeyler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…