hamile yastığında akşam ben yatıyorum gece uyandığımda kocam almış oluyor ahahahahahaha :) adam benden daha fazla hamile vallahi.başımın altında 2 yastıkla yatmam dışında bir sorun yokmemleketteyken ben de öyleydim, önde arkada birer yastık, bacak arasında bir yastık en azından şimdi hamile yastığı daha derli toplu oldu. Kocam da bu sabah diyo, ne işine yarıyor ki bu yastık
İzmir’de aynı şekilde yağış yok ama çok kasvetli bir hava var ağlıyasım geliyor
İnşallah olurcanim ben 31+5 im.normali bende istiyorum inan.açlik konusunu hic dert etme ben ilk gun hastanede hiçbir sey yemedim ama aksam düzelince biraz hemen acıktım senin dedigin gibi o kadar rahattim ki nazar ettim kendime resmen Allah im acile düşürmesin ama oranın yoklugunuda vermesin
senin ilkte normal dogumdu ya bilemedim bak cokta bekleme evde bence canim..bu arada benim ne zaman bebek döndu 24 saat dolmadan ben fenalastim sinir sıkışmasi oldu..tedbirli olmakta fayda varİnşallah olur❤ Benim 34+2 ydi bugün her geçen gün şansımız azalıyor ama bakalım hayırlısı Amin amin
Korseyi bilmiyorum da sudo kremin içeriğini bende gördüm baya kötüymüş maalesefYa kızlar bu ara her gün yeni birşey çıkarıyorlar şimdi de pişik kremi ile ilgili biri paylaşmış yok kortizonluymuş bir hastalık yapıyormuş bebekte falan. Ben sudocrem almıştım pişik için en çok o satılıyordu iyidir diye aldım. Ona da çok iyi değil diye yorumlar vardı. Ne kullancaz biz anlamadım ki. Bepanthol yada sebamed mi alsam. Birde korse olarak külot gibi olan korse tercih edin demiş gebe okulu diye bir sayfa ona denk gelmiştim. Pelvik kasları zarar görüyormuş diğer korselerde diyor. Sizce hangi korse iyidir ona göre alacaktım.
Ah inşallah inşallahsenin ilkte normal dogumdu ya bilemedim bak cokta bekleme evde bence canim..bu arada benim ne zaman bebek döndu 24 saat dolmadan ben fenalastim sinir sıkışmasi oldu..tedbirli olmakta fayda varumarim döndügu icindir bu yaşadıkların
Sudocrem çok temiz içerikli değilmiş evet ama en etkililerinden biri oymuş. Ben mustela ve bübcschen aldım ek olarak. Mustela pişik kremi en temiz içeriği olanlardan ama ilte deneyip görmek lazım etkisini de.Ya kızlar bu ara her gün yeni birşey çıkarıyorlar şimdi de pişik kremi ile ilgili biri paylaşmış yok kortizonluymuş bir hastalık yapıyormuş bebekte falan. Ben sudocrem almıştım pişik için en çok o satılıyordu iyidir diye aldım. Ona da çok iyi değil diye yorumlar vardı. Ne kullancaz biz anlamadım ki. Bepanthol yada sebamed mi alsam. Birde korse olarak külot gibi olan korse tercih edin demiş gebe okulu diye bir sayfa ona denk gelmiştim. Pelvik kasları zarar görüyormuş diğer korselerde diyor. Sizce hangi korse iyidir ona göre alacaktım.
Yarın bi teknofest yapalım dedk inşallah yagmur yagmazİzmir’de aynı şekilde yağış yok ama çok kasvetli bir hava var ağlıyasım geliyor
Evet hemen tuzu kesip doktorunla konuş, derecesine bakacak çok yüksek değilse tansiyon ilacı verip takip edecek, bebeğin ve sanin sağlığın için ihmay etme sakınEvet yüksek ihtimalle doktora gitmelisin
Şuan yağmur gözükmüyor ama İzmirin havasına belli olmazYarın bi teknofest yapalım dedk inşallah yagmur yagmaz
Dün bende kötüydüm başım agrıyordu kolum uyusuyor elımı kapatamıyorum gecede uyutmadıBugun bı tık daha ıyıyım ama ayy sabah cok kotu uyandım dedım 1 ay ben ne yaparım
Dilkenn canım sen evdemı dogursan acaba hatta kontrole gıtmesen mı acaba artık
Aynı bende öyleydim.. gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz demekkiEğer sıklaşıyorsa acile gitmek lazım tabi.
Canım bence dün bebekler öyleydi. Dolunay mı vardı acabaGece üç falandı sanırım uykuya dalışım hiç ama hiç durmadı. Bide tekme gibi de değil kaydı sürekli içimde. Bende bu kadar hissettiğim için acaba suyu azaldı mı iyice diye düşündüm. Batırdı resmen kendini bana
İnşallah yağmaz ama benim artık öyle uzun süreli gezmeleri gözüm almıyor vallaYarın bi teknofest yapalım dedk inşallah yagmur yagmaz
Doktorunla konuştun mu ?Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
Doğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormu alınacak yani?
Yaa bu msj yenı okudum ınsan bir ballı ekmege bıle ıkna oluyor gebeşkenBöyle şeylerde çok gaza geliyorum. Sepetimde bekliyorekmek üzeri kaşara ile ikna olamazsın ya
Ahaha kısa kes aydın havası olsun demişler ya burada oyle.Şuan yağmur gözükmüyor ama İzmirin havasına belli olmaz
Ya bende ıstemıyorum ayaklarım uyusuyor ama eşim kızım ıstıyor dedım ben babanne gıbı otururum bı yere sız gezersınızİnşallah yağmaz ama benim artık öyle uzun süreli gezmeleri gözüm almıyor vallaDr işi olmasa bir yere gittiğim yok artık neredeyse. İşte çarşamba gittik kontrole. iki gündür baş ağrısı, kalça ağrısı, osu, busu.
Hava açık burada ama arada parçalı bulutlu, çarşamba bir gümbürdedi iki serpiştirdi gitti. Ama esiyor. Beni kötü edende o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?