Çok geçmiş olsun kedi oğlana. Bu ara herkesin aynı şeyleri yaşaması enteresanAh herkes zor bir gece yaşamış gibi bende karnımın sertliği ve nefes kesilmelerimden uyuyamıyordum ki birde kedi oğlum kusup kanlı çiş yapınca dikildim 3 gibi hiç uyumadan başını bekledim sabaha kadar neyse ki şimdi iyi sabah ilaçlarımızı aldık hemen analığın her türlüsü zor günaydın herkese ağrısız sorunsuz bir gün olsun
Ay benim iki gündür çok arttı ya sertleşmeler ve bel ağrısı. Ritmik olmadığı için takmıyorum ama ben cidden baya hareketliydim böyle zorlanmıyordum hatta hamile gibi hissetmiyordum şimdi baya baya ağır geliyor karnım, bebek hep karnımın önünde gibi.Şimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum
Yaa çok geçmiş olsunMerhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?
Sabah namaz için kalktigim da çok dinçtim geri yattığımda tekrar başladı normalde sabahlari sertlesmezdi ama bir kaç defa yine sertleşti yakın aralıklarla uyudum uyandım geçti şimdilik iyiyim ama vajinam çok ağrıyor heralde aşağıya baskı yapiyor anlamadım( dün biraz fazla yordum kendimi misafirlerim vardı yatılı ) ona yoruyorum biraz bugün dinlenerek geçireyim bakalım yine olacak mı takrar olursa hastaneye giderimŞimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum
Gece baya tedirgindim neden böyle oluyor diye evde misafir olmasaydı kesin gitmiştim acile sonra uyumuşum sabah senin mesajını gördum aynı şeyi yasamissin ve doktor gazdan olmuştur demiş heralde onu okuyunca rahatladımŞimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum
Ben yaşadım öyle bir üşütmüşüm ki serum taktırmak zorunda kaldım. Ayakta duramıyordum hep kustum afedersiniz. İshal vardı bir de. Karnım midem çok fenaydı soğuk çarptı muhtemelen31+6 dayız ve ishal oldum. Bulantı var ama istifra etmedim daha, karın ağrım var ama ishal olunması normal diyorlar. Aranızda bu durumda olan ve böyle bir yakınma yaşayan var mı? Birazcık üşüyorum da.
İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız size de çok geçmiş olsunYaa çok geçmiş olsunBenim alerji çıktı. Şu çatlaklar için bio oil yağını kullanmaya başlamıştım sanırım o yüzden alerji olmuşum. Tahlillerim iyi geldi benim. Neyseki son haftalardasın doğum yapsan bile sorun olmaz kendine sorun etme
Yaa geçmiş olsun inşallah daha iyisindirAy benim iki gündür çok arttı ya sertleşmeler ve bel ağrısı. Ritmik olmadığı için takmıyorum ama ben cidden baya hareketliydim böyle zorlanmıyordum hatta hamile gibi hissetmiyordum şimdi baya baya ağır geliyor karnım, bebek hep karnımın önünde gibi.bugün de böyle devam ederse acile gidicem sanırım,
Ya hadi sen 35in sonlarındasin normal diyebiliriz (tabiiki can acitici ve ağrılı oluyor ama haftan için diyorum ) ama ben dahbugun 31+0ım ne oluyoruz daha şimdiden yavÇok geçmiş olsun kedi oğlana. Bu ara herkesin aynı şeyleri yaşaması enteresan
Ay benim iki gündür çok arttı ya sertleşmeler ve bel ağrısı. Ritmik olmadığı için takmıyorum ama ben cidden baya hareketliydim böyle zorlanmıyordum hatta hamile gibi hissetmiyordum şimdi baya baya ağır geliyor karnım, bebek hep karnımın önünde gibi.bugün de böyle devam ederse acile gidicem sanırım,
Anladım inşallah dinlenince geçerSabah namaz için kalktigim da çok dinçtim geri yattığımda tekrar başladı normalde sabahlari sertlesmezdi ama bir kaç defa yine sertleşti yakın aralıklarla uyudum uyandım geçti şimdilik iyiyim ama vajinam çok ağrıyor heralde aşağıya baskı yapiyor anlamadım( dün biraz fazla yordum kendimi misafirlerim vardı yatılı ) ona yoruyorum biraz bugün dinlenerek geçireyim bakalım yine olacak mı takrar olursa hastaneye giderim
Geçmiş olsun canım. Bi nst çektir çok ağrın oluyorsa nolur nolmaz muhtemelen çok büyüdüğü içindir doğum olcağını sanmıyorum. Bazı gebeliklerde ağrılar erken dönemde başlıyor ama net olarak doğum sancısı denemiyor çünkü ağrılar tam oturmamış oluyor öyle olunca açıklık olmuyor. Yani haftalarca ağrısı olup 40. Haftada doğuran çok gebe gördüm o yüzden endişelenmeÇok geçmiş olsun kedi oğlana. Bu ara herkesin aynı şeyleri yaşaması enteresan
Ay benim iki gündür çok arttı ya sertleşmeler ve bel ağrısı. Ritmik olmadığı için takmıyorum ama ben cidden baya hareketliydim böyle zorlanmıyordum hatta hamile gibi hissetmiyordum şimdi baya baya ağır geliyor karnım, bebek hep karnımın önünde gibi.bugün de böyle devam ederse acile gidicem sanırım,
Anladım inşallah dinlenince geçerbenim de yorulunca oldu çünkü, dinlenince hafifledi evet yine sertleşiyor ama düzensiz oluyor
[/QUOTE
büyük ihtimal yorgunluktan oldu insaAllah daha tekrarlamaz
Ben de aynı haftadayim kilosu aynı ve normal dedi. Benim baş gelisli ancak bir tur kordon dolanmış dedi ama peşine olumsuz bir şey demedi. Videolarda baş aşağı duruş var o başını donduruyormus. Simge Duman videolarına bakabilirsin. En iyisi namaz kılmak hem hareket ediyoruz hem secde hali zaten onların önerdiği pozisyon.Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. 35+2 haftaligiz. Doktor bir hafta gerilik var dedi. Kilosu da 2500 olmuş minnoşun. Yani geriliğe nasıl karar veriyorlar anlamadım. Haftasına göre kilo iyi geldi bana. Sanırım boydan dolayı dediler ama benim de boy 1.55 olunca çocuk napsin içerdesuyu nefes alışverişi iyi dedi de makat gelişli dedi ona canım sıkıldı. Doğuma kadar dönebilir de donmeyebilir de dedi. Zaten başka da seçenek kalmıyor sanki 2 hafta sonra kontrole çağırdı. 35ten sonra her hafta çağırılmıyor muydu normalde. Süre biraz uzun gibi geldi de neyse. Çocuğu baş aşağı nasıl döndürcem ben yaaa. Bunun için bir yöntem var mı?? Yardım lütfen
soyasosu nasıl oldun canım
Ya hadi sen 35in sonlarındasin normal diyebiliriz (tabiiki can acitici ve ağrılı oluyor ama haftan için diyorum ) ama ben dahbugun 31+0ım ne oluyoruz daha şimdiden yav
Kızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimGeçmiş olsun canım. Bi nst çektir çok ağrın oluyorsa nolur nolmaz muhtemelen çok büyüdüğü içindir doğum olcağını sanmıyorum. Bazı gebeliklerde ağrılar erken dönemde başlıyor ama net olarak doğum sancısı denemiyor çünkü ağrılar tam oturmamış oluyor öyle olunca açıklık olmuyor. Yani haftalarca ağrısı olup 40. Haftada doğuran çok gebe gördüm o yüzden endişelenme
Geçmiş olsun, tekrarlayıp korkutmaz umarım.Kızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimevde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu
Yaaa çok iyi yapmışsın kafan dağılmıştır en azındanKızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimevde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu
Böyle bir şımarıklık yapıp alacağım galiba sallanan koltukGeçmiş olsun, tekrarlayıp korkutmaz umarım.
Yaa yerin varsa onu kesin almalısın, benim çocukluğumda ve gençliğimde bizim evde vardı ama çok heves etmeme rağmen alamadım kendi evime yer darlığından dolayı. Tv sehpasını atıp bi masaj koltuğu bir sallanan sandalye almak, banyoda da klozeti söktürüp (başka türlü sığmaz çünkü) bir jakuzi taktırmak hayattaki en büyük ikilemlerimden
Ya bence bebek döndü, dün yine bir haraket yaptı karnımın şekli değişti sonra bi tık rahatlama oldu. Bugün de tekmeleri kasıklara değil de kaburgalarıma doğru. Eğer hissim doğruysa bir hafta içinde üçüncü kez dönmüş olcak.Yaaa çok iyi yapmışsın kafan dağılmıştır en azındangüncellemelerimiz bitmiyor her hafta yeni bişey İyi olmana sevindim
Kızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimevde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?