2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende kızıma hala makasını kullanıyorum pembesi törbüsü falan var kullanmadım şuan kızımın eline geçti dolanıyo orta ikizlere yenisini almadım idare ediversinler tırnak makasını bende kullanamıyorum kızımda makas çok kullanışlı geliyor yada sadece makas alırım alışverişe çıktığımda bebeklerinki ayrı olsun diye

Büyük bir seti var, onu mu almıştın yoksa küçük plastik kutuda da bir set var onu mu almıştın? Eşim yeğeninin tırnaklarını falan da kesiyor, o konuda ona güveniyorum ama benim de cesaret etmem iyi olur tabi

Kızlar bir sorum olacak, şimdi benim bebiş tam göbeğimin sağına toplanıp duruyor. Çok şükür bir ağrı acı vs hissetmiyorum. Bunda sıklık vs takip etmek gerekir mi? Hep toplanırdı ama bu sefer baya uzun sürdü. Gevşiyor aradan biraz zaman geçip tekrar toplanıyor

Seninki de yaslanıyor büyük ihtimalle. Doktorum normal diyor. Ama tabi ağrısı yoksa bele sancı girmiyorsa.

Bende almıcam ya ortak kullansınlar bir şey olmaz bence belki kolonyalı mendille silerim kızımdan sonra ama hepsi mis gibi zaten
Başa gelince her şey yapılıyor Yaparsın merak etme ben kıyafetini bile giydiremiyordum düşün kolunu kırarım diye biz bunu almıştık gayet yeterli bence

Eklentiler

• IMG_0075.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 130
Seninki de yaslanıyor büyük ihtimalle. Doktorum normal diyor. Ama tabi ağrısı yoksa bele sancı girmiyorsa.
Evet evet ya sırtı ya poposu diye düşünüyorum. Çok şükür ağrı vs yok. Son aylar diye hem daha rahatım hem de daha telaşlıyım. Arada baya vajinaya yakın hissediyorum, ister istemez bir endişe oluyor. Sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah

Bence poposu yada sırtı kasılma değil. Bu çünkü benim kasılma olunca belime ağrı giriyordu bu sürekli bi yerde sertleşiyor sonra tekrar yapıyor eşimin bile dikkatini çekti niye böyle diye ya popo ya sırtı ağrın yoksa korkma

Merhaba ben de kaşıntı var ama gündüz değil akşamları sırtım kolum bacağım karnım kaşınıyor. Mantardan da şüpheleniyorum. sadece akşamları oluyor çünkü. Cildim aşırı hassas. Mevsimsel özellikle bahar aylarında kaşıntı hep oluyor. Ama kolestaz da olabilir diye düşünüyorum. Senin kaşıntıların nasıl sık mı tüm gün mü oluyor

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Ya benimde 32+1 de 1780 ölçülmüştü. Banada nedense bi az geliyo bu hafta buna taktım önce bi anormal karşılamamıştım ama dün arkadaşımın çocuğunun 29. Haftada 1800 ölçüldüğünü duyunca daha bi taktım küçük doğcak diye gerçi küçük bebek seviyorum hem önemli olanda sağlıklı olması ama bu analık duyguları yüzünden sanırım böyle kafama takılıyo

Canım hiç takma 11 günde bu kadar fark olması kesinlikle atak bence ki doktor benim bile 3300 3500 doğurabileceğimi düşünüyor 3 kg çok ideal inşallah öyle bir şey olurlar

Eklentiler

• IMG_0076.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_0077.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 99
Canım hiç takma 11 günde bu kadar fark olması kesinlikle atak bence ki doktor benim bile 3300 3500 doğurabileceğimi düşünüyor 3 kg çok ideal inşallah öyle bir şey olurlar
İşte bizim kızda şöyle bi atak yapsa varya benden mutlusu olmayacak seninki maşallah ya güzel kilo almış Evet 3 kg çok iyi dediğin gibi inşallah o civarlarda doğururuz 34. Hafta muayenemi iple çekiyorum ne kadar büyüycek bakalım

Yapar yapar hiç merak etme sen içini ferah tut

Bu aralar hepimizde aynı seyler oluyor sanırım dönemsel Allah yardımcımız olsun

Biraz yürüyüş deniyorum. O pozisyonu da 36 sonrası öneriyor diye pazartesiyi bekliyorum. İnşallah döner benim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…