10000 adım atsam yerden kazılar şu anda benievde 5 6 tur git gel bişeyler yapıyorum da yarın saat yatmam gerekiyor
Kızlarrrr bi sorum olacak kafam karışık. Ben 2-3 haftadır bel ve kasık ağrısı çektiğim için uyumadan önce eşim hep belime masaj yapıyor yaparken iyi geliyo sonrasında yine aynı. Dün dedik acaba bu masaj çocuğu kanala yönlendirir mi yapmasak mıne diyosunuz
Evet yazlığa da alıcam şimdi fiyatına göre çok iyiHerseyi aldım sadece terlik kaldı benimfiyatları cok uygunmus bi bakayım
Maşallah. Sağlıkla gelsinKızlar şimdi cıktım doktordan. Karındaki gerilik devam ediyor. 32. haftadayız 1718 gram olmuşuz. Ama ben boyunu sormayı her seferinde unutuyorum. Size atıcam şimdi anlayan varsa boyu kaç cm
32+0 da 1780 gramdı canım benimki de bence senin bebişte problem yapılcak bi gerilik yok yaKızlar şimdi cıktım doktordan. Karındaki gerilik devam ediyor. 32. haftadayız 1718 gram olmuşuz. Ama ben boyunu sormayı her seferinde unutuyorum. Size atıcam şimdi anlayan varsa boyu kaç cm
Hahhahaha yaa ama 2 yaş gerçekten zor kabus gibi yani ya geceyi ya gündüzü zehir ediyorlar nasıl bir duygu karşaması yaşıyorlar bilmiyorum ama bende o dönem çok zorlandım özellikle dişlerde etkiliyor o yaş grubunu bence. Benim en zorlandığım dönem geçen sene kreşti stresten 7 kilo vermiştim 2 aydaBenimki de sabahın 7sinde gözü uykulu kendini uyandırmaya calısıyor yat uyu işte uykunu al sonra da uykusunu alamadıgı için canımı okuyorşu sendromlardan bıktım zaten yok 2yaşı yok 3yaşı
Ben de isyan bayragını dikiyorum bazenHahhahaha yaa ama 2 yaş gerçekten zor kabus gibi yani ya geceyi ya gündüzü zehir ediyorlar nasıl bir duygu karşaması yaşıyorlar bilmiyorum ama bende o dönem çok zorlandım özellikle dişlerde etkiliyor o yaş grubunu bence. Benim en zorlandığım dönem geçen sene kreşti stresten 7 kilo vermiştim 2 aydaşükür geçti
Masallah kuzuya yaa ne kadar büyük olabilir kız miniktir oYüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
HıçkırıkGünaydın kızlar sabah bebeğin hareketleri tuhaf geldi bana, aşağıda hissettim ve çok ritmik şekildeydi sanki kalp atışı gibi hiç durmadı uzun süre. Daha önce böyle hissetmemiştim hıçkırık bu şekilde mi oluyor
Çok sevindim ya kendi sütüm gelmiş gibi sevindim, bundan sonrası daha çok gelsin inşallahŞükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdümbol bol su içiyorum en az 2,5 lt birde sağım yaparken sıcak su torbası koyuyorum işe yaradığını düşünüyorum
Her şey yolunda mı peki? MaşallahYüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
Maşallah minnoşaYüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
Bana biraz büyük gibi geldi burnu doktorda öyle dedi ama tabii bilemiyorumMasallah kuzuya yaa ne kadar büyük olabilir kız miniktir o
Karın çevresinde gerilik devam ediyor ama şükür 2 haftada sabit kalmış artmamış. 1720 gr su an herhangi bir sorunumuz yok şükür iki hafta sonra gelcem bir daha.Her şey yolunda mı peki? Maşallah
Bende önceden yürürdüm çok uzun mesafeler ama şimdi çok zorlanıyorum. Geçen akşam yağmur yağdı geçti. heveslendim biraz. çıktık eşimle. Nefes nefese kaldım çok kısa zamandaBen mecburen yürüyorum her gün en az yedi bin adım (hem belim için yürümek zorundayım hem de suyum fazla olduğu için doktor tavsiyesi şu an). Neyse ki açık havada yürümeye şerbetliyim, 15 bin adım kapasitem varhızım düştü tabii bayağı.
Ama ev işi yapmaya kalkınca beni de yerden kazıyorlariki süpürge atsam, bir kap yemek yapsam pertim çıkıyor, garanti kapsamından çıkıyorum
Canım 2 hafta geriliği olanı haftada bir kontrole çağrılması gerekiyormuş bence sen kontrol süreni geçirmeden git 2 hafta beklemeKarın çevresinde gerilik devam ediyor ama şükür 2 haftada sabit kalmış artmamış. 1720 gr su an herhangi bir sorunumuz yok şükür iki hafta sonra gelcem bir daha.
Evet ben her hafta kontrol oluyorum hemen hemen benimkiyle aynı değerleri canımCanım 2 hafta geriliği olanı haftada bir kontrole çağrılması gerekiyormuş bence sen kontrol süreni geçirmeden git 2 hafta bekleme
Duruma göre bakacağım artık. Sen nasıl oldunCanım 2 hafta geriliği olanı haftada bir kontrole çağrılması gerekiyormuş bence sen kontrol süreni geçirmeden git 2 hafta bekleme
Bana doktorum dedi ki iki hafta sonra gel ondan sonra 1 haftaya düşeceğiz.Evet ben her hafta kontrol oluyorum hemen hemen benimkiyle aynı değerleri canımyagmurcicegii
Yok yok hiç büyük değil benim kızımda da öyle diyordu doktor minnacık çıktıYüzümüzü gösterdik biraz burnumuz büyük olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?