- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Canım benim hem haftası küçüktü hemde en büyük şanssızlığım zaten 1 haftadır tedavi amaçlı yatıyordum hastanede psikolojimde iyi değildi çok bunalmıştım üstüne birde o hastane bi eğitim araştırmaydı tam 10 öğrenci bi dr gelip saat başı bakmak istiyor belki böyle olmasaydı yine demeyebilirdim. Şimdiki şuanki aklımda kesinlikle denerdim sonuçta doğal olan bu yani ben herkesin bir risk yoksa doğalı denemesini tavsiye ederimEvet o malum koltuk zaten yeterince rahatsızlık veriyor. Bilmiyorum doktorla mı ilgili. Çok güvensek daha rahat olur mu? Ben de senin gibiyim epilasyonda bile şekilden şekle giriyordum göstermemek için
Travmatik olabilirdi çok kasılsan, böyle olması gerekiyormuş. Önemli olan sağlıkla doğdu :)
Bende ekran resmi aldım saati bana sanki daha sık gibi gelmişti hissettiğim kasılma sonra baktım arada 1 saat varmış iyi dedimZaten 3 gündür antibiyotik kullanıyorum idrarda bakteri kanda enfeksiyon çıktı (düşük seviyede) ben de hadi o sızı ondan diyorum ama tam 20 dakikada bir sertleşmesi de ayrı tedirgin etti düzenli olunca3 kere oldu dördüncü 23 dakika oldu daha gelmedi bir oh çektim herhalde yalancık şeyler geldi
Yaaa maşallahTüm süt arttırıcı ürünleri aldıminşallah bol bol sütüm olurda bir an önce toparlar evet saat belli canım 12:30 hastane yatışı 14:30 sezaryen
İnşallah her şey çok çok güzel olacak ve miniğine sağlıkla kavuşacaksın, tüm güzel dualarımı göndereceğimDoğum zamanım belli oldu kızlar bir aksılık olmaz ise 2 Ekim 14:30 sezeryan olacaksorun kan akımı ile ilgili olduğu için 34. Haftadan sonraya riske giriyormuş
Ben de bu güne kadar hiç dakika tutmamıştim sonra her zamanki sertleşmesinden farklı olunca noluyo lan dedim saate baktım 19.00 tam 20 dakika sonra bir daha geldi 20 dakika sonra birdaha geldi. İlk gelen sertleşme farklı olmasaydı ben de hayatta bakmazdim saateBende ekran resmi aldım saati bana sanki daha sık gibi gelmişti hissettiğim kasılma sonra baktım arada 1 saat varmış iyi dedimya içimden bir ses kalk tüm hazırlığını bitir diyor bide töbe töbe neyse Salı nst giricem bakalım nasıl çıkacak
Haftası küçükken de normal doğum başlayabiliyor mu? Benim 2 hafta ileride ve şimdiden 2300 gr. Daha 7 haftası var normal tarihineCanım benim hem haftası küçüktü hemde en büyük şanssızlığım zaten 1 haftadır tedavi amaçlı yatıyordum hastanede psikolojimde iyi değildi çok bunalmıştım üstüne birde o hastane bi eğitim araştırmaydı tam 10 öğrenci bi dr gelip saat başı bakmak istiyor belki böyle olmasaydı yine demeyebilirdim. Şimdiki şuanki aklımda kesinlikle denerdim sonuçta doğal olan bu yani ben herkesin bir risk yoksa doğalı denemesini tavsiye ederimama tabiki önemli olan sağlıcakla kavuşmaktı
Maşallah canım kilosunaHaftası küçükken de normal doğum başlayabiliyor mu? Benim 2 hafta ileride ve şimdiden 2300 gr. Daha 7 haftası var normal tarihine
Ya ev temizlenecek onlar gözümde o kadar büyüyor ki bide boya yaptırmayı düşünüyordum hayır artık zamanda kalmadı ne zaman yapıcam bu kadar işi dedim ki o işlerim bitsin çantamı hazırlıyım ama yok bitecek gibi değil çantamı yerleştireyim en iyisi en azından o aradan çıkar ben demiştim ama ben 30 hafta da başlasam 35 de anca yaparım o çantayı kendimi biliyorumBen de bu güne kadar hiç dakika tutmamıştim sonra her zamanki sertleşmesinden farklı olunca noluyo lan dedim saate baktım 19.00 tam 20 dakika sonra bir daha geldi 20 dakika sonra birdaha geldi. İlk gelen sertleşme farklı olmasaydı ben de hayatta bakmazdim saatesen daha hazırlama ya ne olacak doğuracağın gün hazirlarsin
Evet evet benim de aklıma direkt ilk karpal tünel geldi çünkü daha önce çok yaşadım finbromialjim var ve genelde dirsekle bileğe vururdu ben o yüzden önemsemedim geçince
Ya o çok büyük şanssızlık olmuş biliyor musun bana toplasan 4 kere baktılar biri suyu patlatmak içindi ve sadece hep aynı hemşire iki kere de doktor baktı. Bakan kişi de önemli benimde kafamda 10 kişi olsa bi gidin derdimCanım benim hem haftası küçüktü hemde en büyük şanssızlığım zaten 1 haftadır tedavi amaçlı yatıyordum hastanede psikolojimde iyi değildi çok bunalmıştım üstüne birde o hastane bi eğitim araştırmaydı tam 10 öğrenci bi dr gelip saat başı bakmak istiyor belki böyle olmasaydı yine demeyebilirdim. Şimdiki şuanki aklımda kesinlikle denerdim sonuçta doğal olan bu yani ben herkesin bir risk yoksa doğalı denemesini tavsiye ederimama tabiki önemli olan sağlıcakla kavuşmaktı
İnşallah saglıkla kucagımıza alalım bunalrda bize güzel anılar olarak kalsınben tüp bebek sürecinde 2 sene önce aynen senin gibi yapmayi planlamistim..sonra tutmadi benim ki ve hepsi çöpe gitti üstüne bir de iğne tramvasi kaldi bendeinsallah senin bebenin fotografini goruruz canim gercekten yaşayan bilirmiş gorunce bi hoş oldum
Merak edip baktım benim bugün 442.iğnem olmuş
Ay sormayın saygı ne önemli bir şey çünkü bir bebeğin her şeyini en iyisi annesi bilir anne olmadan bile bunu diyordum ve bebek ziyaretine bile gitmezdim çok uzun süre çocuk büyüten insanlar olarak böyle zorbalık yapmaları çok garip bakalım lohusalıkta beni neler bekleyecek nelerAyy böyle insanlara sinir oluyorum ya size ne yani insanlar ne zaman birbirlerine saygılı olmayı öğrenicek acaba ya faydasızlar bide itici itici konuşmalar. Ben olsam cevap verirdim valla bende çocuğum söz konusuysa hiç kimse umrum olmaz baştan tavrını koy yoksa önünü alamazsın.
Çok haklısınız gerçekten şimdiden bunun stresini yapıp kendimi yormayacağım ve net tavrımı kim olursa olsun doğduğunda koyacağım inşallah vaktinde gelirse daha bir aydan fazla var diyebiliriz o zamana kadar düşünecek daha önemli şeyler var malum çok güzel bir heyecan ve hayal ettikçe deliriyorum mutluluktanHayatta şunu anladım ki, bazı insanlarla önceden pazarlık etmenin hiçbir anlamı ve hükmü olmuyor, insan dert anlatıcam diye yıprandığıyla kalıyor. En temizi he deyip geçmek ve zamanı geldiğinde tavrını net bir şekilde koymak. Doktorların en başlıca talimatıdır bebeğin öpülmemesi. Emziren annesi öpebilir belki bir tek çünkü annede bir hastalık varsa genelde sütünde de antikor oluyor ama annede uçuk virüsü vb varsa onun öpmesi bile sakıncalı. Hiç üzmeyin şimdiden kendinizi böyle şeyler için, bunları eşinizin de anladığından emin olun yeter. Vakti gelince birlikte koyarsınız tavrınızı.
Ya kökü sende, dönersin bence kesin
Ah ama işte insan buna dönemeyebilir84 kiloluk halimle doğumdan sonra fit olmak şu an iki çocukla baliye gitmekten daha mümkün gözüküyor gözüme
Enfeksiyon varken bana da çok olmuştu daha fazla sertleşme ve sızı hissetmiştim ilgisi var mı bilmiyorum ama hatta geçenlerde yine olunca bi acaba yine mi enfeksiyon dedim epey sızı hissediyorum kasık ve alt karnımda batma şeklindeZaten 3 gündür antibiyotik kullanıyorum idrarda bakteri kanda enfeksiyon çıktı (düşük seviyede) ben de hadi o sızı ondan diyorum ama tam 20 dakikada bir sertleşmesi de ayrı tedirgin etti düzenli olunca3 kere oldu dördüncü 23 dakika oldu daha gelmedi bir oh çektim herhalde yalancık şeyler geldi
Bunlar hep bahane arkadaşım hadi bir kuvvet bu hafta hazirlayiver cantayiYa ev temizlenecek onlar gözümde o kadar büyüyor ki bide boya yaptırmayı düşünüyordum hayır artık zamanda kalmadı ne zaman yapıcam bu kadar işi dedim ki o işlerim bitsin çantamı hazırlıyım ama yok bitecek gibi değil çantamı yerleştireyim en iyisi en azından o aradan çıkar ben demiştim ama ben 30 hafta da başlasam 35 de anca yaparım o çantayı kendimi biliyorum
Of artık o kadar bıktım ki her dakika bişey çıkmasına o yüzden saldım ben. Diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorumO zaman biliyorsundur, pilateste ona iyi gelecek hareketler de var. Hatta karpal tünel varsa belli hareketleri ona göre düzenliyorlar bileğe yük bindirmeyecek şekilde. Neyse ki gebelik kaynaklı olan da geçiyor bir süre sonra (süresi değişiyor tabii kişiye göre, benimki biraz geç geçti) ama tabii ilk aylar bebeğin çıtçıtlarını bağlamak bile biraz olay olabiliyorneyse ki babişler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?