2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yerleri daralıyormuş uyku düzeni oluşturuyolarmış vs. Yani çok sebebi olabilir içiniz rahat etsin derseniz acile gidin bi nstye alsınlar ben öyle yapmıştım

Kızlar yazamam diye hemen kısaca bahsedeyim.. Şimdi taksideyim eve dönüyorum.. Yatış yok sanırım, yarın sabahtan safra asidi için kan vercem.. Asıl o belirleyiciymiş.. Ona göre perinatolojiye sevk edilip ursactive başlanacak sanrm.. Bebek de iyi, suyu ölçümleri gayet iyi.. Baş geliş dün söylemişti doktor, ayakları mideme vuruyo sanrm ondan yemek yedıkten snra gogsum sıkısıo heralde..
Şimdilik böyle.. Bakalım
Bu arada İlk defa iyi bir doktor buldum, kadın doktordu, ama bırakmam sanrm, asıstan degıldı allahtan.. İnşallah da hep ona rastlarım

Hafta içi böyleyse ne güzel. Bizimki de 9.30 da yatar maks. Ama 8 de zor kaldırıyoruz. Hafta içi tabii. Hafta sonu yedide asker
Hafta içi hafta dışı özel gün hepsinde aynı
Ayy valla çok erken uyanıyormuş maşallah ben oğlumu erkende uyutsam geçte uyutsam 10 kadar uyuyor
Maşallah he he maşallah
Al_pi penti sütyenlerde tek fiyat kampanyası gibi bir şey varmış 279 tl emzirme sütyenleri de dahil alacaktın bak istersen ve diğer Kızlar
Ya bedenımden emın olamadım 75 D kullanıyorum ama beli sıkıyor yerınde bi bedenımı öğrenıp oyle alayım dedım . Ben alana kadar da yıne cıkar 400 e

Hadı bakalım ınsallah hersey yolunda gıderde rısk mısk olmaz zamanında kucagına alırsın saglıkla.

Çok iyi haberler

Ben m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su an
Olur canım esnek zaten 70 75 e kadar m olur bence . Yani sezeryan normal doğuma göre değişir sezeryan da kanama pek olmuyor diyorlar normal doğumda çok önemli bi sey 20 tane almak lazım bence sonra kanama hafifler ped ile devam edilir. soyasosu

Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Ben almadım, karşıyım hic sevmem külotlu çorabı kizim da sevmez bence. Hele yattığı yerde aşırı rahatsız eder. Ayaklaninca alırım belki. Elbise de almadım yattığı yerde giydirmem diye düşündüm 1 tane aldım o da 12 18 ay. Yürüyünce giyer.

Ben m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su an
Olur canım çok esnek ilk doğumumda m almıştım 11 kilo almıştım 77 gibi doğum yapmıştım çok rahat olmuştu

Kaç tane almak gerekir ben 10 tane almıştım.

M olur bence esnekmiş onlar baya.
Bence yeter canım sonrası lekelenme oluyor ped kullanırsın ki bazı hastanelerde direk kendileri takıyor benim doğum yaptığım hastanede öyleydi onları kullandım eve giderkende yedek verdiler 1 adet sonra depend kullandım sonra ped

Düzeltme:Depend soruldu gibi gelmişti. Sütyenmiş konu.. Kafam neredeyse artık neyse kalsın artık

Gçen gün geldi kargom. Göbek deliğinden ölçüm yaptım. Bel çevrem117cmdi ve Xl rahat oldu. Ne sıktı ne boldu. Belki ölçü olur sizlere

Al_pi 400 500 olur etme eyleme kendi bedeninden 1 numara büyük al ama sanırım sende benim gibi pek netten Alışverişte emin olamıyorsun beden konusunda illa yerinde görüp elliycem

İnşallah yarında güzel şeyler duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…