2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de aldım canım, önüne de puf aldım insan çok heves ediyor ama gerçekten de çok şeker durdu

Değerlerin kaç çıktı? Merak ettim.. Bnm ilk gebeliğim kolestaz sebebiyle oldu.

Bnm banyo kucuk yami ideal ama şimdi kullandgm dusakabın yanı ben oyle sanıodm jakuziymiş ölçüleri almaya gelen adam söyledi.. Ya dedım allasen bnm neyime jakuzi müzik filan bile çalıomuş, peeh

Ama bence cocugun odasına sallanan veya sallamayan nası olursa olsun Bı koltuk şart.. Cok gereklı..ilk basta. Emzirme için alınsa da sonraları Allah göstermesin de ateş hastalık vb durumlarda işe cok yarıycak.. Ben sıkıştıramadm koltuk ama olsa çok iyi olcaktı.. Kesinlikle al soyasosu

Yaa bu güzel haber normal doğum için hazırlanıyor minnoş Spring05 seninki de dönecek inşallah

Ayy gerçekten ilk çocuk zaradan öngörülerin baya iyiymiş yalnız şimdi çok moda oldu. Moda ikonusun
Sırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir oldu
Düşünüyorumda cidden her gördüğümü almışım.. Şimdi şu meşhur tırnak törpüsü var ya düşünüyorum alsam lazım olur mu dıye Yaşlandım mı ne

Ya ben aldım en iyi yorumu olanlardan birini aldım. İçinde yetişkin başlığı var denedim bir parmağımda çok iyi değil. Bebek tırnağında biraz daha başarılıdır tabi ama gerçekten anlatıldığı kadar iyi midir bilmiyorum.

Yaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyor bizimde kılıfı gri değiştirmedik aldığımızda öyleydi

Arkadasımda da var hanı yenıdogan tırnakları asırı sıvrı oluyor ya törpülemek ıyı olur kesınce yuzunu cok cızıyor ondan bence iş görür.
Yaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyor bizimde kılıfı gri değiştirmedik aldığımızda öyleydi
Ya ben kız dıye pembe aldım Şimdi üstüne bi peluş atarım grı
Evet sallanmıyor tam ama emzırırken cok guzel ayagın yerden kesılınce bıle sallanmayınca rahatsın

Ben başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dedi

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya

Ben başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dedi
Chicconun makas o çok iyi biz onun serini aldık, tırnak makası ben daha hiç kullanmadım. İlk doğduğunda bende korkuyordum babası tırnak makasıyla kanattı o günden beri ben kesiyorum. Ama tırnak makası zor bence makas daha iyi. Bir ara kanayınca törpüde denedik ama hem zahmetli hem bir yer minikte olsa kalınca jilet gibi kesiyo çocuğun yüzünü. En temizi makas

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
32+1 de 1800 dü benim ama sonra bir atak yakaladı haftasını nerdeyse buldu

Ya ben anlamadım ikinci doğum yapacak olanlar neden makat oldu böyle umarım döner yine senin haftan daha küçük ben 35 e doğru gidiyorum

Omron tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum suya bile düştü. İçini açtım Kuruttum kullanıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…