2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Katia&Bony diye bir markadan aldım canım, güzeldi külotlu çorapları, h&m’inkiler de güzel onlardan da aldım.

Bende önceden yürürdüm çok uzun mesafeler ama şimdi çok zorlanıyorum. Geçen akşam yağmur yağdı geçti. heveslendim biraz. çıktık eşimle. Nefes nefese kaldım çok kısa zamanda

Alışkanlık gidince hamilelikte zor oluyor biraz. Ben de birkaç gün üst üste çıkamadığım olursa, sonrasında çok zorlanıyorum. Yazın bir ay kadar sıcaklardan dolayı yürüyüş düzenim bozuldu, her gün yarım saat kadar yüzmeme karşın yürüyüş alışkanlığımı kaybettiğim için haftada bir iki yürüyeyim dediğimde pertim çıkıyordu. O yüzden artık aksatmamaya çalışıyorum.

Bugun 30+4üm.. Bende öyle guzel düşünmek istiyorum bu sefer daha farklı olur inşallah hersey
Erken anlaşılması çok önemli bence, sen gönlünü ferah tut, güzel dualarımı gönderiyorum. İnşallah ilerleyen haftaları sağlıkla görüp bebeğini kucağına alacaksın

Benimde öyle oluyor arada. Havalar soğudu ve gün içinde ayakta kaldığımda özellikle öyle olduğumu fark ettim. Bide bağırsak hareketleri kasıkda karında da ağrı yapıyor bence. Sürekli olmuyorsa dinlenince geçiyorsa endişelenmeyin geçmiş olsun

Kızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım var daha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum

Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
canim hayirli olsun biran once evine gelsin minigin saglikla buyusun grubun ilk goz agrisi ne cok sayfa birikiyor kizlar masallah size biz hazirliklara basladik yavastan iki cocukla ne zor ev isleri kontrolum haftaya daha ne alemde bebek bilmiyorum. size tek sorum yoruldugum icin mi bilmiyorum hareket azalmasi var neden birden böyle oldu bilmiyorum bizim yorulmamizla ilgisi varmi acaba bir gece hareket etmedi panikten öldum sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…