2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç saymadım. Ama biriktiriyordum. Birgün bir isyan günümde hepsini toplayıp yolladım veterinere. tıbbi atık çöpüne atsın diye. 2 market poşetiydi sonrada hiç toplamadım. Gelen gitti
Kızımdada saklayıp o 8 aylıkken kalp yapıp ıcıne koymustum kzıımı 8 ay vurdugum iğneler 8 aylık kızım dıye.
Şimdide oğluma aynısını yapmayı düşünüyorum ondan saklıyorum sayıları her ıgne sonrası yazıyorum.

Bende su gelmedi valla doktor patlattı ama nişan geldi sabah 7 gibi adet olmuş gibi oldum akşam 18 33 de doğdu ama zar sıyırma diye bir işlemde yapmıştı bana doktor 2 kez ondan sonrada kanamam olmuştu. İlk hastaneye yattığımda hemşire açılma oldukça kanama olur demişti nişan mı demek iyi açılmadan kaynaklı mıydı bilmiyorum Ama doğum sancısından beter olan şeyler gaz sıkışması ve sinir sıkışmasıdır eminim bende de gaz sıkışması olmuştu çünkü nst de ağrı çıkınca ve açılmam olunca yatmıştım bu haftalarda ama bi kaç saat sonra taburcu oldum çok hızlıydı haha

Eki Görüntüle 3309471 O değilde iğnelerin uzaktan sigaraya benzemesi no smoking
Ben de biriktiriyorum o kadar çok ki bu kadar iğneyi bi de geçen yaz kızıma hamileyken vuruldum artık vücudumda hal kalmadı rabbim oğlumu da sağlıkla kucagima almayı nasip etsin dükkanı kapatacağım 3. Çocuk düşünmüyorum (Allah bilir tabi rabbim iki evladımı korusun ) pıhtı sorunu olana daha zor hamilelik

Her iğne öncesi bir gerginlik sessizlik yer bulamama kanama vuruyorum zar zor sonra bi bakıyorum her yerım kan.
Hadı bır gun daha bitti dıyorum bak şaka maka kaldı son 30 iğne
Saglıkla gelsınler ınsallah

kiz bize bunlari anlat yeni nesilin normal dogumu nasil yaptığını bilmiyoruz genel olarak en cok heves ettigim zaten belli süre sonra bir sey olmamış gibi bebeğimi sevip ayaga kalkmak insallah kolay atlatiriz hepsini gazsiz sinirsiz

Biraz önce telefonundan gelen bildirimle yıkıldım resmen geçen sene bugünmüş, şu an kendimi şüşko bir penguen gibi hissettiğim yetmiyormuş gibi bir de utanmadan bana bunu hatırlatıyor hayır yani ne gerek vardı bunu görmeme bu fotoğrafa bakınca vaay iyiymişim diye değil de offf bir daha bu forma asla geri dönemycem diye düşünüyorum sadece

Eklentiler

• 1000032546.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 95
Dönersin dönersin senin spor geçmişin var en azından Ben fizikseli de geçtim de sanki tükenmişim ve hayatım elimden alınmış gibi hissediyorum şu sıralar aşırı depresifim. Kardeşim evlendi demiştim ya Bali’ye gittiler mesela 20 saat uçmuşlar aktarmalı. Çocukla hele ki iki çocukla bir daha asla yapamayacağın şeyler olacak, onlara içten içe üzülüyorum. Bebek çok güzel bir şey gerçekten dünyanın en harika duygusu sağlıkla kavuşalım ama sil baştan bu durumu yaşamak ve bunların iyi günlerim olduğunu düşünmek beni çok yıpratıyor Fiziksel bir şekilde eski haline gelicez de inşallah çok yıpratıcı olmadan şu doğumu ve sonrasını atlatırız. Sonrası da bitmiyor gerçi herhalde bir 4 yaşa kadar rahat yok bize

Ayhh hem de çok iyisin gelirsin geliriz bir şey olmaz.

Ahahaha mükemmel iç rahatlatıyorsun hiç mi Asya adalarına falan gitme şansımız yok artık shjsjsj

Benimde suyum gelmişti ne kötü bir his anlatamam altıma ettim sandım çok utandım ya adet sancısı gibi demişsin ya canım sen şimdi sancıyı nasıl tarif edersin nasıl olursa dr gitmek gerek ben anlamıyorum hiç sancıdan hatta beni ilk yatırdıklarında sancım çıkmıştı nst de ebe hiçmi hissetmiyorsun diye sormuştu ben anlamıyorum ya korkuyorum biraz ya sancım olsa anlamasam filan Allah korusun açılmam varkende sancım yoktu bu arada

Beni kötü enerji çok etkiliyo ya hayatım bile kayıyor o yüzden korkuyorum tabiki hepsi nazar değil mesela bugün yaşadıklarım dolunay

Yani ben 7 cm le hastaneye girdiğimde titreme geliyordu bacaklarıma karnından sırtına kasıklarına doğru sertleşme gibi nefesini kesen bir şey sonra bir mola oluyor 2 dk sonra tekrar geliyor mesela. Ama sancıyı hissetmek önemli geldiğini anlayınca ıkınırsan kolayca doğuruluyor bence anlarsın, anlaşılmayacak gibi bir şey değil Bende 3 cm le bir ay gezdim düzensiz sancılar olabiliyor ve anlamayabilirsin ama gerçekten doğuruyorsan düzenlidir ve anlamamak mümkün değil

Yaa koptum biz geçen sene Yunan adalarında kapanışı yaptık iyiki de yapmışız diyorum. Daha zor baya bi sene
Biz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshs ay seneye yaz burayı güncelleyeceğim

Bunu duyuyordum ama inanamıyordum. O sancıları hissetmemek mümkün mü gerçekten acaba? Siz normal doğum yapsaydınız acaba çok öu kolay olacaktı

Biz de önümüzdeki yaza planladık ama şey düşünüyordum işte 8-9 aylık bebe ile ne kadar zor olabilir takılır bizimle shshs ay seneye yaz burayı güncelleyeceğim
Benim eşim doğumdan bir hafta sonraya disneylanda bilet bakıyordu akşam bebek tamamen bize uysun çantamız gibi olsun hayallerindeyiz sizinki bence gayet yapılabilir

Ya aslında yürümeden ayaklanmadan daha kolay gibi bencede. Bizde eşimle gezmeyi çok severiz. Merak ediyorum neler yaşayacağız

Aslında küçükken daha kolay sadece ek gıda biraz sorun olabilir belki biraz uykusuzluk filan Bana 2 yaş sonrası daha zor geldi, veliler arefe günü bile yolluyorlar diye sinirleniyordum ama haklıymış garibanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…