O kadar iyi anlıyorum ki seni, bende o birini bulamadığım dönem ev üstüme üstüme geldi bir de sürekli evdeyiz ya direk modum düşüyor. Ya aslında benim gibi haftada 2 yarım birini bulsan çok ekonomik oluyor. Diğer türlü tam geldiğinde de en fazla 5 6 saat kalıyor çünkü hiç fark etmiyor. Yapılacak iş var mi diyor insan söylemeye çekiniyor filan o yüzden ben çok memnunum. İnşallah gönlüne göre birini bulursun sende ayıp etmiş gerçektenTek başına almadı zaten her zaman 2 kişi geliyorlar tüm ev en geç 2 gibi bitiyor. Bide aramızdaki bağ artık arkadaş gibiydi asla fazla iş istemedim nazı hep geçerdi böyle yapması beni biraz üzdü bari direk bana söyleseydi. Gerçekten yeni birini bulmak çok zor acaba çocuk olacağı için mi gelmek istemiyor diye bile düşünmeye başladım çünkü hep senin evinde ne var çocuksuz ev tertemiz diyip dururdubugün onca stresimin üstüne bide bu eklendi neyse canı sağ olsun
Bende ev kirli olduğunda direk modum düşüyor nefes alamıyorum resmen tipik başak burcu takıntısıO kadar iyi anlıyorum ki seni, bende o birini bulamadığım dönem ev üstüme üstüme geldi bir de sürekli evdeyiz ya direk modum düşüyor. Ya aslında benim gibi haftada 2 yarım birini bulsan çok ekonomik oluyor. Diğer türlü tam geldiğinde de en fazla 5 6 saat kalıyor çünkü hiç fark etmiyor. Yapılacak iş var mi diyor insan söylemeye çekiniyor filan o yüzden ben çok memnunum. İnşallah gönlüne göre birini bulursun sende ayıp etmiş gerçektençocuktan olacağını sanmıyorum da genelde evcil hayvan olan evleri seçiyorlar çok tüy oluyor diye
Yok yok canım getirme yeni çıktım mutfaktanVallahi helal olsun bilseydim daha önce söylerdim dur ben seni her gün ne yaptın rapor ver diye sıkıştırayım en iyisi hahahah
Bence Onlarında durumu iyi değil eskiden böyle değildi yaa gelir yaparlardı her işi şimdi cam için camcı istiyorlar evde işte yok orayı yapmam yok burayı yapmam diyorlar bazıları heleki parayı alıp baştan salma yapıp gidiyor görümcemin evi için çağırmıştık kadın orayı yapmam burayı yapmam diyip durdu evde eşya yok büyğk temizlik şirketi temizlemişti bi silip süpürülecekti sadece resmen bez sürmemişlerdi yaa şaka gibi bazılarıTek başına almadı zaten her zaman 2 kişi geliyorlar tüm ev en geç 2 gibi bitiyor. Bide aramızdaki bağ artık arkadaş gibiydi asla fazla iş istemedim nazı hep geçerdi böyle yapması beni biraz üzdü bari direk bana söyleseydi. Gerçekten yeni birini bulmak çok zor acaba çocuk olacağı için mi gelmek istemiyor diye bile düşünmeye başladım çünkü hep senin evinde ne var çocuksuz ev tertemiz diyip dururdubugün onca stresimin üstüne bide bu eklendi neyse canı sağ olsun
Allah yardımcın olsun gerçekten büyüklerin biraz anlayışlı davranmaları gerek umarım çpcuk doğunca değişirlerAy sormayın saygı ne önemli bir şey çünkü bir bebeğin her şeyini en iyisi annesi bilir anne olmadan bile bunu diyordum ve bebek ziyaretine bile gitmezdim çok uzun süre çocuk büyüten insanlar olarak böyle zorbalık yapmaları çok garip bakalım lohusalıkta beni neler bekleyecek neler
Ayy benDilkenn ciğimin gazına geldim kiler dolabına bir giriştim baktım bütün dolapları silmişim kargodaki eşyalar gelene kadar nereyi halletsem kâr annem her ne kadar yapma ben gelirim desede onada kıyamıyorum sadece 3 camı bırakıcam balkonlu olanları yine ben silerim aslında hiç ağırlaşmadım ben karnımda çok yok rahatım sadece halim olmuyor bide şaka maka ekime girdik bana herkes ekimin ortasında doğurursun sen diyor ya ben bide şeyden korkuyorum aniden gece hastaneye doğuma gitmekten
Hahaha aslinda birini çağırıp yaptırcan miss gibi ama hiç denemedim daha önce ne yalan söyliyim bide ben kadına rezil olmim diye evi yine temizlerdim kesin
Çok sağol canıminşallah ama bugün bana bir işaret oldu sen vücudunu mu düşünüyorsun al sana sancı dedi aklımda gram öyle bir düşünce kalmadı şu an sadece sağlıklı olsun da gerisi hiiiiiic önemli değil diyorum
Ay gerçekten şaka gibibirini bulmak gerçekten çok zor ama ben Apsiyon diye sitede kullanılan platformdan yazdım. Arkadaşlarıma mesaj attım filan en son kuzenimin evine geleni ayarlamıştım bizim abla tatildeyken. Onu da bir yerden alıp arabayla bir yere bırakma şartıyla Tam gün 1000 tl olmuş bazıları daha da çok diyormuş sanırım ben 2 kez alıyorum işte haftada 2 gün 4 saat o fiyata. 3 bini inşallah tek başına almamıştır. Bizim de camlar çok ama bi hafta arka camları siliyor bir hafta ön öyle kendi kendine sistem oluşturmuş. Bizde de anneme gitti annem yerleri fırçalatmış daha gitmem diyor çok detay isteyen yerlere gitmekten kaçınıyorlar sanırım ya
Evet çift çift yapıyorum doğum sonrası da 6 hafta daha yapacağım ne yazık kiSen çift mi yapıyorsun
O kadar iyi anlıyorum ki seni, bende o birini bulamadığım dönem ev üstüme üstüme geldi bir de sürekli evdeyiz ya direk modum düşüyor. Ya aslında benim gibi haftada 2 yarım birini bulsan çok ekonomik oluyor. Diğer türlü tam geldiğinde de en fazla 5 6 saat kalıyor çünkü hiç fark etmiyor. Yapılacak iş var mi diyor insan söylemeye çekiniyor filan o yüzden ben çok memnunum. İnşallah gönlüne göre birini bulursun sende ayıp etmiş gerçektençocuktan olacağını sanmıyorum da genelde evcil hayvan olan evleri seçiyorlar çok tüy oluyor diye
Evet bir sıkıntı çıkmadı şükürDoktorunla konuştun mu ?
GeçmiyorUmarım en kısa sürede geçer artık
Evet öyle maalesef insanları anlamak güç gerçekten bide geldiği zaman görsen kahvaltısı ayrı öğle yemeği ayrı yemekten sonra kahvesinin yanına tatlılarına kadar düşünüyordum helali hoş olsunda kardeşime öyle diyip telefonları açmaması baya kırdı zaten fazla hassasım şu araBence Onlarında durumu iyi değil eskiden böyle değildi yaa gelir yaparlardı her işi şimdi cam için camcı istiyorlar evde işte yok orayı yapmam yok burayı yapmam diyorlar bazıları heleki parayı alıp baştan salma yapıp gidiyor görümcemin evi için çağırmıştık kadın orayı yapmam burayı yapmam diyip durdu evde eşya yok büyğk temizlik şirketi temizlemişti bi silip süpürülecekti sadece resmen bez sürmemişlerdi yaa şaka gibi bazılarıbence senin abla çocuktan ötürü değilde camdan ötürü gelememiştir çünkü Şuan herkes cam için ayrı camcı çağırın diyor demekki çok büyükse Şuan kaçmıştır ama evet haklısın yıllardır berabersin keşke sana söyleseydi ayıp etmiş
Aynısıni dün akşam bende yaşadım 2ye kadar yatamadım bu yüzden takip halindeydim bir ara eşimi uyandirayim da acile gidelim diye düşünürken uyuya kalmışım 30+6Yav bende şu an bu sorun var çünkü tam 60 dakikadır 20 dakikada bir karnım kaskatı oluyor ve ufak cızz cızz sızılar giriyor alt karnıma acaba bu neşu anlık takipteyim ama birşey olduğunu sanmıyorum ya, ya da konduramiyorum bilmiyorum
Kesinlikle öyle daha iyi az az ütü de yaptırırsın bir geldiğinde 3 cam az ütü ve günlük ev temizliği, bir geldiğinde kapılar ve günlük ev temizliği yapıyor. Banyo filanda haftada 2 temizlenince sana pek bir şey kalmıyor süpürme, ütü ve toplama dışındaBende ev kirli olduğunda direk modum düşüyor nefes alamıyorum resmen tipik başak burcu takıntısıçocuk olduktan sonra haftada 2 gün yarım almak bencede daha mantıklı hem ev büyük olduğu için böler istediği gibi. Bulursam o şekilde anlaşayım Aminn amin inşallah
Bizde ne yapılacaksa o yapılıyor ya koltuk silinecekse ben kılıfı önden tıkıyorum o silip beraber geçiriyoruzAynen yarım daha mantıklı bencede.. Ama yarım gelen de onu yapmam bunu yapmam diyince ona da ben ayar oluyorumyani tabi çok yuklencek degılım zaten, ama yani koltugu sildim Bi daha silemem diyince afakanlar bastı bana o gün, ya pislenmiş işte öylesine yüzüne bez atmanı istemişim, haldır haldır makıne kıvamında temızle dememişim, çocuk mahvedıo koltugu yani.. Yok onu yapmam yok bunu yapmam.. Ondan afakanlar bastı bana o kadından
Yılbaşında ve temmuzda yaptı enflasyon ne diyorsa o oranda yapıyorlarBnmkı 750tl, gecen sordum.. Yılbaşında zam yapılır dedi.. Rahat nefes aldımişte bana gelen eskisi senın tarıf ettgn gibiydi, ben demeden elini sürmezdi hiçbi yere.. Bişey dıyorum aslnda onu yapmam normalde ama sen hamılesın diye yapıyorum diodu ee onu yapmıosun bunu yapmıosun Allah aşkına ne iş yapıosun gittgn evlerde bide ben öyle sıkmadım hiç, büyük Bi yeri yaptırıyordum, diğer yerleri sil süpür çık yapıp gidiodu.. En son artık 2 saatte bitiriodu ki banyoyu yapmadan çıktıgı bile oldu ama işte kimse vazgeçilmez degıl.. Allaha sukur buldum birini.. Kadın 1 bucuk ayda anca gelebılıo ama degıyo gelmesi.. Ben demedgm halde Bi sürü iş yaptı, ben de hiç söylemek istemem öyle emir verir gibi sevmem yani.. Pisse temızle geç işte.. Kendi inisiyatifine bırakırım da.. Millet çok çakal olmuş valla.. İşini iyi dogru yapan yok
Temizlik yapan ablayla temizlik yapan tek milletiz desene kesin bende öyle olurdum işte geceden belkide temizlerdimBen cagırıom da taa ekımın 18inde gelcek.. O zmna ne olur bilinmez.. Bi de ben her seyi gelen kadına yıkamıyorum, bende onunla temızlıorm, cünkü bunu yapmazsam cidden evin işi birmez, koca ev Bi günde oyle ışıl ışıl olmazgercı bu geldıgınde oyle aktıf olur muyum bılmıorm
Şimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorumAynısıni dün akşam bende yaşadım 2ye kadar yatamadım bu yüzden takip halindeydim bir ara eşimi uyandirayim da acile gidelim diye düşünürken uyuya kalmışım 30+6
Merhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?