Ben aldım yenidoğan için pijamaların tulumların altına giydiririm üşümesin kış bebesi diyeBu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Yok yok ben de süslü istemiyorum zaten, elbiselerim altına giydirebileceğim tek renk çoraplarBen aldım yenidoğan için pijamaların tulumların altına giydiririm üşümesin kış bebesi diyesüslü değil ama tamamen işlevsellik için
Hm den aldım canım çokta hoşuma gitti kumaşı açık renk aldım açık renklerin altında sırıtmasın diyeYok yok ben de süslü istemiyorum zaten, elbiselerim altına giydirebileceğim tek renk çoraplarhangi markadan aldın?
Evet canım devamlı banyo yapmak ve sırt masajı çok iyi geliyor. Eşin devamlı sırt masajı yapsın hatta YouTube da var süt kanallarını açmak uyarmak için yapılıyor.çok sevindimŞükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdümbol bol su içiyorum en az 2,5 lt birde sağım yaparken sıcak su torbası koyuyorum işe yaradığını düşünüyorum
Benimki uykucu ya bide ben uyandırmaz asla istanbulda gidip annemi uyandırırdı annem uyuyo sen kalk diyormuş annemeHay masalllah yaaa ne güzelllll
Kısa kolluları kaldırmamak gerek bu sene o zaman ev içindeolmadı ben pikeyle yatarım
Çoraplarda da pek pamuk olmadığı için bi bilemedim. Sizlerden fikir almak istedim o yüzden
Nasııl sevindimmm bol sütün olsun inşallah normalde 2. Gün geliyor zaten maşallah şifa olsun ilk bebegimize inşallahŞükür dün akşam gelmeye başladı bugün kızıma ilk sütünü götürdümbol bol su içiyorum en az 2,5 lt birde sağım yaparken sıcak su torbası koyuyorum işe yaradığını düşünüyorum
Büyük ihtimalle hıçkırık oGünaydın kızlar sabah bebeğin hareketleri tuhaf geldi bana, aşağıda hissettim ve çok ritmik şekildeydi sanki kalp atışı gibi hiç durmadı uzun süre. Daha önce böyle hissetmemiştim hıçkırık bu şekilde mi oluyor
Kaşıntı da oluyordu değil mi kolestazda? Var mı sende de?İlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Yıne kolestaz degerleri artmaya baslamıs.. Ama bu sefer erken farkettik.. İnşallah ilaçla tedavi olurum ve 35i görürüm
10000 adım atsam yerden kazılar şu anda beniGünaydın herkese,
Dün ilk defa bebeğin alt tarafıma baskı yaptığını hissettim (mesaneme gibi). Ağrı sancı vs yok ama vallahi pıt diye çıkacak sandım bir an. Biraz fazla yürümüşüm (10.000 adım civarı), ondan olabilir diye umuyorum. Burada benzerini yaşayanlar olmuştu galiba, birileri de normal demişti sanki (lütfen öyle demiş olun).
Tam havalar güzelleşti, yorganı çıkardım diye sevinirken soğuk da almış olabilirim tabii çorapsız elbiseyle gezerken.
Oy sevindim sorun olmamasınabugün kontrolümüz vardı doktora da sordum o da çok da alakalı değil ama yine de uzun süre aç kalma dedi. poziyonu bazen hissetmene uygun olmayabilir dedi onu anlamadım. arkasını dönüp iç kısma tekme attığında mı acaba bilemedim çok da sormadım :) eski haline dönünce benim de neşem geldi yerine :)
Benimki de sabahın 7sinde gözü uykulu kendini uyandırmaya calısıyor yat uyu işte uykunu al sonra da uykusunu alamadıgı için canımı okuyorBenimki uykucu ya bide ben uyandırmaz asla istanbulda gidip annemi uyandırırdı annem uyuyo sen kalk diyormuş annemeo kadar rahatlıktan sonra 2 numara bana çektirecek gibi geliyor
Ya bende de başladı yetememe korkusu dogum yaklastıkça stres olmaya basladımbizim cuma günü 32.hafta. çalışabilir raporu için ama doktorum o gün olmadığı için beni bugünden çağırdı. 31+5 iz. 1934 gr. 44 cm. 1 hafta önde. hep öyleydi zaten. bu defa 3 boyutluyu açmadı sadece ölçümlere baktı. nstye girdim. çok şükür yolunda herşey. zaman daralıyor. ben de hem heyecan hem panik. ben bu oğlanlara nasıl yeteceğim? işten çıkıp birini kreşten birini okuldan alıyorum eşim gelene kadar 3-4 saat yalnızız. büyüğün ödevi olduğu zaman küçük çok zorluyor benle ilgilen diye. bir de bebek doğunca büyüğün ödevlerine odaklanmak çok zor olacak. Sarp'ım zaten daha kreşe alışamadı gibi "beni kapının önünde bekle" diyip ağlamaklı giriyor. ben de sen alışana kadar hep bekleyeceğim diyorum haftada iki kez artık işe gidebilir miyim diyorum ama henüz olumlu sonuç alamadım. pembe yalana devam.
Herseyi aldım sadece terlik kaldı benimKızlar bende english home dan dün terlik aldım ev için şimdi lohusalıkta gelen olursa filan diyehastane terliği de olur bence bu isteyen bakabilir
Kizlar kim paylaştı unuttum pipi kulahi ne diye aratmam lazım bi kaç baktım ama ne e bebek ne trendyol da bulamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?