2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesinlikle öyle kuzum. Herkes bana yürüyüş yap diyor da çocuk aşağı inerse o zaman dönmesi daha da zor olacaktır diye yürümüyorum çok. İnşallah sonraki kontrolde dönmüş olur

Şu an nstye bağlıyım zaten bugün doğum olabilir diye aç susuz gelmiştim oksaparı vurulmamıştım saat 13:00 da doğuma alacaklar
Sağlıkla ve kolayca al kucağına inşallah. Sen nasılsın? Bizlerde bu heyecan varken düşünemiyorum seni ve eşini

Sağlıkla ve kolayca al kucağına inşallah. Sen nasılsın? Bizlerde bu heyecan varken düşünemiyorum seni ve eşini
Valla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….

Maden suyumla selam edıyorum sana nasıl yanıyor anlatamam.. Uykudan uyandırdı resmen nasıl da uykum var.. İnş maden suyu işe yarar
Ay 2 tane içtim artık onada tahammül kalmadı gaviskonumda bitmişti neyse Salı gidicem yazdırayım son ay idare eder beni inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam senin tansiyonun yükseliyor du canım ondan da olabilir birde bana kalırsa idrar ve kan tahlili ver için rahat eder
Onu bende düşündüm çünkü sabah kahvaltıdan sonrada bulantım oldu tansiyon aleti bizim değildi geri verdik ya olmadı tekrar alıp bakarım en azından mide bulantısı yaşadığımda yükseliyormu anlamış olurum Salı dr söyleyeyim baksın idrara kanda neye bakacak normal kan değerlerine bakıyor ama

Dün sabah gittik hastaneye. Daha önceki gibi serumla parol verdiler. Yapacak başka bişey yok işte hafifledi ama hala geçmedi başımın ağrısı. En azından acımdan ağlamıyorum. Onada şükür..

Tansiyon takibi yapalım dedi. İki gündür 12 8lerde. Öncesinde çoğunlukla 10 8 di.. 11 8 bile nadirdir. Ama önemsemedi Dr.

Hava serinde değil ama bende bir üşüme eğilimi var. Battaniye ile yatıyorum şu anda mesela. Ben artık vücudumu tanımıyorum desem yeri nerede ne tepki verecek bilmiyorum

Valla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….
Canım ya bilmeyerek gitmek o heyecan ilkkez yaşayacağın duygular daha güzel tarifsiz inşallah bebeğinde iyi olucak burda bir sürü teyzesi dua ediyor ona

Yaaa acaba internetten mi aldım mağazadan mı? Rahat mı aldığın model? Bir kaç tane beğendim ama çok da emin olamıyorum
İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı mesela şu şekilde duruyor aldığım yeri de koyuyorum

Eklentiler

• a72ba4ec-d941-4bf0-be85-f57c0c29cfbc.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_7878.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 60
Genel anestezi ile mi oluyor sezaryen ameliyatları? Tamemen akışa bıraktım ben hiç araştırmadım bile bu konuları

İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı mesela şu şekilde duruyor aldığım yeri de koyuyorum
Bende çok baktım ama güvenemedim instadan almaya. Ya bunlardan ya ikea dan alayım diyordum. İkea mağaza da yok yakın çevrede denemek için. Bakayım bu mağazaya.. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…