Ben mecburen yürüyorum her gün en az yedi bin adım (hem belim için yürümek zorundayım hem de suyum fazla olduğu için doktor tavsiyesi şu an). Neyse ki açık havada yürümeye şerbetliyim, 15 bin adım kapasitem var hızım düştü tabii bayağı.
Ama ev işi yapmaya kalkınca beni de yerden kazıyorlar iki süpürge atsam, bir kap yemek yapsam pertim çıkıyor, garanti kapsamından çıkıyorum
Kızlarrrr bi sorum olacak kafam karışık. Ben 2-3 haftadır bel ve kasık ağrısı çektiğim için uyumadan önce eşim hep belime masaj yapıyor yaparken iyi geliyo sonrasında yine aynı. Dün dedik acaba bu masaj çocuğu kanala yönlendirir mi yapmasak mı ne diyosunuz
Eşinin eline sağlık. Gebe eğitiminde hatırladığım kadarıyla bir tek sütyen bölgesine masaj yapılmaması konusunda uyarmışlardı çünkü süt kanallarını uyarabiliyormuş o bölgeye masaj. Belle ilgili bir uyarı hatırlamıyorum. (İlk gebeliğimde ilk trimester dan sonra doktoruma sorunca masaj yastığına izin vermişti, jel kullanmadan tabii).
Kızlar şimdi cıktım doktordan. Karındaki gerilik devam ediyor. 32. haftadayız 1718 gram olmuşuz. Ama ben boyunu sormayı her seferinde unutuyorum. Size atıcam şimdi anlayan varsa boyu kaç cm
Kızlar şimdi cıktım doktordan. Karındaki gerilik devam ediyor. 32. haftadayız 1718 gram olmuşuz. Ama ben boyunu sormayı her seferinde unutuyorum. Size atıcam şimdi anlayan varsa boyu kaç cm
Maşallah. Sağlıkla gelsin
Fl 7 ile çarpılıyor. (44 cm olmalı bu durumda) ama boyu çok iyi hesaplayamıyorlar belli bir haftadan sonra, çok takılmamak lazım o yüzden.
Benimki de sabahın 7sinde gözü uykulu kendini uyandırmaya calısıyor yat uyu işte uykunu al sonra da uykusunu alamadıgı için canımı okuyor şu sendromlardan bıktım zaten yok 2yaşı yok 3yaşı
Hahhahaha yaa ama 2 yaş gerçekten zor kabus gibi yani ya geceyi ya gündüzü zehir ediyorlar nasıl bir duygu karşaması yaşıyorlar bilmiyorum ama bende o dönem çok zorlandım özellikle dişlerde etkiliyor o yaş grubunu bence. Benim en zorlandığım dönem geçen sene kreşti stresten 7 kilo vermiştim 2 ayda şükür geçti
Hahhahaha yaa ama 2 yaş gerçekten zor kabus gibi yani ya geceyi ya gündüzü zehir ediyorlar nasıl bir duygu karşaması yaşıyorlar bilmiyorum ama bende o dönem çok zorlandım özellikle dişlerde etkiliyor o yaş grubunu bence. Benim en zorlandığım dönem geçen sene kreşti stresten 7 kilo vermiştim 2 ayda şükür geçti
Ben de isyan bayragını dikiyorum bazen allah kolaylıklar versin hepimize ama şunu anladım cocuk büyüse de rahatlayamıyorsun cevremde her yas grubu tanıdıgım var hepsinin ayrı sorunu o yüzden sabırlı olarak yola devam
Günaydın kızlar sabah bebeğin hareketleri tuhaf geldi bana, aşağıda hissettim ve çok ritmik şekildeydi sanki kalp atışı gibi hiç durmadı uzun süre. Daha önce böyle hissetmemiştim hıçkırık bu şekilde mi oluyor
Şükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdüm bol bol su içiyorum en az 2,5 lt birde sağım yaparken sıcak su torbası koyuyorum işe yaradığını düşünüyorum
Karın çevresinde gerilik devam ediyor ama şükür 2 haftada sabit kalmış artmamış. 1720 gr su an herhangi bir sorunumuz yok şükür iki hafta sonra gelcem bir daha.
Ben mecburen yürüyorum her gün en az yedi bin adım (hem belim için yürümek zorundayım hem de suyum fazla olduğu için doktor tavsiyesi şu an). Neyse ki açık havada yürümeye şerbetliyim, 15 bin adım kapasitem var hızım düştü tabii bayağı.
Ama ev işi yapmaya kalkınca beni de yerden kazıyorlar iki süpürge atsam, bir kap yemek yapsam pertim çıkıyor, garanti kapsamından çıkıyorum
Bende önceden yürürdüm çok uzun mesafeler ama şimdi çok zorlanıyorum. Geçen akşam yağmur yağdı geçti. heveslendim biraz. çıktık eşimle. Nefes nefese kaldım çok kısa zamanda
Karın çevresinde gerilik devam ediyor ama şükür 2 haftada sabit kalmış artmamış. 1720 gr su an herhangi bir sorunumuz yok şükür iki hafta sonra gelcem bir daha.