2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
O kadar iyi anlıyorum ki seni, bende o birini bulamadığım dönem ev üstüme üstüme geldi bir de sürekli evdeyiz ya direk modum düşüyor. Ya aslında benim gibi haftada 2 yarım birini bulsan çok ekonomik oluyor. Diğer türlü tam geldiğinde de en fazla 5 6 saat kalıyor çünkü hiç fark etmiyor. Yapılacak iş var mi diyor insan söylemeye çekiniyor filan o yüzden ben çok memnunum. İnşallah gönlüne göre birini bulursun sende ayıp etmiş gerçekten çocuktan olacağını sanmıyorum da genelde evcil hayvan olan evleri seçiyorlar çok tüy oluyor diye

Bende ev kirli olduğunda direk modum düşüyor nefes alamıyorum resmen tipik başak burcu takıntısı çocuk olduktan sonra haftada 2 gün yarım almak bencede daha mantıklı hem ev büyük olduğu için böler istediği gibi. Bulursam o şekilde anlaşayım Aminn amin inşallah

Bence Onlarında durumu iyi değil eskiden böyle değildi yaa gelir yaparlardı her işi şimdi cam için camcı istiyorlar evde işte yok orayı yapmam yok burayı yapmam diyorlar bazıları heleki parayı alıp baştan salma yapıp gidiyor görümcemin evi için çağırmıştık kadın orayı yapmam burayı yapmam diyip durdu evde eşya yok büyğk temizlik şirketi temizlemişti bi silip süpürülecekti sadece resmen bez sürmemişlerdi yaa şaka gibi bazıları bence senin abla çocuktan ötürü değilde camdan ötürü gelememiştir çünkü Şuan herkes cam için ayrı camcı çağırın diyor demekki çok büyükse Şuan kaçmıştır ama evet haklısın yıllardır berabersin keşke sana söyleseydi ayıp etmiş

Allah yardımcın olsun gerçekten büyüklerin biraz anlayışlı davranmaları gerek umarım çpcuk doğunca değişirler

Bnmde öyle bir gaza ihtiyacım var valla ama ben eyleme gecmekte zorlanıyorum.. Anca yanımda biri olcak, o yaparken bende yapcam, 1 gunde toparlanacak hersey gecen annem persembe gelıcem yemek yapıp evi temızlerım dedi, sevındırık olmustum beraber girişince bayagı bişey biter diodum ama hata ettim, unutmus gelmedi beklentiye girmem sacma da işte

Hahaha aslinda birini çağırıp yaptırcan miss gibi ama hiç denemedim daha önce ne yalan söyliyim bide ben kadına rezil olmim diye evi yine temizlerdim kesin

Ben cagırıom da taa ekımın 18inde gelcek.. O zmna ne olur bilinmez.. Bi de ben her seyi gelen kadına yıkamıyorum, bende onunla temızlıorm, cünkü bunu yapmazsam cidden evin işi birmez, koca ev Bi günde oyle ışıl ışıl olmaz gercı bu geldıgınde oyle aktıf olur muyum bılmıorm

Tabi anne olunca öncelık onlar oluyo.. Ben 2 sene rahatca duşa girememiştim, ben daha bu yaz cocugu eve salıp duşa girdim, pencerelere kilidi yeni taktrdm, sanrm ondan.. Şiödi butun onlemleri alıp oyle giriorm.. Valla herseyın başı onlar, varsın bizden gitsin, Allah can saglıgı versin hepsıne

Bnmkı 750tl, gecen sordum.. Yılbaşında zam yapılır dedi.. Rahat nefes aldım işte bana gelen eskisi senın tarıf ettgn gibiydi, ben demeden elini sürmezdi hiçbi yere.. Bişey dıyorum aslnda onu yapmam normalde ama sen hamılesın diye yapıyorum diodu ee onu yapmıosun bunu yapmıosun Allah aşkına ne iş yapıosun gittgn evlerde bide ben öyle sıkmadım hiç, büyük Bi yeri yaptırıyordum, diğer yerleri sil süpür çık yapıp gidiodu.. En son artık 2 saatte bitiriodu ki banyoyu yapmadan çıktıgı bile oldu ama işte kimse vazgeçilmez degıl.. Allaha sukur buldum birini.. Kadın 1 bucuk ayda anca gelebılıo ama degıyo gelmesi.. Ben demedgm halde Bi sürü iş yaptı, ben de hiç söylemek istemem öyle emir verir gibi sevmem yani.. Pisse temızle geç işte.. Kendi inisiyatifine bırakırım da.. Millet çok çakal olmuş valla.. İşini iyi dogru yapan yok

Aynen yarım daha mantıklı bencede.. Ama yarım gelen de onu yapmam bunu yapmam diyince ona da ben ayar oluyorum yani tabi çok yuklencek degılım zaten, ama yani koltugu sildim Bi daha silemem diyince afakanlar bastı bana o gün, ya pislenmiş işte öylesine yüzüne bez atmanı istemişim, haldır haldır makıne kıvamında temızle dememişim, çocuk mahvedıo koltugu yani.. Yok onu yapmam yok bunu yapmam.. Ondan afakanlar bastı bana o kadından

Umarım en kısa sürede geçer artık
Geçmiyor ağrı kesici sonrası uyumuşum biraz. Ter içinde uyandım. Ama ağrı ve mide yanması tam gaz devam ediyordu. Sonrası tavşan uykusu. Yarım saat öncede karnımda canımı yakacak kadar bir acıyla uyandım 3lü kombo yapıyorlar. Hava aydınlansın hastaneye gideceğim artık. Bir kere daha migrenim tutmuştu serumla parasetamol verildi yapacak bir şey yok diye. Ağrıya bir faydası olmamıştı. Yine öylemi olur bilmiyorum başka bişey denerler belki

Ezan başladı şimdi.. Herkesin ne duası varsa kabul olsun inşallah

Evet öyle maalesef insanları anlamak güç gerçekten bide geldiği zaman görsen kahvaltısı ayrı öğle yemeği ayrı yemekten sonra kahvesinin yanına tatlılarına kadar düşünüyordum helali hoş olsunda kardeşime öyle diyip telefonları açmaması baya kırdı zaten fazla hassasım şu ara

Aynısıni dün akşam bende yaşadım 2ye kadar yatamadım bu yüzden takip halindeydim bir ara eşimi uyandirayim da acile gidelim diye düşünürken uyuya kalmışım 30+6

Kesinlikle öyle daha iyi az az ütü de yaptırırsın bir geldiğinde 3 cam az ütü ve günlük ev temizliği, bir geldiğinde kapılar ve günlük ev temizliği yapıyor. Banyo filanda haftada 2 temizlenince sana pek bir şey kalmıyor süpürme, ütü ve toplama dışında
Bizde ne yapılacaksa o yapılıyor ya koltuk silinecekse ben kılıfı önden tıkıyorum o silip beraber geçiriyoruz yapamam dediği hiç bir şey olmuyor sağolsun ama anneme göre üstten yapıyor. Bende bir şey görmüşsem bu hafta dolapları çekelim mi filan diyebiliyorum işte
Yılbaşında ve temmuzda yaptı enflasyon ne diyorsa o oranda yapıyorlar

Kızım ilk kez bizim yatağa çiş yaptı 6 da uyandık Maşallah güne harika başladım alez olmasına rağmen geçmiş ya Kosla döktüm üstüne bez koydum bugün de yatak yıkamacı derdi çıktı başımıza. Dertler bitmiyor

Temizlik yapan ablayla temizlik yapan tek milletiz desene kesin bende öyle olurdum işte geceden belkide temizlerdim kaç haftalık olacaksın 18 de

Ah herkes zor bir gece yaşamış gibi bende karnımın sertliği ve nefes kesilmelerimden uyuyamıyordum ki birde kedi oğlum kusup kanlı çiş yapınca dikildim 3 gibi hiç uyumadan başını bekledim sabaha kadar neyse ki şimdi iyi sabah ilaçlarımızı aldık hemen analığın her türlüsü zor günaydın herkese ağrısız sorunsuz bir gün olsun

Aynısıni dün akşam bende yaşadım 2ye kadar yatamadım bu yüzden takip halindeydim bir ara eşimi uyandirayim da acile gidelim diye düşünürken uyuya kalmışım 30+6
Şimdi nasılsın peki ? Ben yine sabah sertleşmeyle uyandım ama şu an düzensiz şekilde olduğu için pek önemsemiyorum

alt bacaklarım çok kaşınıyo yara oldu dünden beri kolumda kaşınmaya başladı. Ama dediğin gibi kolestazda daha yaygın bi kaşıntı oluyo ama doktor tahlil istedi bi yarın onu vericem bakalım nolcak
Merhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…