2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tabiki git kontrol hakkında varmıs misss ..

Taş gibisin maşallah nazar boncuğu emojisi bulamadım şimdi ama maşallah tü tü tü bence gayet dönersin bu haline, ya tabi dogumdan öncekı gibi belkı yuzde yuz olmaz ama yine fit Bi vucut olur ya.. Sen sporcusun, yaparsın fighting

Orası belli olmaz.. Kuvoze gitmeyebilir.. Sen umudunu kaybetme
Bu arada ben de bugun seni dusundum valla, heyecanla bekliyoruz dogumunu
İnşallah saglıklı sıhhatli kucagına alacaksın

Ay ben bugun yavastan basladım en azından oglanın dolabını toparladım.. Sıra 2 numarada.. Hafta sonu da onu bıraz halledeyim dıyorum.. Aynen valla bnm evde de tadılat vb işler var.. İnş ekimde Bi sürpriz olmaz, bnm için kritik bir ay çunku bide ekimde yavas Yavas anca bitiririm hazırlıkları.. Bi yanım ugrasma dogum sonrası yaparsın dıo, Bi yanım bu sefer bari özen göster hazırlık yap dio gelgitlerdeym
Sonunda kapı süsünü de yaptrdm kargoda İnş haftaya elımde olur

Eklentiler

• IMG-20230929-WA0022.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 63

Aynen şimdiden bosuna bişey diyip yıpratırsın kendını.. Bi doğsun o zmn tavrını koyarsın.. Bide ilk başlarda eger kırmak istemıosan karsıdakını bebegı emzırme bahanesiyle al kucagına Bi iki fırt ceksın, en azndn teması azaltrsın ben hele eşime bile veremıodum da bnmkı kıskanclık kaynaklıydı

Sus sus gaza geldim 2 saattir mutfaktayım yalnız benim gaza gelme hızım süper hastane için terlik çamaşır siparişim gelene kadar evi bitiririm sonrada çanta

Yürü Bee ya bnm ev bırbırıne girdi, girmese bende halledecektım ama hersey karıstı, Bı plan bıle yapamıorm.. Bi sihirli degnek beklıorm ama baktım olcak gibi değil bugun yavastan basladım

Ayy ben Dilkenn ciğimin gazına geldim kiler dolabına bir giriştim baktım bütün dolapları silmişim kargodaki eşyalar gelene kadar nereyi halletsem kâr annem her ne kadar yapma ben gelirim desede onada kıyamıyorum sadece 3 camı bırakıcam balkonlu olanları yine ben silerim aslında hiç ağırlaşmadım ben karnımda çok yok rahatım sadece halim olmuyor bide şaka maka ekime girdik bana herkes ekimin ortasında doğurursun sen diyor ya ben bide şeyden korkuyorum aniden gece hastaneye doğuma gitmekten

Yürü Bee ya bnm ev bırbırıne girdi, girmese bende halledecektım ama hersey karıstı, Bı plan bıle yapamıorm.. Bi sihirli degnek beklıorm ama baktım olcak gibi değil bugun yavastan basladım
Hahaha aslinda birini çağırıp yaptırcan miss gibi ama hiç denemedim daha önce ne yalan söyliyim bide ben kadına rezil olmim diye evi yine temizlerdim kesin

Benim ev 1 haftadır dağınık halılar geldi serilmedi bugün kızımın oda mutfak dolapları yapıldı yarın düğün var eşim yok kız kardeşimle süpürüp siler halıları sereriz inşallah annemler yapıyo sağolsun ben yapamam eğilemiyorum bile ama yıkıyorum ediyorum ama bi yere kadar biran önce bitsin bebek kıyafetlerine bakıyım artık bende ona göre eksiklere odaklanıcam

Hahaha aslinda birini çağırıp yaptırcan miss gibi ama hiç denemedim daha önce ne yalan söyliyim bide ben kadına rezil olmim diye evi yine temizlerdim kesin
Bugün biz ne yaptık sinekliklerimiz vardı be leş gibiydi abla temizlemeye çalışıyordu ama söküp tıkamak lazımdı filan sökemedik de dysonla süpürmeye çalıştı hemen filtre tıkandı o kadar berbat ki. Neyse bugün zaten ben baya kötüydüm eşim çiçek sulama aparatına fairyli su yapmış püskürtüyor yağmurda yağıyor ya temizlensin diye gittim bende baya uğraştım bir odanın sinekliği cillop gibi oldu komşulardan da ses seda yok kaldı 2 oda

Ben halıları da yıkattım geçen sene 350 e verdiğimiz yer 975 fiyat çekti her şeyin maşallahı var ama benim çantamda hazır değil hala zaten bence bu bebek 38 den önce gelmez, dönmüyorsa gelmesin de zaten beklesin döneceği zamana kadar

Canım ailem yakın olsaydı gelirdi hatta annem sürekli arayip yapma diyor ama oda tüm kışlığımı hazırladı bi de 1 ay var iki kez gelip gidemez geldiğinde doğuma gelir ondada iş yapmaya fırsat olmaz bakalım böyle bir gün mutfak bir gün kapılar hallederim inşallah senin bide ikiz ya sen çok yorma kendini yakınlaşmışta oh yaptır herşeyini gitsin sende keyfini çıkart
Hiç sorma ya halıcılarda çıldırdı onlarıda veririm bi kaç güne yaaa delisin dönmüyorsa gelmesin hemi Oda içerden Şuan diyordur hıhı annecim tamam

Gerçekten çaldırmışlar haha

Bende bugün temizliği ayarlamak için 5 senedir bana sürekli gelen ablayı aradım ekimin 2. Haftası gelmesini isteyecektim. Ağustos ayında ev değişikliğimiz oldu buradaki balkonum baya büyük kapalı ve camlar diğer eve göre çok daha fazla. Geçen hafta kardeşime gitti benim için ona gitmeyebilirim camları çok demiş dünden beri arıyorum açmıyor, ne benim ne annemin ne kayınvalidemin telefonunu. Bu arada taşınma için temizliğe geldiğinde 3 bin tl aldı. Bazı insanlar çok nankör kendimi terkedilmiş hissediyorum

Çok sağol canım inşallah ama bugün bana bir işaret oldu sen vücudunu mu düşünüyorsun al sana sancı dedi aklımda gram öyle bir düşünce kalmadı şu an sadece sağlıklı olsun da gerisi hiiiiiic önemli değil diyorum

Sus sus gaza geldim 2 saattir mutfaktayım yalnız benim gaza gelme hızım süper hastane için terlik çamaşır siparişim gelene kadar evi bitiririm sonrada çanta
Vallahi helal olsun bilseydim daha önce söylerdim dur ben seni her gün ne yaptın rapor ver diye sıkıştırayım en iyisi hahahah

trueliving_ evet 1 sok var aramızda çok şükür yakınız, ağırlaştım ki sorma yani yapabilsem keşke, geldiğinde diğer oğlunla ilgilense bile yeter anneciğin yemekleri yapsa daha ne olsun gerisini toparlayınca sen bile yaparsın yavaş yavaş sende kendini yorma fazla az kaldı dayanalım biraz daha

Ay gerçekten şaka gibi birini bulmak gerçekten çok zor ama ben Apsiyon diye sitede kullanılan platformdan yazdım. Arkadaşlarıma mesaj attım filan en son kuzenimin evine geleni ayarlamıştım bizim abla tatildeyken. Onu da bir yerden alıp arabayla bir yere bırakma şartıyla Tam gün 1000 tl olmuş bazıları daha da çok diyormuş sanırım ben 2 kez alıyorum işte haftada 2 gün 4 saat o fiyata. 3 bini inşallah tek başına almamıştır. Bizim de camlar çok ama bi hafta arka camları siliyor bir hafta ön öyle kendi kendine sistem oluşturmuş. Bizde de anneme gitti annem yerleri fırçalatmış daha gitmem diyor çok detay isteyen yerlere gitmekten kaçınıyorlar sanırım ya

Tek başına almadı zaten her zaman 2 kişi geliyorlar tüm ev en geç 2 gibi bitiyor. Bide aramızdaki bağ artık arkadaş gibiydi asla fazla iş istemedim nazı hep geçerdi böyle yapması beni biraz üzdü bari direk bana söyleseydi. Gerçekten yeni birini bulmak çok zor acaba çocuk olacağı için mi gelmek istemiyor diye bile düşünmeye başladım çünkü hep senin evinde ne var çocuksuz ev tertemiz diyip dururdu bugün onca stresimin üstüne bide bu eklendi neyse canı sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…