Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Son ayımda yeni güncelleme Buda sanırım mide bulantısı hayır zaten 15 hafta kustum öldüm bittim bu nasıl bulantıdır bu saatte inşallah sürekli devam etmez
Son ayımda yeni güncelleme Buda sanırım mide bulantısı hayır zaten 15 hafta kustum öldüm bittim bu nasıl bulantıdır bu saatte inşallah sürekli devam etmez
Üşüyerek uyandım wc sonra yatıyım dedim kasıklarımda regl sğrısı gibi ince bi ağrı var üşüttüm ondan mı bilmiyorum ama korktuyo bu beni arabada arızalı hava yağmurlu
Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Son iki kontrolde bebeğin kilosunu söylemedi doktor. Haftasıyla uyumlu bu yeterli dedi . Ölçümlerde 400 Gr a kadar fark olabiliyor sonra anneler sıkıntı yapıyor dedi. Bende sezeryan olacağım . 32 bitiyor bugün zaman azalıyor
Sanırım senin de makat gelişli bana doktor yürüme iyice bebeğin oturmasını sağlarsın dedi. Makat geliş için namaz kalmadaki secde pozisyonu bir de koltuktan aşağıya kafa üstü bir duruş var YouTube’da videoları var onları deneyebilirsin
Sanırım benim döndü biraz emin gibiyim umarım herkesin döner en azından normal şansımızı denemiş oluruz
Üşüyerek uyandım wc sonra yatıyım dedim kasıklarımda regl sğrısı gibi ince bi ağrı var üşüttüm ondan mı bilmiyorum ama korktuyo bu beni arabada arızalı hava yağmurlu
Serinleşmiş artık hava yarı çığlak yatıyorum hala dünde biraz belime vurmuştu üşütmek sanırım uyudum geri şiddetlenmedi canım yeni kalktım biraz hareketlerini kendimi dinleyim sanki hala biraz var tam kasıkta
Kızlar selam çarşamba günü Allah nasip ederse tam 32+0 olucam ve o gün doktora gidip çalışamaz raporu alacağım. Şimdi çarşamba günü ben iş yerinde herhangi bir izin kullanmadan doktora gideceğim ve doktor bana o gün 32+0 çalışamaz raporu verecek ya ben çarşamba günüde dahil raporlu olacağım demi?
Kızlar selam çarşamba günü Allah nasip ederse tam 32+0 olucam ve o gün doktora gidip çalışamaz raporu alacağım. Şimdi çarşamba günü ben iş yerinde herhangi bir izin kullanmadan doktora gideceğim ve doktor bana o gün 32+0 çalışamaz raporu verecek ya ben çarşamba günüde dahil raporlu olacağım demi?