- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Yerleri daralıyormuş uyku düzeni oluşturuyolarmış vs. Yani çok sebebi olabilir içiniz rahat etsin derseniz acile gidin bi nstye alsınlar ben öyle yapmıştımcanim hayirli olsun biran once evine gelsin minigin saglikla buyusun grubun ilk goz agrisine cok sayfa birikiyor kizlar masallah size biz hazirliklara basladik yavastan iki cocukla ne zor ev isleri kontrolum haftaya daha ne alemde bebek bilmiyorum. size tek sorum yoruldugum icin mi bilmiyorum hareket azalmasi var neden birden böyle oldu bilmiyorum bizim yorulmamizla ilgisi varmi acaba bir gece hareket etmedi panikten öldum sabaha kadar
Kiz sana da güldüm ama cidden pipiped mıymış adı ahahahaha
Allah yardımcımız olsun. yeteceğimiz günler olacak yetemeyeceğimiz günler olacak ama napalım sağlık olsun yeter kiYa bende de başladı yetememe korkusu dogum yaklastıkça stres olmaya basladım
Oyle canım insallah sıkıntısız alısırız süreceAllah yardımcımız olsun. yeteceğimiz günler olacak yetemeyeceğimiz günler olacak ama napalım sağlık olsun yeter ki
Ben m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su anDepend Emici Külot Kadın Orta 10
Kizlar depend de M beden alacak varsa baya ucuz
Kaç tane almak gerekir ben 10 tane almıştım.Depend Emici Külot Kadın Orta 10
Kizlar depend de M beden alacak varsa baya ucuz
M olur bence esnekmiş onlar baya.Ben m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su an
Hafta içi hafta dışı özel gün hepsinde aynıHafta içi böyleyse ne güzel. Bizimki de 9.30 da yatar maks. Ama 8 de zor kaldırıyoruz. Hafta içi tabii. Hafta sonu yedide asker
MaşallahAyy valla çok erken uyanıyormuş maşallahben oğlumu erkende uyutsam geçte uyutsam 10 kadar uyuyor
Ya bedenımden emın olamadım 75 D kullanıyorum ama beli sıkıyor yerınde bi bedenımı öğrenıp oyle alayım dedım . Ben alana kadar da yıne cıkar 400 eAl_pi penti sütyenlerde tek fiyat kampanyası gibi bir şey varmış 279 tl emzirme sütyenleri de dahil alacaktın bak istersen ve diğer Kızlar
Hadı bakalım ınsallah hersey yolunda gıderde rısk mısk olmaz zamanında kucagına alırsın saglıkla.Kızlar yazamam diye hemen kısaca bahsedeyim.. Şimdi taksideyim eve dönüyorum.. Yatış yok sanırım, yarın sabahtan safra asidi için kan vercem.. Asıl o belirleyiciymiş.. Ona göre perinatolojiye sevk edilip ursactive başlanacak sanrm.. Bebek de iyi, suyu ölçümleri gayet iyi.. Baş geliş dün söylemişti doktor, ayakları mideme vuruyo sanrm ondan yemek yedıkten snra gogsum sıkısıo heralde..
Şimdilik böyle.. Bakalım
Bu arada İlk defa iyi bir doktor buldum, kadın doktordu, ama bırakmam sanrm, asıstan degıldı allahtan.. İnşallah da hep ona rastlarım
Çok iyi haberlerKızlar yazamam diye hemen kısaca bahsedeyim.. Şimdi taksideyim eve dönüyorum.. Yatış yok sanırım, yarın sabahtan safra asidi için kan vercem.. Asıl o belirleyiciymiş.. Ona göre perinatolojiye sevk edilip ursactive başlanacak sanrm.. Bebek de iyi, suyu ölçümleri gayet iyi.. Baş geliş dün söylemişti doktor, ayakları mideme vuruyo sanrm ondan yemek yedıkten snra gogsum sıkısıo heralde..
Şimdilik böyle.. Bakalım
Bu arada İlk defa iyi bir doktor buldum, kadın doktordu, ama bırakmam sanrm, asıstan degıldı allahtan.. İnşallah da hep ona rastlarım
Olur canım esnek zaten 70 75 e kadar m olur bence . Yani sezeryan normal doğuma göre değişir sezeryan da kanama pek olmuyor diyorlar normal doğumda çok önemli bi sey 20 tane almak lazım bence sonra kanama hafifler ped ile devam edilir.Ben m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su an
Ben almadım, karşıyım hic sevmem külotlu çorabıBu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin senin ve bebeğin için en hayırlısı olsunİlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Kolestaz degerlerim çıkmaya baslamıs ama asırı degıl
Olur canım çok esnek ilk doğumumda m almıştım 11 kilo almıştım 77 gibi doğum yapmıştım çok rahat olmuştuBen m almıstım kaç kiloya kadar olur acaba ya 65 kiloyum su an
Bence yeter canım sonrası lekelenme oluyor ped kullanırsın ki bazı hastanelerde direk kendileri takıyor benim doğum yaptığım hastanede öyleydi onları kullandım eve giderkende yedek verdiler 1 adet sonra depend kullandım sonra pedKaç tane almak gerekir ben 10 tane almıştım.
M olur bence esnekmiş onlar baya.
Düzeltme:Hafta içi hafta dışı özel gün hepsinde aynı
Maşallahhe he maşallah
Ya bedenımden emın olamadım 75 D kullanıyorum ama beli sıkıyor yerınde bi bedenımı öğrenıp oyle alayım dedım . Ben alana kadar da yıne cıkar 400 e
İnşallah yarında güzel şeyler duyarsınKızlar yazamam diye hemen kısaca bahsedeyim.. Şimdi taksideyim eve dönüyorum.. Yatış yok sanırım, yarın sabahtan safra asidi için kan vercem.. Asıl o belirleyiciymiş.. Ona göre perinatolojiye sevk edilip ursactive başlanacak sanrm.. Bebek de iyi, suyu ölçümleri gayet iyi.. Baş geliş dün söylemişti doktor, ayakları mideme vuruyo sanrm ondan yemek yedıkten snra gogsum sıkısıo heralde..
Şimdilik böyle.. Bakalım
Ben large aldım eski doğumdan da 4 5 tane m kalmış ama large la daha rahat etmiştimKaç tane almak gerekir ben 10 tane almıştım.
M olur bence esnekmiş onlar baya.
Bende aldım 4 çift senden görüp tişikkirlerEvet yazlığa da alıcam şimdi fiyatına göre çok iyialtında 300 e 40 kuponda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?