Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Bende önceden yürürdüm çok uzun mesafeler ama şimdi çok zorlanıyorum. Geçen akşam yağmur yağdı geçti. heveslendim biraz. çıktık eşimle. Nefes nefese kaldım çok kısa zamanda
Alışkanlık gidince hamilelikte zor oluyor biraz. Ben de birkaç gün üst üste çıkamadığım olursa, sonrasında çok zorlanıyorum. Yazın bir ay kadar sıcaklardan dolayı yürüyüş düzenim bozuldu, her gün yarım saat kadar yüzmeme karşın yürüyüş alışkanlığımı kaybettiğim için haftada bir iki yürüyeyim dediğimde pertim çıkıyordu. O yüzden artık aksatmamaya çalışıyorum.
benimde bugün kontrol günüm 12 gün olmuş bakalım nasıl bebişler belki nst ister diye nöbet gününde gidicem artık söylücem dr a da ama heyecanlı stresli oluyorum her muane öncesi
Erken anlaşılması çok önemli bence, sen gönlünü ferah tut, güzel dualarımı gönderiyorum. İnşallah ilerleyen haftaları sağlıkla görüp bebeğini kucağına alacaksın
İyim canım sezeryanın zorluğunu hiç yaşamadım şükür ilk gün hemen ayaklandım bebeğimde iyi bugün beyin emarı ve ekg çekilecek inşallah tertemiz gelir sonuçları
İyim canım sezeryanın zorluğunu hiç yaşamadım şükür ilk gün hemen ayaklandım bebeğimde iyi bugün beyin emarı ve ekg çekilecek inşallah tertemiz gelir sonuçları
Kızlar benim dün akşamdan beri bacaklarım ve belim sızlıyor. Dinlenemediğim zaman böyle sızlardi. Usuttum mu acaba? Havalar serinledi. Karnım da bağırsak ağrısı gibi ağrıyor. Tecrübeli anneler yorumlar mısınız? Doktora pazartesi günü gideceğim
Benimde öyle oluyor arada. Havalar soğudu ve gün içinde ayakta kaldığımda özellikle öyle olduğumu fark ettim. Bide bağırsak hareketleri kasıkda karında da ağrı yapıyor bence. Sürekli olmuyorsa dinlenince geçiyorsa endişelenmeyin geçmiş olsun
Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
canim hayirli olsun biran once evine gelsin minigin saglikla buyusun grubun ilk goz agrisi ne cok sayfa birikiyor kizlar masallah size biz hazirliklara basladik yavastan iki cocukla ne zor ev isleri kontrolum haftaya daha ne alemde bebek bilmiyorum. size tek sorum yoruldugum icin mi bilmiyorum hareket azalmasi var neden birden böyle oldu bilmiyorum bizim yorulmamizla ilgisi varmi acaba bir gece hareket etmedi panikten öldum sabaha kadar