Ya ne güzel beden o öyleYa bedenımden emın olamadım 75 D kullanıyorum ama beli sıkıyor yerınde bi bedenımı öğrenıp oyle alayım dedım . Ben alana kadar da yıne cıkar 400 e
Maşallah profilden poz vermişYüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
Tam benim kafaBen almadım, karşıyım hic sevmem külotlu çorabıkizim da sevmez bence. Hele yattığı yerde aşırı rahatsız eder. Ayaklaninca alırım belki. Elbise de almadım yattığı yerde giydirmem diye düşündüm 1 tane aldım o da 12 18 ay. Yürüyünce giyer.
bende sinir sıkışması oldu belimde ve dr özellikle masaj önerdi her gun yapiyoruz hic kanala iner falan demediKızlarrrr bi sorum olacak kafam karışık. Ben 2-3 haftadır bel ve kasık ağrısı çektiğim için uyumadan önce eşim hep belime masaj yapıyor yaparken iyi geliyo sonrasında yine aynı. Dün dedik acaba bu masaj çocuğu kanala yönlendirir mi yapmasak mıne diyosunuz
İnsallah bende öyle düşünüyorum 10lu aldım ben canım bence yetiyorKaç tane almak gerekir ben 10 tane almıştım.
M olur bence esnekmiş onlar baya.
Ben elbise aldım yaBen almadım, karşıyım hic sevmem külotlu çorabıkizim da sevmez bence. Hele yattığı yerde aşırı rahatsız eder. Ayaklaninca alırım belki. Elbise de almadım yattığı yerde giydirmem diye düşündüm 1 tane aldım o da 12 18 ay. Yürüyünce giyer.
2 haftada 2 kilo aldımBana yeni güncelleme geldi kızlar. Aklım fikrim yemekte. Buzluktan akşam için yemeklik çıkardım ama canım başka şeyler de istiyo şunu mu yesem bunu mu yemeye gitsem diye geçiyo günüm11 kilo almışım bu zamana kadar
Yüzüğümü kolye yaptım2 haftada 2 kilo aldımama sanırım kilo değil de hafif ödem oluşmaya başladı, yüzümde elimde hafif şişlik var. Yüzüğüm hala rahat hareket ediyor ama eskisi gibi de değil. 33te yaklaşık 10 kilo ile devam ediyorum
Ay benim parmaklarım çok ince 8 numara yüzüğüm sen düşün artıkYüzüğümü kolye yaptım
Benimde yüzüğüm hala oluyor bol bile ellerim bileklerim baya küçük kilo sadece popoya gidiyor yaa zaten çokta küçük değildi moralim bozuluyorAy benim parmaklarım çok ince 8 numara yüzüğüm sen düşün artıko yüzden görenler sen doğum yapar yapmaz eski haline döneceksin, bir tek göbek var diyor. Ama 10 kiloyu sadece göbekten almış olamam
O güncelleme bende de varBana yeni güncelleme geldi kızlar. Aklım fikrim yemekte. Buzluktan akşam için yemeklik çıkardım ama canım başka şeyler de istiyo şunu mu yesem bunu mu yemeye gitsem diye geçiyo günüm11 kilo almışım bu zamana kadar
Benim de 8 numara ve hala oluyorAy benim parmaklarım çok ince 8 numara yüzüğüm sen düşün artıko yüzden görenler sen doğum yapar yapmaz eski haline döneceksin, bir tek göbek var diyor. Ama 10 kiloyu sadece göbekten almış olamam
Yok yok onu da yapmamBen elbise aldım yao yüzden çorap şart, elbise altına pijama giydirmek istemiyorum bazı veliler yaz kış çocuklara içlik giydiriyorlar çorap yerine, o aklıma geliyor. Hep gıcık oluyroum
Ben yıkıyordum bir sorun yaşamadımKızlar bu toglu tulumlar çamaşır makinesinde yıkanıyor mu birde yıkanıyorsa eğer kaç derecede yıkanıyor. Termal özelliği var ya yine de bir sorayım dedim.
Sen 40lı kilolardaydın sanki yanlış mı hatırlıyorum hamile olduğunda. Ve basenin de çıktı öyle miO güncelleme bende de varişin kötüsü yedikçe de midem rahatsız oluyor ama canım hep bir şeyler istiyor
Benim de 8 numara ve hala oluyorama benim sadece göbeğim yok. Basenlerim oldu ilk defa
Bilemedim ne diyeyim. Evde birileri var nasılsa kızını onlara bırak, uzanmam lazım de geç yatak odana, odada varsa TV izle, yoksa tak kulaklığı müzik falan dinle, birşeyler izle telefondan. Tabi evde yalnız kalmışsın gibi olmayacaktır ama biraz alan açabilirsin kendine bir süreliğine.. Birde eşinle konuş açık açık anlat sıkıntını derim. İlk çocukta değil ki acemi olsun bu konulardaKızlar ben iyi degilim ya hormonlardan mi ne kimseyi gormek istemiyorum . Kimse bana kotuluk yapmiyor ama yapiiyormus gibi hissediyorum . Gercekten oylece yatmak istiyorum sadece .
2 hafta sonra dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa. Ben esime evimde takilmak istiyorum dememe ragmen bana bir sey olur acil diye k.p ve . Kv . Yaninda kalirsiniz falan demis.. bir de hafta sonu ben esim ve kizimla evde durmak isterken defalarca esim annemleri yemege ,kahvaltiya cagiralim yapti kendi goremedigi icin ama benim onlari gordugum haftaici kismini umursamadi .
Artik gına geldi ya . Gercekten. Bir seyimde yok cok sukur ki olsada hemen mudahale olmuyor hastaneye gidince . Her seyi gectim araba var yakinda oturuyolar . Oturma odamda uzanarak yatamiyorum cunku k.p var . kizimda pesimde oyun oynayalim diyor bunaldim her seyden daha dogurmadan ya . Ve hepsi gerizekali esim yuzunden . Bunaalima girdim . Ailesi bana kotuluk yapmiyor iyi insanlar ama kendimce takilmayi isterken son haftalarimda neden abi neden yaa gercekten bunaldim . Ve asiri sinir hissediyorum su an herkese karsi
Ben de eşofman altına giydirmem yüksek ihtimalle, şu an varis çorabı giyiyorum. Kan akışı ister istemez yavaşlıyor çoraplarda. Ama elbise giysin kız çocukları, ben çok seviyorumYok yok onu da yapmamArada 1 misafirliğe falan giderken, bayramda seyranda giydirilir de, soğuk diye pantolon içine falan giydirmem ben. 2 kat giydir, ince pijama giydir içine mesela, o daha iyi bence. 2 çocuğuma da giydirmedim hic. Kıza dediğim gibi yürüyünce elbise altına mecbur tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?