2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu arada kız anneleri, bebeklere külotlu çorap aldınız mı? çok tatlı elbiseler aldım ama onlar çorapsız da giyilmez, yeni doğana da külotlu çorap giydirilir mi onu da bilemedim
Ben aldım yenidoğan için pijamaların tulumların altına giydiririm üşümesin kış bebesi diye süslü değil ama tamamen işlevsellik için

Ben aldım yenidoğan için pijamaların tulumların altına giydiririm üşümesin kış bebesi diye süslü değil ama tamamen işlevsellik için
Yok yok ben de süslü istemiyorum zaten, elbiselerim altına giydirebileceğim tek renk çoraplar hangi markadan aldın?

Evet canım devamlı banyo yapmak ve sırt masajı çok iyi geliyor. Eşin devamlı sırt masajı yapsın hatta YouTube da var süt kanallarını açmak uyarmak için yapılıyor.çok sevindim

Kısa kolluları kaldırmamak gerek bu sene o zaman ev içinde olmadı ben pikeyle yatarım

Çoraplarda da pek pamuk olmadığı için bi bilemedim. Sizlerden fikir almak istedim o yüzden

Şimdi kesin bir şey demeyeyim, çok iyi hatırlamıyorum ama oğluma (hatta çoğu zaman kendime de) yüzde yüz değilse bile ona yakın pamuklulardan başka tenine değen giysi kullanmadım doğduğundan beri (bir iki istisna hariç). Çorapları da ona göre bulmuşumdur diye düşünüyorum. (%95 pamuklu 5 elastan gibi belki). Bence kesin yüksek pamuk oranlılar vardır ama yoksa, yenidoğana ben de tercih etmezdim. Ama vardır ya.

Nasııl sevindimmm bol sütün olsun inşallah normalde 2. Gün geliyor zaten maşallah şifa olsun ilk bebegimize inşallah

İlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Yıne kolestaz degerleri artmaya baslamıs.. Ama bu sefer erken farkettik.. İnşallah ilaçla tedavi olurum ve 35i görürüm
Kaşıntı da oluyordu değil mi kolestazda? Var mı sende de?

Al_pi penti sütyenlerde tek fiyat kampanyası gibi bir şey varmış 279 tl emzirme sütyenleri de dahil alacaktın bak istersen ve diğer Kızlar

10000 adım atsam yerden kazılar şu anda beni evde 5 6 tur git gel bişeyler yapıyorum da yarın saat yatmam gerekiyor

Oy sevindim sorun olmamasına pozisyon lu uygun olmayabilir kısmını aslında doğru anlamışsın bazen pilasentanin arkasına geçiyor burda birkaç arkadaş yaşamıştı ondan dolayı olabilir. Ah bir saglikla doğsalar da...

bizim cuma günü 32.hafta. çalışabilir raporu için ama doktorum o gün olmadığı için beni bugünden çağırdı. 31+5 iz. 1934 gr. 44 cm. 1 hafta önde. hep öyleydi zaten. bu defa 3 boyutluyu açmadı sadece ölçümlere baktı. nstye girdim. çok şükür yolunda herşey. zaman daralıyor. ben de hem heyecan hem panik. ben bu oğlanlara nasıl yeteceğim? işten çıkıp birini kreşten birini okuldan alıyorum eşim gelene kadar 3-4 saat yalnızız. büyüğün ödevi olduğu zaman küçük çok zorluyor benle ilgilen diye. bir de bebek doğunca büyüğün ödevlerine odaklanmak çok zor olacak. Sarp'ım zaten daha kreşe alışamadı gibi "beni kapının önünde bekle" diyip ağlamaklı giriyor. ben de sen alışana kadar hep bekleyeceğim diyorum haftada iki kez artık işe gidebilir miyim diyorum ama henüz olumlu sonuç alamadım. pembe yalana devam.

Kızlarrrr bi sorum olacak kafam karışık. Ben 2-3 haftadır bel ve kasık ağrısı çektiğim için uyumadan önce eşim hep belime masaj yapıyor yaparken iyi geliyo sonrasında yine aynı. Dün dedik acaba bu masaj çocuğu kanala yönlendirir mi yapmasak mı ne diyosunuz

Benimki uykucu ya bide ben uyandırmaz asla istanbulda gidip annemi uyandırırdı annem uyuyo sen kalk diyormuş anneme o kadar rahatlıktan sonra 2 numara bana çektirecek gibi geliyor
Benimki de sabahın 7sinde gözü uykulu kendini uyandırmaya calısıyor yat uyu işte uykunu al sonra da uykusunu alamadıgı için canımı okuyor şu sendromlardan bıktım zaten yok 2yaşı yok 3yaşı

Ya bende de başladı yetememe korkusu dogum yaklastıkça stres olmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…