- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Hiç saymadım. Ama biriktiriyordum. Birgün bir isyan günümde hepsini toplayıp yolladım veterinere. tıbbi atık çöpüne atsın diye. 2 market poşetiydi
Kızımdada saklayıp o 8 aylıkken kalp yapıp ıcıne koymustum kzıımı 8 ay vurdugum iğneler 8 aylık kızım dıye.Hiç saymadım. Ama biriktiriyordum. Birgün bir isyan günümde hepsini toplayıp yolladım veterinere. tıbbi atık çöpüne atsın diye. 2 market poşetiydisonrada hiç toplamadım. Gelen gitti
Bende su gelmedi valla doktor patlattı ama nişan geldi sabah 7 gibi adet olmuş gibi oldum akşam 18 33 de doğduben sinir sıkışmasinda 2 dk da giriyordu ama yukari omuzlara dogruacaba dogum mu dedik yasamadigim icin bilemedim..sonra görümcem gülüyor kiz dogum olsa suyunda gelirdi ya da nişan dedi galiba ne bilim ben kac kez dogurdum ayy bir daha tecrübe etmek istemiyorum bu ağrıyı
Ben de biriktiriyorum o kadar çok ki bu kadar iğneyi bi de geçen yaz kızıma hamileyken vuruldum artık vücudumda hal kalmadı rabbim oğlumu da sağlıkla kucagima almayı nasip etsin dükkanı kapatacağım 3. Çocuk düşünmüyorum (Allah bilir tabi rabbim iki evladımı korusun ) pıhtı sorunu olana daha zor hamilelik
Her iğne öncesi bir gerginlik sessizlik yer bulamama kanama vuruyorum zar zor sonra bi bakıyorum her yerım kan.Ben de biriktiriyorum o kadar çok ki bu kadar iğneyi bi de geçen yaz kızıma hamileyken vuruldum artık vücudumda hal kalmadı rabbim oğlumu da sağlıkla kucagima almayı nasip etsin dükkanı kapatacağım 3. Çocuk düşünmüyorum (Allah bilir tabi rabbim iki evladımı korusun ) pıhtı sorunu olana daha zor hamilelik
kiz bize bunlari anlat yeni nesilin normal dogumu nasil yaptığını bilmiyoruz genel olarakBende su gelmedi valla doktor patlattı ama nişan geldi sabah 7 gibi adet olmuş gibi oldum akşam 18 33 de doğduama zar sıyırma diye bir işlemde yapmıştı bana doktor 2 kez ondan sonrada kanamam olmuştu. İlk hastaneye yattığımda hemşire açılma oldukça kanama olur demişti nişan mı demek iyi açılmadan kaynaklı mıydı bilmiyorum Ama doğum sancısından beter olan şeyler gaz sıkışması ve sinir sıkışmasıdır eminim bende de gaz sıkışması olmuştu çünkü nst de ağrı çıkınca ve açılmam olunca yatmıştım bu haftalarda ama bi kaç saat sonra taburcu oldum çok hızlıydı haha
Dönersin dönersin senin spor geçmişin var en azındanBiraz önce telefonundan gelen bildirimle yıkıldım resmengeçen sene bugünmüş, şu an kendimi şüşko bir penguen gibi hissettiğim yetmiyormuş gibi bir de utanmadan bana bunu hatırlatıyor hayır yani ne gerek vardı bunu görmeme bu fotoğrafa bakınca vaay iyiymişim diye değil de offf bir daha bu forma asla geri dönemycem diye düşünüyorum sadece
Ayhh hem de çok iyisinBiraz önce telefonundan gelen bildirimle yıkıldım resmengeçen sene bugünmüş, şu an kendimi şüşko bir penguen gibi hissettiğim yetmiyormuş gibi bir de utanmadan bana bunu hatırlatıyor hayır yani ne gerek vardı bunu görmeme bu fotoğrafa bakınca vaay iyiymişim diye değil de offf bir daha bu forma asla geri dönemycem diye düşünüyorum sadece
Ahahaha mükemmel iç rahatlatıyorsunDönersin dönersin senin spor geçmişin var en azındanBen fizikseli de geçtim de sanki tükenmişim ve hayatım elimden alınmış gibi hissediyorum şu sıralar aşırı depresifim. Kardeşim evlendi demiştim ya Bali’ye gittiler mesela 20 saat uçmuşlar aktarmalı. Çocukla hele ki iki çocukla bir daha asla yapamayacağın şeyler olacak, onlara içten içe üzülüyorum. Bebek çok güzel bir şey gerçekten dünyanın en harika duygusu sağlıkla kavuşalım ama sil baştan bu durumu yaşamak ve bunların iyi günlerim olduğunu düşünmek beni çok yıpratıyor Fiziksel bir şekilde eski haline gelicez de inşallah çok yıpratıcı olmadan şu doğumu ve sonrasını atlatırız. Sonrası da bitmiyor gerçi herhalde bir 4 yaşa kadar rahat yok bize
En fazla vize çıkarsa AvrupaAhahaha mükemmel iç rahatlatıyorsunhiç mi Asya adalarına falan gitme şansımız yok artık shjsjsj
Benimde suyum gelmişti ne kötü bir his anlatamam altıma ettim sandım çok utandımBende su gelmedi valla doktor patlattı ama nişan geldi sabah 7 gibi adet olmuş gibi oldum akşam 18 33 de doğduama zar sıyırma diye bir işlemde yapmıştı bana doktor 2 kez ondan sonrada kanamam olmuştu. İlk hastaneye yattığımda hemşire açılma oldukça kanama olur demişti nişan mı demek iyi açılmadan kaynaklı mıydı bilmiyorum Ama doğum sancısından beter olan şeyler gaz sıkışması ve sinir sıkışmasıdır eminim bende de gaz sıkışması olmuştu çünkü nst de ağrı çıkınca ve açılmam olunca yatmıştım bu haftalarda ama bi kaç saat sonra taburcu oldum çok hızlıydı haha
Beni kötü enerji çok etkiliyo ya hayatım bile kayıyor o yüzden korkuyorumAy amiin ben nazara çok bağlı kalmam kesinlikle öyle bir enerji var ona inanıyorum ama her şeye de nazar dersem benim nefes almam mucize olur diyorum hahahya diyorum ki hadi bizlere nazar değiyor diyelim de bu ünlüler sürekli göz önünde onlar nasıl yaşıyor
Yani ben 7 cm le hastaneye girdiğimde titreme geliyordu bacaklarımaBenimde suyum gelmişti ne kötü bir his anlatamam altıma ettim sandım çok utandımya adet sancısı gibi demişsin ya canım sen şimdi sancıyı nasıl tarif edersin nasıl olursa dr gitmek gerek ben anlamıyorum hiç sancıdan hatta beni ilk yatırdıklarında sancım çıkmıştı nst de ebe hiçmi hissetmiyorsun diye sormuştu ben anlamıyorum ya korkuyorum biraz ya sancım olsa anlamasam filan Allah korusun açılmam varkende sancım yoktu bu arada
Yaa koptumAhahaha mükemmel iç rahatlatıyorsunhiç mi Asya adalarına falan gitme şansımız yok artık shjsjsj
Biz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshsYaa koptumbiz geçen sene Yunan adalarında kapanışı yaptık iyiki de yapmışız diyorum. Daha zor baya bi sene
Bunu duyuyordum ama inanamıyordum. O sancıları hissetmemek mümkün mü gerçekten acaba? Siz normal doğum yapsaydınız acaba çok öu kolay olacaktıBenimde suyum gelmişti ne kötü bir his anlatamam altıma ettim sandım çok utandımya adet sancısı gibi demişsin ya canım sen şimdi sancıyı nasıl tarif edersin nasıl olursa dr gitmek gerek ben anlamıyorum hiç sancıdan hatta beni ilk yatırdıklarında sancım çıkmıştı nst de ebe hiçmi hissetmiyorsun diye sormuştu ben anlamıyorum ya korkuyorum biraz ya sancım olsa anlamasam filan Allah korusun açılmam varkende sancım yoktu bu arada
Benim eşim doğumdan bir hafta sonraya disneylanda bilet bakıyordu akşamBiz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshsay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
Ya aslında yürümeden ayaklanmadan daha kolay gibi bencede. Bizde eşimle gezmeyi çok severiz. Merak ediyorum neler yaşayacağızBiz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshsay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
Aslında küçükken daha kolay sadece ek gıda biraz sorun olabilir belki biraz uykusuzluk filanBiz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshsay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?