2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
Maşallah profilden poz vermiş Benim kızımınkide büyük çıkıyor yakın çekim ya bence o yüzden bizde herkesin burnu minnak çünkü büyük burunlu kimse yok büyük çıkarsada canlıda çok şaşırıcam valla

Tam benim kafa

bende sinir sıkışması oldu belimde ve dr özellikle masaj önerdi her gun yapiyoruz hic kanala iner falan demedi

Ben elbise aldım ya o yüzden çorap şart, elbise altına pijama giydirmek istemiyorum bazı veliler yaz kış çocuklara içlik giydiriyorlar çorap yerine, o aklıma geliyor. Hep gıcık oluyroum

2 haftada 2 kilo aldım ama sanırım kilo değil de hafif ödem oluşmaya başladı, yüzümde elimde hafif şişlik var. Yüzüğüm hala rahat hareket ediyor ama eskisi gibi de değil. 33te yaklaşık 10 kilo ile devam ediyorum

Ay benim parmaklarım çok ince 8 numara yüzüğüm sen düşün artık o yüzden görenler sen doğum yapar yapmaz eski haline döneceksin, bir tek göbek var diyor. Ama 10 kiloyu sadece göbekten almış olamam
Benimde yüzüğüm hala oluyor bol bile ellerim bileklerim baya küçük kilo sadece popoya gidiyor yaa zaten çokta küçük değildi moralim bozuluyor inşallah diyenler haklıdır da hemen gider kilolar

O güncelleme bende de var işin kötüsü yedikçe de midem rahatsız oluyor ama canım hep bir şeyler istiyor
Ay benim parmaklarım çok ince 8 numara yüzüğüm sen düşün artık o yüzden görenler sen doğum yapar yapmaz eski haline döneceksin, bir tek göbek var diyor. Ama 10 kiloyu sadece göbekten almış olamam
Benim de 8 numara ve hala oluyor ama benim sadece göbeğim yok. Basenlerim oldu ilk defa

Ben elbise aldım ya o yüzden çorap şart, elbise altına pijama giydirmek istemiyorum bazı veliler yaz kış çocuklara içlik giydiriyorlar çorap yerine, o aklıma geliyor. Hep gıcık oluyroum
Yok yok onu da yapmam Arada 1 misafirliğe falan giderken, bayramda seyranda giydirilir de, soğuk diye pantolon içine falan giydirmem ben. 2 kat giydir, ince pijama giydir içine mesela, o daha iyi bence. 2 çocuğuma da giydirmedim hic. Kıza dediğim gibi yürüyünce elbise altına mecbur tabii.

Kızlar bu toglu tulumlar çamaşır makinesinde yıkanıyor mu birde yıkanıyorsa eğer kaç derecede yıkanıyor. Termal özelliği var ya yine de bir sorayım dedim.

Kızlar bu toglu tulumlar çamaşır makinesinde yıkanıyor mu birde yıkanıyorsa eğer kaç derecede yıkanıyor. Termal özelliği var ya yine de bir sorayım dedim.
Ben yıkıyordum bir sorun yaşamadım genel olarak 40 yıkıyorum hala duruyor oğlumun tulumu sağlam

Kızlar ben iyi degilim ya hormonlardan mi ne kimseyi gormek istemiyorum . Kimse bana kotuluk yapmiyor ama yapiiyormus gibi hissediyorum . Gercekten oylece yatmak istiyorum sadece .
2 hafta sonra dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa. Ben esime evimde takilmak istiyorum dememe ragmen bana bir sey olur acil diye k.p ve . Kv . Yaninda kalirsiniz falan demis.. bir de hafta sonu ben esim ve kizimla evde durmak isterken defalarca esim annemleri yemege ,kahvaltiya cagiralim yapti kendi goremedigi icin ama benim onlari gordugum haftaici kismini umursamadi .

Artik gına geldi ya . Gercekten. Bir seyimde yok cok sukur ki olsada hemen mudahale olmuyor hastaneye gidince . Her seyi gectim araba var yakinda oturuyolar . Oturma odamda uzanarak yatamiyorum cunku k.p var . kizimda pesimde oyun oynayalim diyor bunaldim her seyden daha dogurmadan ya . Ve hepsi gerizekali esim yuzunden . Bunaalima girdim . Ailesi bana kotuluk yapmiyor iyi insanlar ama kendimce takilmayi isterken son haftalarimda neden abi neden yaa gercekten bunaldim . Ve asiri sinir hissediyorum su an herkese karsi

Kızlar ya doğum odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Ya da bir organizasyon falan ayarladınız mı ? Ben çok kararsız kaldım napcağımı asla bilemedim bu gebelik beni çok kararsız yaptı resmen hep bi ikilemde yaşıyom

O güncelleme bende de var işin kötüsü yedikçe de midem rahatsız oluyor ama canım hep bir şeyler istiyor

Benim de 8 numara ve hala oluyor ama benim sadece göbeğim yok. Basenlerim oldu ilk defa
Sen 40lı kilolardaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum hamile olduğunda. Ve basenin de çıktı öyle mi bende basen de pek çıkmadı, kimsenin görmediği kenardan minnacık bişiler hissediyorum

Bilemedim ne diyeyim. Evde birileri var nasılsa kızını onlara bırak, uzanmam lazım de geç yatak odana, odada varsa TV izle, yoksa tak kulaklığı müzik falan dinle, birşeyler izle telefondan. Tabi evde yalnız kalmışsın gibi olmayacaktır ama biraz alan açabilirsin kendine bir süreliğine.. Birde eşinle konuş açık açık anlat sıkıntını derim. İlk çocukta değil ki acemi olsun bu konularda

Ben de eşofman altına giydirmem yüksek ihtimalle, şu an varis çorabı giyiyorum. Kan akışı ister istemez yavaşlıyor çoraplarda. Ama elbise giysin kız çocukları, ben çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…