Yok almadım ay sonundayızaldın mı bari ya benimde sürekli sertleşiyor ama senin dediğin gibi poposu yada sırtını yaslıyor gibi daha çok
Ben de aldım canım, önüne de puf aldım insan çok heves ediyor ama gerçekten de çok şeker durduKızlar daha iyiyim, acile gitmedim. Sallanan koltuk bakmaya gittimevde kaldıkça daha kötü olacaktım. Biraz haraket de iyi geldi. Bebek hala kendini öne yaslıyor hala belim de ağrı var ama hiç artmıyor. Sanırım yeni güncelleme bu
Temizlik yapan ablayla temizlik yapan tek milletiz desene kesin bende öyle olurdum işte geceden belkide temizlerdimkaç haftalık olacaksın 18 de
Merhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?
YaaaBen de aldım canım, önüne de puf aldım insan çok heves ediyor ama gerçekten de çok şeker durdu
AyyEki Görüntüle 3309877 İlk çocuk zaradansoyasosu sanırım almadığım bişey kalmamıştı kızımda şu an depoda duruyor yerım yok dıye ama cıkacak en yakın zamanda
Böyle bir şımarıklık yapıp alacağım galiba sallanan koltukama sanırım sallanan tv koltuğu denilen ayakları otomatik uzayan ve yatan koltuk olanlardan alacağım.
İnşallah büyük büyük evlerimiz olur da klozeti söktürmeden jakuzi taktırabiliriz
Yaa bu güzel haber normal doğum için hazırlanıyor minnoşYa bence bebek döndü, dün yine bir haraket yaptı karnımın şekli değişti sonra bi tık rahatlama oldu. Bugün de tekmeleri kasıklara değil de kaburgalarıma doğru. Eğer hissim doğruysa bir hafta içinde üçüncü kez dönmüş olcak.Spring05 darısı başına. Hepimiz iyi olalım ve daha doğurmayalım
Sırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir olduAyygerçekten ilk çocuk zaradan öngörülerin baya iyiymiş yalnız şimdi çok moda oldu. Moda ikonusun
Ya ben aldımSırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir oldu
Düşünüyorumda cidden her gördüğümü almışım.. Şimdi şu meşhur tırnak törpüsü var ya düşünüyorum alsam lazım olur mu dıyeYaşlandım mı ne
Yaa inşallah sanırım benimki de döndü gibi emin değilim ama
Yaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyorSırf emzırırken uyumamak için bile alınır. İkea sağolsun kızıma 4 aylık hamıle ıken izmire taşınmamla ikea ile tanışmam bir oldu
Düşünüyorumda cidden her gördüğümü almışım.. Şimdi şu meşhur tırnak törpüsü var ya düşünüyorum alsam lazım olur mu dıyeYaşlandım mı ne
Arkadasımda da var hanı yenıdogan tırnakları asırı sıvrı oluyor ya törpülemek ıyı olur kesınce yuzunu cok cızıyor ondan bence iş görür.Ya ben aldımen iyi yorumu olanlardan birini aldım. İçinde yetişkin başlığı var denedim bir parmağımda çok iyi değil. Bebek tırnağında biraz daha başarılıdır tabi ama gerçekten anlatıldığı kadar iyi midir bilmiyorum.
Ya ben kız dıye pembe aldımYaa bizde de İKEA’nın o koltuğundan var ama tam sallanmıyor sen vücut hareketinle ağırlığınla sallaman gerekiyorbizimde kılıfı gri değiştirmedik aldığımızda öyleydi
Ben başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dediYa ben aldımen iyi yorumu olanlardan birini aldım. İçinde yetişkin başlığı var denedim bir parmağımda çok iyi değil. Bebek tırnağında biraz daha başarılıdır tabi ama gerçekten anlatıldığı kadar iyi midir bilmiyorum.
Chicconun makas o çok iyi biz onun serini aldık, tırnak makası ben daha hiç kullanmadım. İlk doğduğunda bende korkuyordum babası tırnak makasıyla kanattı o günden beri ben kesiyorum. Ama tırnak makası zor bence makas daha iyi. Bir ara kanayınca törpüde denedik ama hem zahmetli hem bir yer minikte olsa kalınca jilet gibi kesiyo çocuğun yüzünü. En temizi makasBen başkasının tırnağını kesemeden biriyim, sanki etini kesecekmişim gibi geliyor. O yüzden o görevi eşim üstlendi, o da törpü değil de makas dedi
32+1 de 1800 dü benim ama sonra bir atak yakaladı haftasını nerdeyse bulduArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Omron tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum suya bile düştü. İçini açtım Kuruttum kullanıyorum halaKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız? Braun 6520-6525e bakıyorum ama yorumlarda yanlış ölçüyor yorumları da fazla. Belki de orijinal ürün değil yolladıkları bilemiyorum tabi de, sizlerin önerisi nedir?
Bence iyi kilosuArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?