2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
31+3 de benimde 1591 gramdı canım bence az değil 4/5 kilomu doguracagız çıkınca kilo alsınlar ☺

Son ayımda yeni güncelleme Buda sanırım mide bulantısı hayır zaten 15 hafta kustum öldüm bittim bu nasıl bulantıdır bu saatte inşallah sürekli devam etmez

Maden suyumla selam edıyorum sana nasıl yanıyor anlatamam.. Uykudan uyandırdı resmen nasıl da uykum var.. İnş maden suyu işe yarar

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
kilo olarak bilmiyorum kontrole denk gelmedi malesef.ama tamda bu haftada benim bebeğim döndü

Son iki kontrolde bebeğin kilosunu söylemedi doktor. Haftasıyla uyumlu bu yeterli dedi . Ölçümlerde 400 Gr a kadar fark olabiliyor sonra anneler sıkıntı yapıyor dedi. Bende sezeryan olacağım . 32 bitiyor bugün zaman azalıyor

Biraz yürüyüş deniyorum. O pozisyonu da 36 sonrası öneriyor diye pazartesiyi bekliyorum. İnşallah döner benim kuzu
Sanırım senin de makat gelişli bana doktor yürüme iyice bebeğin oturmasını sağlarsın dedi. Makat geliş için namaz kalmadaki secde pozisyonu bir de koltuktan aşağıya kafa üstü bir duruş var YouTube’da videoları var onları deneyebilirsin

Sanırım benim döndü biraz emin gibiyim umarım herkesin döner en azından normal şansımızı denemiş oluruz

Üşüyerek uyandım wc sonra yatıyım dedim kasıklarımda regl sğrısı gibi ince bi ağrı var üşüttüm ondan mı bilmiyorum ama korktuyo bu beni arabada arızalı hava yağmurlu
Nasıl oldun canım? Üşütme kaynaklı olabilir, bende de genelde sırta vuruyor üşütme ağrısı ve işin tuhaf yanı üşüttüğümü hiç anlayamıyorum da

Nasıl oldun canım? Üşütme kaynaklı olabilir, bende de genelde sırta vuruyor üşütme ağrısı ve işin tuhaf yanı üşüttüğümü hiç anlayamıyorum da
Serinleşmiş artık hava yarı çığlak yatıyorum hala dünde biraz belime vurmuştu üşütmek sanırım uyudum geri şiddetlenmedi canım yeni kalktım biraz hareketlerini kendimi dinleyim sanki hala biraz var tam kasıkta

Kızlar selam çarşamba günü Allah nasip ederse tam 32+0 olucam ve o gün doktora gidip çalışamaz raporu alacağım. Şimdi çarşamba günü ben iş yerinde herhangi bir izin kullanmadan doktora gideceğim ve doktor bana o gün 32+0 çalışamaz raporu verecek ya ben çarşamba günüde dahil raporlu olacağım demi?

Son ayımda yeni güncelleme Buda sanırım mide bulantısı hayır zaten 15 hafta kustum öldüm bittim bu nasıl bulantıdır bu saatte inşallah sürekli devam etmez
Yanlış hatırlamıyorsam senin tansiyonun yükseliyor du canım ondan da olabilir birde bana kalırsa idrar ve kan tahlili ver için rahat eder

soyasosu
M Mucize47 bilen var mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…