2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun kedi oğlana. Bu ara herkesin aynı şeyleri yaşaması enteresan
Şimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum
Ay benim iki gündür çok arttı ya sertleşmeler ve bel ağrısı. Ritmik olmadığı için takmıyorum ama ben cidden baya hareketliydim böyle zorlanmıyordum hatta hamile gibi hissetmiyordum şimdi baya baya ağır geliyor karnım, bebek hep karnımın önünde gibi. bugün de böyle devam ederse acile gidicem sanırım,

Yaa çok geçmiş olsun Benim alerji çıktı. Şu çatlaklar için bio oil yağını kullanmaya başlamıştım sanırım o yüzden alerji olmuşum. Tahlillerim iyi geldi benim. Neyseki son haftalardasın doğum yapsan bile sorun olmaz kendine sorun etme

Şimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum
Sabah namaz için kalktigim da çok dinçtim geri yattığımda tekrar başladı normalde sabahlari sertlesmezdi ama bir kaç defa yine sertleşti yakın aralıklarla uyudum uyandım geçti şimdilik iyiyim ama vajinam çok ağrıyor heralde aşağıya baskı yapiyor anlamadım( dün biraz fazla yordum kendimi misafirlerim vardı yatılı ) ona yoruyorum biraz bugün dinlenerek geçireyim bakalım yine olacak mı takrar olursa hastaneye giderim

Gece baya tedirgindim neden böyle oluyor diye evde misafir olmasaydı kesin gitmiştim acile sonra uyumuşum sabah senin mesajını gördum aynı şeyi yasamissin ve doktor gazdan olmuştur demiş heralde onu okuyunca rahatladım

31+6 dayız ve ishal oldum. Bulantı var ama istifra etmedim daha, karın ağrım var ama ishal olunması normal diyorlar. Aranızda bu durumda olan ve böyle bir yakınma yaşayan var mı? Birazcık üşüyorum da.
Ben yaşadım öyle bir üşütmüşüm ki serum taktırmak zorunda kaldım. Ayakta duramıyordum hep kustum afedersiniz. İshal vardı bir de. Karnım midem çok fenaydı soğuk çarptı muhtemelen

İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız size de çok geçmiş olsun

Yaa geçmiş olsun inşallah daha iyisindir Ben dün pek bir şey yemedim bugün baya iyi kalktım artık yemek yedikçe ağırlaşıyoruz gibi de hissediyorum Bebeğin poposu mu kafası mı artık tam göbek deliğimde sanırım pozisyonu değiştirmiş o da bir rahatlama sağladı. Bence pozisyondan da zorlanıyorsun nefes alamıyordum günlerdir

Bugün sonunda geceliğimi aldım, pazarlar iyiki var sonuç olarak geldiğim gibi uzandım, hiçbir şey yapacak halim kalmadı.

Dün buraya sevgili kocamın hamile yastığının ne işe yaradığını sorduğunu yazmıştım. Oysaki adamın niyeti başkaymış, bu sabah diyor ki doğumdan sonra o yastığı ben kullanayım

Ya hadi sen 35in sonlarındasin normal diyebiliriz (tabiiki can acitici ve ağrılı oluyor ama haftan için diyorum ) ama ben dahbugun 31+0ım ne oluyoruz daha şimdiden yav

Anladım inşallah dinlenince geçer benim de yorulunca oldu çünkü, dinlenince hafifledi evet yine sertleşiyor ama düzensiz oluyor

Geçmiş olsun canım. Bi nst çektir çok ağrın oluyorsa nolur nolmaz muhtemelen çok büyüdüğü içindir doğum olcağını sanmıyorum. Bazı gebeliklerde ağrılar erken dönemde başlıyor ama net olarak doğum sancısı denemiyor çünkü ağrılar tam oturmamış oluyor öyle olunca açıklık olmuyor. Yani haftalarca ağrısı olup 40. Haftada doğuran çok gebe gördüm o yüzden endişelenme

Ben de aynı haftadayim kilosu aynı ve normal dedi. Benim baş gelisli ancak bir tur kordon dolanmış dedi ama peşine olumsuz bir şey demedi. Videolarda baş aşağı duruş var o başını donduruyormus. Simge Duman videolarına bakabilirsin. En iyisi namaz kılmak hem hareket ediyoruz hem secde hali zaten onların önerdiği pozisyon.

Ya hadi sen 35in sonlarındasin normal diyebiliriz (tabiiki can acitici ve ağrılı oluyor ama haftan için diyorum ) ama ben dahbugun 31+0ım ne oluyoruz daha şimdiden yav

Kızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimevde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu

Geçmiş olsun, tekrarlayıp korkutmaz umarım.
Yaa yerin varsa onu kesin almalısın, benim çocukluğumda ve gençliğimde bizim evde vardı ama çok heves etmeme rağmen alamadım kendi evime yer darlığından dolayı. Tv sehpasını atıp bi masaj koltuğu bir sallanan sandalye almak, banyoda da klozeti söktürüp (başka türlü sığmaz çünkü) bir jakuzi taktırmak hayattaki en büyük ikilemlerimden

Yaaa çok iyi yapmışsın kafan dağılmıştır en azından güncellemelerimiz bitmiyor her hafta yeni bişey İyi olmana sevindim

Böyle bir şımarıklık yapıp alacağım galiba sallanan koltuk ama sanırım sallanan tv koltuğu denilen ayakları otomatik uzayan ve yatan koltuk olanlardan alacağım.
İnşallah büyük büyük evlerimiz olur da klozeti söktürmeden jakuzi taktırabiliriz

Yaaa çok iyi yapmışsın kafan dağılmıştır en azından güncellemelerimiz bitmiyor her hafta yeni bişey İyi olmana sevindim
Ya bence bebek döndü, dün yine bir haraket yaptı karnımın şekli değişti sonra bi tık rahatlama oldu. Bugün de tekmeleri kasıklara değil de kaburgalarıma doğru. Eğer hissim doğruysa bir hafta içinde üçüncü kez dönmüş olcak. Spring05 darısı başına. Hepimiz iyi olalım ve daha doğurmayalım

aldın mı bari ya benimde sürekli sertleşiyor ama senin dediğin gibi poposu yada sırtını yaslıyor gibi daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…