Bende kızıma hala makasını kullanıyorum pembesi törbüsü falan var kullanmadım şuan kızımın eline geçti dolanıyo orta ikizlere yenisini almadım idare ediversinler tırnak makasını bende kullanamıyorum kızımda makas çok kullanışlı geliyor yada sadece makas alırım alışverişe çıktığımda bebeklerinki ayrı olsun diyeChicconun makas o çok iyi biz onun serini aldık, tırnak makası ben daha hiç kullanmadım. İlk doğduğunda bende korkuyordum babası tırnak makasıyla kanattı o günden beri ben kesiyorum. Ama tırnak makası zor bence makas daha iyi. Bir ara kanayınca törpüde denedik ama hem zahmetli hem bir yer minikte olsa kalınca jilet gibi kesiyo çocuğun yüzünü. En temizi makas
32de 1990dı. Bence az değilArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Büyük bir seti var, onu mu almıştın yoksa küçük plastik kutuda da bir set var onu mu almıştın? Eşim yeğeninin tırnaklarını falan da kesiyor, o konuda ona güveniyorum ama benim de cesaret etmem iyi olur tabiChicconun makas o çok iyi biz onun serini aldık, tırnak makası ben daha hiç kullanmadım. İlk doğduğunda bende korkuyordum babası tırnak makasıyla kanattı o günden beri ben kesiyorum. Ama tırnak makası zor bence makas daha iyi. Bir ara kanayınca törpüde denedik ama hem zahmetli hem bir yer minikte olsa kalınca jilet gibi kesiyo çocuğun yüzünü. En temizi makas
Seninki de yaslanıyor büyük ihtimalle. Doktorum normal diyor. Ama tabi ağrısı yoksa bele sancı girmiyorsa.Kızlar bir sorum olacak, şimdi benim bebiş tam göbeğimin sağına toplanıp duruyor. Çok şükür bir ağrı acı vs hissetmiyorum. Bunda sıklık vs takip etmek gerekir mi? Hep toplanırdı ama bu sefer baya uzun sürdü. Gevşiyor aradan biraz zaman geçip tekrar toplanıyor
Bende almıcam ya ortak kullansınlar bir şey olmaz benceBende kızıma hala makasını kullanıyorum pembesi törbüsü falan var kullanmadım şuan kızımın eline geçti dolanıyo orta ikizlere yenisini almadım idare ediversinler tırnak makasını bende kullanamıyorum kızımda makas çok kullanışlı geliyor yada sadece makas alırım alışverişe çıktığımda bebeklerinki ayrı olsun diye
Başa gelince her şey yapılıyorBüyük bir seti var, onu mu almıştın yoksa küçük plastik kutuda da bir set var onu mu almıştın? Eşim yeğeninin tırnaklarını falan da kesiyor, o konuda ona güveniyorum ama benim de cesaret etmem iyi olur tabi
Evet evet ya sırtı ya poposu diye düşünüyorum. Çok şükür ağrı vs yok. Son aylar diye hem daha rahatım hem de daha telaşlıyım. Arada baya vajinaya yakın hissediyorum, ister istemez bir endişe oluyor. Sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallahSeninki de yaslanıyor büyük ihtimalle. Doktorum normal diyor. Ama tabi ağrısı yoksa bele sancı girmiyorsa.
Bende 31 de gıttıgımde 1744 dü bence gayet normal kılosuArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bence poposu yada sırtı kasılma değil. Bu çünkü benim kasılma olunca belime ağrı giriyordu bu sürekli bi yerde sertleşiyor sonra tekrar yapıyor eşimin bile dikkatini çekti niye böyle diye ya popo ya sırtı ağrın yoksa korkmaKızlar bir sorum olacak, şimdi benim bebiş tam göbeğimin sağına toplanıp duruyor. Çok şükür bir ağrı acı vs hissetmiyorum. Bunda sıklık vs takip etmek gerekir mi? Hep toplanırdı ama bu sefer baya uzun sürdü. Gevşiyor aradan biraz zaman geçip tekrar toplanıyor
Merhaba ben de kaşıntı var ama gündüz değil akşamları sırtım kolum bacağım karnım kaşınıyor. Mantardan da şüpheleniyorum. sadece akşamları oluyor çünkü. Cildim aşırı hassas. Mevsimsel özellikle bahar aylarında kaşıntı hep oluyor. Ama kolestaz da olabilir diye düşünüyorum. Senin kaşıntıların nasıl sık mı tüm gün mü oluyorMerhaba ben de 35. Haftadayım ve bacaklarımda, karnımda, kolumda kaşıntılar başladı dahiliyede kan verdim karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Hemen gastroenteroloji ye gitmemi söylediler. İki gün de orda kan tahlili yaptırdım. Ursactive ilaç başladı yine de yükselmeye devam ediyor. %99 gebelik kolestazı dendi. Sizin sonucunuz ne çıktı?
Ayy hadi inşallahYaa inşallah sanırım benimki de döndü gibi emin değilim amanefes daha rahat alıyorum gibi
Ya benimde 32+1 de 1780 ölçülmüştü. Banada nedense bi az geliyo bu hafta buna taktımArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Canım hiç takma 11 günde bu kadar fark olması kesinlikle atak bence ki doktor benim bile 3300 3500 doğurabileceğimi düşünüyorYa benimde 32+1 de 1780 ölçülmüştü. Banada nedense bi az geliyo bu hafta buna taktımönce bi anormal karşılamamıştım ama dün arkadaşımın çocuğunun 29. Haftada 1800 ölçüldüğünü duyunca daha bi taktım küçük doğcak diye gerçi küçük bebek seviyorum hem önemli olanda sağlıklı olması ama bu analık duyguları yüzünden sanırım böyle kafama takılıyo
İşte bizim kızda şöyle bi atak yapsa varya benden mutlusu olmayacak seninki maşallah ya güzel kilo almışCanım hiç takma 11 günde bu kadar fark olması kesinlikle atak bence ki doktor benim bile 3300 3500 doğurabileceğimi düşünüyor3 kg çok ideal inşallah öyle bir şey olurlar
Yapar yapar hiç merak etme sen içini ferah tutİşte bizim kızda şöyle bi atak yapsa varya benden mutlusu olmayacak seninki maşallah ya güzel kilo almışEvet 3 kg çok iyi dediğin gibi inşallah o civarlarda doğururuz 34. Hafta muayenemi iple çekiyorum ne kadar büyüycek bakalım
Bu aralar hepimizde aynı seyler oluyor sanırım dönemsel Allah yardımcımız olsunGeçmiyorağrı kesici sonrası uyumuşum biraz. Ter içinde uyandım. Ama ağrı ve mide yanması tam gaz devam ediyordu. Sonrası tavşan uykusu. Yarım saat öncede karnımda canımı yakacak kadar bir acıyla uyandım 3lü kombo yapıyorlar. Hava aydınlansın hastaneye gideceğim artık. Bir kere daha migrenim tutmuştu serumla parasetamol verildi yapacak bir şey yok diye. Ağrıya bir faydası olmamıştı. Yine öylemi olur bilmiyorum başka bişey denerler belki
Ezan başladı şimdi.. Herkesin ne duası varsa kabul olsun inşallah
Kızlar bende sabahlık almıştım ama içine gecelik yoktu bunu aldım. Pentide 750 e 300 mü öyle bir indirim var aklınızda olsun
Biraz yürüyüş deniyorum. O pozisyonu da 36 sonrası öneriyor diye pazartesiyi bekliyorum. İnşallah döner benim kuzuBen de aynı haftadayim kilosu aynı ve normal dedi. Benim baş gelisli ancak bir tur kordon dolanmış dedi ama peşine olumsuz bir şey demedi. Videolarda baş aşağı duruş var o başını donduruyormus. Simge Duman videolarına bakabilirsin. En iyisi namaz kılmak hem hareket ediyoruz hem secde hali zaten onların önerdiği pozisyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?