Sanırım senin de makat gelişli bana doktor yürüme iyice bebeğin oturmasını sağlarsın dedi. Makat geliş için namaz kalmadaki secde pozisyonu bir de koltuktan aşağıya kafa üstü bir duruş var YouTube’da videoları var onları deneyebilirsin
Sanırım benim döndü biraz emin gibiyim umarım herkesin döner en azından normal şansımızı denemiş oluruz
Kesinlikle öyle kuzum. Herkes bana yürüyüş yap diyor da çocuk aşağı inerse o zaman dönmesi daha da zor olacaktır diye yürümüyorum çok. İnşallah sonraki kontrolde dönmüş olur
Valla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….
Onu bende düşündüm çünkü sabah kahvaltıdan sonrada bulantım oldu tansiyon aleti bizim değildi geri verdik ya olmadı tekrar alıp bakarım en azından mide bulantısı yaşadığımda yükseliyormu anlamış olurum Salı dr söyleyeyim baksın idrara kanda neye bakacak normal kan değerlerine bakıyor ama
Dün sabah gittik hastaneye. Daha önceki gibi serumla parol verdiler. Yapacak başka bişey yok işte hafifledi ama hala geçmedi başımın ağrısı. En azından acımdan ağlamıyorum. Onada şükür..
Tansiyon takibi yapalım dedi. İki gündür 12 8lerde. Öncesinde çoğunlukla 10 8 di.. 11 8 bile nadirdir. Ama önemsemedi Dr.
Hava serinde değil ama bende bir üşüme eğilimi var. Battaniye ile yatıyorum şu anda mesela. Ben artık vücudumu tanımıyorum desem yeri nerede ne tepki verecek bilmiyorum
Valla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….
Canım ya bilmeyerek gitmek o heyecan ilkkez yaşayacağın duygular daha güzel tarifsiz inşallah bebeğinde iyi olucak burda bir sürü teyzesi dua ediyor ona
İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı mesela şu şekilde duruyor aldığım yeri de koyuyorum
İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı mesela şu şekilde duruyor aldığım yeri de koyuyorum
Bende çok baktım ama güvenemedim instadan almaya. Ya bunlardan ya ikea dan alayım diyordum. İkea mağaza da yok yakın çevrede denemek için. Bakayım bu mağazaya.. Teşekkürler