2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
hamile yastığında akşam ben yatıyorum gece uyandığımda kocam almış oluyor ahahahahahaha :) adam benden daha fazla hamile vallahi.

Ya kızlar bu ara her gün yeni birşey çıkarıyorlar şimdi de pişik kremi ile ilgili biri paylaşmış yok kortizonluymuş bir hastalık yapıyormuş bebekte falan. Ben sudocrem almıştım pişik için en çok o satılıyordu iyidir diye aldım. Ona da çok iyi değil diye yorumlar vardı. Ne kullancaz biz anlamadım ki. Bepanthol yada sebamed mi alsam. Birde korse olarak külot gibi olan korse tercih edin demiş gebe okulu diye bir sayfa ona denk gelmiştim. Pelvik kasları zarar görüyormuş diğer korselerde diyor. Sizce hangi korse iyidir ona göre alacaktım.

İnşallah olur ❤ Benim 34+2 ydi bugün her geçen gün şansımız azalıyor ama bakalım hayırlısı Amin amin

İnşallah olur ❤ Benim 34+2 ydi bugün her geçen gün şansımız azalıyor ama bakalım hayırlısı Amin amin
senin ilkte normal dogumdu ya bilemedim bak cokta bekleme evde bence canim..bu arada benim ne zaman bebek döndu 24 saat dolmadan ben fenalastim sinir sıkışmasi oldu..tedbirli olmakta fayda var umarim döndügu icindir bu yaşadıkların

Korseyi bilmiyorum da sudo kremin içeriğini bende gördüm baya kötüymüş maalesef daha organik kremler veya doğal şeyler kullanabilirsin içine sinmez ise

Ah inşallah inşallah yok yok olsa düzenli olurdu anlaşılmayacak gibi değil, gerçi 2 dk da bire düşünce ne oluyo ya diyip anlamıştım ama neyse

Sudocrem çok temiz içerikli değilmiş evet ama en etkililerinden biri oymuş. Ben mustela ve bübcschen aldım ek olarak. Mustela pişik kremi en temiz içeriği olanlardan ama ilte deneyip görmek lazım etkisini de.

Dün bende kötüydüm başım agrıyordu kolum uyusuyor elımı kapatamıyorum gecede uyutmadı Bugun bı tık daha ıyıyım ama ayy sabah cok kotu uyandım dedım 1 ay ben ne yaparım
Dilkenn canım sen evdemı dogursan acaba hatta kontrole gıtmesen mı acaba artık

Dilkenn çevrende sana nazar değdiren kem gözlü mü var acaba öyleyse gözleri çıksın çünkü

Aynı bende öyleydim.. gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz demekki

Yarın bi teknofest yapalım dedk inşallah yagmur yagmaz
İnşallah yağmaz ama benim artık öyle uzun süreli gezmeleri gözüm almıyor valla Dr işi olmasa bir yere gittiğim yok artık neredeyse. İşte çarşamba gittik kontrole. iki gündür baş ağrısı, kalça ağrısı, osu, busu.

Hava açık burada ama arada parçalı bulutlu, çarşamba bir gümbürdedi iki serpiştirdi gitti. Ama esiyor. Beni kötü edende o zaten

Doktorunla konuştun mu ?

Böyle şeylerde çok gaza geliyorum. Sepetimde bekliyor ekmek üzeri kaşara ile ikna olamazsın ya
Yaa bu msj yenı okudum ınsan bir ballı ekmege bıle ıkna oluyor gebeşken
Şuan yağmur gözükmüyor ama İzmirin havasına belli olmaz
Ahaha kısa kes aydın havası olsun demişler ya burada oyle.
Ya bende ıstemıyorum ayaklarım uyusuyor ama eşim kızım ıstıyor dedım ben babanne gıbı otururum bı yere sız gezersınız

Benimde tahammül sınırım kalmadı hiç dün eşimin ailesi geldi odasına bakmaya her şeyi benim annem yaptı onlar sadece bakmaya geldi neyse biz hallettik bir şekilde ama konu bebek doğduğunda biz her gün gelirize geldi eşim de öpmek yok dedi gülüp geçtiler cidden öpülmeyecek dedi biz öperiz filan diyorlar sinirden ter döktüm hayır diyorum çok üstüne düşüyorsun diyorlar bana ah delirecek gibi oluyorum şekerim var her şeyi yiyemiyorum ya ona bile çok dikkat etme diyorlar bana çıldırmama az kaldı bende sessiz bir tipim ama konu çocuğum olunca hiç sanmıyorum susamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…